login |

Partners: vége az 1. évadnak

2014. 09. 03. 14:46 - Írta: human

5 hozzászólás | kategória: kritika,

Furcsa a cím? Nem véletlenül, hiszen az FX itt is az Anger Management modelljét követte, miszerint berendeltek 10 részt, és ha azok sikert aratnak, hozzácsapnak még 90-et. Erre winnie szerint nincs sok esély, már legalábbis a Partners nézettséget tekintve. Szóval vége az 1. évadnak és a sorozatnak is?

partners-1

Miről van szó? Martin Lawrence és Kelsey Grammer ügyvédet alakít egy 90-es évekbe illő sitcomban. Ez elsülhetett volna zseniálisan is, mindkettejüknek megvan hozzá a tehetsége, de sajnos felejthetően középszerű lett a végeredmény.

Jó választás volt a csóró békés jótékonykodó ügyvédnek Lawrence, a nagyképű gazdagnak pedig Grammer, mindkettejükre illett a szerep, zsigerből nyomták, néhol egész jól, de aztán nem lett az egész furcsa párból semmi. Ezek azok a 1000 kilométeres poénok, amikben semmi nincs, ami ott tartana a sorozat előtt.

A vége felé egy-két helyen azért elmosolyodtam, volt egy nagyon szerethető pillanat is, de az országos szezon közepén már semmi esély nem lett volna arra, hogy belenézzek a többi szürke sitcom mellett. Erről persze a mellékszereplők is tehetnek, akik közül viszont mindenki borzasztó volt. Nekem leginkább a 2D-s meleg asszisztensekből lett mostanra elegem, lásd még Young and Hungry vagy Mystery Girls.

Mennyi legyen? 4/10? Ezzel a két színésszel valami modern komédia, aláröhögés nélküli egykamerás megoldás simán üthetett volna. De ez…

5 hozzászólás Ne habozz!

Dave - 2014. 09. 03. 15:39

Első rész elment de aztán a sorrend felcseréléssel feqrták az agyam.

JKJ - 2014. 09. 03. 16:20

Egyetértk az írással. Kár érte. Igazából azt nem értem, hogy miért akarta vola a két főszereplő ezt csinálni 100 részen át. Már a pénzen kívül :-)

bnc - 2014. 09. 03. 17:44

tízes* :)

abelh - 2014. 09. 04. 13:02

ezt az Anger Management modellt amúgy mi indokolja? ha ennyire futószalagon megy az egész, akkor nyilván hamar megfárad, gondolom korrekt nézettség mellett jó, ha gyakran van műsoron, de akkor is furcsa ez az egész. Charlie-tól elmegy, mert mostanra szinte Charlie Harpert hozza egy az egyben, ahhoz meg a TAAHM idején sem kellett erőlködni, de egy Grammer vs Lawrence duótól az ember elvárná, hogy a nevek miatt egy zseniálisan megírt, intelligens jutalomjátékot kap cserébe, nem pedig egy mennyiség > minőség darabot.

winnie - 2014. 09. 04. 21:03

a 100 resz. azt lehet csomagban ertelesiteni, ami hatalmas profittal jar. 2 ev alatt legyartanak dupla sebesseggel 5 ev anyagot, es a gyarto studio nagyon jol jar vele, ha bevalik..

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz