login |

Please Like Me: kezdett a 2. évad – írta Eloise

2014. 08. 17. 16:17 - Írta: vendegblogger

3 hozzászólás | kategória: Ausztrália megmutatja, kritika,

Nagyon vártam a Please Like Me 2. évadját, annak ellenére, hogy még csak nem rég fejeztem be az elsőt. Azt kell, hogy mondjam, hogy összességében nem is kellett csalódnom. Az első rész a többihez hasonlóan izgalmasra, fordulatosra és viccesre sikerült, emellett nem mellőzte a drámai pillanatokat sem. Természetesen maradt abszurd, mégis életszerű.

Az előző évad befejezésében történtek óta 2-3 év telt el, és jó pár dolog megváltozott Josh életében. Többször csak kapkodtam a fejem, hogy most mi van, de szerencsére kellő magyarázatot kaptam mindenre.

Valószínűleg az időugrás miatt is, a résznek eléggé bevezető hangulata volt. Igazából arról szólt, hogy az új helyzetet bemutassa. Ráadásul két általam szeretett karakter nem is szerepelt, akik nagyon hiányoztak. Egy kicsit meg is ijedtem, hogy nélkülöznöm kell majd őket, de az évad előzetesének megnézése után megnyugodhattam, hiszen mindketten szerepeltek benne, s így még inkább várhatom a következő részt.

A legnagyobb változás a sorozatban, hogy Josh már most nem sokáig odázhatja a felnőtté válást. Többször került szóba, hogy munkát kellene vállalni és befejeznie a tanulmányait. Ő viszont még mindig a helyét keresi.

Kíváncsian várom, hogy meddig jut el. Remélhetőleg sikerül végül elrendeznie az életét, és akkor a párkapcsolati gondjai is megoldódnak. És persze annak ellenére, hogy az író és a főszereplőt alakító színész, Josh Thomas kijelentett, hogy Josh és Geoffrey nem valók egymáshoz, még mindig reménykedem, mert nagyon megkedveltem őket együtt az ezt megelőző szezonban.

A megoldások megtalálására mondenesetre egyelőre nem sok esély van egyelőre, hiszen a sorozat megkapta a 3. évados berendelést, így a végkifejlet feltételezhetően még sokáig várat magára.

Ezt persze egyáltalán nem bánom, hiszen az előzetes és a szezonnyitó alapján még bőséggel vár ránk humor és dráma is. Mindet számomra már csak azért is kötelezővé teszi a Please Like Me-t, mert az utóbbi időben kevés olyan dramedy sorozatot láttam, ami ennyire a képernyőhöz tudott volna szögezni.

3 hozzászólás Ne habozz!

El-ahrairah - 2014. 08. 17. 19:39

Az első évad nagyon jól hozta a bizarr-aranyos-drámai kombót, szedem is az új részeket.

Shawn - 2014. 08. 17. 19:48

idegesito hogy a részek csak az ausztrál sogárzást kovetoen jonnek ki… :(

semper - 2014. 08. 17. 20:57

Most daráltam végig a 7 részt és nekem nagyon tetszett szóval javaslom simán 8/10-s sorozat.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz