login |

Jennifer Falls: vége az 1. évadnak

2014. 08. 22. 18:43 - Írta: human

5 hozzászólás | kategória: kritika,

– I’ve heard even movie stars go on unemployment sometimes between parts.
– I’ve been on unemployment, I’ve never seen Tom Cruise in line. I did see Gary Busey once.

Az ilyen sorozatoknál látszik, hogy mennyire sitcomjunkie vagyok, hiszen a Jennifer Fallst simán végignéztem, sőt, szinte már szomorú voltam amiért elfogytak a részek. Na jó, ez egy pici túlzás.

Már a pilotnál is azt emlegettem, hogy valahogy szerethető a sorozat és ez a végéig kitartott. Az egyetlen nagyobb negatívum, hogy a My Name is Earlös szereplők keveset vannak közösen a képernyőn a tipikus “sitcom felépítés” miatt.

Arról van szó, hogy szinte mindig külön szálakon voltak a karakterek, nagyon ritkán kerültek tényleg össze, persze amikor mégis,azok voltak a legjobb pillanatok. Az ennyire szétszedett A-B-C-sztoris rendszert csak az mentette meg, hogy szerencsére az összes kisebb szereplőt lehetett kedvelni, így a rájuk jutó 5-5 percek is elrepültek.

A humor olyan volt amilyen. A forgatási idővel való spórolás miatt bevetett kamerába beszélés kivételével, mely megoldás végig zavart, néhol lehetett mosolyogni. Persze kilométeres poénok voltak, meg bevált receptek, de ismét csak azt tudom mondani, hogy szerethető végeredménnyel.

Nyilván nem akarom és nem is fogom az egekbe magasztalni a Jennifer Fallst, olyan 6/10-esnek éreztem, de nem a megbánós darab, nem érzem kidobott időnek a megnézését. Nagyon ajánlani nem tudom, inkább csak háttértévé, de annak kiváló.

5 hozzászólás Ne habozz!

keshudioo - 2014. 08. 22. 19:56

Én is sitcomjunkie vagyok, én is nézem (még nem végeztem, mert nem nagyon voltam itthon), nem bántam meg, viszont nem tetszett. Én kidobott időnek érzem, mert nagyon ritkán mosolyogtat meg, és a jobb jeleneteket is szappanoperásan eltúlozzák, néhány karakter pedig kifejezetten idegesít. Valószínűleg csak azért nézem, mert hiányoznak Earlék. :-(

winnie - 2014. 08. 22. 20:21

nem. volt gaz, de nem mentem tovabb vele a 3. resz utan. szerintem, akinek rneben vannak a szereplok, illetve kozelebb allnak hozza a karakterek, az jobb esellyel fog maradni. nekem a csaladi oldal, anyu meg gyerek, annyira nem talalt be.

Alex20 - 2014. 08. 22. 20:58

Nekem meglepetésemre tetszett, sajnáltam is, hogy csak 10 részes volt az 1. évad.Remélem, hogy lesz 2. évada :)

Takersking - 2014. 08. 23. 21:31

Nekem tetszett a sorozat, esténként nézegettem meg, s akkor tökéletes volt. Ha a második évad is lesz, akkor én is maradok.

Angelus - 2014. 08. 23. 23:26

Jenna Pressly nagyon édes ebben a szerepben/ezzel a hajjal, szívesen nézem.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz