login |

Finálé előtt: Gang Related

2014. 08. 14. 13:56 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: nem besorolt,

Ha nem, hát nem. Ma reggelig vártam, hogy a Gang Related fináléjának előzetese felkerüljön valami értelmes helyre, mondjuk a FOX YouTube-csatornájára, de nem jött össze, így amíg nem tolják fel, addig nem tudom linkelni. A fő honlapon van egy geobanos részlet az 1×13-ből. De ettől még beszélhetünk róla, nem?

Terry O’Quinn ide vagy oda, a FOX nyári gengszteres sorozata nem kapott sok szeretetet köreitekben. human a pilotot elviselhetőnek írta le, én a közepesnél valamivel gyengébbnek tartottam és attól féltem, hogy bevetnek mindenféle klisét. De persze az alapján megítélni egy sorozatot, hogy az ember mire számít vele kapcsolatban, hülyeség, szóval így, az 1×13 előtt a maradók nyilatkozhatnak, hogy sikerült-e az íróknak meglepetéseket okoznia, érdemes-e befektetni az első (és nyilván egyetlen) szezonba.

A tovább mögött meg lehet nézni a zárás előzetesét, kommentben pedig kíváncsian várjuk, hogy rá- vagy lebeszélésből lesz-e több. Hogy alakult az évad során a minőség?

4 hozzászólás Ne habozz!

Mate815 - 2014. 08. 14. 16:42

Hoppá! Ezt nagyon benéztem, valamiért abban a hitben voltam, hogy a 10. rész volt a finale, kicsit furcsa is volt de akkor este darálom a 11-12-es epizódokat.

Lassan indult be az évad de a 4-5. résztől nekem nagyon bejött, aki szereti az akcióval fűszerezett drog karteles nyomozgatásokat annak csak ajánlani tudom! Meg persze Mr. Locke sem okoz csalódást! :D

peterkiss - 2014. 08. 14. 19:14

tessék bepróbálni! egyre inkább kezd shild-re hajazni. az meg állat mint tudjuk. szóval próbáljátok…

Gedeon74 - 2014. 08. 15. 12:37

Rábeszélni még nem mernék senkit, de egyértelmű a javulás. Már a közepe táján is hozott két erősebb részt, de a végére elég jól elkezdték keverni a kártyákat is.

Esetleges spoiler:

Az e11 után én abszolút más folytatást vártam, de tulajdonképpen volt értelme a történteknek, ezt például jól megalapozták korábban, ráadásul így még jobb játszmáknak nézhetünk elébe.

Most megyek, és megnézem a finálét.

Dahut - 2014. 08. 15. 13:57

peterkiss – tudom, hogy nem szándékosan, de most alaposan kibabráltál velem. hazamegyek, nekifekszem és ha tényleg shield-es, akkor addig nézem, amíg van belőle. :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz