login |

Pilot: Red Oaks

2014. 09. 04. 20:45 - Írta: human

10 hozzászólás | kategória: kritika, pilot-mustra,

(Az Amazon immáron harmadjára rendelt be 5 pilotot, melyek a napokban kerültek fel a honlapjukra (bővebben erről itt). Hogy ezekből melyiket folytatják, az a nézettségtől és/vagy a fogadtatástól is függ és egy-két hónapon belül eldől.)

I just hate to see a bright young fella like yourself throwing away your future for an education.

Úristen, mennyire remélem, hogy a Red Oaks folytatása azok között lesz, amikben az Amazon nagyobb jövőt lát, mivel ez a pilot eszméletlenül feelgood volt.

Egy fiatal srác a sorozat főhőse, valamikor a 80-as években járunk, ezek a ruhák(!), így nyilván felnövés-történet a téma az első nyári munkája mellé. A csávó egy elit klubban tenisz-segédedző, a közvetlen főnöke avatja be az életbe, például a fenti idézettel, de természetesen minden témához kapcsolódó húzás előkerül.

Inkább úgy mondom, hogy akinek tetszenek az Adventureland, a Way Way Back, a Kings of Summer és ehhez hasonló nosztalgikus filmek, coming of age sztorik, az mindenképp próbálja be a pilotot, utána pedig reménykedjen velem együtt.

Azért a 30 percnek két hátránya is volt, egyrészt jó pár karakterben nem mélyedhettünk el, így ők csak rövidebb mosolygás idejére tűnhettek fel, plusz amikor feltűnt a végefőcím, akkor rögtön indítottam volna a folytatást. Miért nem hosszabb…, ááá?!

Moody JR.

A színészek rendben vannak, páran ismerősek lesznek, így inkább a rendezőre térnék ki, David Gordon Greenre, aki legutóbb egy kultsorozatból hozott össze nekünk rengeteg részt, az Eastbound & Downból. Itt is a remek zeneválasztás jellemző és az akár kicsit ciki jelenetekből is sütő fantasztikus hangulat. Bár az idő szorította, de így is kihozta mindenkiből amit lehetett.

Bár nekem a mostani amazonos ötösből ez volt az első bepróbált, de félek, hogy innen csak lefelé lesz út, de ne legyen igazam. 8/10. Ja és légyszi, Amazon, rendeld már be, köszi.

UPDATE: Berendelték sorozatnak.

10 hozzászólás Ne habozz!

winnie - 2014. 09. 04. 20:52

nagyon jopofa volt. semmi fergeteg, de nagyon feelgood, tele aranyos otlettel. tikusan olyan 7/10, amit neztem volna tovabb, mert tudtam, hogy par resz es 8/10 lesz belole. gondolom, a karakterek megismeresevel.

es alexandra socha-t hol lattam vajon, es miert nem jatszik mindig retro karakter?

Lajosék a másodikról - 2014. 09. 04. 21:19

Rendben volt, de azért nem vágnék eret magamon, ha nem látnék belőle többet, a főszereplő nekem nagyon kölyökképű. Adja magát a párhuzam a Goldbergszel, most láthatjuk, hogy néz ki egy hasonló sztori országoson meg kábelen.

Azért a csöcsfaktor működik, az ötből kettőben volt észlelhető (meg a Marriedben egy snitt erejéig), és tiszta véletlenül ez a kettő áll berendelésre.

Castor - 2014. 09. 04. 21:27

Nem dobtam tőle el az agyam, viszont – ha kivesszük a főhősünk 1-2 nézését, ahol akaratlanul is mindig az Arctic Monkeys frontembere ugrott be kizökkentve kicsit- észre sem vettem, hogy valami “gyártott” sorozatot nézek. Pozitív értelemben folyt át rajtam.

Kár hogy nem nyári élmény és Netflix, akkor tényleg bedarálható lett volna az egész. Úgy lett volna az igazi.

superpityu - 2014. 09. 04. 21:27

én is csak ezt próbáltam még be az amazon pilototk közül. nagyjából ugyanezek az érzéseim a pilottal kapcsolatban. kicsit döcögve indult be, de a végén a montázsra annyira összeillett a zene és a jelenetek, hogy én is néztem volna még egy darabig.

jky - 2014. 09. 04. 21:33

Nem durran nagyot, de tényleg kellemes, laza és feelgood, én is nagyon remélem, hogy berendelik.

koka - 2014. 09. 04. 21:53

“Moody JR.”

Figyeltem ám! :D

liberatore - 2014. 09. 05. 01:06

A srácot felismertem egyből a Submarineből, nagyon jól alakított abban a filmben. Bepróbálom ezt is.

tobias88 - 2014. 09. 05. 07:33

Már a képek alapján jónak tűnik. Ha berendelik mindenképpen beprobalom én is

geri173 - 2014. 09. 05. 14:20

Submarine… egyik kedvenc filmem, úgyhogy adok is ennek egy esélyt. :)

Esti Kornélia - 2014. 09. 12. 14:12

Én imádom Craig Robertset, miatta nézném :D
És tényleg hasonlít Alex Turnerre, nekem is mindig ő ugrik be róla :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz