login |

Itt a How I Met Your Mother alternatív befejezése

2014. 09. 06. 19:34 - Írta: winnie

50 hozzászólás | kategória: video,

Ahogy ígérték, a DVD-re felkerült egy másik How I Met Your Mother-befejezés – ez nézhető meg a tovább mögött. Nem sok minden változott – és mégis mekkora a különbség! (Egyébként számomra sem teljesen tiszta: akinek nem tetszett, annak a drámaibb hangvétel nem jött be, vagy az utolsó 3 percben lévő plusz csavar?)

Emlékeztetőül itt az évadzárós kritikánk igencsak vegyes olvasói véleményekkel (azért maga a rész megkapta a hét legjobb epizódja címet, és a legnagyobb csalódásét is, szóval nem inkább megosztó volt, mint általánosan negatívan fogadott), ez pedig a sorozat eredeti, az alkotók által elképzelt befejezése (ugye egy részét már az 1. évadban leforgatták), ami a mostanihoz hozzáfűz egy plusz jelenetsort és az azt megelőző montázsban is különbözik.

Tartalék:

Indavideo backup, ezt valószínűleg nem törlik.

50 hozzászólás Ne habozz!

Bubu_Maci - 2014. 09. 06. 19:54

Nekem nem az Anya halálával volt a bajom. Korábban felállítottam egy sorrendet, hogy mik voltak a bajaim az utolsó résszel.

Szerintem az Anya halálára valahol mind fel voltunk készülve, azért mert ez a sorozat is elhintette, illetve hónapokig ezt árasztotta az internet is a találgatásokkal. Plusz én azért úgy érzem, hogy a sorozat elég diszkréten intézte, nem sokkolt le.

Ami nálam talán a legjobban kiakasztott, az a Barney-szál volt. Éveken keresztül néztük mit művel, majd az utolsó néhány évadban a karakterfejlődését, “végigszenvedtük” az utolsó évados esküvőjét, majd az utolsó 20 percben azt mondják, hogy jajj, Robinnal mégsem illenek össze… NEM! Ezt nem hiszem el! Aztán bedobják, hogy ismét csajozógép lett, és felcsinált egy számunkra noname csajt… NEM! Cuki volt a kislányához szóló monológja, de NEM!

Plusz itt vannak a gyerekek, akik “áldásukat adják” a Ted és Robin sztori folytatására… Annyira életszerűtlen volt, kész csoda, hogy agyfasz nélkül végig tudták játszani a színészek… NEM!

Az, hogy most levágták a végéről az Anya halálát, nem módosít azon, hogy elbaszcsizták! A legkisebb problémát sikerült módosítani. Kíváncsi vagyok, valóban ez lesz-e az alternatív vég :)

Shyllard - 2014. 09. 06. 20:02

Tényleg alig változtattak a dolgokon, de ahol fontos, ott hatalmas a különbség :) Nekem személy szerint nem a drámai hangvétellel, hanem a Robin-os fordulattal volt gondom. Valahogy számomra azzal sikerült tönkre vágniuk minden jót, amit az utóbbi gyengélkedőbb évadokban sikerült felépíteniük. Meg ez a happy ending is jobban passzol az egész sorozathoz, bár nem tökéletes, mert a Barney apává válása mégis csak szebbé tette az amúgy nagyon keserű eredeti végződést.

Great - 2014. 09. 06. 20:05

Hát nekem csak az anya halálával volt bajom, a többi nem zavart, de ez most nagyon tetszett és jó lett volna ha ez az eredeti befejezés.

Dr. Agy - 2014. 09. 06. 20:06

Ebben az tetszik, hogy a “how I met your mother” az utolsó mondat. Én mindig ezt vártam.
Viszont előtte az évadok gyors végigfuttatásának szerintem semmi de semmi értelme.

Egyébként most, hogy leülepedett, nincs különösebb bajom az eredeti befejezéssel. Kivéve persze Barney szálát. Kicsit keserédes lett a halállal és Robinnal, de az nem baj, és hangulatban a sorozat is ilyen irányba ment el már régóta az első évadok – mondjuk így – bohósága után.

Ha valamivel bajom van, az a pár botrányosan gyenge évad a finálé előtt.

andrea - 2014. 09. 06. 20:21

Nekem egyedül Barney lerombolása nem tetszett, na meg ez a Ted-Robin vége. Már a 2. évad végén agyhalált kaptam a szenvedésüktől nemhogy utána amikor össze-vissza sírtak h így úgy..

humorpalanta - 2014. 09. 06. 20:21

Hát, elég tűrhető befejezés. De igazából még ez sem az igazi. Mondjuk az utolsó egy-két évadban mindent elrontottak, ami a sorozatot szerethetővé tette, de ez van. Barneynak a sztrippert kellett volna elvennie, s felcsinálnia. Abszolút egymáshoz illenek. Robin nem is illik egyáltalán se a sorozatba, se a gangba. Lilyből is sikerült kiölniük minden jót, amiért szerethetővé vált a karakter, főleg azzal, hogy otthagyta Marshallt még az első felében a sorozatnak. De ezt még el lehet nézni a sorozatnak. De azzal, hogy 20 perc alatt kitöröltek 9 évadnyi jellemfejlődést, hát azt nem.
Mondjuk marhára idegesítő volt a zene alatta, hogy nem haladt sehová. Inkább a Somewhere over the rainbow-t kellett volna alá beszúrni, végig lejátszva. Mindegy, nálam úgy is teljesen elvágták magukat már a sorozat készítői, újra úgysem fogom nézni, túl sok a csalódás.

s.cs. - 2014. 09. 06. 20:22

amúgy sztem az eredeti vég teljesen jó volt, “életszagú”. mivel nem lehet minden happyend (elválnak, halál, ez mind megtörténhet). és szerintem szinte mindenki az első 8 évad során azért szurkolt, hogy Robinnal jöjjön össze Ted, és ezt meg is adták a készítők.
a hiba abban van, hogy a kilencedik évad két dologról szólt: felejtsük el, hogy Robin és Ted összejönnek, közben pedig kedveljük meg Tracyt. és ez sikerült nekik, csak az utolsó öt perccel, az egészet feleslegessé tették.

winnie - 2014. 09. 06. 20:34

scs: komolyan azt gondolod, hogy szinte mindenki tednek es robinnak szurkolt?:O minden, amit olvastam ennek ellenkezojere utalt.

andrea - 2014. 09. 06. 20:35

Én biztos nem nekik drukkoltam :D

humorpalanta - 2014. 09. 06. 20:37

Hogy szűrted le, hogy mindenki Robinnak szurkolt?

ememese - 2014. 09. 06. 20:46

Barney – Robin és Ted – Robin szál cseszte nekem el az utolsó részt. Ezzel az alternatív befejezéssel egy fokkal jobb lett volna. Stílusosabb hisz erre a momentumra épült az égész sorozat.

elwindly - 2014. 09. 06. 20:50

Nekem az alternatív befejezés jön be, szerintem ennek kellett volna lennie az eredetinek.

Sem a drámai vég sem a csavar nem jött be az eredetiből.

Cápi - 2014. 09. 06. 21:02

Nagyon pipa voltam a hű de drámainak szánt befejezésre meg az egész Robinos-Tedes vergődésre. Még úgy-ahogy Anya halálával meg Barney és Robin válásával is megbékültem volna, de az újabb Ted-Robin kínlódással nem. Részemről EZ a befejezés.

eLaNoR - 2014. 09. 06. 21:02

Na igen, ez fényévekkel jobban esett volna a sorozat állandó nézőjeként, évadközbeni utalások ide vagy oda. Csak akkor ugye senki nem beszélt volna róla utána.

A. - 2014. 09. 06. 21:06

ez teljesen jó. így most még bosszantóbb h megnéztem az eredetit.

AkosAkos - 2014. 09. 06. 21:18

Sokkal jobb!

chulo - 2014. 09. 06. 21:42

klasszisokkal jobb, ha ez jött volna eredetileg is akkor mosolyogva tettem volna a polcra a dvd-t,
enélkül meg mégis ott marad a keserű szájiz sajnos.

Goku2000 - 2014. 09. 06. 22:29

Így kellett volna lezárni. Továbbá annak tudatában, hogy a 9. évad lesz az utolsó, a készítők részéről nem értettem az egész évados esküvőt. Az egésznek az anyáról kellett volna szólnia. Hiába van ez az alternatív befejezés, mert 1. a tévében nem ez ment, 2. az esküvővel már el volt rontva az egész, főleg miután 5 perc alatt semmissé és értelmetlenné tették az egész szezont. Jó sorozat volt, de a befejező rész után már kapcsolok el a CC-ről, ha meglátom, hogy ez megy. És én se Robinnak drukkoltam, nekem szimpatikus volt az anya, a vége meg a rajongók arcul köpése nem több.

bélabá - 2014. 09. 06. 22:39

Sokkal jobb, mint az eredeti.

Könyörgöm, egy ilyen sorozatban ahol x évadon át várjuk hogy megtalálja a nőt, miért kell a végén kinyírni? Nem értem, a sorozat hangvételébe egyáltalán nem illett. Vannak sorozatok ahova illik az ilyen, de ez nem az.

A Ted-Robin befejezés meg szerintem egyszerűen annak az eredménye, hogy félreértették a rajongókat / rossz mintacsoportot kérdeztek meg, hogy azt hitték, nekik váratlanul össze kell jönniük a végén.

Ez az alternatív sokkal jobb befejezés.

viky - 2014. 09. 06. 23:04

Számomra ez a tökéletes befejezés és pont. Bárcsak visszapörgethetném az időt, hogy ne nézzem meg az eredetit… Volt is már róla szó, hogy elronthatja-e annyira egy finálé egy addig kedvelt sorozatot, hogy azután csak rossz szájízzel tudjak rá visszagondolni: hát ha másnál eddig nem is tapasztaltam, de a HIMYM-nél mindenképp.
Szóval a kérdésre válaszolva, nekem az utolsó 3 perc volt, ami elrontotta az egészet + a Barney-Robin szál kimenetele. :(

Fere - 2014. 09. 06. 23:16

Ez egy sokkal de sokkal jobb befejezes volt mint a tv-ben leadott. Ettol fuggetlenul az utolso evad sz,,,,r volt.

Squazee - 2014. 09. 06. 23:45

Nekem az “eredeti” jobban tetszett.

Nem értek egyet a Barney kritikákkal, azzal hogy lerombolták a karakterfejlődését. Neki volt egy alap karaktere, ezt megpróbálta egy házasságra finomítani, de ez nem volt neki való. Aztán megkapta ‘méltó büntetését’. Az, hogy ez csak évek múltán jött elő, teljesen természetes, hiszen, ha az ember egyszer ilyen drasztikusan igyekszik váltani magán, nehezen látja be, hogy ez így nem megy tovább.
És nem éreztem erőltetettnek sem a Ted és Robint és sokkal kerekebb volt a Robinos befejezéssel az egész.

Ez a befejezés aranyos, egyáltalán nem rossz, de a másik jobb, szerintem.

Kicsit sajnálom, hogy ennyi verziót készítenek belőle, egy történetnek vállalnia kéne egy befejezést.

procsek - 2014. 09. 07. 00:02

Ez a Robin Barney-t is jobban feloldja. Azért az a mondat hogy “…things get put back togethet” egy elég erős utalás arra, hogy újra összejönnek. Ez a vég sokkal jobb lett volna, és a másiknak kellett volna a dvd-re menni mint érdekesség.

Dregnarr1 - 2014. 09. 07. 00:36

Bár a visszaemlékezés miatt jobban tetszik maga a rendezés és befejezés, nekem nagyon tetszett az “eredeti” megoldás is, tipikus Ted Mosby húzás volt ez a gyerekeivel való szórakozás a kérdés körül. Uhh, megint sajnálom hogy vége szakadt:(

hannah - 2014. 09. 07. 00:37

Nekem is ez jön be!

Rq - 2014. 09. 07. 01:02

Nekem így is, úgy is tetszett a befejezés. Ez valószínűleg azért van, mert lelkiekben felkészültem arra, hogy Ted Robinnal alkot majd egy párt és az “original” befejezés a kék kürttel nagyon, NAGYON tetszett. Ám ha az eredetiben így hagyják a végét, ezzel is elégedett lettem volna, nekem tényleg mindegy lett volna, csak Ted legyen BOLDOG! :) Elvégre Ő mesél… :)

Zizi - 2014. 09. 07. 01:07

én azon tábort erősítem, akik szerint az eredeti befejezés jó volt úgy, ahogy volt.

de ez pont így van jól, milyen unalmas lenne már az élet, ha mindenki mindenről egyformán gondolkodna! :)

(na már csak az ananász story megoldására kell várni… azt ígérték, az is a DVD-n lesz)

Steven Great - 2014. 09. 07. 02:44

Most így utólag már talán nem kellett volna meglepődnöm a befejezésen, hisz már egy jó ideje a sorozat elment egy elég drámai irányba bizonyos jeleneteiben (pl. Robinnak lehet-nem lehet gyereke), de mégis valahol arra számítottam, hogy egy feelgood happy end lesz az utolsó dupla sorozatzáró.

És talán nem is a drámaiság zavart leginkább, hanem hogy túl sok mindent tettek bele és ezek elég randomnak tűntek. De még ezt is elnéztem volna, ha ezt az alternatív befejezést látom a végén. De ugye ehelyett Ted és Robin újra… ez nekem már nem fért bele. :/

Page - 2014. 09. 07. 06:57

Igen, így kellett volna lezárni.

És valaki hozzászólására fentebb, egyáltalán nem akarta mindenki Robint látni Ted mellett a végén, sőt, úgy vagyok vele, ha már mindenképp meg akartak valakit halasztani a végén, akkor az inkább Robin lett volna.

harmundo - 2014. 09. 07. 07:53

Nekem az eredeti jobban tetszett, ez számomra olyan semmilyen sem volt. Felsorolja mi történt vele az évek során (amiket láttunk), majd tessék, itt van anyátok, így ismerkedtem meg vele.

A sorozatba ez szerintem nem passzol, mert sosem ment semmi könnyen benne, sőt, mindenben volt két pálfordulás, mire eljutott valahova.

A Barney-Robin-szálhoz pedig annyit, hogy szerintem egyértelmű mi történt vele, csak látszólagos karakterfejlődés ment végbe, azt hitte, képes lesz megváltozni, azt hitte, hogy a környezet és Robin és a család intézménye képes lesz megváltoztatni, de amire szerintem belül elég sokan gondoltunk, Barney az Barney, nem tud megváltozni, bármennyire szeretne. Ezért szerintem, illetve számomra valóságosabb, hihetőbb az eredeti befejezés, még ha nem is ennyire happy end.

Page - 2014. 09. 07. 08:09

Na most ezt nem értem, Barney igenis megváltozott. A házasságuk sem miatta ment tönkre, nem azért, mert továbbra is nők után szaladgált.

Az, hogy végül ismét ide tért vissza a karaktere, viszont teljesen érthető. Hiszen ő hiába változott meg nem sokra ment vele, elhagyták, csalódott, hát visszatért a régi életébe, ahol ő ejti pofára a csajokat, és nem azok őt.

Dorinanna - 2014. 09. 07. 08:57

Ez annyival jobb! :) Nekem a visszatekintés is nagyon tetszett, meg a pozitív vég is, szerintem egy sitcomhoz (főleg ehhez) ez sokkal jobban illett volna, az eredeti túl drámai a sorozat hangvételéhez képest.

Ráadásul Ted meg Robin megpróbálta többször is, és nem sikerült huzamosabb ideig együtt maradniuk, szerintem nem életszerű, hogy x+1-edjére is meg akarják próbálni évek múltán, egyszerűen nem illenek össze, és kész… Robin Barney mellett is folyton utazgatni akart és vége is lett a házasságuknak, Teddel mért lenne ez másképp?

A gyerekek reakciója meg aztán végképp nem életszerű, ha az én anyukám halna meg, biztos, hogy nem ujjonganék, hogy “Ezaz apu, évek óta szerelmes vagy egy másik nőbe, jöjjetek már össze!” NEM. Az, hogy elviselik, hogy az apjuk más nőt talál, az igen, de ez…

És az meg, hogy egy EGÉSZ évadot pocsékolnak el egy olyan esküvőre, amit aztán PÁR PERC alatt szétbarmolnak, ez is mekkora hülyeség már… A Barney kislányának mondott monológja meg nekem annyira fura volt, csomóan mondták, hogy cuki, de szerintem meg nem volt elég Barney-s, olyan volt, mintha eljátszaná az egészet, valahogy nem volt hiteles számomra.

Na szóval szörnyen bosszant az eredeti lezárás, és bár én néha megnézem a comedy-n, ha régi rész megy, mindig beugrik a lezárás és elkedvetlenedek tőle, szóval tényleg el tudta rontani a sok évadnyi jót a finálé.

zolkó - 2014. 09. 07. 09:30

Tök mindegy, hogy melyik verziót választották szerintem. Így is, úgy is sajtszagú a befejezés számomra. Anya halála, és a szereplők komolykodása egy sorozatban, ami évekig a humorról szólt alapvetően ? Mert így akartak kicsit drámaiak lenni, meg egy kis esélyt adni maguknak a díjátadókon, hátha kapnak egy esélyt arra, hogy hasonló módon emlékezzenek rájuk mint mondjuk a Friends-re ? 2 vagy 3 évvel korábban ha lezárják, akkor lett volna SZÁMOMRA szép a befejezés.De az aranytojást tojó tyúkot nem szokás levágni, még a CBS-nél sem. Mire idáig eljutottak , nagyon fásult volt már nekem az egész sorozat, és főleg a sztori. Az igazi nyertese az egésznek szerintem NPH, aki még népszerűbbé tudott válni, mint előtte volt, és okosan él is a lehetőségeivel. De ez a privát véleményem, nyilván rengetegen máshogy látják, és esetleg még évekig nézték volna a HIMYM-t.

Hunnenkoenig - 2014. 09. 07. 09:55

Nekem mindkettö tetszik.
Ha akarok igy gondolok ra, ha akarok ugy.

Bar en is osztom a velemenyt, hogy egy törtenet irojanak vallalnia kene a sztorijat es annak a veget.

Akarhany vegzödest csinalsz, valaki ugyis mindig lesz, akinek olyan kell, ami nincs.

Ripazha - 2014. 09. 07. 10:41

Nos igazából nem olyan rossz a vége, de logikus is, hisz úgy kezdték a sorozatot, hogy így találkoztam Robin nénétekkel. Így várható vég lett volna, de ha a z egész marad így ahogy van és ott van vége, hogy: gyerekek Így jártam anyátokkal. és Vége, elsötétül a kép, és a szereplőket mutatják úgy is simán jó lett volna, marad a dráma meg minden, csak a 2030-as vég kimarad, még úgy is király lett volna.

moony - 2014. 09. 07. 12:30

nekem sem az anya halálával volt problémám. az érintett rosszul, hogy igazából a 9 évad szerintem valahol végig azt bizonyította, hogy Ted meg Robin mennyire nem működnek, és az utolsó 3 percben konkrétan ezt úgy semmissé tették. na meg persze, hogy Barney-val így kibabrálni… az alternatív vége nekem sokkal jobban tetszik, az eredetit inkább kitörölném az emlékeimből.

tomi888 - 2014. 09. 07. 13:03

Tudja valaki melyik szám megy az eredeti befejezés alatt?

kissbence09 - 2014. 09. 07. 15:44

Ha az életben minden ilyen egyszerű lenne. Elkövetsz valamit, totál sikertelen lesz, és kis idő múlva azt mondod, hogy hoppá akkor mégse.
Ezzel csak még jobban lesüllyedtek nálam, hogy nem tartottak ki amellett, ami szerintük jó megoldás volt. Az ehhez hasonló emberek önértékelése a nullával egyenlő. Marionett bábuk.

kanka - 2014. 09. 07. 20:07

Igy kellet volna befejezni.én totálisan felháborodtam a befejezésen több dolog miatt is.

1,robin és barney esküvőjére ment el az uccsó évad..minek?????????????? az uccsó évadnak csakis ted-re és az anyára kellett volna fókuszálnia!!!

2,9 rohadt évadon keresztül vártunk arra hogy megtudjuk ki az anya erre megölik??? SERIOUSLY???????? máig nem tudok ezen túllépni

3,Ted évekkel az anya halála után még minidg Robinon pörög…Come On!!!!!!!!!!!!

szóval nem nem és nem.nemtudom ezeket megbocsátani a készitőknek.neeeeeeeeeeeeeeeem

ez az alternativ befejezés kicsit hiánypótló de kb ugy mint a lőtt sebre a sebtapasz…ami történt megtörtént..és az történt hogy elkúrták..nem kicsit..nagyon!

Desperate HOUSEwife - 2014. 09. 07. 21:09

Őszintén szólva a finálé óta nem néztem HIMYM-t, és nem is terveztem, hogy valaha még nézni fogok, de ezt most megnéztem. Igen, egy kis alternatív vágás, más voiceover, és pont a megfelelő ponton történő befejezés, de a különbség ÉG ÉS FÖLD. Miért érzem úgy, hogy ezt a finálé után mondatták fel és vágták újra? Mert annyira az van benne, amit rajongók ezrei mondtak, hogy a peronos jelenettel kellett volna véget érnie, és még a Barney/Robin reménysugár is felvillan. Ez egy kis utolsó ajándék a rajongóknak, akikről talál sosem gondolták volna, hogy ennyire felcseszi majd az agyukat a sorozat befejezése. Örülök neki, hogy ezt meglépték, mert ezzel megadták a lehetőséget, hogy aki azt szeretné, hogy ez legyen a vége, azt ezt fogadja el hivatalos finálénak (hiszen elkészült, itt van és official a készítőktől származik, nem csak a fantáziánk szüleménye), és így egy PICIT enyhült a keserű szájíz. Jól esett.

Jack Shepard - 2014. 09. 08. 00:11

sokkal jobb ez a befejezés. sokkal.

idioty - 2014. 09. 08. 08:21

Nekem mindkettő tetszik. Megértem azokat, akik egy vígjáték sorozattól happy endet várnak. Viszont nekem tetszett az élet szagú befejezés is. Nem mindig úgy van vége a történeteknek, ahogyan szeretnénk.
Én drukkoltam Robinnak is, meg az anyának is. Drukkoltam Barney-Robinnak is. Szóval nekem mindkettő jó lett! :D

Pipacs - 2014. 09. 08. 22:35

Hát nem sokkal egyszerűbb és szebb lett volna így? Mi a bánatnak rombolták le és cafrangolták miszlikbe? Happy End, klasszikus amerikai romantikus vígjáték befejezés, a kutya nem hiányolta volna a többit… Az évtized legelcs*szettebb sorozatlezárása, de még annak nevezni is durva túlzás. MRRRR! Még mindig haragszom!

béla - 2014. 09. 09. 19:26

Végre!
Sokan írják, hogy a befejezés illett a sorozat “dramedy” mivoltjához. Nekem sorozat lezárásnál mindig a Dokik az etalon, na az tényleg egy drámai/szomorú történésekkel teli sorozat volt és a lezárás mégis szép volt és boldog. Egy vígjáték ne legyen szomorú, nem az a célja, és szerintem a HIMYM, főleg az elején egy abszolút pozitív kis sorozat volt, még úgy is, hogy tedet ott hagyták az esküvőjén. Szerintem Robin meddősége és Marshall apukájának halála se kellett a sorozatba, az írók azt hihették, hogy a dráma miatt lesz jó a sorozat. Ez a lezárás aranyos, ez pozitív, ez egyszerű.

Lana - 2014. 09. 09. 21:47

Én arra gondoltam, hogy amikor a készítők kitalálták ezt a sorozatot, 1-2 évadra számítottak. Úgy még akár jól ki is jöhetett volna: Robin és Ted akkor azért szakítottak, mert Robin még nem volt felkészülve a megállapodásra, további egy évad alatt ezt lerendezik, Tednek találnak egy “kis-fajsúlyú” feleséget, aki aztán meghal, és hosszú évek után Ted és Robin rájönnek, hogy most már működhet együtt a dolog.

Azonban sok-sok évadon át ezt nem lehetett húzni, bejött a Barney-Robin szál, aztán a szerelmi háromszög, jellemfejlődések, satöbbi, és ezzel a befejezéssel -ahogy fent sokan írták -lerombolták, értelmetlenné tették az egész sztorit.

Lana - 2014. 09. 09. 22:12

És amúgy szerintem ez lett volna a legötletesebb, legHIMYM-esebb epizódzáró, amiben még a pineapple-incidentet is megmagyarázzák:

http://www.reddit.com/r/HIMYM/comments/224nnf/how_i_would_have_ended_it_finale_spoilers/

Sheera - 2014. 09. 15. 20:00

Csak én voltam olyan naív, hogy az alternatív befejezésbe vártam volna egy kis plusz tartalmat? Ehelyett csak kivágták, ami nem tetszett a népnek, és ennyi.

ap - 2014. 10. 31. 14:59

elég sok hónap késéssel láttam a végét, de konkrétan elmennek a picsába..

9 évadon keresztül azért nem talál magának senkit a főszereplő, mert totális csodabogár, a poénjait csak ő érti, az érdeklődési köre teljesen sajátos, így 9 évig semmi másról nem hallunk, csak h a nagy szerelmet várja, ami meg beesik azt mindig elbassza, vagy csak simán nem működik

és nem működik robinnal sem, mert megteszik, járnak, de szétmennek.. nem illenek össze.

erre, és az összes tulajdonságjegyére van felhúzva mind a 9 év, h majd ha megtalálja az igazit akkor rögtön tudni fogja, akkor önmaga lehet, nem kell a szabályokhoz, szokásokhoz igazodnia. az utolsó évad utolsó 10 percében amikor a randi másnapján felhívja a csajt – ezzel is visszautalva az ilyen “baklövéseire” – lilly ott vigyorog mint a tejbetök, he ez most más lesz.
és tényleg.
végre megtalálja élete párját, aki olyannak szereti amilyen és akit olyannak szeret amilyen. a teljes sorozat helyrebillen azzal h még ez a teljesen fura figura is rátalálhat arra aki neki való. megmagyarázódik és befejeződik 9 év nyűglődése.

erre 1 mondatban bejelentik h meghalt a csaj 1 perc múlva megint robin ablaka alatt van.

WHAT THE FUCK?!?!

akivel nem működött.. aki csak egy volt a sok közül. akit nem vett el, akitől nincsenek gyerekei.

bazdmeg..

ennyire még nem basztak telibe sorozatot,és most nem arról van szó, h tetszik-e avagy sem. minden amire az egész fostalicska épült majd egy évtizeden át, azt egy tolvonással keresztülhúzzák és kibasszák a kukába.
nem tudok másra gondolni, minthogy megcsinálták az alternatív befejezéssel, majd a főnök bement, és közölte hogy gyerekek, kell valami csavar a végére, jöjjön össze robinnal. hozzátok össze az utolsó 3 percben, a többi már kinn van a vágósobából, ahhoz nem nyúlhattok.

terika - 2019. 02. 08. 13:05

Valami ilyesmit éreztem én is, mint az előttem kommentelő.

Én arra jutottam, hogy Ted nem is olyan csodabogár, mint amilyennek beállították és hogy gyakorlatilag Robin miatt állt a két fiú haptákban. Robin nagyon önző volt végig, voltak nagy elvárásai, de ő gyakorlatilag nem áldozott volna fel értük semmit sem. Úgyhogy részemről Robin a főgonosz a sorozatban.

Mondjuk a csoportdinamika tetszett nagyon, simán benyelték, felemésztették a pszichológust is. :D

Összegezve a sorozat számomra 8 évadon keresztül működött. A 9. évad nagy mélyrepülés szerintem. Elég ötlettelen és vontatott annak ellenére is, hogy Ted megtalálta a sárga esernyős lányt. Ha befejezést kell választanom akkor arra szavazok, hogy nem hal meg az Anya és nem jön össze Robin meg Ted. És lényegében tényleg nagyon sok visszatekintés és összevágott részlet, nem volt szép húzás.

Barney-t pedig azért rendesen lealázták azzal, hogy az összes jellemfejlődését egy perc alatt hazavágták. Szörnyű volt.

Mindenképpen ajánlom a sorozatot, 8. évadig nézze mindenki, aztán simán csak olvassa el mi lett a vége. :D

bacsko1 - 2019. 11. 01. 21:21

Már az első évad végén úgy képzeltem el a finálét, hogy a gyerekek anya belép a szobába és azt mondja Tednek “Ne büntesd tovább a gyerekeket kint várnak a többiek”. majd oda súgja olyan mintha 9 évet öregedtek volna. Kimennek és ott az egész csapat, Marshal Lili a 3 gyerek Barney és Robin közös gyerekkel aki egy kislány.

Ez a befejezés nem illik egy ilyen sorozathoz. Teljesen tönkre vágja mind a kilenc évadot 3 perc alatt.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz