login |

America’s Next Top Model: kezdett a 21. évad

2014. 08. 21. 14:50 - Írta: winnie

6 hozzászólás | kategória: kritika, reality,

Ha találkozunk, letagadom, de gondoltam, belenézek az ANTM új szezonjába, hogy hová is jutott el mostanra a reality. Ha jól látom, akkor a 16. évadot láttam legutóbb, a 17. all star-szezonba, az angol/amerikai 18.-ba és az újító S19-be csak egy rész erejéig néztem bele és ordítva menekültem, így a fiúkkal való mixtúra és ez a nézői szavazásos megoldás kimaradt az életemből. Na, majd most?

Lehet. Én lepődtem meg legjobban, de a 21×01 nem irritált. Sőt! Lehet, hogy a valódi kezdést követően le fogok kopni, hiszen most csak 31-ből csináltak 22-t, a következő részben pedig gondolom, 22-ből lesz 13-14, szóval az igazi epizódokat 21×03-tól fogjuk kapni az értékelésekkel és a közönség véleményével, de eddig nem volt ellenemre az, amit láttam, helyenként még jól is szórakoztam. És ezt nem tudom csak arra fogni, hogy Miss J visszatért a zsűribe. (Legutóbb, amikor láttam a reality-t, valami ritka ellenszenves volt Rob Evans, jó látni a hűlt helyét. Kelly Cutrone nekem “új” volt, de maradhat.)

Oké, persze azt el kell ismernem, hogy elég sokkoló volt az első “feladat” a kifutón a selfie+hashtag kombóval (meg az app-reklámmal), de a színes megoldás és az önfénykép, mint értékelési szempont érdekes ötlet volt. S mivel régen láttam ANTM-et, így a megjátszott Tyra Banks-féle személyi kultusz meg önimádat is kicsit erős volt számomra az első pillanatokban, de a folytatásban már csak a butácska ugrálások és táncolások maradtak, amik régen is jellemezték a sorozatot.

A zsűri rendben volt, de azért az epizód nagy része a versenyzőkről szólt, akik között már az első pillanatokban is találtam pár favoritot (Mirjam! Kari!), és olyan figurát is, aki elég szórakoztató, jól beszélő, megfelelő potenciállal rendelkező volt – még akkor is, ha negatívan volt ábrázolva. Az sosem baj, ha megelőlegeznek pár összezördülést, mint a visszatérő gyerek meg a boszorkánymester között. (A fiúkra mondjuk egyelőre nem tudok úgy gondolni, mint akiknek szurkolnék egy lány ellenében, de tényleg akadtak nagyon elszállt, nagyképű és/vagy vicces figurák köztük, így nem is fújtam rájuk. Még.)

Szóval ezekkel a karakterekkel bőven lehet mit kezdeni, itt egyértelmű, hogy nem annyira a képek alapján kell kiválasztani a döntősöket, és akkor adódhatnak olyan “sztorik”, mint Jamie Ray-é, aki először lekési a válogatást, majd előadja a hisztit a smink miatt. Ha ez valóban így történt, akkor lehet, hogy Fortuna idén rámosolyog az America’s Next Top Model készítőire.

Azért mondjuk kár, hogy csak kábé 4 fiú és 4 lány került nagyjából kiemelésre, a legtöbb kiszórt időt is alig kapott képernyőn, de lehet, hogy ez is kellett ahhoz, hogy elégedett legyek ezzel a starttal és, hogy visszatérjek a folytatásra. Fura egyébként, hogy három hét kell ahhoz, hogy sor kerüljön a valódi startra, hiszen aki valamennyire is érdeklődik az ANTM iránt, az tudja, hogy kik jutottak be a műsorba, de végülis mondhatjuk, hogy ezért kezdődik a szezon augusztusban, hogy szeptemberben már a téttel bíró részek jöhessenek.

ui: Szerintem a szerkesztők és a vágók marha jól szórakozhatnak az epizódok készítése közben. Nyilván elég komoly a munka mennyisége, de azzal, hogy mindenféle ökörséggel és idiotizmussal feldobhatják a képeket, bőven önmegvalósíthatnak. Csak ne essenek át túlságosan a ló túloldalára.

6 hozzászólás Ne habozz!

Squazee - 2014. 08. 21. 18:17

Mindenféleképpen javítottak azzal, hogy behozták a fiúkat, drámázni ők is elég jól tudnak.
Nekem kifejezetten agyhervasztó volt ez az első rész, de a célnak megfelelt.
Miss J azért jobb, mint az előző évadban az a… nem is tudom már minek hívták, ázsiai csávó, aki a netes kommenteket adta elő. Ha nélküle lesz az évad, már megérte.

JulianPlenti - 2014. 08. 21. 23:04

@Squazee
Brianboy volt, én is egy részig bírtam, ő és Rob Evans együtt messze túlment a tűréshatáromon, egy egész részt bírtam végignézni…

winnie - 2014. 09. 04. 05:32

hát, én úgy tűnik, maradok. ez a yu tsai is bejön a fotózások vezetőjeként, nem ismertem őt korábbról.

kiara - 2014. 09. 18. 23:25

Számomra eléggé sok a meglepetés az évadban. Egyre többen kerülnek kiesés szélére (vagy esnek is ki) akiket a végjátékra is esélyesnek gondoltam.

kiara - 2014. 09. 18. 23:26

A zsűri pontozását mondjuk elég logikátlannak találom :D

dragon1986 - 2014. 11. 05. 22:24

az egyik model benne volt a face off s5-ben mint model:)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz