login |

Finálé előtt: So You Think You Can Dance

2014. 08. 29. 14:11 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: reality, video,

Nocsak, ez most meglepett. Az elmúlt években már nem nézem a So You Think You Can Dance-et, így most csak a döntősökre pillantottam rá, és… Egyrészt az is meglepő, hogy nem látok fekete hiphop táncos a top20-ban, pedig ők nem egyszer nyertek közönségkedvencként (ennyire gyenge volt a felhozatal?), másrészt pedig két sztepptáncos is a legjobb 4 közé jutott. (Bevallom, a sztepp az egyetlen tánc, ami mindig is halálosan untatott a SYTYCD-ben, de persze általában nem azt kellett táncolniuk a versenyzőknek, csak szólónál került elő.)

Szóval, mivel gondolom, kritika nem lesz (promó meg az élő adás miatt értelemszerűen nincs), itt kérdezem meg a kitartóktól, hogy milyen volt a szezon összességében, a jobbak közé tartozik-e felhozatal, illetve összhatás tekintetében? A tovább mögött megnézhető a 4 döntős egyéni produkciója a legutóbbi adásból.

2 hozzászólás Ne habozz!

Thomas - 2014. 08. 29. 21:32

Nem is tudom, nem lesz a kedvenc évadaim között, az biztos, de ez olyan, mint a Survivor, még egy gyenge évad is kimondottan szórakoztató tud lenni. Sajnos a mostanában megfigyelhető tendencia folytatódik, a reality-k release-ei egyre jobban késnek, így még az eheti adást sem láttam, de előre is hajrá Jessica!:) Az első perctől neki szurkoltam, és szerencsére el is jutott a döntőig:)
Most már inkább az foglalkoztat, hogy mi lesz a 12. évaddal! Nem volt sokkal jobb a nézettsége a Rising Starnal, de még mindig jobb a FOX ismétléseinél, szóval az esély megvan. Bár jövőre elvileg Utopia is lesz nyáron, azért biztos találnának neki helyet a műsorban, ha akarnának.

Eszter - 2014. 09. 02. 20:49

Nem volt a legerősebb évad. Első perctől látszott, hogy Rickyt és Valeriet nyomják előre. Nem mondom, hogy nem ügyesek, csak már túlságosan feltűnó, amit művel a csatorna. Biztos, hogy ez a kettő fog nyerni, függetlenül a szavazatoktól…

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz