login |

Finálé előtt: Graceland

2014. 09. 10. 13:45 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: video,

Tudom, hogy nem sokan nézik a Graceland-et itthon (bár a sötétebb, karcosabb tónus és az átívelős bűnügyi sztori szerintem többeknek jobban bejönne, mint pár, “nézem, mert nincs más”-sorozat esetében), de azért emlékezzünk meg arról, hogy leköszön a 2. szezon – a tovább mögött az évadzáró előzetese. Vajon lesz-e S3?

4 hozzászólás Ne habozz!

khhk - 2014. 09. 10. 15:54

Remélem lesz 3. évad! Nekem nagyon tetszett ez 2. évad is, és szerintem is érdemes bepróbálnia azoknak, akik szeretik az átívelős sorozatokat. Sőt nekem tavaly egy könnyű nyári sorozatnak indult, de már az 1. évad végére is, a 2. évadra pedig különösen szépen kinőtte magát a sorozat, néhol kemény morális kérdéseket is feszeget.
Én szoktam ajánlani, az első 3 rész után eléggé beszippant és darára tökéletes!

vih - 2014. 09. 10. 16:13

Én is remélem, hogy lesz! Bár nem vagyok oda a krimis sorozatokért, a Graceland kell nekem!

LaCRossE - 2014. 09. 10. 16:56

a nézettség nem túl combos, de azért reménykedem egy 3. évadban, mivel nekem nagyon bejött a második felvonás. :) az ad egy kis reményt, hogy a legtöbb USA sorozatnak hasonló nézettsége van.

Jab - 2014. 09. 11. 08:37

Valaki említette itt az oldalon a sorozatot, nem volt mit néznem épp így hát bepróbáltam. Jól tettem, szerintem jó kis sorozat, nem kiemelkedő de bőven megéri az időt amit az ember eltölt vele.
Remélem én is hogy lesz harmadik évad.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz