login |

Young & Hungry: vége az 1. évadnak

2014. 08. 29. 18:20 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: kritika,

Olcsó és kiszámítható módon ért véget sajnos a Young & Hungry első etapja, de ettől még az ABC Family csajos, házi szakácsos, romantikus-epekedős szitkomja sokkal jobban sikerült, mint a csatorna másik nyári komédiapremierje, a Mystery Girls. Arról nem is beszélve, hogy ez a sorozat a fiatalosságával és az infantilisségével (ezt nem negatívumként mondom) abszolút illik a Melissa & Joey és a Baby Daddy mellé.

human látványosan utálta a pilotot, s bár én sem vagyok célközönség, ahogy kommentben is leírtam, szerintem nem volt annyira gáz a kezdés. Igen, a Young & Hungry tipikusan olyan szitkom, amiben a poénok messziről látszanak (a néző tudja, hogy min fogunk röhögni és szinte várja, hogy röhöghessen), de legalább lecsapják azokat. És, mint ilyen, a kitartó nézéshez bőven elég, ha az embernek bejön Emily Osment vagy az általa alakított főhős, illetve az ő kapcsolata a munkaadójával.

A többi, mint az egy szólamú mellékszereplők a házvezetőnőtől a menyasszonyig, vagy éppenséggel a bohókás, olykor fizikai humort is súroló tálalás már tényleg csak ráadás, ezek adnak valami esetlen bájt a sorozatnak.

A végeredmény természetesen totálisan ártalmatlan, s a szezon végére látványosan lezárták az első fejezetet. Viszont, mint arra számítani lehetett, nem feltétlenül akarják tovább gördíteni a történetet, inkább rágcsálják még az alapfelállást, szóval a nézőknek mindenképp lesz miért várniuk a folytatást. Nálam továbbra is elviselhető szinten marad, amit nem muszáj néznem.

(Egyébként a második évad még nincs berendelve, de elnézve a nézettséget, nem hiszem, hogy aggódni kéne miatta.)

3 hozzászólás Ne habozz!

ldavid - 2014. 08. 29. 20:50

néhol egész jó volt, máshol meg ultra gagyi.
ha lesz még, megtartom GP-nek.

Dexter Morgan - 2014. 08. 29. 22:41

Elég hamar beleszerettem (Emily sokat segített ebben… :D), és nekem is épp az jutott az eszembe,hogy milyen jól összeillik a ‘Melissa’, a ‘Baby’ és ez. A zárást meg lehetett volna ügyesebben is oldani, de azért az se volt olyan nagyon gáz… csak már láttunk ilyet ezerszer.

Thomas - 2014. 09. 03. 13:36

Most sikerült befejeznem. A házvezetőnő, meg az asszisztens srác néha már túl sok, de amúgy a sorozat nagyon aranyos és szerethető, én várom a folytatást!:) 1-2 gyengébb részt leszámítva végig mosolyogtam az összeset. Nincsenek hatalmas poénok, csak olyan aranyos az egész szerintem:) Most ez lett a kedvenc sitcomom:)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz