login |

Dancing with the Stars: kezdett a 19. évad – írta Misty

2014. 09. 26. 11:05 - Írta: vendegblogger

9 hozzászólás | kategória: kritika, reality,

Amikor először elolvastam az idei sztárok nevét, rájöttem, hogy már régen nem is azért nézem ezt a műsort, hogy lássam a különböző „celebeket” táncolni, hanem inkább a profi táncosok miatt. Ugyanis nem azt kutattam hogy kit ismerek a hírességek közül, hanem azt, hogy kik maradtak erre az évadra a táncosok közül. Ugye a távozók az Maksim Chmerkovskiy és Henry Byalikov, a többiek kitartottak, illetve van három új profink is, így újra 13 páros van a mezőnyben.

A zsűri is kiegészült plusz egy fővel, de nem csak 1-1 alkalomra hanem egész évadra. A plusz személy pedig Julianne Hough lesz. Nem tudom ez hogy fog működni én jobban szerettem amikor mindig más volt a vendég zsűritag. A műsorvezetők személye nem változott, pedig reméltem hogy Erin Andrews-tól elbúcsúzhatunk, az ő beszélgetős részeit mindig áttekerem. Egyszerűen irritál szegény nem tudom megfogalmazni miért.

Az első este és az első táncok mindig kicsit bizonytalanabbak. Tapogatóznak a párosok és a nézők is hogy vajon ki milyen lesz. Persze ilyenkor már látszik nagyjából, hogy ki az akinek nem kellene tánccipőt húzni, illetve ki az, aki valószínűleg sokáig el fog jutni, de ezek még csak találgatások.

Ebben a szezonban valahogy nem érzek és nem látok annyi tehetséget mint például az előzőben, persze akkor ott volt kapásból egy aranyérmes jégtáncos pár. De tudom, ez nem egy olyan műsor, mint például a So You Think You Can Dance, ahol a tehetségeket keresik, viszont engem szokott dühíteni, ha egy kevésbe jó szereplő tovább jut el, mint egy olyan, akinek van is érzéke a tánchoz.

Nem venném végig a párosokat egyenként, viszont kiemelném például Alfonso Ribeiro-t hiszen a The Fresh Prince of Bel-Air az első igazi sorozatélményem volt gyerekkoromban és imádtam. Így kifejezetten örülök hogy ő is táncol ebben az évadban és van is hozzá tehetsége, de ezt már a „Carlton dance” óta tudjuk. Az első tánca nem csak szerintem sikerült jó hanem a zsűri szerint is akik 4×9 pontot adtak rá.

Ha már említettem a So You Think You Can Dance-t akkor kiemelném Allison Holker-t aki ugye az említett műsor 2. évadjában tűnt fel ugyanúgy, ahogy a DWTS egykori profi táncosa Dmitry Chaplin. A plusz érdekesség az ő esetében, ahogy el is mondta az adásban hogy ő eredetileg nem is latin és standard táncos hanem a kortárs műfajban kezdett. Akkor jöhet is az első kiesőről egy pár spoileres gondolat a tovább mögött.

Az amúgy atletizáló Lolo Jones lett az első távozó. Egy ilyen komolyan sporttal foglalkozó embernek sokkal nehezebb megtanulni táncolni, hiszen teljesen más izmokat kell megmozgatni a táncnál, mint például a gátfutásnál. Persze attól, hogy valaki nem tudja tökéletesen leutánozni a mozdulatokat ilyen-olyan okok miatt, a koreográfiát még meg lehetne tanulni úgy hogy ne legyen tévesztés.

Azt viszont sajnálom hogy ezzel a kieséssel elvesztettük az egyik újonc táncost Keoikantse Motsepe-t vagyis Keo-t. Nekem nagyon tetszett az ő stílusa és mozgása, nagyon remélem, hogy a következő évadban is láthatjuk majd, illetve ezen szezon során is az extra produkciókban.

Ami kellemes meglepetés volt, hogy: újra volt Result Show – igaz, hogy csak múlt héten és ezen a héten, de mégiscsak volt, nem?

9 hozzászólás Ne habozz!

dragon1986 - 2014. 09. 26. 13:37

Erin amilyen szép annyira rossz host :-D

Kösz az ajánlót, JH miatt megnézem a pilotot.

Thomas - 2014. 09. 26. 16:22

Én is a profik miatt nézem elsősorban, de mindig vannak a sztárok között is olyanok, akik szimpatikussá válok. Most meg a szokottnál több ismerős nevet is találtam.

Szerintem sem kell 4 zsűritag egy realitybe sem, akkor már sok a duma, az Idolban folyton kifutottak a műsoridőből, itt meg 58 másodpercesre rövidítették az első táncokat:( Hát ez elég durva! Ráadásul Julianne nem is Len pótlására jött, hanem plusszba, hiszen lesznek vendégzsűritagok is, elsőként Kevin Hart.

Erin szerintem sokkal profibb, mint Brooke volt, én örültem a cserének. Ha nem lenne, az sem lenne nagy baj, de mindig volt Tom mellett egy nő is.

Alfonso tényleg jó volt az első héten (ritkán is adnak 9-est), de a 2. héten már nem annyira. Én azt sajnáltam, hogy Janel Parrish-t és Valt hogy lepontoztán, féltem is, nehogy kiessenek (a középmezőny aljáról a legkönnyebb kiesni), aztán a 2. héten meg majdnem az élre ugrottak:) Remélem ott lesznek a döntőben!:) Viszont a kedvenceim, Sharna és Emma nagyon megszívták a párjukkal, és sajnos Peta sem fog sokáig jutni…:(

Pedig én azt hittem, hogy a sportolók előnyben vannak, hiszen jobban bírják a megterhelést, a napi edzéseket. Lolonál valami nagyon félrement, ha jól értettem, azt mondta, hogy nem hallotta az elején a zenét, aztán meg nem talált vissza a ritmusra? Sajnáltam, de az is benne volt a kiesésében, hogy egy újonc volt a párja, akinek még nincs meg a rajongótábora.

A Results Show-nak nagyon örültem, láttunk megint néhány különleges produkciót, pl. a Sia dalra, vagy Julianne tánca a fiúkkal:) Ezek nagyon hiányoznak nekem a műsorból!

Misty - 2014. 09. 26. 21:11

Persze a sportolóknak könnyebb a terhelést megszokni, viszont ha évtizedekig ugyanúgy használod a tested akkor nehéz átállni másféle mozgásra. Ha megfigyeled általában a sportolóknak mindig kicsit robotikus a mozgása tánc közben.

A lányok most tényleg pechesebben kaptak párt.

Thomas - 2014. 09. 27. 22:49

És arra van valami ötleted, hogy Lindsay miért nem kapott megint párt? Mert a 16. évadban egész sokáig elment azzal a valóban nagyon robosztusan mozgó bokszolóval, aztán vissza is dugták a Troupe-ba:( Ahelyett, hogy most ő kapott volna párt, és Allison ment volna a Troupe-ba, ő kapta meg az egyik legjobbat a fiuk közül:(
Na mindegy, de nagyon remélem, hogy most már Lindsay is sorra fog kerülni, mert őt nagyon bírom:) Aki még nagy kedvencem volt, Edyta Sliwinska, őt már úgysem hiszem, hogy visszajönne, nemrég szült, biztos van jobb dolga is…:(
Kym Johnson vajon visszatér még? Elvileg nem hagyta abba a táncot, de most az ausztrál verzióban zsűrizik.

Thomas - 2014. 09. 27. 23:05

Tényleg, azt figyelted, hogy Val a próba után majdnem élőben is elejtette Julianne-t? Hát ott meg mi történt? Ilyen hibákat nem szoktam meg tőle!

Misty - 2014. 09. 28. 08:39

Lindsay-t nem tudom miért nem kapott párt… nem olvastam semmi ehhez kapcsolódót
Akinek én nagyon örülnék ha visszatérne az Anna Trebunskaya én őt nagyon kedveltem, de ő is az év elején szült.
Val+Julianne részt még vissza is tekertem hogy jól láttam-e nem pedig valami nagyon fura emelés akart lenni, de nem, tényleg majdnem elejtette.

Thomas - 2014. 09. 29. 03:01

Én sem értem, mintha nem lettek volna vele megelégedve, vagy nem tudom. De nem hiszem, hogy Witney annyival tehetségesebb tanár lenne, hiszen ők egyidősek, gyerekkori barátnők, együtt mentek anno a So You Think You Can Dance-be is.
Tudom, hogy Anna is most szült, ő azért van eltűnve. Szerintem arra van esély, hogy ő visszatérjen, de Edyta sajnos elég reménytelen:( Ő még amiatt lépett ki, mert valami saját táncos show-t akart csinálni a férjével, Alec Mazoval, aki még az 1. évadot nyerte:)
Hát igen, majdnem elejtette, és gondolom azt is láttad, amikor bejátszották, hogy a próbán meg tényleg el is ejtette, szóval nagyon furcsa ez. A próbán még előfordul, de ők annyira profik, hogy élőben nem szoktak ekkorát hibázni.

Thomas - 2014. 10. 01. 20:42

Megnéztem az ehetit, annyira jó volt Janel & Val, most már egyértelműen nekik szurkolok! Valnek úgyis kijárna már egy győzelem, Janel meg fantasztikus:) Teljesen megérdemelték a 40 pontot!:) Derek meg egy annyira Derekes koreográfiát rakott össze, az is nagyon jó volt, mondjuk ott picit meglepődtem a maximális pontszámon:) Szerinted ha Len itt lett volna, ő is megadja a 10-est mindkettőre?
Ez a Kevin meg mit szívott, hogy 10-est adott Petáékra?:) Monndjuk Tommy engem is meglep hétről-hétre, mert 70 feletti sztár szerintem még nem nyújtott ilyen teljesítményt a műsor történetében, de azért a 10-es túlzás:) Mindenesetre az ő táncukat is élveztem:)
Előtte gyengébb produkciók voltak, Jonathan & Allison nekem baromi unalmasak, akár Antonio & Cheryl, közülük kellett volna kiesni valamelyiküknek. Bár Randy is igazán csak az 1. héten volt jó, de őt még mindig szívesebben néztem volna valahogy:)
Ezt a kiesést se nagyon értettem, most a múlt heti szavazatok alapján esett ki az utolsó előtti (sok értelme ennek nincs), amikor bemondta Tom, azt hittem Emmáék lesznek, de ezek szerint akkor múlt héten direkt nem a bottom 2-t hagyták a végére.

Misty - 2014. 10. 08. 14:07

Ezt a kiesést most én se nagyon értettem…
Az hogy Kevin 10 pontot adott azon azért nem lepődtem meg mert a vendégzsűrik mindig jobb szívűek mint az aki szakmai szemmel nézi.
Alfonsoék nekem is unalmasak lettek picit, pedig őt/őket emeltem ki külön az írásban, mert én nagyon örültem hogy benne lesz ebben az évadban.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz