login |

The Mindy Project: kezdett a 3. évad

2014. 09. 19. 14:54 - Írta: superpityu

10 hozzászólás | kategória: kritika,

If you told me 5 years ago that I, Daniel Castellano would be dating Mindy Lahiri I would have said “oh is everyone else on the planet dead?”

Tavaly is írtunk párszor a Fox egyik legkevésbé nézett, ám annál jobb szitkomjáról. Igazából újdonságot nem nagyon lehet leírni a The Mindy Project kapcsán, továbbra is nagyon okos, és átgondolt komédia, amit nem igazán lehet sem romantikusnak, sem barátinak, sem munkahelyinek nevezni.

Oké, talán idén végre kitisztul a kép és kapunk egy párkapcsolati sztorit, amihez a többi remek mellékszereplő asszisztál majd. Bár igazából asszisztálásról sincs szó, mert az évadkezdő rész is 2 szálon futott, és emellett bőven elfért, hogy minden karakter kapjon pár morzsát.

Bevallom, a tavalyi események után nem voltam biztos abban. hogy ez az új felállás működni fog, de ha a folytatásban is ilyen jól forgatják ki a lapokat, akkor semmi ok nem lesz az aggodalomra. Sőt, már most is sokkal többet kaptam, mint vártam. Annyi biztos, hogy Danny-ből és Mindy-ből is a legjobbat hozta ki az évadzáró.

A mostani évadnyitó 8/10 környékén mozgott, egyedül Morgan unokatesója volt zavaró a részben, de a többiek pont jól lettek eltalálva. Mindenki megkapta a maga kis egysorosait, amelyek még mindig ütnek. Többet nem is nagyon tudnék a kezdéshez fűzni, talán annyit, hogy aki eddig nem próbálta be, az ne habozzon sokáig. Kevés az ilyen intelligens komédia az országos csatornákon.

After years of dating losers and sociopaths, I’m now happily dating  the man of my dreams, a devoult catholic divorcee with some pretty serious dad issues, wich, for a single 30-something woman, is not too shabby.

10 hozzászólás Ne habozz!

sherlock20 - 2014. 09. 19. 15:04

Nekem ezzel a résszel ért véget a sorozat. Jó volt, de nem tudom… Engem elkezdett idegesíteni a karakterek fele…

LoGi - 2014. 09. 19. 15:48

Engem már az első évadban idegesített a karakterek fele, amikor bepróbáltam :D Kb az összes női szereplő, és a főszereplő hapsi. Néztem belőle 3 részt, meg az első évad végéből is még, és letudtam azzal, hogy nem nekem való ez.

paranoid android - 2014. 09. 19. 16:39

“egyedül Morgan unokatesója volt zavaró a részben”

Én neki örültem a legjobban. Bár ez inkább a színésznek szólt, mint a karakternek. Ezzel két It’s Always Sunny színész is vendégeskedett már a Mindy Projectben; Glenn Howerton után most Rob McElhenney. Remélem Charlie Day is sorra kerül.

A kritika egyébként kétszer is említi, hogy intelligens a sorozat. Nem kötöszködésképp, de pontosan miben merül ki ez? Maximum ügyesen egyensúlyoznak a komédia zsánerek között (ami az első bekezdésben ki is lett emelve), de amúgy én nem érzem kiemelkedően okosnak.

winnie - 2014. 09. 19. 16:52

hehe, a legvégét én írtam bele. mondjuk meg technikailag okosan van megírva, megszerkesztve – többek között, amit te írsz, hogy egyensúlyozik. bár lehet, hogy profizmusnak is modnhatjuk ezt.

jinjang - 2014. 09. 19. 17:25

Nekem tetszett az első évad, néztem volna tovább is, de felirat nélkül nem merek belevágni. Így is olyan gyorsan nyomták benne időnként a szöveget, hogy még magyar felirattal is nehéz volt néhol követni.

Wynonna - 2014. 09. 19. 21:51

Nekem nagyon tetszett a rész, már annyira hiányzott:) Én szeretem az összes karaktert, és szerintem Mindy és Danny nagyon jók együtt, remélem, hogy az írók most már kitartanak amellett, hogy ők egy pár. Az utolsó jelenetet meg vissza kellett párszor tekernem:)
Amúgy sitcomokat nem nagyon szoktam újranézni, de ezt már harmadszor is újrakezdtem, valamiért annyira jó nézni, nem tudom megunni, mindig feldobja a hangulatomat.

sam - 2014. 09. 20. 11:54

a vége tényleg oltári jó volt :) Danny és az a risza :)))

dulist - 2014. 09. 20. 14:08

szerintem műfaján belül az egyik legjobb. pláne, ha összevetem a NewGirl-ös borzalommal. frozen szóló.. felhorkantam a röhögéstől

csokipuncs - 2014. 09. 20. 14:46

Nekem hatalmas pozitív csalódás volt! Imádom a sorozatot és az előző évad zárójánál megijedtem hogy mostmár laposodik. De megkockáztatom hogy ez az évadnyitó volt a hét legjobb sorozat epzódja!! Nálam mindenképp! Morgan unokatesója engem is idegesített..

Lilo85 - 2014. 09. 20. 17:36

Én imádom, és bármelyik részen hörögve röhögök, akárhányszor nézem meg. Kurva jó :) Az új rész is nagyon vicces volt!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz