login |

The Middle: kezdett a 6. évad

2014. 09. 26. 18:02 - Írta: winnie

5 hozzászólás | kategória: kritika,

A rossz hír, hogy nem javult a tavalyihoz képest a The Middle minősége. A jó hír, hogy ez azt jelenti, hogy a The Middle minősége immáron hat szezonja változatlan. Ennek van, aki örül, más meg nem, de például a Modern Family-vel ellentétben (pedig én próbálkoztam a 6×01-gyel), ezt az ABC-s családi komédiát még mindig szívesen nézem, még nem untam rá a karakterekre. Bár megvallom, nem tudom, hogy mi lehet a titok, hiszen még véletlenül sem arról van szó, hogy egy grammot változnának a karakterek. Lehet, hogy a készítőknél van a kulcs? Hogy még mindig szívből írják a sorozatot és nem rutinból?

Persze az is sokat számít, hogy a The Middle esetében szinte  minden részben együtt van a család, nem 3 külön álló sztoriszálat fűznek össze a végén. Jó, nyilván a 6×01-ben is megvoltak az A-, B- és C-sztorik, de a családi jelenetek sokkal egységesebbé tették az összképet.

Ja, és említettem az írókat, meg a szívüket. Ez még véletlenül sem azt jelenti, hogy kesztyűs kézzel bánnának a karaktereikkel. Sőt. Épp ellenkezőleg, meg hiperszemetek voltak a nyári szünetes poénnal. Ráadásul Sue előtt is elhúzták a mézesmadzagot, hogy utána koppanhasson szegény. Ez van.

Megvolt a kezdés tehát, mint írtam, a színvonal változatlan, a The Middle továbbra is nézős. Kíváncsi vagyok, hogy terveznek-e valamilyen főmotívumot adni a hatodik szezonnak.

5 hozzászólás Ne habozz!

rm - 2014. 09. 26. 18:49

Érdekes, én például nem mondhatnám, hogy sokat nevettem a részen, inkább csak mosolyogtam, de nem is a poénok miatt volt jó ez a rész számomra, hanem a jelenetek Axl és Mike között, az apa-fia vonalon és ennek a konklúziója, a beszélgetés, miután megnyerték a kosármeccset és mentek be a házba. Sok ilyen pillanat van minden évadban és nagyon emberivé teszik számomra a sorozatot.

lacczko - 2014. 09. 26. 19:22

Ez a sorozat tényleg nem a sírva röhögős, hanem a folyamatosan mosolygós. Olyan emberközeli. :)

Dregnarr1 - 2014. 09. 26. 19:25

Csatlakozom az előttem szólókhoz, minden tekintetben. Szeretem!

mezgag - 2015. 04. 09. 22:09

Most, hogy az évad vége felé járunk már, szerintem még szembetűnőbb a Middle szerethető stabilitása a Modern familyhez képest. Az utóbbinak a harsánysága kezd idegesítő lenni, miközben a Middle hétköznapi történetei – legalábbis nekem – megunhatatlanok. Jól mondja winnie, még mindig szívből írják a sorozatot.

siccc - 2015. 04. 17. 13:22

Nem tudjátok hogy a 6. évad magyar feliratokat hol tudom megtalálni? Mert az összes oldalon kerestem és csak a 4. részig van fenn :-(

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz