login |

Teen Wolf: vége a 4. évadnak

2014. 09. 10. 14:48 - Írta: superpityu

34 hozzászólás | kategória: kritika,

Ezen is túlestünk, a The Leftovers után a másik nagy nyári kedvenc is lepihent – mert ugyan hiába akad mindkettőnél bőven negatív komment, mégis több alkalommal voltak dobogósok a hét epizódja szavazáson.

Múltkor kicsit fejtegettem, hogy milyen gondokkal is küszködik a Teen Wolf 4. szezonja, és sajnos ezen a sirámon a finálé sem sokat segített, de mégis kicsit a pozitív irányba billen a mérleg nyelve ha visszagondolok az évadra.

Az évek során számomra azért kezd egyre egyértelműbb lenni, hogy a sorozat lelkét nem is a farkasok, hanem a halandók vagy a gyengébb lények adják, akiknek nem olyan egyszerű megbirkózni a természetfeletti eseményekkel… Itt azért fokozattan ki is emelném, Lydia és Stiles párosát, akik nélkül bizony nem sokat érne a széria.

De spoileresen folytatom a tovább után. 

Örülök, hogy most úgymond pontot tettek Peter történetének végére. Szó se róla, biztosan fogjuk még látni őt, de felesleges lett volna még tovább húzni a szálat. Kicsit sajnálom is, hogy nem voltak elég tökösek a kiírásához…

És nem csak Peterrel játszották el a biztonsági játékot, hanem Kate és Derek esetében is. Kate túlélése szintén meglepett, viszont örülök is neki, mert azon kevesek közé tartozom akik kedvelik ezt a teljesen beteg karaktert. De azt sem hagyhatom figyelmen kívül, hogy Jill Wagner remek ebben a szerepben.

Viszont Derek egész évadban belebegtetett halála, majd hirtelen feltámadása előtt értetlenül állok. Persze sejthető volt, hogy nem fog meghalni, de most annyira beleillett volna a történetbe, hogy a legkifakultabb karaktert kiírják. Még úgy is, hogy Braeden-nel elég szimpatikus párost alkottak a szezon során, és kicsit sajnáltam volna ha szétszedik őket. Remélem, hogy ez a továbbfejlődés dolog jól sül el, és Derek tényleg olyan lesz mint korábban.

Argent kiírása pedig így is egy évaddal később történt meg, mint kellett volna. Még Kate-hez köthető volt a visszahozása, de a későbbiekben már ennél is kevésbé lett volna logikus döntés a fiatalok mellett tartani. Oké, szégyenszemre őt sem merték megölni, de örülök, hogy végül a Calaveras család mellé került.

Ami még kicsit meglepett, de abszolút szimpatikus pillanat volt, az Kira karakterizálása. Kellett neki is valami löket, mert borzasztóan parlagon hagyták idén, pedig tavaly hamar szimpatikus lett a lány. Scott pedig végre képes használni az erejét, meglátjuk, mi sül ki ebből, de hátha már nem lesz képes mindenki elverni.

Összességében kicsit összecsapottnak éreztem a 4. évadot hát még a finálét! Sok történetbe kaptak bele, amibe aztán később belesültek, jó pár szereplő és teremtmény nem lett eléggé kiaknázva. De már most behoztak pár szálat a következő évadra, reméljük, hogy ezeket jobban ki tudják majd bontani, elvégre 20 részük lesz rá.

Ui: Nem akartam fentebb szőrszálhasogatásba kezdeni, de a 8-9 perccel hosszabb finálé felesleges volt. Főleg úgy, hogy ez az idő arra ment el, hogy lássuk hogyan halnak meg a statiszták, és mennyire nem mutatta meg senki a színészeknek, hogy hogyan is tartsanak egy fegyvert. Az akciójelenetek így pedig egészen élvezhetetlenek lettek. Ebből a hibából remélem tanulnak később és csak baseball ütőt adnak mindenki kezébe.

Ja a másik, a felmentő sereg nem tudta, hogy Lydia egy berserker miatt van távol, Stiles mégis úgy küldte oda az apját, hogy az lehet a háttérben. Érdekesen lett ez lekövetkeztetve.

34 hozzászólás Ne habozz!

Castor - 2014. 09. 10. 15:48

Szezon közben feladtam, mert iszonyat mód elszappanosodott. Teli lett olyan húzással, amiket már kinőttek az első évad után, és amik miatt herótom van ezektől a tini limonádéktól. Mert most már ide süllyedt vissza sajnos a Teen Wolf. A fináléra visszatértem, de hogy senkit sem mertek kinyírni ez már nevetséges.
De tévedtem, engem kinyírtak ezzel az évaddal.

Ennn - 2014. 09. 10. 16:44

A harmadik évad után ja, kicsit visszalépésnek éltem meg ezt az évadot.
Scott: fejlődik, fejlődik de ez még mindig kevés.

Lydia: Hát állati jó.

Stiles: Igen, őt is szeretem, Maliával meg pláne.

Peter: Ha kiírják, kaszálok. Szerepeltethetnék olyan Vörös Sárkányosan. Szerintem menne neki.

Derek: 3/b óta, mintha ott se lenne. Viszont a fináléban, Stilessal meg a talizmánnal olyanok voltak mint régen. De jó is volt. Remélem, hogy ezzel a totál átalakulással helyreállítják a karakterét. Jó páros a csajszival is.

Nem érek egyet azzal, hogy feltétlenül ki kellett volna bárkit is írni. A 2-ben és a 3-ban írtak ki eleget szerintem.

dzsiaj - 2014. 09. 10. 16:54

Argent kiírása? Tuti, hogy megy JR Bourne? Végtére is bármikor visszatérhet, főleg, hogy Kate is életben maradt.

mse - 2014. 09. 10. 17:09

Meh, az évadzáró még vállalható, de nagyon sajnálom, hogy nem egy másik évadban csinálták meg a halállistás szálat. Olyan szép potenciálok voltak benne, helyette meg mit hoztak ki belőle? Annak a szálnak a lezárásában annyi lyuk és érthetetlen döntés lett a végére, mint amit még összességében nem produkáltak a sorozatban.

És még így is, hogy két főszálat akartak egyensúlyozni, az egész évad teljesen üresnek hatott. A felesleges játékidőt a guilty pleasure jelenetek túlzásba vételével töltötték ki ahelyett, hogy a karakterekre szánták volna az időt.

Én sajnálom Argent távozását, mindig is szerettem a vadászmitológiát és a famíliát, de az írók láthatóan annál kevésbé, hisz minden évadban eltüntettek nekünk egy Argentet. Derek engem pl. soha nem tudott megfogni, de értem, hogy őt nem lehet kiírni. Maliát megszerettem és Liam volt az egyetlen karakter, akinél meg is próbáltak valamit produkálni nagyjából, nálam viszont továbbra is Lydia a kulcsszereplő. Nélküle őszintén nem tudom, hogy tudnám-e már folytatni a sorozatot.

superpityu - 2014. 09. 10. 17:16

Hát Bourne a lifetime-os Un-Real-ba megy, nem tudom mennyire köti majd az le. de jobb lenne most pihentetni egy kicsit szerintem. már idén is nyögvenyelős volt a visszahozása.

Dav3883 - 2014. 09. 10. 17:47

Most akkor jövő nyáron folytatódik 20 résszel, vagy azt is ketté szedik és midseason lesz belőle?

marsters - 2014. 09. 10. 18:12

Dav3883:

Ketté szedik.

Minden bizonnyal Júlis és Január lesz belőle.

paranoid android - 2014. 09. 10. 18:32

Nekem is csalódás volt ez az évad. Sok mindent akartak, de végül mégsem lett tartalmas. Nem egyszer kapkodónak éreztem, többször előfordult, hogy érdekesen felépítettek egy szálat, csak hogy egy másik érdekében gyorsan elmaszatolják azt, majd továbblépjenek. A karakterekre kevés időt szántak, Malia és Liam esetében azért igyekezték mélyíteni őket, a régiek közül meg Stiles és Lydia kapott teret, de a többiek csak lézengtek a történetben. Valószínűleg az írók is a Stiles-Lydia párost élvezik a legjobban, nem véletlen hogy megunhatatlanok, mindig szállítanak valami, de ha csak egy kicsit több időt és energiát fektetnének a többi karakter jellemének építésébe, akkor nem lenne szükség csak kettőjükre hagyatkozniuk. Scott inkonzisztens mértékű ereje pedig erre az évadra már tényleg durván szembetűnő volt, talán a finálé fejleményeivel végre eltűnik ez. És én örültem volna Peter és Kate végeleges kiírásának, számomra túlságosan egyszólamú, nem a jó fajtából való over-the-top karakterek, így mindkettőt untam már az évad végére.

DennyKeh - 2014. 09. 10. 18:44

Nos szerintem az évad összességében nem volt rossz. Jó persze itt-ott becsúszott 1-2 baki, de nem számít. Lényeg, hogy egy élvezetes évadot kaptam. :D

A fináléról annyit, hogy én sem tudom elhinni, hogy nem tudtak/akartak senkit kinyírni a sorozatból.
Őszintén nem hittem volna, hogy Kate megússza – de ennek annyira örülök, mint ahogy superpityu is írta én is tök ugyanúgy bírom a beteg fejét, szóval kár lett volna érte.
Derek, Peter nem lepett meg, hogy életben maradtak (hála a sok rajongónak :D), Argenthez meg no comment. Marad vagy nem, hidegen hagy.

A végére mindenkivel kezdtek valamit (végre) még Liammal is. Kira, Scott végre erejük teljében voltak. Braedent nagyon bírtam a sorozatban, akárcsak Maliát. Malia is rengeteget fejlődött az évad során és már nagyon kíváncsi vagyok, hogy megtudjam ki lesz a sivatagi farkas (Desert Wolf). :D

Amit megint nem bírtam elviselni, hogy megint kispórolták a lehető legkevesebb Lydia momentet az epizódból (vagy évadból), pedig ő és Stiles tartja az egész sorozatot. Aminek örülök, hogy jövőre is marad, mert nélküle nézhetetlen lenne a Teen Wolf – szerintem.
Őszintén azt se bánnám ha jövőre kapnánk egy kis Lydia-Parrish románcot. :D Mivel Lydia segít Parrishnak kideríteni, hogy mi is ő valójában jó esélyt látok arra, hogy kapjanak a rajongók még egy szerelmi szálat. (Ekkor le is tudnék mondani [egy időre] Stydiáról.)

Összeségében nálam az egész éved nagyszerű formát hozott, bár jövőre ha kérhetem Mr. Davis MÉG TÖBB LYDIA MOMENT.! :D

Ayron - 2014. 09. 10. 18:46

Peter biztosan marad mivel a rendező imádja a színész játékát annó ezért is írta vissza.

fran - 2014. 09. 10. 19:09

Papíron milyen jól mutathatott a Benefactor, hogy majd jön a nagy ellenség, aki mindenkit lekaszabolva ér közelebb Scottékhoz. Ehelyett átment nevetségesbe. Az utolsó rész Mátrix paródia jelenet meg egészen elborzasztó volt.

andus - 2014. 09. 10. 20:53

Nem a legjobb évad volt, de még így is simán élvezhető volt. Hiába kezdtem el darálni néhány másik sorozatot a nyáron, ez volt az, amit a legjobban vártam, és hiányzott. Utána a Leftovers.

Ami nekem sem tetszik, de ezt már leírtam, hogy sokat akarnak, aztán a végén, mintha lesz.rnák az egészet, hagyják a francba.

Viszont az meg tetszik, hogy belengetnek érdekes szálakat (Desert Wolf, What is Parrish?). Ezekkel várom az új évadot.

A finálé okés volt. Kate meghalhatott volna, ahogy az idősebbik Argent is, valami drámai halálban. Dereknek viszont nagyon örülök, és ahhoz képest egész jól oldották meg a dolgot. Viszont a végén az az összenézés Scottal nem tetszett…na majd kiderül.

Hosszú lesz ez még, amíg várni kell a következő évadra, de maradok ez biztos! (Még akkor is ha az ismerőseim állandóan kiröhögnek, ha elmondom, hogy ezt nézem…)

Aszusz - 2014. 09. 10. 22:42

Valahogy hiányzott az évad íve, azt hiszem, ez a megfelelő kifejezés. A részekkel külön-külön nem volt különösebben bajom (bár a tökéletestől messze volt, de mind szállított jó pillanatokat is), viszont szerintem nem tett jót, hogy a Benefactor ügyet már a 9. rész körül rövidre zárták, hogy aztán Peter átmenjen karikatúrába, bár alapvetően az ötlet, hogy mintegy “véletlenül” öli meg Scottot, az jó volt.
Scott… LOL. Remélem, most végre nemcsak magára talált, hanem ez tartós is marad, és a következő évadban nem kezd el megint töketlenkedni. És az kimondottan tetszett, hogy Liam segítségével érte ezt el.
Kira semmilyen volt, bár talán ezután szánnak majd rá időt, de még ezzel együtt is sokkal jobban érdekel Lydia-Parrish, Stiles-Malia (és a humorfaktor) valamint Braeden-Derek. Ha jobban belegondolok, ez azért nem olyan rossz arány.
Petert bírom, biztos előkerül még, de Kate nem hiányozna, azt sem bánnám, ha csak offscreen üldöznék őt pár évadon keresztül.

Az ötödik évadban azért bízom, mert most végre több idejük lesz rá felkészülni, nem úgy, mint mikor a maratoni 3. évad után pár hét alatt kellett megírni a negyedik évadot, hogy időben kész legyen. Talán így kevesebb baki csúszik majd be és sikerül az arányokra is jobban figyelniük.

milesteg - 2014. 09. 11. 00:48

Az én problémáim a sorozattal (amit mindezek ellenére nézek):

A karakterek “harcképessége/állóképessége” tökéletesen történetfüggő, nem lehet számolni semmivel. Az, hogy Scottot mindenki lenyomja az egy dolog, de attól kiakadok, hogy Kira vagy tud kardozni, vagy nem.

Hova lett az első évad farkas-futása, továbbá a vérfarkasoknak miért vámpír foguk van?

A stabilizáló karaktereket (edző, anyuka, meg volt pár korrekt felnőtt szereplő még) miért hanyagolják ennyire?

A logika miért van teljes mértékben hanyagolva?

És a végére Lydia: annyira jól indult a karakter élete, most miért kellett egy ilyen teljesen szükségtelen mellékszereplőt csinálni belőle? A múltból ez a karakter nem sokáig fog megélni.

Poghy - 2014. 09. 11. 01:59

Pedig én általában nagyjából egyetértek superpityu kritikáival, de ezzel most nagyon nem.

Peter ennek a sorozatnak a főmumusa, olyan, mint a batmannek a joker, igazi ősellenség. “Come on! Fight like an alpha!” – ismételte a rajongók kérését, és Scottnak szerintem szüksége is van egy ilyen ellenfélre. A lejegelése szerintem a legjobb megoldás volt. A következő évadban jó lenne egy új főellenség, de így még később előjöhet Peter.

Ami Dereket illeti, most jobb lett volna kiírni egy kifakult karaktert, mint megújítani? Szerintem ez az újonnan jött erő (hogy ledarálta már a berserkert) még érdekes téma lehet a kövi évadban.

Kate túlélésének abszolút nem örülök, 3 évaddal ezelőtt kimerítették a karaktert, idén se mélyítették tovább… Tényleg semmi célja sincs, csak ügyeletes gonosz volt most is. (Nekem alapvetően nincs bajom a beteg karakterekkel, sőt! Kate viszont kb. maga sem tudta mit akar.) A másik Argent távozását sejtettem, viszont, így még meglepi vendégként beugorhat később, ami végülis jobb megoldás, mintha kinyírták volna, mégiscsak ő volt az egyetlen szakértő vadász a csapatban. Plusz JR Bourne alakítására jár egy piros pont, Dylan O’Brien mellett szerintem ő volt még az aki egészen beleélte magát a szerepébe.

Annak viszont örültem, hogy Kira kicsit több szerepet kapott, Stiles és Coach poénjain is szakadtam, és végre Scott is főszereplőként viselkedett. Összességében gyengébb és összecsapottabb volt ez az évad, de azért bízok a készítőkben, hogy jobbat is tudnak, ha több idejük van rá, szóval a következő évad várós.

Poghy - 2014. 09. 11. 02:18

Ja és amit majdnem el is felejtettem: Hol a %!@&-ba van Danny? SDCC-n azt ígérték, hogy látjuk őt még, feltételeztem, hogy idén, ezek szerint az ő rejtélye is jövőre marad. (Nem mintha hiányoznának a gay jelenetek, de ugye a levegőbe hagytak pár kérdést vele kapcsolatban is.)

winnie - 2014. 09. 11. 07:03

Peter biztosan marad mivel a rendező imádja a színész játékát annó ezért is írta vissza.

pontosítsunk. a rendező nem imád senkit. rendező nem egy van. (ha a készítő imádja, akkor sem biztos, hogy marad, mert nem csak rajta múlik. ld. az eddigi távozók egy része.)

eszem - 2014. 09. 11. 12:07

Egy közepes, korrekt iparosmunka évad volt, sok jó és sok rossz ötlettel. A vége meg, hát nem tudom… A 3. végén megmerték játszani Alison halálát (igen tudom, hogy a csaj akart kilépni) itt meg senkiét… Mindegy is.

Következő évadra meg megvan a csapásirány, a Desert Wolf (vagy mi személyében) és, ha minden igaz akkor Deucalion is visszatér. Én biztos maradok :)

Robi - 2014. 09. 11. 13:35

Borzalmas, hogy mivé vált ez a sorozat az első két évad után. Semmi karakterfejlődés; logikátlan és bugyuta lépések; felesleges, unalmas és sok esetben eléggé problematikus szerelmi szálak. Így tudnám jellemezni az legutóbbi két évadot. Szereplők jönnek mennek anélkül, hogy a régiek távozásával különösebben foglalkoznának, néha még csak magyarázatot sem kapunk.

A főszereplő bármilyen erőfeszítés nélkül halad előre, képtelen vagyok azonosulni vele, vagy szurkolni neki, a készítők eleve hibátlannak és tökéletesnek írják a karakterét, tudom, hogy a tetteinek nem igazán lesz semmilyen negatív következménye. Lehetőség lett volna ezen változtatni azután, hogy megharapta Liam-et, de valahogy semmi súlyát nem éreztem a dolognak.

Az új karakterek egyértelműen régi eltávozott karakterek új verziói. Konkrétan ugyanaz a beszélgetés megtörtént Jackson és Danny között, ami Liam és az ő meleg haverja között. Általában nem kaszálok sorozatot évad közben, de a Teen Wolf-ot muszáj volt.

Csabi - 2014. 09. 11. 18:04

Nagyon jó volt :)

Denisa - 2014. 09. 11. 19:57

Évadról évadra nézem, hogy Scott fejlődik, egy lúzerből egy alfává, és sikerül neki. A záróepizód végre egyértelművé tette: Scott képtelen csak magáért harcolni, amikor van kit megmenteni (Satomi falkája, Liam, Kira) rögtön előjön belőle az igazi alfa, talán nem véletlen, hogy legkönnyebben ő alkalmazkodott a teliholdhoz. Ahogy az sem véletlen, hogy a saját tudata nélkül sem öl. Határozottan tetszik.
Stiles és Malia bármilyen aranyosak, azért mindig bevillantanak a rajongóknak egy-egy Sterek pillanatot, ami reményt ad, hogy végre összehozzák őket, ideje lenne, mert sem Braeden és Derek, sem Stiles és Malia nem az igazik együtt.
Derek végre megkapta a családja erejét, ideje volt, mert kezdett lecsúszni, így azonban megint meg lesz a méltó helye a falkában.
Argent is falkatag, biztos, hogy időnként felbukkan, ahogy akármikor felbukkanhat Isaac és Danny meg Ethan is, utóbbi kettő remélem együtt :D
A jótevő szálat egy kicsit elszúrták, igen, valóban össze vannak csapva ezek a rövid évadok, jobban tetszett, amikor még nem mini évadokat, hanem normál 22 részek voltak egy évadban, és volt lehetőség mindent becsületesen kifejteni, üres járat nélkül.
Várom, hogy végre kiderüljön mi Parrish és a Sivatagi Farkas is :D

superpityu - 2014. 09. 11. 20:04

“jobban tetszett, amikor még nem mini évadokat, hanem normál 22 részek voltak egy évadban, és volt lehetőség mindent becsületesen kifejteni, üres járat nélkül.”

a teen wolf sosem volt 22 részes. az első két évad 12-12 résszel operált, a 3. pedig 24 résszel, de szintén 12-12 felbontásban.
az utóbbi években kezdett el bejönni, hogy rövidebb évadok készülnek, mert nem csak a csatornának, hanem a színészeknek is sokkal jobb ez a megoldás. plusz a rövid évadok előnye, hogy nincs tele fillerekkel, melyek azért 22 részes évadoknál előfordulnak. pont, hogy a rövid évadoknál van kevesebb üresjárat.

Aszusz - 2014. 09. 11. 20:08

“jobban tetszett, amikor még nem mini évadokat, hanem normál 22 részek voltak egy évadban”

Alapvetően mindig 12 rész volt egy évadban, és ez pont elég is egy szál kibontásához. a 3. évadban rendeltek be 24 részt (nem 22-t), amit 2×12 részre, két mini-évadra osztottak, és pont ugyanannyi rész volt arra, hogy a szálakat kifejtsék. Csak a téli 3B miatt nem volt nagyon idejük kidolgozni a 4. évadot. Jeff nyilatkozta, hogy összesen hat hetük volt megírni a 12 részt, és hogy iszonyú meló volt. Talán ez lehet az egyik oka, hogy az ötödik évadra nem 2×12 részt, hanem csak 2x 10 részt rendeltek be, ráadásul most van egy évük összehozni, nem most télre kell előállni a következő részekkel.

Aszusz - 2014. 09. 11. 20:09

@superpityu: gyorsabb voltál :)

Ybett - 2014. 09. 12. 08:01

Azt hiszem lemaradtam valamiről. A plussz egy szemes fickóról mit lehet tudni?

Denisa - 2014. 09. 14. 16:19

Pontosítok: Régebben a 80-90-es években még normál hosszúságú, 20-24 részes évadok voltak. Abba belefért, hogy normálisan felépítsenek és levezessenek egy-egy sorozatot.
A Teen Wolf esetében pedig felmerült, hogy kurtán furcsán vannak lezárva a szálak, eddig minden évadban maradtak olyan nyitott kérdések, amelyek nem lettek lezárva semmilyen módon.
A mostani évadból is hiányzik, hogy kiderüljön gyakorlatban hogyan valósult meg a Jótevő szál, konkrétan mit csinált Kate Derekkel, stb.
Nem a következő évadra átívelőre gondolok.
Egyébként nem érzem úgy, hogy a rövidebb évadok kevesebb üresjáratot jelentenének, itt így van, túl kevés a játékidő, de más sorozatoknál bizony telenyomják üresjáratokkal, miközben a történések eléggé összecsapottak.

Mira - 2014. 09. 14. 16:45

Én szoktam jegyzetet készíteni 1-1 részhez,bemásolom az évadzárósat: (Figyelem Spoileres!)
-Sötétség.Kira nem tud úgy világítani,mint egy villanykörte?
-Nocsak itten egy Scotty fiú.Egyszerűen éreztem,hogy nem fogja bántani a barátnőjét.
-És Kate is megérkezett!Mily meglepő.
-Obszidián!Hogy én mennyire szeretem azt a könyvet!Na,jó most TWről van,szó lássuk tovább.
-Azta!Hát nem ezt tényleg nem gondoltam volna.Scott Kirát bírjuk.Maliat viszont nyugodtan kinyírhatod.
-Csak én imádom a TW főcímdalát?
-Istenem! Sheriff forever.
-‪#‎yougetabatstiles‬
-Ezt kérem szépen Sterekre szerkeszteni.
-Peter tervez valamit.Of kórz.
-Cry,cry,cry.Ezt a Stalia jelentet bírtam.
-Kedvenc jelenet.És Sterek
-Peter és jókedv teremtés.A következő az lesz,hogy Kis werewolf nagy werewolfot énekelnek a kocsiban…
-Stydia!Na Jeff lehet nem öllek meg.Lehet.
-Peter a Joda tanítómester.Áhmmmm….
-Elég gyorsak…biztos Szallona domb a határ mellett van.
-LÁTJÁTOK?Ezt a nézést le sem lehetne tagadni.
-És ezt mondom WHAT THE HELL? Nana Masont nem bántjuk.Különben,hogy lesz Danny+Mason shippem?
-Liam hatalmas arc.Sprayberryt is bírom meg a karaktert is…
-Csak szerintem szerintem olyan hangok mintha valaki szülne?Vagy…
-…mintha valakit szíven szúrtak volna egy (Obszidián ?) késsel.
-Kira mama napi bölcsességei.
-És nem spórolták le az effektet!
-Mason and Lydia…incsröszting…inkább Parrish.
-Derek védi Liamtól Stilest.Oh,please we all know Sterek is exist.
-Apai jó tanács?Ezt valahogy nem tudom elhinni…
-A pillanat amikor üvöltök,hogy THE,SUN THE MOON,THE TRUTH
-Stiles a nap hőse!
-Az anyád úristenit!Hagyod békén Dereket!
-Azok ketten mit csinálnak a kocsiban?Vagy Peterék?C’mon valaki…
-Braeden.Love ya.
-Stiles fejét látjátok?Mondom,hogy Sterek.
-Én is ilyen fejet vágnék Stiles ha meglátnám,hogy az életem szerelmét egy nő tapogatja…
-Peter arcán az egy emberi érzelem?!Úristen rosszat fogok álmodni.
-Szeretlek!Mondd neki.Mondd már!
-Látátok?Én megmondtam!(Szóismétlés lvl. 1.000.000)
-Peter arckifejezése.
-Ez aztán a terv.Teljesen kidolgozott menekülést látunk.
-Berzerker et Kate Argent.
-Ez aztán a lövöldözős jelenet..
-Nocsak!Calaveraék megérkeztek.Összejön a kis csapat az évadzáróra…
-Még Parrishék is átjutottak?Mondom én.
-And naturally Chris Argent.
-WTF ez a zene alatta..
-Seiously egy kis pisztoly?
-Stiles is felvilágosult.Csak tudnám,hogy Kira eddig nem tudott felállni és segíteni a többieknek?Vagy legalábbis kijutni?Na mindegy.
-Liam csak,hogy emlékeztesselek.You’re a werewolf.
-Nocsak Scotty.
-YOU CAN’T DO THIS.NONONONONONO.
-Lydia a tökös csaj.Amúgy hol marad a sikítás?
-Mason emmeg’ mi volt? :DDD
-Hatásos módszer.A Stilinski family megment mindenkit.
-Áh látom nem Liam a hülye.Egyszerűen csak spóroltak az effekttel.
-Krumpli a földön!Ja nem az Mölia.
-Ejj,az anyád úristenit Scott nem kedvellek,de nagyon…
-Fogadni mernék,hogy meg fogják ölni.
-Úúú csak szerintem az a szép virág cucca?
-Micsoda szöveg változatosság..
-Peter arckifejezése..
-Na végre valami true alfás cucc!
-Ez a fejrángatózás mi a halál volt?Értem én,hogy ideggyenge,de…
-Ez csak számomra tűnt bevágott zenének?Mármint valamelyik filmből ismerős,vagy nem tudom.De most komolyan.
-Derek rohadt menőn full farkas alakban nyomja.
-A beállított szaltó..Az előbb még egymásnak ugrottak.
-Liam meglepődött feje…
-Előbb még falra hányt most meg simán kivéded a támadásait?Teljesen hihető.
-Ezt a felállásos sztorit már többször eljátszották…
-Szép horgos!
-Hm,hm…
-Chris egy cső is volt már a hasadban.Ez semmiség.
-Jó ez a zene.
-Dereknek jól áll a kék.De a kék-narancs jobban.
-Na jó.Képes vagyok elviselni a Staliat.Ez egy szép jelenet volt.
-Na ne :DDD Sheriff
-Kira első farka.Gyerünk még 8 kell!(Asszem)
-Anyám hülyének nézz,hogy miért röhögök.Coach is the best
-Ezt vártam az első évad óta!Peter segélykiáltása.

AlrightSir - 2014. 09. 15. 00:38

A harmadik évadig folyamatosan nőtt a színvonal, aztán akkorát zuhant, hogy hihetetlen. Annyira logikátlan és idegesítően random volt az egész cselekményszál, hogy félúton muszáj volt szüneteltetnem az egészet. Most egy szabad esős vasárnap miatt hát mit tegyen az ember, felmerül benne a bepótlás lehetősége. De rá kellett jönnöm, hogy az egyetlen jó dolog az egész 4/1 évadban Lydia volt és Peter epic visszatérése az utolsó részben. De az, hogy Peter-t még mindig nem írták ki, az számomra érthetetlen. #killpeter petíciót kezdek.

Ahogy a kritika is írta, az normál szereplők adják a pluszt a sorozathoz + Lydia, nélkülük tuti kiszállnék, így inkább esős vasárnapi darálás szintjén marad a sorozat.

Ayrons - 2014. 09. 18. 18:26

Peter szépen maradni fog mivel ahogy írtam Jeffék képtelenek kiírni a színész játéka miatt.
Scott a 3.évad óta balfasz, 2.évadba meg az 1.évadba jó volt a karakter. Legnagyobb bajok sok potenciális száll és karakter történet lenne de egyszerűen nem foglalkoznak velük. PL:Lydia családja,Argent nagypapa, Peter-Malia kapcsolat Peter a 4×10 miért rezelt be ? Azték mitológia, bérgyilkosok alapból tudtak a természet felettiről ?

Lydia - 2015. 01. 19. 21:04

Bestek: Derek,Lydia,Stiles,(talán még Scott és Kira)..
De alapból a sorozat nagyon tetszik. Igaz hogy a 4.évadban voltak elég megfejthetetlen szálak de nem volt olyan rossz… bár a 1.-2.-3. hoz képest nem is tudom. De én szerintem a lejtő után újabb emelkedő jön amit ezek után remélhetőleg meg is tart.:)

Kittus - 2015. 01. 28. 00:10

Ez azzzz Derek él :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Azért sajnálom, hogy C. Argent nem marad, őt is nagyon bírtam:)
Nem volt rossz évad, de volt már jobb is, várjuk az 5.-et :)

Speed - 2015. 03. 02. 20:19

Nem tudjátok mikor lesz magyarul fent a 4. évad ?

Hunterbey - 2019. 04. 07. 17:36

Egyértelműen a leggyengébb évada a sorozatnak. Lassan és kaotikusan indul, sablon húzások(Peterrel való harc például) és csak a feketelistás/benefactoros szál volt jó. Én amolyan 4,5/10-et adnék rá, vagyis egy gyenge közepest.

Ela1010 - 2020. 05. 30. 03:04

En nagyon jol elszorakozok ezzel a sorozattal leg 2020-ban is.Daralom ezerrel.
Nekem ez a Derek farkassa valasa nem all ossze. Mitol lett kek a szeme?Konkretan mi tortent vele? Vagy lemaradtam vmirol?
Es amikor visszavaltozott emberre, akkor ott allt total meztelenul?
Sokan istenitik Lydiat, pedig szerintem szinesznonek eleg gyenge. Folyton konnyes a szeme.Akar hanyszor kozelrol mutatjak.
A kedencem Derek, Peter, Stiles, Coach. Liam vmiert irrital.Meg a haverja is.
Nem ez volt a legjobb evad, de ennel rosszabb se legyen!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz