login |

A hét kérdése – még egyszer 2013/14-ről

2014. 08. 18. 22:11 - Írta: winnie

92 hozzászólás | kategória: 2013/14, a hét kérdése

Azt hiszem, hogy évad végén kimaradt a 2013/14-es országos szezon értékelése újoncok szempontjából, így lőttek annak is, hogy a nyárra ajánljunk darálni valót. De ettől még kíváncsi vagyok, hogy nálatok miképpen alakult az 1. évados sorozatok sorsa, hogy hányat fogtok folytatni ősztől, és hányat kaszáltak el az orrotok előtt.

Majdnem 50 új sorozat került 2013/14-ben bemutatásra az országos csatornákon (ABC, CBS, NBC, FOX, CW).

Ezekből hány vált nézőssé számodra, melyeknek nézted végig az 1. szezonját (vagy az összes leadott részét)?

A tovább mögött emlékezetfrissítésként az újoncok listája, a pilotkritikák linkjeivel. Hátha nem maradt ki semmi. De előtt íme a Junkie gárdájának leltára:

winnie: nagyon durva, de annyira mozgalmas volt ez az évad munka szempontjából (fogjuk erre és ne a gyenge évadra!), hogy mindössze a Sleepy Hollow, a Mixology és a Resurrection volt meg teljesen. Meg a We Are Men és Lucky 7, de ezekből 2 rész nem nagy teljesítmény – bár egyik sem volt rossz. A Surviving Jack és a Rake lett még nézős, mindkettőből már csak pár rész van, valamint a The Tomorrow People, csak azzal nagyon lemaradtam a 7-8. rész környékén. Szóval, ezek maradtak meg.

Akadt pár sorozat, amiből nem láttam 3 részt (Agents of SHIELD, Dracula, Ironside, Chicago PD), így még nem döntöttem el, hogy folytatom-e őket vagy sem. A Brooklyn Nine-Nine és a The Michael J. Fox Show, meg talán a The Goldbergs esetében pedig magam sem tudom, hogy folytassam-e – ezek rendben vannak, de mindig akadt jobb vagy nézősebb. És, mert minden évben kell, hogy ilyen is legyen, 3 sorozatot (Reign, The Originals, The Assets) be sem próbáltam. Még. De ami késik…

A többi kasza lett nálam, általában 3 rész után. De ahogy nézem, a csatornáknál is: 45 országos újoncból 13 érte meg a második szezont.

human: Almost Human, Back in the Game, Brookly Nine-Nine, The Crazy Ones, The Goldbergs, The Michael J. Fox Show, Trophy Wife, We Are Men, About a Boy, Enlisted, Friends with Better Lives, Growing Up Fisher, Mind Games, Rake, Surviving Jack.

Van 1-2 sorozat, amikre még nem volt idő, de tervezem a megnézését (meg van high concept amit cancel után ejtettem, hiába tetszett, mint a Believe), de úgy látom, hogy főleg a sitcomokat néztem előző évadban szívesebben. Mondjuk a drámák minősége mostanában…

CyClotroniC: Nálam a Brooklyn Nine-Nine kábé az egyetlen, ami megmaradt. Volt még egy-két sitcom próbálkozásom, de azokat elkaszálták, 40 perceshez pedig nem jutottam hozzá, de ami érdekelt, azt vagy instant kaszálták vagy lehúzták a kritikák. Asszem engem már teljesen elhódított a kábel. :)

Casey Novak: Most látom milyen szégyenletesen kevés új sorozatot sikerült megnéznem… Ami bennem mélyebb nyomot hagyott, az a The Blacklist, a Brooklyn 99, a Mixology, a Growing Up Fisher, a Mind Games, a Chicago PD, a We Are Men és a Rake. Ezeket mind végig is néztem örömmel, főleg az első kettőként említett versenyzők váltak kedvenccé, mindkettő zseniális a maga módján.

A The Blacklist-et egyébként kötelezővé tettem a család számára is, nem is ágáltak ellene. A B99 meg állat, nekem az év meglepetése, mert egyáltalán nem vártam, sőt, aztán pedig rövid úton toplistás lett. A többin még vagy nem értem végig, vagy rövid úton kasza lett. Vagy még el sem kezdtem, abból van sajnos a legtöbb.

Neoprimitiv: Úgy látszik túl hűséges vagyok vagy ez az idény nem az én szájízem szerint való volt, de nekem az újoncok közül összesen kettő maradt meg: az Almost Human és a Sleepy Hollow. Ebből az AH-t elkaszálta a Fox, szóval nem gyűlt tovább a restanciám. Az Agents of SHIELD-et egy pár epizód után kaszáltam, viszont a finálét megnéztem és lehet, hogy jövőre kap még egy esélyt.

Desmond Wallace: Eleve elég kevés országos sorozatot próbáltam be és kettő volt, amelynek láttam a teljes évadát: a Sleepy Hollow és The Originals. Ezeket ősszel folytatni is fogom. Elkezdtem, de nem igazán győztek meg: The Crazy Ones, Almost Human, The Tomorrow People, Dracula. És az Agents of SHIELD-ett még nem kaszáltam, de valahol a hetedik rész környékén elakadtam vele. (Plusz a The 100, amelynek a pilotját még csak most láttam esélyes arra, hogy felhozzam magamat a második évad kezdéséig.

A tovább mögött tehát a 2013/14-es országos újoncok listája. Kíváncsi vagyok, hogy ki visz át a legtöbb sorozatot 2014/15-re.

Ősz:

Midseason:

92 hozzászólás Ne habozz!

tmalits - 2014. 08. 18. 22:25

nálam Agents of SHIELD, Originals, About a Boy, The 100 + Undateable (ami a felsorolásból kimaradt) nézős és folytatódik jövőre is.
pluszban még végignéztem: Dads, The Crazy Ones, We Are Men, Friends with Better Lives, Trophy Wife és Mixology, ezeket sajna lelőtték.

stargatelost - 2014. 08. 18. 22:37

Brooklyn 99, Agents of SHIELD, Chicago P.D., The 100 négyest néztem végig, és maradnak is a második évadra.

The Originals és a Believe is végigment nálam, de minek, azt nem tudom. Előbbinek a második évadára egyáltalán nem vagyok kíváncsi, utóbbit meg kaszálta a csatorna nagyon helyesen.

Llew - 2014. 08. 18. 22:44

Elég keveset is próbáltam be, de azok sem voltak túl kiemelkedőek. A SHIELD, a The 100, az Intelligence, meg mintha az Enlisted ment volna végig, de mindegyik inkább az én lágyszívűségem, sem mint a jó minőség miatt.

$ami - 2014. 08. 18. 22:44

Mennyivel jobb manapság a kábeles felhozatal, eszméletlen. A fentebb felsoroltak közül csak egyet sikerült végignézni, a Mixologyt, amit persze elkaszáltak… (És a We Are Men se volt rossz, de a kasza híre után már nem láttam értelmét megnézni a maradék részeket…) Amibe belekezdtem, de még nem tudom folytatom-e: Almost Human, SHIELD, Sleepy Hollow, The Originals. Kasza volt pár rész után: Dracula, B99, Once Upon, The Blacklist, The Goldbergs, The Michael J Fox Show. Az idei felhozataltól azért jobbat várok (Constantine, The Flash, Gotham, Heroes:Reborn, Aquarius, Backstrom, Red Band Society).

Lemoni - 2014. 08. 18. 22:45

Végignéztem:
Almost Human (még most is fáj a cancel :(
MAoS (tetszett, de nem biztos, hogy folytatom az új évadban, nekem kábé ennyi elég is volt belőle)
Sleepy Hollow (jól indult, de a végére már untam, a 2×01-től függ, marad-e nézős)
Believe (szerettem, hiányozni fog :(
Enlisted (detto)

Egy-két sitcom kivételével bepróbáltam az összes többit is, jó párat a pilot után, néhányat meg 5-8 rész után kaszáltam.

VeroRosyth - 2014. 08. 18. 22:47

Néztem és jön a következő évad: Brooklyn Nine-Nine, SHIELD, Sleepy Hollow, The Originals, About a Boy, Chicago PD, The 100

Néztem és elkaszálták: Hostages, Lucky 7, OUATIW, Sean Saves the World, The Crazy Ones, The Tomorrow People, Trophy Wife, We Are Men, Welcome To The Family, Bad Teacher, Believe, Crisis, Enlisted, Friends with BEtter Lives, Intelligence, Mixology, Star-Crossed

Pocok - 2014. 08. 18. 22:51

húha. Ősz: 1. És ennyi.

spamdog - 2014. 08. 18. 22:52

Almost Human
Brooklyn Nine-Nine
Dracula
Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.
Mom
The Michael J. Fox Show
Trophy Wife
Welcome To The Family

Enlisted
Mixology
Resurrection
The 100

Hiroshima32 - 2014. 08. 18. 23:01

Agents of SHIELD, Blacklist ment hetiben, (és folytatom őket hetiben ősztől), The 100 ledarálva a nyáron (második évad szintén dara lesz), a Sleepy Hollow meg a következő hetekben kerül terítékre nálam a második évadot megkapó újoncok közül (második évad sorsa nálam még nem ismert).
A kaszáltak közül a Mixology-t néztem végig.

patesz - 2014. 08. 18. 23:05

Brooklyn 99
Dads
Agents of SHIELD
Sleepy hollow
The 100

Zizi - 2014. 08. 18. 23:08

csak a The Goldbergs-t kezdtem el nézni és folytatom is.

most a CC-on belenéztem a The Millers-be, talán ledarálom…

Evana - 2014. 08. 18. 23:11

Én mindössze 5 sorozatot kezdtem el, és kettő maradt nézős:
Marvel’s Agents of SHIELD
The Tomorrow People

(És persze TTP-t kaszálták, ami teljes mértékben felháborító és elkeserítő volt. :/)

dAve - 2014. 08. 18. 23:17

Én eddig ezeket próbáltam be: The Originals, Brooklyn Nine-Nine, The Michael J. Fox Show, The Crazy Ones, Dads, Once Upon A Time in Wonderland, Believe, Sleepy Hollow, Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.

Ami egyertelműen nézős marad az a TO és a Brooklyn. A SHIELD-et még végig néztem nagy nehezen, talán majd bele is nézek a 2. évadba. A többit viszont pár rész utánn kaszáltam.

lordviktor - 2014. 08. 18. 23:18

A Mixology volt az abszolut kedvenc de hát azt nem lehet megtartani marad a B99 és talán a Agents of Shield bér abban elakadtam és nem akaródzik továbbnézni mindig van jobb…

fisher - 2014. 08. 18. 23:18

valami brutálisan gyenge volt a felhozatal, asszem legközelebb max 1-2 országos “csodát” fogok bepróbálni, azokat is kritika után. évről évre rosszabb amit látok. ma már elképzelhetetlen hogy egy Lost szintű sorozatba fusson az ember országos adón, sőt lassan már elképzelhetetlen hogy egyáltalán nézhető darabot találjak. na mindegy szerencsére ott a kábel.

Nora77 - 2014. 08. 18. 23:27

végig néztem :
Almost human, (sajnos tovább nem fogom)
Sleepy hollow, nézős maradt
Drakula,(megleszek nélküle)
The 100 most nézem, és folytatom

Elkezdtem és kuka :
Originals
Star-crossed
Agents of SHIELD
Betrayal
Believe
Black Box (ez volt a legrosszabb)
Chicago PD (ez jó, csak nálam meghatározó hogy a színészek -karakterek szimpatikusnak e,nem lettek azok)

Eli - 2014. 08. 18. 23:35

21-et próbáltam be, 4 meg is maradt.
Mom, B99, Sleepy Hollow, The 100

Reea - 2014. 08. 18. 23:41

Végignéztem:
Almost Human
Once upon…
Reign
Sleepy Hollow

Crisis
The 100

folytatom még: Believe

ciru - 2014. 08. 18. 23:48

Bejött:
Brooklyn Nine-Nine
Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.
Sleepy Hollow
The Originals (bár az utolsó 2 részt még mindig jegelem)
Believe
Crisis
Enlisted
Mixology

Majd egyszer folytatom ha nagyon nincs mit nézni(soha):
Resurrection
The 100

Kasza:
Once Upon A Time in Wonderland

Meg még pár amit egyszer nagyon talán bepróbálok

murder1 - 2014. 08. 18. 23:49

Brooklyn 99 és The Blacklist 2. évadánál is ott leszek.
Almost Human, Sleepy Hollow, The Tomorrow People pár rész után kasza.
A Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D sorsáról pedig még nem döntöttem.
Szóval nem próbáltam be idén sok országos újoncot :S

Don Fanucci - 2014. 08. 18. 23:55

Jellemző, az átlaghoz képest is mennyire nem nézek országos sorozatokat:

Ősszel csak a Draculát, a Sleepy Hollow-t és a The Originals-t nyomtam le, és ebből is kaszáltam az elsőt, kíméletlenül.

Tavasszal csak a Resurrection-t és a The 100-at nyomtam le, de ezek mondjuk maradnak továbbra is.

A felsoroltak közül még darára vár a The Blacklist és a Rake. A többi azonban nem túlzottan érdekel, és nem valószínű, hogy bármit is kezdeni fogok velük.

Skate - 2014. 08. 18. 23:57

Végig néztem az évadot:

* Sleepy Hollow (visszatérek)

* The Originals (visszatérek)

* Believe

* Resurrection (folytatás részemről kétséges)

Pilot után kasza:

* Almost Human

* Betrayal

* Brooklyn Nine-Nine

* Dads

* Hostages

* Once Upon A Time in Wonderland

* The Blacklist

* The Crazy Ones

* The Tomorrow People

* We Are Men

* Crisis

* Enlisted

* Intelligence

* Killer Women

* Mind Games

* Mixology

* Rake

* Surviving Jack

* The 100

Évad közben kaszáltam, lehet folytatom:

* Marvel’s Agent od S.H.I.E.L.D.

Marcipáncica - 2014. 08. 19. 00:15

Teljes évad: the 100, the originals, sleepy hollow, the tomorrow people. Elkezdtem es majd tervezem hogy folytatom: resurrection, believe. Pár rész után kuka: shield es drakula.

Marcipáncica - 2014. 08. 19. 00:19

Ohh, es a lényeg lemaradt: a teljes évados sorozatok kapnak egy esélyt nálam a folytatásra. ( már az a 3 amit nem kaszáltak….) Bár ha jobban belegondolok a sleepy hollow-nak azért majd bizonyítania kell…

soma80 - 2014. 08. 19. 00:21

Ami nézős maradt nálam a 2.évadra is: Shield, Sleepy Hollow, Originals, Chicago PD, The 100.

P009 - 2014. 08. 19. 00:28

Upfronts idején mindig rengeteg sorozatot írok fel a listámra majd a premier nézettség/lehúzó kritikák alapján sok bepróbálás nélkül ki is esik. Sajnos az országos sorozatokban gyakran csalódok, a kábeles csatornák sorozatai gyakrabban tartják be azt amit ígérnek.

Amit végignézem: B99 (abszolút kedvenc), Sleepy Hollow (kérdéses, hogy meddig nézem tovább. ha a 2. évad is ilyen döcögős lesz, akkor kuka) The 100 (szintén kérdéses a folytatás)

Amit kaszáltam néhány rész után: Believe (tetszett a pilot, de nem folytattam), Blacklist (pilot közepén kasza), Dads (muszáj volt megnéznem a pilotot, botrányosan rossz volt), Enlisted (pilot után a többi részt nem élveztem annyira), SHIELD (közepes, unalmas pilot, nem folytattam), Mom (tipikus CBS szitkom, köszi de nem), Hostages (korrekt pilot után nem folytattam), The Crazy Ones (nem volt elég vicces)

A kimaradt sorozatoknak esélyt sem adtam különböző okok miatt (botrányosan alacsony nézettség, érdektelenség, korai kasza).

Amiket pótolni fogok: Goldbergs, Resurrection, Originals

Tehát egy szitkom lett kedvenc és 2 bizonytalan sorsú dráma.

Theo - 2014. 08. 19. 00:30

Kicsit csalva 18 minden része, de ebből 11-t elkaszáltak, így maradt 7, The 100, MAoS, The Blacklist a 3 legjobb újonc, Reign, Sleepy Hollow, és The Originals, Chicago PD, bár utóbbi 2 csak mert elkezdtem, amúgy nagyon gyengék, többnyire már irritálnak is. A kaszáltak közül csak az Almost Human fog hiányozni, meg talán az Intelligence, bár az csak a 2 főszereplő miatt, mert jelen állapotában az is gyenge volt sajnos. A TTP is hiányozni fog a téma miatt, és lényegében nem volt rossz az évad se, de amit előrevetíttek az már nem jött be, így könnyebben emésztem a kaszát.

humorpalanta - 2014. 08. 19. 00:37

Érdekes, hogy ebből csak a We Are Men és az Enlisted :D Bepróbáltam a B99-et, de az borzalmas. Viszont lettek újak még a Ground Floor, Deadbeat, Silicon Valley, Sirens, Way to go, The wrong mans személyében.

Thrasher - 2014. 08. 19. 01:08

ejha, csak a Brooklyn Nine-Ninet, és a Trophy Wife-ot fejeztem be, amiből egyet már kaszáltak is :D
nem is értettem, miért fogadta a közösség nagy részte tök elégedetten az idei újoncokat.

turosz - 2014. 08. 19. 01:11

Végignéztem:Almost Human, B99, Resurrection, The 100, amit folytatnak, azt én is nézni fogom
Bekezdve, de előbb-utóbb kaszálva: Betrayal, The Blacklist, The Tomorrow People, Crisis, Star-Crossed,
Épp most kezdtem, így még kérdéses: Chicago PD, Sleepy Hollow, előbbi inkább igen, utóbbi inkább nem,
Próbára vár: Dracula, Hostages, Ironside, Reign, The Originals, Believe, Black Box, Enlisted, Intelligence, ezek többségét már kaszálták…

energy - 2014. 08. 19. 03:43

Almost Human
Dracula
Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.
Once Upon A Time in Wonderland
Reign
Sleepy Hollow
The Blacklist
The Tomorrow People
Believe
Enlisted
Intelligence
Star-Crossed
The 100

Néhányat végignéztem, majd rájöttem, hiba volt.

Sajnálom az Almost Human kaszáját.

Riggins - 2014. 08. 19. 03:58

végignéztem: Brooklyn-99, Believe (de csak mert tudtam, hogy kasza, a 2. évadot nem néztem volna), Enlisted, Mixology, Surviving Jack. Meg két olyat, amit levettek 2 rész után.

1 élte túl.

Secsa - 2014. 08. 19. 06:58

Az őszi felhozatalból nyolc teljes első évad számomra, aminek a felét nem folyatják. Maradok a második évadra: Brooklyn Nine-Nine, Marvel’s Agent of S.H.I.E.L.D, Sleepy Hollow, The Blacklist.
Midseasonnél ez 7 teljes első évad, amiből kettő maradt: Chicago PD, The 100.

Szumma: 15 teljes első évad 6 bennmaradóval.

Andro - 2014. 08. 19. 07:40

Amit néztem, az a Dracula és a Sleepy Hollow.

Aminek nekikezdtem, de végül kaszáltam azok a The Trophy Wife, Intelligence, Marvel Agents of S.H.I.E.L.D., OUAT Wonderland, Star-Crossed, Almost Human.

Cyrax - 2014. 08. 19. 07:59

Végignéztem: The Goldbergs, Trophy Wife, Once Upon A Time in Wonderland, Mom, Hostages, The Crazy Ones, Sleepy Hollow, About A Boy, Killer Women, Mixology, Resurrection (+ Lucky 7, We Are Men, Welcome To The Family amíg mentek a rendes adókon). 5 olyan van ezek közül, aminek lesz 2. évada, de én egyiket se folytatom…

Zsuzsee - 2014. 08. 19. 08:09

Nálam Almost Human, Sleepy Hollow, The Originals, The Tomorrow People, Believe, Crisis, Enlisted, Intelligence, The 100.

Ancsa - 2014. 08. 19. 08:16

Nulla érdeklődés.
A korábbiaktól élek :(
Na jó, az Almost Humant végignéztem, de azt meg nem tudom tovább vinni…

ayren - 2014. 08. 19. 08:28

Mindössze négy:
Almost Human
Growing up Fischer
Resurrection
The 100

Az Almost Humant sajnálatomra kaszálták, a The 100-at meg nem biztos, hogy folytatnom kéne…

elwindly - 2014. 08. 19. 08:42

Crisis
The 100

A többit kaszáltam

jky - 2014. 08. 19. 08:55

Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. – Néhány rész után kasza. Gagyi.

Mixology – Végignéztem, tetszett, laza, szerethető, feelgood volt.

Ennyi elég is volt az országosból, maradok a kábelnél inkább. :P

westhammer - 2014. 08. 19. 09:03

Két sorozatot néztem végig az egész évadból, a Michael J. Fox Showt elkaszálták, a Brooklyn Nine-Nine-t viszont folytatom. Elég gyenge lett ez a szezon…

Laci sx - 2014. 08. 19. 09:23

Resurrection és Sleepy Hollow.

A Believe-t még elkezdem majd nézni, ha egyszer lesz rá időm.

LaCRossE - 2014. 08. 19. 09:24

Végignéztem és folytatom a következő évadot: Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D., The Originals, About A Boy, Chicago PD

Végignéztem, de vagy a csatorna kaszálta: Rake, The Tomorrow People, Mixology

Elkezdtem, de pár rész után lemaradtam/kaszáltam: Sleepy Hollow, Bad Teacher, Resurrection, Intelligence, The 100

Még esélyt akarok adni neki/ezekkel akarok felzárkózni: Sleepy Hollow, Resurrection

Nagyon érdekes, hogy három 20 perces sorozatba kezdtem bele ebben az évadban, amelyből csupán egy maradt nézős, az About A Boy. És az sem az a tipikus röhögős sitcom, inkább csak a mosolygós, de mégis nagyon közel került a szívemhez. A Mixology, ami szintén nem tipikus sitcom, nagy fájdalom, hogy az ABC jóvoltából kaszálva lett, bár legalább az egy évadot leadták normálisan, a Bad Teacher pedig rossz (hogy is írta valaki? “Bad, bad teacher!”?), azt kaszáltam is.

A csatorna általi kaszák közül a The Tomorrow People-t és a Rake-t is sajnálom, de hát ezeket végig sem néztem volna, ha nem érdekelnek. Szóval kár értük, de ilyen a sorozatozás, ezt már régóta elfogadtam.

A Sleepy Hollow-nak már csak John Noble miatt is mindenképp adni akarok egy esélyt, ellenben a Resurrection nem tudom, mennyire fog összejönni, bizakodok, hogy lesz rá lehetőségem. A tény biztató, hogy midseason, így időm az van, mint a tenger, bár azt nem értem, hogy a bivalyerős pilot után miért nem folytattam a második résszel. A The 100 és az Intelligence nálam kasza, utóbbinál még Sawyer és Piroska sem tudta megmenteni a dolgot.

A továbbra is nézősök közül nem sokat kell magyarázni: ebben az évadban a Chicago PD viszi a prímet, mivel az ellentétben a többivel, folyamatosan jó szinten tartotta magát. A Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. első fele eléggé gyenge volt, de megérte maradni a folytatásra, a The Originals pedig a közepén ült le egy kicsit és lett egyre kevésbé jobb.

Sophie - 2014. 08. 19. 09:26

Chicago PD, Brooklyn 99, The Originals, The 100, Marvel’s agent of… , Blacklist. Ezek maradnak jövőre.
Neki kezdtem a nyáron egy csomó új sorozatnak, tetszettek is de elrakom őket ínséges időkre, mert nincs türelmem a heti nézősökhöz.
Fájó kasza az Almost Human volt, Crisisból meg a Tomorrow people-ból ennyi pont elég volt…

Bogyó - 2014. 08. 19. 09:26

Almost Human: végignéztem, és sajnálom, hogy kaszálták, maradtam volna a második évadra.
Brooklyn Nine-Nine: tetszett és maradok a következő évadra.
Dracula: végignéztem, nagyon bizakodtam, hogy jó lesz, de nem bánom a kaszát.
Reign: “limonádé” sorozat, de maradok a második évadra.
Sleepy Hollow: ez tetszett a legjobban, örülök, hogy lesz folytatás, egyértelműen nézős.
The Originals: elmegy kategória, egy-két karakter már idegesítő volt a szezon végére, de még maradok egyelőre a második évadra.

Ricsi - 2014. 08. 19. 09:30

Az én listám:

Végignéztem:
– Almost Human (még néztem volna, szipp…)

Elkezdtem, de kaszáltam:
– Sleepy Hollow (pedig a vége felé jártam, de vannak nála jobbak)

Nagyon sok régi sorozatom van, igencsak válogatnom kell az újak közül.

Aszusz - 2014. 08. 19. 09:37

Fura, hogy kb nincs olyan újonc, aminek az első évadát végignéztem.
Az egyedüli a Mixology, amiről annyi jót írtatok, hogy ledaráltam egy este alatt, és tetszett. Nyilván segített, hogy viszonylag rövid.

A B99 második része közben megzavartak, és azóta sem folytattam. Valahogy nem is hiányzik annyira, nem jön be nekem az ilyen stílusú cucc (úgy általában a sitcomok sem – biztos bennem van a hiba, de nem tartom viccesnek őket)

A Sleepy Hollowból kb öt részt láttam, a Tomorrow People-ből is kb ugyanennyit, de szép csendben abbahagytam, nem tudatos kaszáról van szó. Talán egyszer majd pótlom. A The 100-t el se kezdtem, de azt is dicsértétek, lehet, hogy valamikor azzal is felhozom magam.

Ahogy nézem a listát, a többi eleve nem is érdekelt.

HIRONAKAMURA - 2014. 08. 19. 09:38

Csak drámákat kezdtem el, de mindet elkaszáltam.
Számomra nagyon gyenge volt az évad, csak a kábeles sorozatok maradtak meg, meg most nyárrol az Extant, de az most nem játszik.

Meteor - 2014. 08. 19. 09:44

Semmit nem néztem végig a felsoroltak közül :(

Pilot után kasza:

Hostages
The Blacklist (ezt már pilot közben)
We Are Men
Intelligence

Három rész után kasza:

Brooklyn Nine-Nine
Sleepy Hollow
The Crazy Ones
Welcome To The Family

rapator - 2014. 08. 19. 09:47

Ezeket nem kaszáltam pár rész után: Sleepy Hollow, Blacklist, Resurrection, Surviving Jack, The 100, Crisis, Almost Human, The Originals

The Originals próbaidős lesz, itt rezgett a léc, meglátom hogy alakul majd a folytatás.
Az Almost Human és a Surviving Jack sajnálom, hogy kaszát kapott.

Csilla - 2014. 08. 19. 10:00

A legtöbb sorozatot bepróbáltam, de csak 3 maradt nézős: The Blacklist, Chicago PD, Resurrection.
Illetve 2 olyan sorozat volt, amit kaszáltak és végignéztem: Once Upon A Time in Wonderland, Mixology.

greka - 2014. 08. 19. 10:05

Végignéztem: Brooklyn Nine-Nine (kedvenc), Mixology (másik kedvenc), The Originals, The 100, Star-Crossed (ez vacak volt, mégis érdekelt, mi lesz a vége)

1-2 rész után kasza/nem folytattam: Sleepy Hollow, Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D., Reign, The Tomorrow People, The Michael J. Fox Show, The Night Shift, About a Boy, Welcome to the Family, Ironside, Mind Games, Trophy Wife, Super Fun Night (az utóbbi kettő kivételével el tudnám nézni az összeset, de annyira nem érdekeltek, talán a Reignhez visszatérek, ha valami csajosra vágyom)

Érdekel, de kimaradt, talán pótolom: The Blacklist, The Crazy Ones, Surviving Jack, Enlisted

Bagosz - 2014. 08. 19. 10:18

Hát,igen sok sorozat van,sokat be is próbálok,és mivel mindig találok gyömgyszemeket, így a régiek is erőteljesen lemorzsolódnak.
Újoncok,amik megragadtak:
Turn
Fargo
Halt and catch Fire
from Dusk til down
True Detective
The Leftovers
Tyrant
Extant
The Strain
Salem
Kérdőjel,még túl friss:
Outlander
Legends
Lemorzsolódott,kaszagyanús:
Blacklist
Orphan Black
The 100
Helix
Kasza:
Black Sails
Atlantis
The tomorrow people
Star Cross

Itsuki - 2014. 08. 19. 10:20

Brooklyn 99 és Resurrection na meg a Blacklist:)

ALDO - 2014. 08. 19. 10:25

Az őszi újoncok közül az Originals kivételével az összes pilotot bepróbáltam.

Végignéztem: Hostages, The Tomorrow People, Crisis, Mixology, 24

Pár résszel le vagyok maradva: The Goldbergs, The Blacklist, About a Boy, Enlisted

Pilot után kasza: Dracula, Almost Human, Ironside, Lucky 7, Agent of SHIELDS, Mom, Reign, Sean Saves the World, The Crazy Ones, The Michel J. Fox Show, The Millers, Trophy Wife, Welcome to the Family, Surviving Jack

2-5 részig eljutottam: Back in the Game,Super Fun Night, Dads

Nem tudom folytassam-e: Resurrrection, Sleepy Hollow

Néztem volna, de elkaszálták: We are Men

Összességében nagyon kiábrándító volt országos szempontból az idei újonc. A Goldbergs-et bepótlom, de szerintem a 2. évadot már nem nézem. Remélem lesz 24 10. évad. Egyedül a Crisis és a Mixology kaszát sajnáltam egy kicsit, de utóbbit legalább rendesen lezárták.

Alex20 - 2014. 08. 19. 10:27

Kimaradt két sorozat, hiszen a Witches of East End is tavaly ősszel indult és télen meg a Helix.

Alex20 - 2014. 08. 19. 10:29

Ezek lettek nézősek:

The 100, Witches of East End, Sleepy Hollow, The Originals, The Blacklist, Helix, Agents of S.H.I.E.L.D. :)

zsuzsi - 2014. 08. 19. 10:30

Nézősök sorrendben (vagy csak lennének, ha el nem kaszálták volna..)
1. Chicago PD – magasan a legjobb
2. The Tomorrow People
3. Helix – kimaradt a fenti felsorolásból, pedig ez is új.
4.Black Box
5.The Originals
6.Enlisted
7.Intelligence
8.The Blacklist (ha nem James Spader lenne a főszereplő, már kaszáltam volna)

Amúgy is kaszáltam volna:
Crisis

greka - 2014. 08. 19. 10:49

Alex20, zsuzsi

A Helix és a Witches of East End (meg a Bagosz által felsoroltak nagy része) kábeles sorozat, a kérdés viszont csak az 5 országos csatorna újoncaira vonatkozott.

anikros - 2014. 08. 19. 10:53

ezeket próbáltam be: Almost Human, Brooklyn Nine-Nine, Dracula, Hostages, Ironside, Lucky 7, Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D., Once Upon A Time in Wonderland, Reign, Sleepy Hollow, The Blacklist, The Crazy Ones, The Michael J. Fox Show, The Originals, The Tomorrow People, Believe, Crisis, Enlisted, Intelligence, Mind Games, Star-Crossed

nézem:
Sleepy Hollow

jövőre kap még egy esélyt:
Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D

néztem volna, ha nem kaszálják:
Almost Human
The Crazy Ones
Enlisted

lehet, hogy néztem volna, ha nem kaszálják:
The Tomorrow People
Mind Games

Lorix - 2014. 08. 19. 10:57

Hat nalam amit neztem es atmegyek a masodik evadra az:
The Originals
The 100

Lilith Dark - 2014. 08. 19. 11:07

Végignéztem, és sajnálom a kaszát, szívesen néztem volna még: Almost Human, Star-Crossed

Végignéztem, de nem halok bele a kaszába: Dracula, Once Upon A Time in Wonderland, The Tomorrow People

Végignéztem, és folytatják, aminek örülök: Sleepy Hollow, The Originals, Resurrection, The 100

Csypi - 2014. 08. 19. 12:00

Újoncok, amiket várok:
Marvel’s Agents of SHIELD
Sleepy Hollow
Resurrection
Dracula
Black Sails
The Fall

Újabbak:
Salem
Extant
Leftovers
Strain
Last ship
You are the worst
Divide érdekelne, de nem találok hozzá feliratot :(

A Once upon a time in Wonderlandet kaszáltam pár rész után

arsebulls - 2014. 08. 19. 12:21

Országos csatornákon valami iszonyat gyenge volt ez az év. Sleepy Hollow maradt egyedül, kb. ilyen guilty pleasure kategóriában. Az is igaz, hogy sok újonc még azt a küszöböt se érte el nálam, hogy bepróbáljam, mert már az alapsztori és 1-2 perc alapján tudtam, hogy nekem nem fognak tetszeni. A tommorrow people még egy próbát megért, de valahol a közepén elakadtam.

mse - 2014. 08. 19. 12:27

Az Agents of S.H.I.E.L.D. a legkedvesebb újoncom, őt többnyire részről-részre követtem is. A The Blacklist nagyon felhúzott, de valamiért ettől függetlenül nem canceloztam ki, és nyáron a pár részes maradásomat is behoztam belőle.

A Sleepy Hollow-nál még nem jutottam el az egész évad megnézésére, de tervezem, ahogy a Once Upon a Time in Wonderlandnél is, mivel már csak a finálé maradt nézetlenül.

A Crisist még nem döntöttem el, hogy befejezzem-e vagy sem, a The Tomorrow People és a Believe viszont egyértelműen mentek a kukába nálam 2-3 rész után.

Thomas - 2014. 08. 19. 12:46

Végignéztem, de kaszálták: Betrayal, Dracula, Mixology, Star-Crossed

Ezeket fogom folytatni: Chicago PD, Resurrection, The 100, Mom (utóbbit nem biztos, a végére eléggé meguntam)

Elakadtam, de folytatni akarom: The Michael J. Fox Show

Elkezdtem, de pár rész után kaszáltam: Almost Human, Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D., The Crazy Ones, The Originals, The Tomorrow People (utóbbi kettőből azért fél évad megvolt)

Szerintem egyáltalán nem volt rossz évad. A legnagyobb élményt nekem a Betrayal okozta, annak nagyon fájó a kaszája, de aztán pár hete ledaráltam a The 100-at, és az legalább annyira, ha nem még jobban tetszett:) Szóval 3 sorozat biztosan marad nézős, egyáltalán nem rossz ez:)

Flanker - 2014. 08. 19. 13:10

A szigorú pilot tilalmam miatt országos sorozatot csak egyet kezdtem el, és az a Brooklyn Nine-Nine. De azt végig is néztem, mert nagyon jó.

Raziel Anarki - 2014. 08. 19. 13:14

almost human és a SHIELD nézős lett (előbbiért kár a kasza), blacklist és a sleepy hollow 6-10 rész után kasza nálam, believe-t végignéztem (kivéve a +1 részt) de magam se tudom miért.

Raziel Anarki - 2014. 08. 19. 13:15

jah és a mind games, ami nézős-várós lett, szintén kár h kasza.

G. - 2014. 08. 19. 13:16

Almost Human
Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.
The 100
Meg a Believe-et elkezdtem, de nem jött be.
G.

Delilah - 2014. 08. 19. 14:41

Amikbe belekezdtem, azokat végig is néztem, sőt a The 100, Sleepy Hollow, Dracula, Almost Human kifejezetten tetszettek, utolsó 2őt értelmszerűen már nem tudom folytatni, de az AH-t nagyon sajnálom, számomra az abszolút favorit volt az évadból. Rajtuk kívül marad még Marvel’s Agents, The Originals és az Intelligence (nehezen, de végig néztem). A Blacklistnek a mai napig nem láttam az évadzáróját, és nem is tudom, h akarom-e, de csak ráveszem magam vmikor, ez a helyzet a TTP-val is, de ott az uccsó 2 rész hiányzik, de így h vége, már nem igazán tud meghatni.

chris - 2014. 08. 19. 14:52

Almost Human (pótolom)
Brooklyn Nine-Nine (tetszik)
Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. (nézem majd szink.)
Mom (pótolom)
Sleepy Hollow (folytatom)
Super Fun Night (nekem ez bejött)
The Blacklist (nem szeretem a krimiket-de nézni kéne)
The Crazy Ones (RV miatt végignézem)
The Tomorrow People (pótolom)
Surviving Jack (1×1 jó volt-utána nem)
The 100 (pótolom)

chris - 2014. 08. 19. 14:55

különben pedig a kábeltv-k kínálatából szemezgetek…
Az a 10-12 (jobb esetben) feszes epizód jobban bejön mint a 23-25 epizódos rétestészta..:)

Markodako - 2014. 08. 19. 15:02

Végig néztem és folytatom/nám:
Almost Human
Dracula
Sleepy Hollow
The Blacklist
Believe
Intelligence

Végig néztem, de nem maradok a folytatásra vagy kaszálták:
Ironside
Once Upon A Time in Wonderland
The Tomorrow People
Star-Crossed

Még nem tudom, mi legyen a sorsuk:
Reign
The 100

Tommy - 2014. 08. 19. 15:45

11 sorozatot próbáltam be, a Believe és a We Are Men maradt nézős, de ezek se nyűgöztek le. Nagyon gyenge a kínálat az országos tévéken. Minőségi sorozatoknál már nem tényező a network sajnos.. Majdnem 50 sorit, de ötöt leszámítva mind kábeles.

m76 - 2014. 08. 19. 15:53

Almost Human – végignéztem ha lehetne nézném tovább is
The Crazy Ones – még nem fejeztem be, nagyon lassan de most már biztos be fogom, de ha folytatódna biztos nem nézném tovább.
Agents of Shield – pár rész után kaszáltam, biztos nem térek vissza, egyedül a hype miatt nem kaszáltam rögötn a pilot után vagy az alatt.
Intelligence – A pilotot láttam, nem kaszáltam de nem is néztem tovább, viszont mivel a sorozat kasza szerintem nem fogom folytatni.

Ezzel vége is.

viky - 2014. 08. 19. 15:53

Hihetetlen, de egy darab sorozat maradt, ami nálam túlélte az első évadot: a Brooklyn Nine-Nine.
Ezeket pedig végignéztem, és nagyon fáj értük a szívem: Mixology, Growing up Fisher, Enlisted, Welcome to the family, Lucky 7 (Mind Games).
Kaszáltam: Sleepy Hollow, Surviving Jack, illetve a The Michael J. Fox Show sorsa még bizonytalan.

craig - 2014. 08. 19. 16:06

Végignéztem az évadot: Ironside, The Blacklist, Trophy Wife, Enlisted

Kaszáltam pár rész után: Brooklyn Nine-Nine, Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D., The Crazy Ones, The Michael J. Fox Show, Bad Teacher, Crisis, Growing Up Fisher, Intelligence, Mind Games

Most látom, hogy milyen kevés országost néztem végig, és ebből is csak a Blacklist kapott 2. évadot..

carpenter - 2014. 08. 19. 16:44

az elso resz beprobalasan kivul en hosszu tavon csak szinkronosan nezem a sorozatokat (jo, kocanezo vagyok, de angolul csak 70-80 %-ban ertem, feliratot meg lusta vagyok olvasni) ezert meg kisebb a merites, de amit beprobaltam, azok igy alakultak:

vegigneztem az evadot: Surviving Jack, Brooklyn 99

meg nem vegeztem de nagyon hamarosan vegere erek: Blacklist, The Millers, Dads

1 resz utan kasza: betrayal, ironside, reign, the tomorrow people, welcome to the family, chicago PD, throphy wife, bad teacher, mind games, mixology

evad kozben beleuntam: Sleepy hollow, Crisis, The crazy ones

1 resz alapjan nezni fogok ha jon szinkronnal: Rake, Back in the game, Sean saves the world, The goldbergs, About a boy, Enlisted, Friends with better life, The 100

A tobbi annyira sem erdekelt, hogy beprobaljam.

DarylD - 2014. 08. 19. 16:45

Nézősök lettek ősziből:

-Brooklyn Nine-Nine
-Sleepy Hollow

Kasza:
-Dracula
-Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.

Midseason:

-Believe
-Mind Games
-Mixology
-Rake
-Resurrection
-The 100

Kasza:
-Intelligence

Nem valami sok, főleg az őszi kínálatot gyengének találtam, kábelesek között sokkal több érdekes volt. Van még egy-kettő, amit tervezek később ledarálni, de nagyjából ennyi.

Thorongil - 2014. 08. 19. 18:27

amiket végig néztem:Blacklist,Sirens
kasza: Enlisted,B99

Paladin - 2014. 08. 19. 20:13

Néztem és folytatom:
Brooklyn Nine-Nine
Agents of SHIELD
Mom
Sleepy Hollow,
Blacklist

Megnéztem, de nincs folytatás :(
Almost Human
The Crazy Ones (duplán sad)
Enlisted
Intelligence
We are Men


Kasza nálam (is) pár rész után:
Back in the game
Michael J Fox Show
Trophy Wife
és Dads egy rész után

kerval - 2014. 08. 19. 20:16

The Originals – folytatom
Believe – folytatnám

Csak pilot:
Almost Human
Intelligence
The 100

Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. – a pilot-ot megnéztem, szinkronosan folytatom

judit88 - 2014. 08. 19. 21:33

Végignéztem a The Goldbergs-et és a Trophy Wife-ot, mindkettőt folytatnám, de sajnos csak az első tudom. Bepróbáltam még a Believe-t, a Resurrection-t, a The Crazy Ones-t, de hamar rájuk untam. A többi pedig vagy a leírások, vagy a kritikák alapján nem érdekelt.
Összesen kb. 30 sorozatot nézek, nagy részük kábeles vagy európai, az idei kínálat szörnyű volt. Inkább daráltam le pár régen tervezett sorit, mint hogy az új országosokba belekezdjek.

zolkó - 2014. 08. 19. 22:03

Végignézve :
– Almost Human (Folytatnám,de hát a FOX…)
– Sleepy Hollow (Folytatom)
– Brooklyn Nine-Nine (Folytatom)
– The Originals (Folytatom,bár rezeg a léc…)
– Enlisted (Ismét a FOX..)
– Friends With Better Lives (Nagyon bejött,fájt a kasza)

Egy,vagy két rész után kaszáltam :
– Dracula
– Mixology
– The Tomorrow People
– Black Box (ezt negyed óráig bírtam kb,borzasztó volt)
– Back In The Game
– The Blacklist
– Intelligence
– Mind Games
– About A Boy
– The 100 (Ezt a 2. rész tizedik perce körül kikapcsoltam,sűrű anyázások közepette.)
– Rake

És amit még be fogok próbálni :
– The Assets

Lilith - 2014. 08. 20. 12:13

Az idei mezőny körül bepróbáltam párat,ebből a Dracula nagy szívfájdalom és kasza volt kb. az évad felénél..
A többi közül ami bejött és maradt az: Agents of SHIELD,Sleepy Hollow és The Orginals.
A következő szezon lesz a jó újonvokból,mert már eleve több felkeltette az érdeklődésem.

Shannen - 2014. 08. 20. 12:19

Azt ihszem ettől az évadtól kezdve már végérvényesen kijelenthetem, hogy abszolút átpártoltam kábelre.

Az országosak közül összesen kettőt prbóáltam be, a Brookly Nine-Nine-ot, ami rögtön nézős lett, és az egyik legjobb vígjáték,amit jelenleg nézek. A másik a The Originals volt, aminek talán az első 2 részét láttam, és még tetszett, de aztán parkolópályára került, hogy majd valamikor folytatom. Csak aztán évad közben a TVD-t is kaszáltam, és amiket olvastam a The Originals-ról azok sem győztek meg annyira, hogy folytassam.

Ráadásul most így végig nézve a listát, nem is találok olyat,amit még akár most vagy valamikor bepróbálnék. Azért remélem talán a következő szezon valamivel jobb lesz (számomra) országos szinten.

lilyanred - 2014. 08. 20. 14:46

Ősszel tizennégyet kezdtem el, de a legtöbbet a pliot után kaszáltam.
Amiket elkezdtem:
Brooklyn Nine-Nine
Dads
S.H.I.E.L.D.
Mom
OUAT in Wonderland
Season Saves The World
Sleepy Hollow
The Blacklist
The Crazy Ones
The Goldbergs
The Michael J. Fox Show
The Millers
We Are Men
Welcome To The Family

Ebből egyetlen egy maradt, a Brooklyn Nine-Nine, a többiből A The Millerst meg a Season Saves The World-öt néztem végig. Utóbbit a kaszáig, sőt, még a később kikerült két részt is megnéztem (tudom, ciki vagyok), előbbit meg igencsak szenvedve, de végignéztem. Viszont nem kell belőle több.

Miumiu - 2014. 08. 20. 16:34

Amit elkezdtem:
Dracula
Once Upon a Time in Wonderland
S.H.I.E.L.D.
Sleepy Hollow

Egyedül a Sleepy Hollow maradt meg, a többit kaszáltam.

Hellhound - 2014. 08. 20. 20:16

Almost Human – kár hogy jasztálták :(
Black box – nagyon hangulatos volt
Star crossed – csak azért néztem mert 100% biztos voltam benne, hogy nem fog sokáig tartani :D
The 100 – voltak félelmeim, de nagyon meg vagyok vele elégedve és várom vissza!
És hú, azt hittem sokkal több lesz, rengeteg dolgot nézek. xD

Nálam nagyon ritka, hogy valamit eldobok miután elkezdtem nézni, de a Sleepy hollow 2 rész után sem fogott meg, úgyhogy abbahagytam.

Annatar - 2014. 08. 21. 11:58

Almost Human, Dracula, Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D., Once Upon A Time in Wonderland, Sleepy Hollow amiket végignéztem (és nézős is marad, ami folytatódik), az Almost Human kaszája nekem is nagyon fájt. The Originals-t kipróbáltam, de egyrészt az anyasorozat ismerete nélkül nem volt az igazi, másrészt egyetlen szimpi karakter sem volt benne, így pár rész után kaszáltam.

rustcohle - 2014. 08. 26. 20:47

Originals, The Leftovers, Silicon Valley, Peaky Blinders, True Detective

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz