login |

Hell’s Kitchen: kezdett a 13. évad

2014. 09. 25. 15:48 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: kritika, reality,

Nocsak. Velem történt valamit, vagy tényleg elviselhető lett a 13. évad kezdése? A 11. évadé pocsék volt (ki is szálltam), a 12. szezoné talán nem annyira, de abból is elég volt egyetlen epizód. Most viszont maradtam a folytatásra, és annak ellenére, hogy roppant fura módon nem nagyon találtam emlékezetes játékost, csak pár bénázót, lehet, hogy még tovább is ki fogok tartani. Már persze, ha az időm engedi.

Tényleg nem tudom minek betudni a pálfordulásomat. Az biztos, hogy a premier kevésbé volt negatív és idegbajos, mint az előző szezon esetében, nem is emlékszem, hogy mikor teljesített ilyen jól egy csapat az első részben. Viszont kompenzálásképp a felvezetés elég gáz volt a szitkomközönséges hangicsálással, a nevetéssel meg a BÚ-zással. (Komolyan mondom, ha véletlenül elviselhetővé válik a HK, mostanság mindig kitalálnak valamit, amivel leronthatják.)

Az izgalmas figurák (még a JP-utód olasz is alig szerepelt) és kiemelkedő egyéni teljesítmény hiányának köszönhetően egyelőre nem is nagyon tudok szurkolni senkinek, ezért sem az első, sem a második rész nem volt túl érdekes, de mint írtam, valahol az elviselhetőség is erény.

Egyébként volt időm gondolkozni a premier alatt, szóval még véletlenül sem volt tökéletes a nyitány, mondjuk azt, hogy a közepesnél azért jobb. Egyrészt az jutott eszembe, hogy az első 3 percet, ami korábbi és későbbi jelenetekből áll össze, vajon mennyi munkaórába telik összeállítani? Embertelen melónak tűnik.

A másik pedig, hogy marha kíváncsi lennék, hogy az első, signature dish-es feladaton produkált eredmény mennyire beszédes a sorrenddel kapcsolatosan. Mármint, aki a végén az élmezőnyben végez, az itt jól teljesít? És a bénák itt is bénáznak? Lehet ebből ítélni?

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz