login |

Hírcsütörtök – Twisted-kasza! Switched at Birth 4. évad!

2014. 08. 14. 08:42 - Írta: winnie

11 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Akinek nem válaszoltam levelére mostanság, az nemsokára hallani fog felőlem, mert szokás szerint felgyűlt pár száz mail, de elhatároztam, hogy nemsokára ismét végigmegyek rajtuk. Pedig mindig megfogadom, hogy rendben tartom a leveles ládát és egy ideig mindig jól is megy, de…
 • Premier: PAW PAtrol S2, Franklin & Bash S4, Legends S1, Utopia S1 (ausztrál), Wahlburgers S2 + Finálé: Utopia S2 (angol), Wilfred S4, Big Smo S1, Duck Dynasty S6 (dupla!), Jennifer Falls S1, Million Dollar Listing: Miami S1 + ma felkerül a netre 7 héttel a premierje előtt az A to Z pilotja.
 • Az ABC Family berendelte a Switched at Birth 4. évadját.
 • Az ABC Family elkaszálta a Twisted-et.
 • Sorozatberendelés: Titans – WGN America, 13 rész, készítő: Peter Mattei. Dráma a hatalomról és irányításról, az Appalache-hegység egy klánjáról, akik kívülállóként már régóta élnek a környéken, afféle törvényenkívüli csoportként, s mindent megtesznek, hogy megvédjék saját világukat és életmódjukat.
 • (És a WGN America jó eséllyel be fogja rendelni az Underground-ot is, melyet Misha Green és Joe Pokaski készít, s mely egy rabszolgáról szól, aki beáll az “underground railroad”-mozgalomban (mondják ezt magyarul földalatti vasútnak?), mely a rabszolgáknak életük kockáztatása árán segítő emberekből álló csoport, akiket vérre éhes zsoldosok üldöznek.)
 • Oké, ez vicces videó. A Bachelor in Paradise – 1×02-ben így mutatták be, hogy az egyik játékos összejött a reality egyik mikrofonosával. Rekonstruálták az eseményeket.
 • Az EOne elkezdett dolgozni Stanley Kubrick egyik megvalósítatlan forgatókönyvén, a God Fearing Man-en. Minisorozatot terveznek készíteni belőle, melynek főszereplője Michael C. Hall lenne. A történet valós alapokra épül és Herbert Emerson Wilson-ról szól, egy kanadai tiszteletesről, akiből a világ egyik legjobb széftörője lesz.
 • Miután tegnapi kérésükre nem kaptak választ, a Survivor vágói beszüntették a munkát és sztrájkolni kezdtek.
 • Bejelentették, hogy a Power Rangers-mozifilm 2016. 07.22-én érkezik.
 • Az OVERKILL Software is készít egy The Walking Dead világában játszódó videójátékot, mely kooperatív FPS lesz.
 • Az American Horror Story 4. évadjában szerepelni fog Jyoti Amge, aki a világ legalacsonyabb nője.
 • Pilotszkript: The Kills – Starz + BBC, Richard House minap megjelent könyve alapján. Politikai összeesküvős thriller lenne egy globális embervadászatról, melyet egy brit zsoldos után folytatnak, aki ellopott 50M dollárt egy amerikaiak által támogatott iraki újjáépítős projektből.
 • Pilotszerep: Thandie Newton – Westworld (HBO)
 • Állandó szerep: Alanna Ubach – Girlfriends’ Guide To Divorce
 • Vendégszerep: Aunjanue Ellis – Sleepy Hollow, Carla Gugino – The Brink (több rész), Matthew Glave, Virginia Williams – Girlfriends’ Guide To Divorce (visszatérő), Steven Weber – Helix (visszatérő), Colin Woodell – The Originals (visszatérő), Tyson Ritter – Parenthood, Jake Lacy – Girls (visszatérő),
 • Interjú: Cat Deeley (a So You Think You Can Dance műsorvezetője), Rob Brydon (a The Trip to Italy egyik készítője), Sean Bean (Martin – Legends)
 • A fenti interjúból kiderül, hogy Cat Deeley 3 éves szerződést írt alá a So You Think You Can Dance-hez, szóval, ha folytatódik a reality, még egy ideig ő marad a műsorvezető.
 • A Dancing with the Stars S19 profi táncosai ők lesznek: Mark Ballas, Cheryl Burke, Whitney Carson, Val Chmerkovskiy, Tony Dovolani, Derek Hough, Peta Murgatroyd, Emma Slater, Karina Smirnoff + 3 “újonc” (persze máshonnan ismertek: Allison Holker, Keoikantse Motsepe és Artem Chigvintsev.
 • Pilotszkript: az ABC Matt Tarses készítése mellett tervez komédiát az izraeli Where Are We alapján egy férjről, aki csak szeretne otthon ülni és egy feleségről, aki nem bír a fenekén maradni, így minden héten elmennek valahova kajálni, szórakozni. És ezeken az új helyszíneken a férj viselkedése mindenféle katasztrofális következményekkel jár.
 • A Comedy Central berendelte egy késő éjszakai talkshow pilotját. A Gettin’ Some Strange with Kurt Braunohler-ben Kurt Braunohler foglalná össze a nap őrült történéseit.
 • A Charisma Carpenter műsorvezetésével készülő Surviving Evil 2. évadja 09.03-án kezd az Investigation Discovery-n.

11 hozzászólás Ne habozz!

Andro - 2014. 08. 14. 09:48

A Power Rangers a maga idejében jó volt (nő létemre imádtam), de nem tudom, hogy egy új mozifilm vajon tetszene-e a mai gyerekeknek is. Majd meglátjuk.

winnie - 2014. 08. 14. 09:49

gondolom a tmnt nagy siker hozzajarult a keszites felgyorsitasahoz, szovel ugy velik, hogy van piaca.

Thomas - 2014. 08. 14. 11:49

Allison Holker is újonc lesz a DWTS-ban! Úgy tűnik, hogy Sharna Burgess-t váltja, amit sajnálok, mert őt nagyon szerettem:( Remélem viszontlátom még a műsorban, mert azt nem hiszem, hogy visszament volna a Troupe-ba.

Binky - 2014. 08. 14. 12:37

Amiben Michael C. Hall szerepel, nálam mindenképpen várós. Örülök, hogy nem akar sokáig parlagon heverni a Dexter után.

kiskiraly - 2014. 08. 14. 12:52
Thomas - 2014. 08. 14. 13:09

Nem tudom hova írni, mert nincs kibeszélője, így csak spoiler nélkül tényleg annyit, hogy döbbenet, hogy mennyire félrement ez a Big Brother évad:( Idén nem hogy nem várom az új részeket, hanem inkább már csak arra tudok gondolni, hogy legyen már vége, mert annyira egy unalmas mederben folyik az egész… Mert amúgy a legkiszámíthatatlanabb sorozat, de most még igazán az esélyt sem látom, hogy még bármi érdekfeszítő kisülne ebből:( Hihetetlen, és nagyon sajnálom… A castot is elrontották, túl sok az irritáló, idegesítő figura, és a teljesen fogalmatlan is, akik mintha még 1 részt sem láttak volna a korábbi évadokból…

winnie - 2014. 08. 14. 13:19

thomas: van realitys topik oldalt:)

viszont valamit jól csinálhatnak, ha ennyire sikeres. lehet, hogy néznem kéne, mert nekem bejönne?

Thomas - 2014. 08. 14. 13:21

Néztem azt is, de senki sem beszélt a BB-ről, így inkább ide írtam:)
Hát nem tudom! Ha szereted az ilyen Dan-típusú, diary roomban hencegő idiótákat, akkor lehet, hogy bejönne, de engem ezek nagyon idegesítenek:( És sajnos hiába a nagy csavarok, amik úgy tűnt, hogy felforgatják a játékot, mégis túl kiszámítható lett az egész:(

winnie - 2014. 08. 14. 13:23

el kell kezdeni, hátha lesz követő:)

egyébként ez is az én saram, hiszen előzetes írást is kaptunk róla… de lehet, hogy posztolok egy kibeszélőt, mert miért ne.

kiskiraly - 2014. 08. 14. 14:39

Kiss Ádám új websorozata.

http://www.origo.hu/teve/20140814-kiss-adam-jurop-tour-cimmel-forgatott.html

A korábbi Erdély Tour websorzata (pontosabban On Air Day Tour) fellelhető a youtube-on.

Első részt megnéztem, de annyira nem kötött le. Ettől függetlenül Kis Ádám-fanoknak kötelező lehet.

asdbsd - 2014. 08. 16. 16:01

A Survivor sztrájknak szerencsére egy nap után vége is lett. Nem kell a csúszás miatt aggódni. (:

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz