login |

Grey’s Anatomy: kezdett a 11. évad – írta Kriszta

2014. 09. 27. 09:47 - Írta: vendegblogger

524 hozzászólás | kategória: kritika,

Nem titkolom, az előző évadzáró után elég nagy elvárásokkal ülten neki a szezonnyitó epizódnak, de sajnos nem azt kaptam, amire számítottam. Ez a rész egy sima évad közi epizódnak elment volna, de többnek semmiképp sem. Hogy ez a túl jól sikerült évadzárónak köszönhető, vagy annak hogy egyszerűen az abbahagyott történetből többet nem lehetett kihozni, nem tudom. De be kell ismernem, hogy helyenként látványosan untam magam a rész nézése közben.

Spoileresen folytatom a tovább mögött.

A sztorit, mint korábban írtam, ott folytattuk ahol előzőleg befejeztük. Meredith és Owen láthatóan nehezen viselik Cristina távozását, Richard próbálja a lehető legjobban kezelni a helyzetet, amit az eddig nem ismert lánya megjelenése okoz, a Callie és Arizona közötti beszélgetések közben pedig már úgy érezheti magát az ember, mintha egy aknamezőn sétálgatna, ami bármikor robbanhat.

És hogy miről fog szólni ez az évad? Ezt nagy vonalakban most már a szezon előtt elárulták nekünk.

Meredith-centrikus szezonunk lesz, illetve a Callie-Arizona páros is előtérbe lesz kicsit helyezve. Ennek fényében az aktuális betegek által közvetíteni akart üzenetek egyértelműen a család és a bennük lévő értékek kihangsúlyozása volt, így befolyásolva például Dereket ás Arizonát a továbbiakra. Derek visszautasította a washingtoni munkát, mert nem szeretne elszakadni a családjától, Arizona pedig úgy tűnik elfogadja a munkájában adódott új kihívást.

Meredith és Maggie kapcsolata nem indul túl rózsásan, bár ez nem is okozott túl nagy meglepetést, számíthattunk rá, az Alex-Meredith-féle barátság elmélyülésébe pedig valószínűleg Jónak is lesz még beleszólása. A többiek igazából csak lógtak a levegőben, nem sokat tettek hozzá a részhez pár kínos, illetve kényelmetlen jelenettől eltekintve. Mondhatni a rész végére már egy hullámhosszra kerültem Meredith-szel: „I need a drink.”

Tudom, hogy lesz ez még jobb is, de részemről csak 6/10 volt a nyitány.

524 hozzászólás Ne habozz!

JKJ - 2014. 09. 27. 10:50

A 11. évadra talán megtanulhatták volna, hogy ne fordítva legyen a fülben a fonendoszkóp…

Csilla0422 - 2014. 09. 27. 10:57

Köszi Kriszta, már vártam nagyon. Mindenben igazad van!

Nem tudom, hogy Cristina hiánya teszi ezt, de ez nem az amire számítottam kezdésnek.

Basszus nekem Leah nagyon hiányzik. Jo irányában már biztos lett volna egy-két építő beszólása.

Ezt nem hiszem el, a két idiótánál 5 v 6 éve semmi változás. Totál leragadtak, a történéseik csak ismétlik egymást. Az előző évadban nem lett volna szabad összehozni őket.

Azon fogok meglepődni ha Arizona befejezi a képzést.

Amennyire örültek Geena Davisnek, most annyira osztják, mert tönkreteszi Calzonat. Csak sikerülne neki!

Ami tetszett Mer – Alex barátság és Owen “felkarolása”.

Megan Gallagher kifejezetten szimpatikus heti anyuka volt. Őt még szívesen látnám.

Kate Burton? Arról volt szó, hogy a nyitóban szerepel….

winnie - 2014. 09. 27. 11:04

“Kate Burton? Arról volt szó, hogy a nyitóban szerepel….”

írták, hogy változtattak és később lesz benne. gondolom ezeket a jeleneteket kivágták az évadnyitóból helyhiány okán.

Additionally, sources confirm that Burton — who shot several flashback sequences herself — will no longer appear in tonight’s opener. She is expected, however, to turn up later in the season.

andrea - 2014. 09. 27. 11:47

Én el is felejtettem hogy a héten kezdenek, igazából már jó pár évadát csak kötelességből néztem (ezek közül asszema 9. tetszett a legjobban) vagy fogom nézni, de már az előző évad is lapos volt. Christina nélkül meg :/

julcsi - 2014. 09. 27. 11:48

nekem az tetszett, hogy rögtön belecsaptak a közepébe, és nem telt el X hónap, bár mondjuk erre számítottam is.
viszont indokolatlan mennyiségű műtét volt benne, nem is értem, mintha húzni akarnák a játékidőt…

de a vége nagyon ütött. várom, hogy végre újra Meredith álljon a középpontban. (a tesóját játszó pösze színésznőt meg jól fejbe csapnám annyira idegesít már most)

Marcipáncica - 2014. 09. 27. 14:28

Ezzel a sorozattal az volt anno a bajom, hogy pont a főszereplőt nem bírtam elviselni. Pedig az orvosos témájúak közül a Grey’s-t szerettem volna szeretni. Ezen az első képen is a hatalmas világfájdalom az arcán… na ennyi pont elég is nekem ahhoz hogy ne nézzem. :(

Page - 2014. 09. 27. 14:42

Meredith nekem sem volt soha szimpatikus, a kezdetektől utáltam és bár voltak szakaszok hogy el tudtam viselni, megkedvelni nem sikerült. Sőt Dereket sem csípem. És most így belegondolva még tudnék egy pár nevet sorolni.
Christinat is rühelltem az elején, de őt évadról-évadra egyre jobban bírtam, és el sem tudom képzelni a sorozatot nélküle (még nem láttam a részt). Csak unalmas lehet.

Deny - 2014. 09. 27. 17:21

Nem volt ez rossz, tetszett, de valóban nem premier-feelingje volt. Meglepődtem, hogy a sok említés dacára szinte fel se tűnt, hogy nincs Cristina. Azt hittem, jobban fogom majd érzékelni a hiányát, de mindigis azt szerettem ebben a sorozatban, hogy a távozások ellenére is izgalmas tudott maradni számomra. Várom már a következő részt :)

Kriszta - 2014. 09. 27. 17:45

ÜDV mindenkinek!
Remélem idén is összehozunk pár kommentet. :)

Igyekszem majd írni kritikákat az évad közben is,hasonlóan az előző évadhoz!

Spoilerecske…

Arra valaki tudna nekem válaszolni,hogy Webbernek most miért adta/küldte vissza Jackson anyja a gyűrűt?Mikor mentek szét?Vagy ott most mi történt?nem értettem…

debcsillu - 2014. 09. 27. 18:14

A gyűrűvisszaadást én se értettem nagyon, de talán az évadzárós történések miatt…szupi lenne, ha ők lennének (Webber és Avery mama) a lovely párocska továbbra is, nem Calzonáék…

Geena Davisnak nagyon örültem, jó lenne, ha állandóra maradna :)

Ja és persze Ameliának is, ő már a PP óta nagy kedvenc, ha behozzák a háttérsztoriját, az könnyfakasztó lehet majd :)

És azért kíváncsi vagyok, hogy ezt h Derek mégiscsak marad (?), hogy fogják tovább bonyolítani…

A hetibeteg visszatérő tinigyerekek meg epic fail voltak… :D

Eszter - 2014. 09. 27. 20:33

Mamam Avery-nek és a Webbernek volt egy jelenete a Mama Avery irodájában, amikor vmi alaptalan váddal megvádolta Webbert és ő vita végén adta oda a gyűrűt neki h amúgy ő csak azért jött, hogy megkérje a kezét.. Talán a Yang Avery díjának kapcsán, de nem jut eszembe, hogy pontosan miért.

Kriszta - 2014. 09. 27. 20:37

Igen,arra a veszekedésre én is emlékszem,csak hogy ebből hogy jön most hogy visszaküldi Jacksonnal a gyűrűrt,ráadásul nem is személyesen adja vissza..nekem kicsit magas :D

Eszter - 2014. 09. 27. 20:38

És szerintem ez a gyűrű visszaadás egy fajta bocsánat kérés volt a Mamától Webber felé.

Eszter - 2014. 09. 27. 20:53

Talán azért nem személyesen mert az nem elég dívás hozzá :D Mást nem tudok elképzelni.

Csilla0422 - 2014. 09. 27. 22:16

Most Cristina távozása óta mennyi nap telt el? Steph azt mondta Jonak, hogy tegnap ment el. Ekként 1 nap. Amy szerint MerDer több napja nincs együtt és a vitájuk azon a napon volt, amikor Cristina elment.

Amúgy Alexnek nem Butthole mellett kéne lenni?
Azért vicces, hogy két rezidens maradt.

Orsi - 2014. 09. 28. 11:36

Érdekes , hogy bár Cristina volt a kedvenc karakterem mégsem az ő hiánya jelentette a legnagyobb problémát az évadnyitóban. Sokkal inkább a helyére lépő , új doki az, akitől falra tudnék mászni , annyira idegesít… és sajnos ahogy a promót néztem a következő epizódokban is kettejük kapcsolata lesz a középpontban .
Egyébként egész jó volt az évadkezdés , bár a betegek egyáltalán nem voltak számomra érdekesek , és szimpatikusak sem. Az utolsó báros jelenet viszont tetszett!
Várom a további epizódokat !

joco - 2014. 09. 28. 14:22

Meredith: Ha Derek el akar menni, az a baj, ha meg mégis itthon maradna, akkor az a baj? Az ilyen műdrámától kíméljenek.

Kriszta - 2014. 09. 28. 17:10

Orsi el kell,hogy keserítselek :D A következő rész,pont Maggey központú lesz,kvázi róla fog szólni az egész :D De mivel tudjuk,hogy elég fontos a státusza Meredith életében,gyanítom elég sokat lesz a képernyőn az évad során.Aminek annyira mondjuk én sem örülök,mert eddig nem igazán a szívem csücske…

Joco +1
ez a rész végi tetszik-nem tetszik,hogy ki megy és marad dolog elég furcsa volt…kíváncsi leszek mit hoznak ki belőle

julcsi - 2014. 09. 29. 13:44

@joco ennek a sorozatnak eddig is ez volt a fő vonulata, a drámázásban Meredith a bajnok! :D

Roxi - 2014. 09. 29. 21:46

Valóban nem volt egy nagy durranás,de Cristina hiánya annyira nem ütött. A MerDer kérdést hamar rövidre zárták,azt hittem hosszabb drámázás lesz.
Marad “izgalomnak” az,hogy Meredith mikor szerez tudomást az új hugicáról.

jessm - 2014. 10. 02. 22:13

Én MerDer továbbra is szeretem, most egy kicsit felkavarták az álló vizet, mert szerintem ez a dolog még nagyon be fog gyűrűzni…

Alex ha megszabadulna Jotól, én sokkal boldogabb lennék.

Mert sajnálatomra nem szabadultuni meg még Stephanietól és Jotól. Nem baj kell valakit utálni is.

Calzona-t szerettem, de mostanában már annyi drámát produkálnak, ami már az én lelkemnek is sok…

Ami továbbra is itt tart az Jackson is April, de pont ebből volt kevés, vagy érdektelen sztori szál, szóval nekem a maradásom azon múlik főleg, hogy JAckson és April emnnyit szereple,és milyen történeteket kapnak. Ha nem kapnak és a többi történet is ennyire érdektelen marad , akkor tényleg kasza. Én csak Japril miatt adtam még egy esélyt a sorozatnak…

Csilla0422 - 2014. 10. 03. 09:00

MerDer az alap kedvenc páros. Ellen-nek kislánya született Sienna May az elmúlt hetekben valamikor. Kb. 10 órája jelentette be.

Bántóan kevés időt kap Japril és egyénileg April meg Jackson is. Japrilt nagyon szeretem, MerDer után ők kedvenc párosom.

Nagyon tartottam a résztől…és pozitívan csalódtam. Ráadásul Maggie kezd szimpatikus lenni. Örülnék egy Amy – Maggie barátságnak. Nagyok jók volt a részben. Mókásak, vidámak, humorbombák.

Stephanieval nincs bajom, ő tavaly nagyot nőtt a szemembe, amikor kiállt Bailey mellett. Egyre jobban hiányzik mellőle Leah.

Joval nemtom mi az írók szándéka, de ha az, hogy megutáltassák akkor nálam már célt értek. Egyre jobban ellenszenvesebb, unszimpatikusabb, irritáló és idegesítő. Ha lehet Alex meneküljön tőle.

Calzona: bizonyos inger gyötör, amikor meglátom őket. Ha nem sajnálnám a monitort… Itt mindig az van amit Callie akar. Én is szeretnék egy ilyen lábtörlőt, mint Arizona. De hiányzik 10A 1-8, bár a 9. évadban is voltak jó pillantok.

Callowen? Szerintem működőképes lenne. Arizona meg úgy is talál magának vkit, de igazán jöhetne vissza Leah. :D

Csypi - 2014. 10. 03. 13:58

Webber és Avery mama azért mentek szét, mert Richard felhúzta magát azon, hogy aki a kórházban dolgozik, az semmiképpen nem nyerheti el az Avery díjat és emiatt összevesztek.
Amúgy tényleg picit gyenguszra sikeredett az évadnyitó, de hátha… Jön még kutyára teherautó.
Már furcsáltam, hogy Mer és Derek ilyen jól megvannak évadok óta, gondolom kicsit bele akarnak zavarni az “állóvízbe” Washingtonnal.
Kicsit furi, hogy folyamatosan nem ismert tesók röppennek fel és ráadásul szinte mindenki orvos is (Lexi nővérét leszámítva)…
Na mindegy, 10 évada nézem, nem fogom már kaszálni bármilyen is lesz, de hátha kihoznak még belőle valami jót :)

Kriszta - 2014. 10. 03. 22:31

11×02
Pozitív meglepetés volt a rész,Maggie-nek egy teljesen más oldalát kaptuk(vagy csak én)mint eddig láttam/unk,kaptunk a “puzzle”-jéből egy nagyobb darabot?. :)

A rész első és második fele közt teljesen más volt a lendület,ritmus.Az eleje kapkodós,rohangálás volt,és mikor már elértük volna a tetőpontot és teljesen kiborult volna M.,akkor kezdtek el jönni azok a jelenetek amikben a többiekkel kezd jobban kijönni(Amelia),esetleg kap pár pozitív visszacsatolást(Bailey,Owen) és le is lassult a lendület,a zene is jól érzékeltette ezt….aztán bummm,túl nagy erőre kapott és csak kifakadt Mer-nek :D

Most jöhet Meredith kiborulása? :D
Feltünően keveset szerepeltek most a többiek a részben,de annyira nem is bántam.Nekem összességében tetszett a rész.

Csilla0422 - 2014. 10. 06. 18:38

“Hurrá” lesz Calzona centrikus epizód elméletileg még ebben a hónapban 5. v 6. rész. Tisztázzák a kapcsolatukat, szakítás vagy együtt…állítólag.

11X02 Bailey tök jó arc volt. Remélem, hogy a székért folyó harc visszahozza a régi tökös karakterét.

Csilla0422 - 2014. 10. 06. 19:41

Bővebb info: 5. rész október 23. “Bend and Break” Geena Davis is is szerepel. Forrás: Twitter

Orsi - 2014. 10. 06. 21:02

Egész jó rész volt annak ellenére , hogy Maggie központú volt. Még a betegek is érdekesek voltak. Persze továbbra sem kedvelem Maggiet :D
Kiváncsi vagyok, hogy alakul a “tesók” kapcsolata. Meredithtől kicsit nagyon kirohanást vártam a végén. Mindenesetre pozitív csalódás volt ez a rész.

Roxi - 2014. 10. 06. 21:48

Nekem olyanannyira érdektelen ez a csaj,hogy komolyan untam a részt. Az meg,hogy nem tudja megjegyezni valaki nevét,még a Halálos fegyverben vicces volt,azóta lejárt lemez. Talán a következő rész érdekesebb lesz,most ,hogy Meredith-nek elmondta a szitut.

Kriszta - 2014. 10. 07. 08:42

hát igen,valószínűleg a következő rész Meredith reakcióira fog épülni…de kíváncsi leszek milyen gyorsan rakja össze a képet arról,hogy ugyan mégis ki lehet Maggie apja és azt hogyan reagálja le :D

Kriszta - 2014. 10. 10. 11:28

11×03
Többet haladtunk előre ebben az egy részben mint az előző kettőben összesen….több szálon “kiborult a bili”…egyre erősebbek a részek szerintem.Tetszett,csak így tovább :)

Csilla0422 - 2014. 10. 10. 18:35

A mindenit..ez igazán jó rész volt. Nem tököltek, bele a sűrűbe.

Bailey, amikor selfiet készített hangosan felnevettem. Az kész volt.

A vezetőség a legracionálisabb döntést hozta. Én neki szurkoltam.

Csak nekem tűnik úgy, hogy Calliet terelgetik Owenhoz? Én nem bánom… Enyhe túlzással, de eddig összesen nem volt ennyi közös jelenetük, mint ebben a részben.

Kriszta - 2014. 10. 10. 18:50

A selfien én is felröhögtem :D

Én nem szeretném hogy összehozzák őket,valahogy nem tudom őket együtt elképzelni, 0 kémia ilyen téren szerintem,inkább legyen egy új szereplő Owen mellett….

jessm - 2014. 10. 10. 20:02

Ja a selfie vicces volt.
Mer és Alex nagyon jók voltak , számomra ők vitték a részt.

Derek nagyon-nagyon idegesítő volt, bár megértem, hogy ki van borulva. Munkájában le van fokozva, és még Mer-rel is bajok vannak.

Maggie egész szimpatikus.

VÉGRE volt JAckson és April az epizódban, és nem csak annyi ,hogy egy mondat aztán csá. Hanem legalább úgy tünt montha tényleg ebben a kórházban dolgoznának.
Mondjuk April sajnáltam hogy a 2 sheperd közé szorult. Yikes…

Calzona még mindig brrr.. Amugy meg szerintem meg mindig az van amit Arizona akar, szóval Callie mindig elszenvedi ezeket a dolgokat. Nem sokáig bírom nézni ezt a nagy szenvedő fejet.

Kriszta - 2014. 10. 10. 20:36

Szerintem az évad első felében Sarah Drew terhessége miatt nem kapunk annyi jelenetet tőlük,illetve azért az előző éved elég erőteljesen rájuk épült(Mat-April lánykérés,esküvő,oltárnál otthagyás utána Jackson-April)…gondolom az évad második felében tőlük is kapunk többet,de ha nem az sem lesz nagy kár most(bár én is szeretem a párost ).

Csilla0422 - 2014. 10. 10. 21:52

Lesz April sztori, anyukája is jön. Igaz nem az igazi, mint az esküvős jelenetben az apuja.

carpediem - 2014. 10. 10. 23:40

Mindenki más, mást vár és más a kedvence…Nekem ez a sorozat mindig is nézős marad, egészen más jellegű már mint az első öt évadban volt, sokkal inkább karakterdráma, de élvezet nézni!MeredetH Alex rajongó voltam a kezdetektől, s egyedül Christina irritált. Fantasztikus színésznő Sandra Oh és nagyon jól felépített karakter volt, de egyszerűen se azonosulni, se szeretni nem tudtam. Bailey számomra a tökös, igazságos, szerény nőből az évadok során átváltozott egy önimádó, egyszerű nőcskévé, ezt nagyon sajnálom…
Maggie szimpatikus, kísértetiesen emlékeztet higgadt, mérlegelő meredithre, de hát nem véletlen, testvérek…nagyon örülök annak is, hogy bemutatásával 11×02, végre beteg centrikus részt kaptunk, néha ez a romantikázás rovására megy.

Csilla0422 - 2014. 10. 14. 11:11

Ezen majd behaltam: “Az 5. rész Calzona centrikus lesz, de most Arizona is szerepel benne.” :D

Egyre többen tippelnek arra, hogy Arizona megint badass lesz és Callie így le tud lépni Owennal.

Miért Sofia örökölte Mark összes vagyonát? Marknak van egy nagy lánya Sloan Sloan és egy örökbe adott unokája is. Lexie részét csak Mer kapta vagy Molly is?

jessm - 2014. 10. 16. 17:22

Az egyik része Mark vagyonának az pénz volt amit repülőgép társaságtól kapott, Mer is amit Lexi után, ezt én mindig ugy értelmeztem, hogy az érzelmi megrázkódtatásért fizettek vagy mi. A többi vagyonukkal meg nem tudom mi lett, szerintem csak szimplán elfeledkeztek róla, vagy nincs arra idő hogy kifejtsék, mint most lásdd April, Jackson, háttérba szorítása…

Csilla0422 - 2014. 10. 17. 13:00

Top5 – zseniális volt! A többit később.

Roxi - 2014. 10. 17. 21:43

Derek húga eddig szimpi volt,de most eléggé leírta magát nálam.Mintha még direkt szivatná is Dereket,hogy megmutassa ki a góré. A Grey dráma hamar lezárult,mindenki tud mindent,már csak emészetni kell. Én is örültem,hogy Baley-t választották,a múltja miatt jobban kijárt neki.

Kriszta - 2014. 10. 18. 15:35

11×04
Erős rész volt,tetszett,bár a lassítások Meredith visszaemlékezéseiben eléggé zavartak már a végére.
Tetszik hogy egyre többet használja a sorozat a flashback-eket és nagyon jól is szerencsére.
Az évadnyitó óta folyamatosan erősödnek a részek,és a jövő heti is jónak/fontosnak ígérkezik.

savanah - 2014. 10. 19. 10:05

A baley-s részhez annyit, hogy remélem visszatér kicsit az első 3 évados “nácis” Bailey. Kezd úgy tűnni, de azért nagyon sokat “soft”-ítottak rajta.. Azóta ő nem a régi…
Teteszett a rész amikor mindenki ment Jackson után h csináljon már valamit Pierce-el, h nem menjen el :)
És mi volt az a anonimus szavazás vagy mi? Felirat nélkül néztem, és azt nem nagyon értettem.. Min akadt ki Karev?

Deny - 2014. 10. 19. 23:00

Nem anonymous, hanem unanimous, azaz egyhangú. Azon akadt ki, hogy Mer és Arizona is Baileyre szavaztak.

Csilla0422 - 2014. 10. 20. 13:31

A tegnapi eltűnt…

A nyitóban számomra érződött Cristina hiánya, azóta viszont egyre kevésbé érzem ezt. Lehet az utalások, említések miatt.

A jelenből “kevesen” és minimálisan szerepeltek a részben, de akik ott voltak… most egy rossz szavam sem lehet. Na jó Jo nyalizása…

Baileynél érzem azt, hogy a “náci” már nem csak pillanatokra tör elő, mint az előző két évadban. Ez nagyon jó! Amiket most is alakított…. :D pacsi
Asszem Steph Bailey embere lett. Aminek örülök, mert egyre szimpibb lesz.

Karev mégis mi a fenét várt? Lelépett és most meg vezetőségi tagságra számított. Bailey tökéletes a feladatra, már többször bizonyította ezt – megérdemelte az egyhangú támogatást.

Amy egy kicsit gyökér volt, de talán picit letörik Derek szarva is.

A kicsi Mer irtó aranyos volt, Katie Burton ő meg egyszerűen hihetetlen.
A “hetibeteg” hatására jöttek elő Mer emlékei. Ez én reakcióm is volt, mint az övé a kicsi láttán…

Nem hiszem, hogy a Grey dráma ilyen hamar lezárult. Amit itt hirtelen zárnak le, az robbanni fog.

Köv. rész. Az eddigiekből tanulva óvatos lettem: szóval a promo alapján Calzona újabb házat vesz. :D Tőlük tudjuk tök jó tapaszolni…
Ha vmi csoda folytán tényleg szakítanak, remélem láthatunk Callowen és Leazona párost.

Orsi - 2014. 10. 20. 20:56

Nagyon tetszett a 4.rész. Egyre jobbak a részek egyébként , eddig abszolút felülmúlja a várakozásaimat az évad. Viszont nem hiszem , hogy ezzel a nagy kibéküléssel a Grey-dráma ténylegesen véget ért. Lesznek itt még nagy veszekedések. Viszont Derek nagyon idegesítő. Vajon ezt az állandó veszekedést végig viszik az egész évadon ? Mindenesetre klassz rész volt . Kate Burton zseni.

Anthonz - 2014. 10. 21. 10:15

Engem ez a Pierce idegesít már 4 rész óta, remélem mostmár kevesebbet foglalkoznak vele. Meg a Mer flashbackek sem hatottak meg igazán. Az other dr. Sehepherdet bírom, remélem kibékülnek a tesóval és kap valami jó sztorit végül.

savanah - 2014. 10. 21. 18:50

Derek reakciója az új tesóra nekem tök szimpi volt :) Milyen kedves volt már vele??
Amúgy ami kicsit unreaálisnak tűnik még, Pierce ezek szerint kb. 5 évvel fiatalabb Meredithnél. Még 5 éve Mer és Cristina nem voltak ilyen szinten tudásilag, tapasztalatilag, ahova most Pierce-t rakták, (kb. új Cristina)… Szóval értitek… legalább 3 év medika, aztán kezdőttek komolyabb feladatok. De 5 év lemaradás az 5 év.. Ilyenkor még nem kéne, h szuper szivsebész legyen…Még ha Alice Grey és Richard Webber a szülei.

@Deny: Köszi az infót, igy már világos!

Roxi - 2014. 10. 21. 21:40

Jó rész volt,érdekes volt látni a múltat,meg belegondolni,hogy milyen lehetett volna Grey-Webber család. Derek meg McDreamy bármit is csinál :)

O-ren - 2014. 10. 22. 10:25

Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem! Pár éve különböző okok miatt abbahagytam a Grace klinika nézését. Most lenne időm behozni a lemaradást, de már arra sem emlékszem hányadik évadnál fejeztem be.
Az utolsó emlékem az, hogy Jackson és April házasságát Jackson anyja nagyon ellenezte. Hanyadik évadtól érdemes újra néznem, hogy kb. itt kapcsolódjak be a sorozatba? Köszönöm a segítséget előre is!

Csilla0422 - 2014. 10. 22. 15:22

Japril a 10A-ban szökött meg, 10B-ben házasodott össze. Ez rész amit mondasz 10B-ben volt 10×16 , de ekkor már házasok voltak. A 8. évadban kezdtek eljárni, amikor szakvizsgáztak 8×21 -től.

Csilla0422 - 2014. 10. 23. 19:58

A Maggie rajongóknak szeretettel: Kelly McCreary állandó szereplő lett.

Kriszta - 2014. 10. 23. 21:25

én is most akartam írni :)
hát olyan sok potenciált nem látok már egy újabb testvér állandóvá tételének(ezt Lexie-nél eljátszottuk már(és de szerettem is:) ) de majd meglátjuk mi sül ki belőle.

Csilla0422 - 2014. 10. 23. 21:30

:D Te akartál, én meg írtam. :D
Nemtom milyen lesz a mai rész, de nagyon nyomatják. Rég futottam be ennyi Grey’s ajánlóba, mint most az epizód kapcsán.

Kriszta - 2014. 10. 23. 21:38

Igen,ezt én is észre vettem.Cikkek,képek,interjú…előre félek :D
De nem szeretem az olyan részeket amit csak végig veszekednek és kiabálnak..remélem nem ilyen lesz.Meg jó lenne már ha az a páros jutna is végre valamerre,mert az az állandó feszültség és időzített bomba állapot eléggé idegesít már engem.

Csilla0422 - 2014. 10. 23. 22:06

Egy normális beszélgetés után 50/50% esély van szakításra és “maradásra”.
Egyre többen látnák már őket külön az általad említett okok miatt is. Szerintem különösebb változás nem lesz. Lehet rövid időre ismét külön lesznek, de újra összejönnek. Abban biztos vagyok, hogy felhőtlenül már nem lesznek boldogok egymással.

Csilla0422 - 2014. 10. 23. 22:06

Egy normális beszélgetés után 50/50% esély van szakításra és “maradásra”.
Egyre többen látnák már őket külön az általad említett okok miatt is. Szerintem különösebb változás nem lesz. Lehet rövid időre ismét külön lesznek, de újra összejönnek. Abban biztos vagyok, hogy felhőtlenül már nem lesznek boldogok egymással.

Kriszta - 2014. 10. 24. 08:32

11×05: hát erre az utolsó 2 percre nem számítottam.Mármint arra igen hogy ez lesz a vége a résznek,csak arra nem,hogy Callie lépi ezt meg.

Most egy hét szünet jön,folyt. köv. november 6.
Holnap ha lesz időm írok egy összefoglalót az eddigiekről.

Csilla0422 - 2014. 10. 24. 08:52

Érdekes rész volt. Igazándiból pont 1 évvel ezelőtt lett volna aktuális. Én is azt hittem Arizona lesz a badass.
Kíváncsi vagyok, hogy meddig marad így…

Kriszta - 2014. 10. 24. 09:44

Igazad van,ez egy hiánypótló rész volt,sokkal jobb lett volna a karaktereknek és persze nekünk is,hogy ne nézzük ezt a szenvedést ennyi ideig,ha ezt egy szezonnal korábban meglépik.

Csilla0422 - 2014. 10. 24. 14:23

Olvasva a kinti reakciókat ua. van, mint tavaly – csak most Callie a badass. Erre nem számítottam, mármint ilyen jellegű támadásokra pl. a bícs még enyhe kifejezés.

Megy a találgatás, hogy ki lesz púr Arizona párja: Leah, Lauren v új csaj. Callie – Owen páros tiszta sor. Én azért nem tennék rá nagy összeget.

Enci - 2014. 10. 27. 23:12

Hali! Mindazoknak, akik elvesztek az idő fonalában: Meredith az orvosi előtt/után elment Saide-vel Európába, ezt az anyja a fejéhez is vágta, amikor kb öt percre magához tért. Ott tuti kiesett pár év, amíg szívták a mriskát :D. Christina meg csinált egy PhD-t, az szintén jó pár év (legalább 3-4). Így könnyen megeshet, hogy újdoktornéni behozta a hátrányt, és eljuthatott szakorvosi szintre. És ha tényleg egy akkora zseni, akkor gyorsabban is összehozhatta a dolgait. Megpályázott egy állást, elnyerte… Nem feltétlenül kell idősnek lenni ahhoz, hogy a mai technikák mellett jobb légy, mint az átlag. És ha értesz valamihez, akkor elnyerheted, amit pályáztál. Újdoktornéninek ez sikerült, és kellett is, hogy sikerüljön neki, különben most nem lehetne állandó szereplő. Nekem ez az új családi elképzelés tetszik, hogy végül Richard és Meredith ténylegesen is össze van kapcsolva :)

Csilla0422 - 2014. 10. 28. 22:36

Kint az alapképzés 4 éves, ezt követi a medical school, ami szintén 4 év. Aki itt végez az kapja meg az M.D. – Doctor of Medicine szakmai fokozatot. (Ez nálunk “csak” 6 év.)
Ezután jön a graduate medical education – a rezidensi képzés szakterülettől függően 3-6 év. Ebbe nem olyan egyszerű bekerülni. 1. év interns – gyakornok 2. évtől rezidens. A képzés végén központi vizsga, aki átment attending – szakorvos lesz. Ha kórházban marad lehetősége lesz arra, hogy főorvos legyen, a follow képzés 2-3 év elvégzése után. Nálunk a szakvizsgát követő 10. évben jó esetben 7. évben kapják meg kinevezésül, akik a szigorú kritériumoknak megfeleltek.

Annyit tudunk, hogy Maggie 83-as és Mer 78-as. Maggie valahol hajrázott, mert a kora szerint (29)csak 3. éves rezidens lenne, mint Leah, Steph. A sebészet 5 év…

Hatalmas pacsi MerCal párosnak – a legvidámabb jelenetet hozták az ivászattal.

jessm - 2014. 11. 01. 08:44

Amikor Cristina interjúvolta , akkor elmondta, kb. 2-3 évet kihagyott az általános iskolából és gimit is egy évvel kevesebbel végezte vagy mi. Szóval kb. 4 év elöny onnan jön.

jessm - 2014. 11. 01. 08:47

Amugy én öröm táncot jártam, hogy vége, amikor leültek akkor már tudtam, hogy Callie fogja azt mondani , hogy vége, pont amiatt amit Sara Ramirez is mondott, hogy a nagy szerelmes szavakat valahogy Arizona minding akkor mondja amikor bizonytalan meg nem megy neki a munka. És Callienek elege lett ebből, tudta, hogy ennke véget kell vetni.

Szóval végre nem kell nézni a szenvedést, bár most meg MerDer szenved , szóval….

Csilla0422 - 2014. 11. 03. 12:38

Állítólag ezen a linkeken nézhető lesz: nov. 5-én 22.45 az új rész.

http://tvfree.me/fox-life-online

http://foxlife.canais-fox.pt/anatomia-de-grey

Zsuzskamanó - 2014. 11. 03. 15:13

Most ugye ott tartunk, hogy Callie rájött, jobb neki egyedül. Hallelujah, ideje volt! A dögös, nagy dumás csajból lett egy rinyagép,aki orrot törölni is képtelen Arizona nélkül. Remélem végre magához tér, és olyan lesz, mint amilyennek megkedveltem. Eddig attól tartottam, Cristina nagyon fog hiányozni ha nem lesz… Be is jött. Persze, lehet, hogy Callie átveszi a helyét, mert beszólás terén ő is profi. Még reménykedem, de ha így folytatják, ahogy az első 5 részt, nálam kasza lesz.

Csilla0422 - 2014. 11. 03. 21:20

Csak azért, hogy jól értem -e a dolgokat:

1. Callie már a 8. évadban dobni akarta Arizonat. Jött a repcsi baleset – nem tette meg – Arizona kikönyörögte.

2. Lauren után Callie nem akarta visszafogadni Arizonat, de ő visszakönyörögte magát. Calliere közben nyomást gyakorolt Papa Torres is.

3. Leah után megint menni akart Callie, de Arizona ismét könyörgőre fogta.

4. Callie maradni akart a régi helyen, új gyereket akart. Arizona menni akart és nem akart új gyereket.

5. Callie a 29. nap rámászik Arizonanára, aki ezért nem tud készülni és leba..k, majd a hatalmas beszéde után dobja Callie. Ezt azért meg is érdemelte tavaly ő is ezt tette Leahval.

6. Callie most miért csak Lauren miatt pattog? Tavaly elég paprikás lett amikor kiderült a 10 plus times. Arizona hónapokig Leahval volt.

Remélem, hogy az új írói gárda válaszokat is ad. Shonda 50/50 esélye inkább a szakítás mellett marad. Nagyon bízok benne, hogy nem a Lexie/Mark történet ismétlődik meg.

Csilla0422 - 2014. 11. 05. 19:49

Itt egy másik link állítólag. A 22.45 nem jó idő. Kanadában 9PM CST szerint, ami nálunk hajnali 4. Hajrá!

http://tvpc.com/Channel.php?ChannelID=52158

Kriszta - 2014. 11. 06. 17:19

11×06: hát ez nem az én részem volt…húúúúú de rég unatkoztam már ennyire egy rész közben…

Csilla0422 - 2014. 11. 06. 20:58

Homeless Arizona, again! :D Bícsfész Callie :D

Sejtettem, hogy ez lesz… szegény dr. Herman!

MerDer – csízburger :P

Ha jóltom idén már csak 2 részt adnak. 20-án lesz az utsó és jan. 29-én jönnek vissza. Elvileg a 10. részben lesznek érdekes dolgok. Egyre több kommentben felmerül egy bizonyos név. :D Háááát nemtom, hiszem ha látom!

jessm - 2014. 11. 09. 16:38

Szerintem 11×06 azuper volt, mert végre volt Japril :))))

schweinsteiger - 2014. 11. 10. 16:15

Csilla0422 milyen név? :O

Bogyó - 2014. 11. 10. 19:59

Nehezen kezdtem neki, de szuper ez az évad! A féltesó tök jó arc, picit hisztérika néha, de tök érthető az is, szten jól játszik a színésznő, sok árnyalat van benne, meg tud lepni!
Jön a 4. rész, dara lesz, nincs megállás! :)

Csilla0422 - 2014. 11. 10. 20:21

Leah, de nincs megerősítve. Csak a szurkerek tippelnek.

Szoktak kiadni slide-okat jóval a megjelenés előtt egy-két jelenetről. A szereplőkre csak tippelni lehet, mert teljesen idegen néven szerepelnek. 11×10 2 jelenet jött ki. Az egyik kapcsán azt feltételezik, hogy Arizona kerül megint kísértésbe, mert Lauren vagy Leah újra képbe kerül.
Szerintem a napi beteg is problémát okozhat, meg nem is biztos, hogy AZ az illető. De van több elképzelés is pl. Callie – Owen.

Javítom az elírásom: kint a főorvos képzés nem follow, hanem fellow. :D

schweinsteiger - 2014. 11. 11. 15:29

köszi :)

Csilla0422 - 2014. 11. 12. 16:24

Amy Motta most forgat velük 11X10. Sanszos, hogy ő lesz az érdekes dolgok okozója.

Holnap v ma este jön Kanadában a 11X07. Holnap Grey’s day!

Kriszta - 2014. 11. 12. 20:55

ooooo damn…péntek estig nem vagyok annyira netközelben hogy lássam az új részt… :/

Amy Motta??? na erről eddig nem is olvastam :)
Kiknél okozna gubancot?

Csilla0422 - 2014. 11. 12. 23:08

Kriszta, nem irigyellek…

Twitterje szerint Saraval és Kevinnel forgatott. Ezért az új feltevések szerint, nem AZ, hanem Callie esik kísértésbe. De ezt már csak 2015 februárjában tudjuk meg.

Igaz, hogy majd 1 hónappal előbb visszajönnek szünetről, mint tavaly, de vazzz 3 héttel előbb mennek el…

Csilla0422 - 2014. 11. 13. 08:22

Néhány szóval, mert meló van: medzsik, az évad eddigi legjobb része.

Kriszta - 2014. 11. 13. 20:49

medzsik???, jobb volt ebben a szezonban mint az Elis Grey-es rész? nálam eddig az a topp…felcsigáztál :D

Csilla0422 - 2014. 11. 13. 21:07

Meglepő, de számomra igen.
Volt benne hatalmas WTF is, amolyan gyomorba vágós sőt inkább rúgós. Az a jelenet tavaly lett volna aktuális, idén viszont így bénítóan nagyot ütött.
A kedvencem a rész végi jelenet, ami az első 2 évad hangulatát idézte. Ja és pacsi a megemlékezésért!

Jessica és Geena Davis óriási volt.

Kriszta - 2014. 11. 13. 21:18

kössz az infókat!
Holnap este már én is megnézem! :)

jessm - 2014. 11. 13. 21:57

Nekem Dr. Hermann és Az párosa nagyon jó volt. Teljesen meg lett indokolva, hogy Az miért nem szól senkinek, mert ez az eset balul ütött ki teljesen.
Japril rész cuki volt.

Sheperd / Sheperd dráma valahogy nem izgatoot. Amaliat imádom, főleg mert a karaktere tetszett private practiceban is amiből láttam egy két részt , pont amikor épp drogozott, amit a mai részben felemlegettek.
Plusz Caterinát nagyon bírtam az eltüntek nyilvánítva- ban.
Dereket valahogy az évek alatt elvesztettem , valahogy egyáltalán nem bírom . Nem tudom miért pedig régen tényleg Mcdreamy volt.
Callie is ilyen , valahogy most nem érzem őt, pedig nagyon szerettem.

A csoportos rész nekem semmit nem váltott ki, kicsit eröltetett volt … plusz ez, hogy minden új embert anno meglepünk , hogy Callie férjnél volt, igen egy férfival!! Sóhaj…

Roxi - 2014. 11. 16. 20:53

Arizona jó volt,hogy végre megint a munkája volt a középpontban és nem Callie-val drámázott.Dráma mondjuk így is volt körülötte rendesen. Derek tesója szimpi,de ha elmegy nem fog hiányozni. Azt meg jópár filmben/sorozatban elsütötték,hogy akit a mosdóban kibeszélnek,az éppen akkor van wc-n,de azért vicces volt a Baley-s jelenet!

Csilla0422 - 2014. 11. 20. 08:17

Nem hiszem el… de még a múlt heti részt is überelték.
dr. Herman bearanyozta napot! :D
Most már tényleg csak Leah hiányzott!

Kriszta - 2014. 11. 20. 09:21

A magyar feliratig adok magamnak időt hogy átgondoljam írok-e egy összefoglalót a téli szünetre,mert egyenlőre lövésem sincs miről tudnék…ennyi év után annyira kiszámítható már,hogy mi fog történni…főleg az utóbbi 1-2 rész…na mindegy,alszok rá még.

Peace és little buddha…

julcsi - 2014. 11. 20. 14:12

@Kriszta

értem, mire gondolsz, de azért szerintem nem lenne rossz valami rövidebb írás róla:)
kiszámítható, oké, de a “záró” rész is nagyon jól sikerült szerintem…

“the carousel never stops turning”…

debcsillu - 2014. 11. 20. 16:33

nekem kettős volt ez a rész, tuti megnézem még felirattal is…volt az a Calzona pillanat, na akkor megijedtem h ilyen hamar újra összehozzák őket megint, de szerencsére nem…
És a vége is kiszámítható volt, amúgy ennek örülök…
A Japriles szál meg így kismamaként annyira nem tetszik… :/

Csilla0422 - 2014. 11. 20. 19:05

Kiszámítható? Persze, hogy az. De ettől még szeretjük!
A tavalyi évaddal ellentétben most sok kérdésre választ kapunk.

A “múlt” most kilóra megvett. MerDer első pillanata, Ellis, Cristina és még sorolhatnám.

Jessica arca abban a szituban – priceless. Hihetetlenül jól nyomja ezeket.

A kezdeti “ragyogás” ellenére “Calzonaban” Callie és Arizona egyaránt fuldoklott. Most az elkeseredésük ellenére is kezdenek hasonlítani azokra a karakterekre, amelyeknek megismertük őket. Én szívesebben nézném őket egyénileg, mint a közös szenvedésüket.

Callie kész továbblépni és ezt burkoltan közölte Arizonaval is.

Japril – tudtam, hogy dráma lesz, de erre nem számítottam.

Remélem, Mer picit bekattan és újra dr. Wyatt fogja kezelni.

Szóval Kriszta, ha van időd…rajta. Tudod tavaly óta a nem titkolt szándékunk a 300 :D

Kriszta - 2014. 11. 20. 19:15

A visszatekintések tényleg jók voltak.
De a sneak peekek alapján(sőt a nélkül is gondoltam már) tudtam hogy mi lesz Apriléknél…

SPOILER

és emgem r*hadtul idegesít már egy hogy esküvő vagy egy gyerekszületést nem tud ez a sorozat probléma mentesen lezongorázni…
újra és újra ugyanazt a kört fussuk le csak másokkal.

debcsillu - 2014. 11. 21. 09:22

Kriszta:
igen, ez annyira gáz h sose mehet semmi normálisan, kellett volna már ‘megnyugvásként’ egy normál szülés egy cuki félvér bébivel… ;)

A MerDer-WebberEllis analógia nagyon-nagyon jó volt, a sok flashback-bevágással, meg Christinával ;)

És arra is kíváncsi leszek h Arizona meg Amelia elérik-e hogy Herman (Geena Davis durván jó!) hagyja megműteni magát…

Mikor is jönnek vissza? :)

Kriszta - 2014. 11. 21. 09:58

Január 29

debcsillu - 2014. 11. 21. 10:47

bakker…

Csilla0422 - 2014. 11. 21. 13:53

Baby Japrilnél olyan betegségre számítottam, amit AZ még méhen belül megműt és megmenti a magzatot.
Ha nem nézték el és Osteogenesis Imperfecta II. akkor az tényleg gyógyíthatatlan. Viszont nem minden eset végződik úgy, ahogy dr. Herman mondta…

De messze van még jan. 29. Nálunk is akkor lesz, mert állítólag Kanadában marad a szerdai nap.

pupi - 2014. 11. 21. 20:10

Nekem is nagyon bejön dr. Herman, hatalmas dobás volt Gena Davist bevonni. Jók a dialógok is Arizona és közte.
Mer, Derek-nél is mikor készültek a féltesó és apukája megvacsiztatásár és előtte egy jó sex, hát igen, az a régi részeket idézte. :D
Ar és Callie, jobb hogy szét mentek és végre C kibírta mondani. A 29. napi sex meg pont az i-re. Remélem, hogy ő lesz az aki előbb talál valakit majd magának.
Ameliat meg nagyon csipem, tök jó színt ad ő is a sorozatnak, remélem nem megy még el.

Kriszta - 2014. 11. 22. 11:22

Mindenki megnyugodhat aki aggódott a téliszüneti kritika miatt ;)

Deny - 2014. 11. 22. 14:40

Valaki tudja esetleg, hogy az segítene-e, ha császárral hoznák világra a Japril babát? Gondolom, jelentősen csökkenne a csonttörések esélye születéskor, de utána állandó felügyeletre szorulna.

Csilla0422 - 2014. 11. 22. 15:35

Deny, a természetes szülésbe nagy eséllyel belehal a baba. A császárral valóban csökken a csonttörés esélye. A kérés az, hogy még mit hoz magával a magzat. Vannak esetek, ahol már születés előtt is törés fordul elő az anyaméhben. Születés után burokban kell élnie kamaszkora végiéig és aztán fokozottan kell figyelnie.
A csonttörések száma az évek előrehaladtával fokozatosan csökken, ezek csecsemő- és pubertáskor között a leggyakoribbak. A génhiba miatt több következmény is lehet pl.: laza ízületek, halláskárosodás, légzőszervi és szívbillentyű problémák, romlékony fogak, vékony, lágy tapintású bőr.

Bogyó - 2014. 11. 22. 18:22

Én is azt hittem, h műthető lesz JApril babája, de várjuk ki a végét, hátha mégis. Csökkenti az esélyét, h viszont de Hermant meg lehet menteni, nagy meccs lesz, mire ráveszik a műtétre.
Derek most tényleg elment?? Mer nem kicsit fogja sajnálni utólag, de tényleg tarthatatlan volt a helyzet, Derek nem tudott mit kezdeni magával, jó, Mer se könnyítette meg a helyzetét.
Cuki volt, hogy Arizona és Cally 2 percre leültek egymás mellé, és azt mondták, amire a másiknak szüksége volt.
Alexet nem értem, miért ilyen türelmes Mer-el, a csaj picit rá van tapadva, nagyon önzőn kisajátítja, meg se kérdezi, hogy van, meg a tanácsbeli felkészülését is leszarta (pedig segíthetett volna), aztán meg simán ellene szavazott.

Deny - 2014. 11. 22. 22:41

Köszi a felvilágosítást, Csilla :) Sejtettem, hogy nem a csonttörés lesz az egyetlen gond :(

jessm - 2014. 11. 25. 17:37

Szerintem lesz még itt csavar abban, hogy mi lesz a babával Én arra tippelnék elsőre , hogy elnézte Dr. Hermann mert lássuk be halálos beteg, és nincs az itélő képessége csúcsán, Arizona pedig még kezdő ezen a szakterületen. Szóval nagy esélye van , hogy eléggé benézték a dolgot.
Abban nem vagyok biztos , hogy a baba túléli.
De el tudok olyan történetet képzelni, hogy azt hiszik , hogy ez a baj, majd beleörülnek a fájdalomba, azt kiderül, hogy más a baja ami müthető , de majdnem túl késő. Megmütik őket, aztán ki tudja.

Egy biztos , hogy Jackson és az anyja nem fog csak Dr. hermann-ban bizni, szerintem egy sereg orvost odarepültet Seattlebe, mielőtt feladná .

Igazából , nem örülök, hogy Japril szenved, de oké vagyok vele , ha jól írják meg és lesz benne csavar. De ha annyi lesz, hogy 5 részen keresztül nézzük , hogy April és Jackson gyászol.
Hááát , nem ezt csinálták Ameliaval is a Private Practiceban? Plusz , hogy a baba meghal egy véletlen következtében pont 10/11. évad környékén történt Dr. Carterrel a Vészhelyzetben.

jessm - 2014. 11. 25. 17:57

Szóval a két előzmény miatt nagyon remélem, hogy jól írják meg.
Amugy a dolog Calzona jó volt.
Alex érdektelen , Jóval együtt, amúgy ha Jo ránézzek mostanában állandóan Davina jut eszembe az Originalsból XD.
Stephanienak tényleg semmilyen történetet nem bírnak írni, csak ő adja a lapokat mindenkikenek Jonak, Meredithnak, Baileynek, Japril sztorinak . Mindig felhasználják egy aktuális Sl-hez. Valahogy úgy vannak vele, hogy jé ide kellene valaki aki ezt mondja, vagy ezt elszúrja, felfedezi, elkótyogja. Nem csoda, hogy nehéz megszeretni a karaktert.
Gondolom a szinésznő úgy van vele, hogy jobb dologozni mint nem és egyszer majd rákerül a sor, de téved Bailey már 11 éve itt van és nem került előrébb semmivel.

MerDer dráma érdekel egyáltalán valakit? Én már az elmúlt 10 . évad vitái után úgy látszik megfáradtam, mert engem már nem érdekel , hogy mi lesz velük, és Patricken totál látszik, hogy már ő is.
Szóval ha rajtuk múlna már rég nem nézném, de szernecsére ott van Calzona és Japril, ők akik éltetik a sorozatot számomra.

Roxi - 2014. 11. 25. 21:02

Engem érdekel,miattuk szerettem bele a sorozatba és miattuk tartok ki még ma is. Ha nem csinálnak semmit és néha idegesítenek is,de ott vannak. Sokszor felröppent,hogy kiszállnak,meg is volt a veszélye,de aztán sosem lett belőle semmi.És a legutóbbi két évados hosszabbításkor biztosra vettem,hogy mostmár maradnak a végéig. A hollywoodi filmes karrier már elúszott,miért szállna ki Patrick autóversenyezni?

Csilla0422 - 2014. 11. 25. 22:09

Pont azért Roxi. Az interjúban is ezt mondta.
Lehetnek kedvenc párok, de az alap páros nálam MerDer.

Jessm, az OI-t szülész-nőgyógyász rezidensnek is illik már felismernie. Megvannak a tipikus jelei, elméletileg csak típusában tévedhetnek. Ha gond lesz Mama Avery tuti, hogy minden követ megmozgat.

Shonda és csapata az írói szobában. :D
MerDer: sokáig túl nagy volt a nyugalom csapjunk bele a lecsóba. Küldjük Dereket DC-be, Mernek hozzunk be egy új tesót.
Japril eddig nem történt semmi negatív, jöhetne egy kis dráma. Így legalább AZt is tudjuk foglalkoztatni és Geena Davist értelmes célra használjuk fel.
Calzona sok a tapasz szóval tépjük csak le. Sokat nyafiztak a színészek, a rajongók. Szedjük szét őket, aztán hozzuk össze Calliet egy pasival. Ha Owenra szavazunk, akkor ő is ki lesz így pipálva.
Jolex ők annyira érdektelenek, szóval hagyjuk őket a fenébe.
Steph az expasija házas, a barátnője Leah DC-be van. Vagy hozzuk vissza Leaht vagy mindig csapjuk Stephet valakihez.

carpediem - 2014. 11. 27. 00:21

Patrick Dempsey ki akar szállni, szeződés is szeghet, iknt anno Katherine Heigl, hát félek már most kiszállna??

jessm - 2014. 11. 27. 11:00

A greys anatomy a furcsa eseteiről híres, és nem tévedhetetlenek az ottani orvosok , miért ne tévedhetnének egy diagnózisban? Az orvostudomány nem tévedhetetlen, simán lehet, hogy más baja van a babának csak hasonló tüneteket produkál mint ez a bizonyos betegség, az is lehet , hogy egy új betegséget fedeznek fel.
Lényeg, hogy az írói képzelet határtalan lehet, csak jól kell megírni.

Nekem nincs bajom, hogy felkavarják a Japril álló vizet, csak írják meg jól. Ennyi.

Csilla0422 - 2014. 11. 27. 19:56

Pozitív eredményű DNS vizsgálattal és biopsziával egyértelműen alá tudják támasztani a diagnózist. Ha már ultrahanggal észrevették a rendellenességet, akkor az a OI igen súlyos típusa. Az “enyhébb” típusai ultrahanggal fel sem ismerhetőek.

Voltak itt már fura esetek, tévedtek is. A tévedést jelen esetben azért találnám érdekesnek, mert Steph rezidens még, elnézheti. AZ és dr. Herman egymástól függetlenül mondta ugyanazt.

Aki csinál valamit az hibázhat és tévedhet, ez az élet rendje.

Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz.

Deny - 2014. 11. 28. 16:34

Szerintem itt nem tévedett senki. Ki is mondták, hogy a baba ugyanabban a pózban fekszik már az előző ultrahang óta. Szerintem ez eleve nem egy olyan dolog, amit el lehet nézni, pláne nem, ha hárman is ugyanazt mondják.

Aprilnek és Jacksonnak még amúgy sem volt része nagyobb drámában/tragédiában. Nem szívesen mondok ilyet, de most “rajtuk volt a sor”, hogy ők is kapjanak valami kalamajkát. Remélem, hogy a végkifejlet itt is pozitív lesz.

Kriszta - 2014. 12. 09. 06:11

Megszületett Sarah Drew kislánya,Hannah Mali Rose Lanfer :)

Roxi - 2015. 01. 08. 20:43

4 people choice awards díj :)
Favorite Network TV Drama, Favorite Dramatic TV Actor (Patrick Dempsey), Favorite Dramatic TV Actress (Ellen Pompeo), and Favorite TV Character we Miss Most (Cristina Yang, as played by Sandra Oh).

Csilla0422 - 2015. 01. 09. 16:24

Még 11 év után is ott vannak a szeren! Ez igen!
Már kevesebb, mint 3 hét…

Eltiron - 2015. 01. 24. 16:17

November elején ugrottam neki az 1×01-nek, tegnap este értem utol a sorozatot.
Most baromira lendületben vagyok, úgyhogy nekiugrok a Private Practice-nak, úgyis Addison volt Mark mellett a másik nagy kedvencem.
Ez volt az első szappanopera*-darálásom, úgy érzem jól választottam, nem voltak annyira unalmasak a hosszú téli esték.
Ha folytatódik jövő héten a sztori, akkor majd visszanézek, legalább nem csak csajok lesznek a törzskommentelők közt ;)
*hát azért ez az

Csilla0422 - 2015. 01. 26. 17:38

Üdv Eltiron közöttünk!

Kriszta, remélem “készíted és fényezed” a billentyűzeted. Idén is a 300 a cél. :D

Kanada visszatért a csütörtöki időpontra…marad a péntek. Pedig milyen jó volt. Én már nagyon várom a folytatást.

Kriszta - 2015. 01. 27. 15:01

Üdv Eltiron!

Csilla,igen hangolódok már én is. :)

Letöltöttem a szünet előtti 1-2 részt,hogy újra felvegyem a fonalat!Természetesen készül majd az írás. :)

Deny - 2015. 01. 30. 17:08

Mi van, gyerekek, elfelejtették, hogy kezdődött? :D El sem hiszem, hogy egy ilyen jó rész után még senki sem kommentelt. Remek, de szomorú visszatérés volt ez. Le a kalappal a színészek előtt, egyesek brillíroztak. Tökéletes tavaszi évadnyitó volt.

Kriszta - 2015. 01. 30. 18:13

Nem felejtettük el Deny :)
Folyamatban a kritika írás,ma este már valszeg be is küldöm ;)

Csilla0422 - 2015. 01. 30. 18:38

Persze, hogy elfelejtettük, amit november X óta várunk. :D

Váó… ez olyan édesen keserűen nagyszerű volt. Mer és April kifakadása… dr. Herman sztorija. Remek alakítások voltak.

majomka - 2015. 02. 02. 21:24

Hm, fura, hogy a Grace klinika itt ennyire népszerűtlen. Nagyon vártam már, hogy idén is folytatódjon a kedvenc még futó sorozatom. Tök jó lenne olvasni Kriszta kritikáját :) Szerintem már kissé lecsengőben van a sztori, de mint tudjuk a lenyugvó napnak is lehet ereje :P Kiváncsi lennék, milyen volt kint a nézettsége. A Hindsight-ot is levettétek a futó sorozatok közül, pedig szerintem összehasonlíthatatlanul igényesebb, mint pl. a 12 monkeys.

winnie - 2015. 02. 02. 22:29

népszerűtlen? ez a legnépszerűbb kibeszélők között van a folyó országos sorozatoknál. (a hindsight esetében pedig, ha a kiemelt kibeszélőkre gondolsz, akkor az marad kinn, amibe érkeznek kommentek. a többi eléréséhez plusz egy klikk kell.)

Kriszta - 2015. 02. 02. 22:48

majomka,beküldtem már egy rövid szösszenetet a folytatásról,előbb utóbb kinn lesz mint mindig :)

De ha nem írok az aktuálisról részről akkor ezt szoktuk használni kibeszélőnek,írhatsz ide nyugodtan,akik rendszeresen kommentelnek,látni fogjuk :)

Egyébként, 8,71 milliós nézettséget találtam a visszatérő részhez,a harmadik legnézettebb rész volt eddig a szezonban.Engem mondjuk kicsit ez meglep,de sebaj,örülök a nagy számnak :)

Csilla0422 - 2015. 02. 08. 22:00

Egy könnyed, filler résznek tűnik… aztán átgondolva rájössz, hogy milyen jól kidolgozták a témát.

A napi vagy heti beteg teljesen lenyűgözött.

Én a nyomtatót már a 10. évadban lestopiztam. :D

2 rezidens maradt és az egyikük szörnyen irritál. Wilson részről részre egyre jobban idegesít. Nagyon hiányzik Leah trollkodása.

Kissé csalódott vagyok, hogy Amy Motta “csak” ennyi szerepet kapott. Amekkora füst volt körötte…

Arizonanak kiderül sötét titka, na kíváncsi vagyok, hogy mi lesz…

Roxi - 2015. 02. 11. 13:14

Ez a rész jobb volt mint a múltkori. Kicsit megijedtem,hogy Kellyt máris összehozzák valakivel,ráadásul újra egy nővel,de szerencsére nem történt meg.

Kriszta - 2015. 02. 13. 07:38

11X11

Nagyon jól megírt történetszál volt,kíváncsi vagyok ez az esemény milyen változást hoz majd a két szereplőnél és hogyan lesz hatással rájuk.
Bárcsak igazam lett volna korábban…

Csilla0422 - 2015. 02. 13. 15:18

Ez olyan szívszaggató rész volt… kápolnás részek nagyon ott voltak.

Bailey: – My Lord
Grey: – Bailey
Bailey: – Grey

Oké, ott a kápolnás jelenetben sokkal viccesebb volt.

Kriszta - 2015. 02. 14. 15:02

Jó lenne pár Amelia központú rész/félévad,hogy jobban megismerjük a karaktert.Olyan kevés infót csöpögtetnek el róla,pedig az egyik legérdekesebb karakter számomra az újak,sőt még a gyakornokokat beleértve is.

Remélem majd a következő évad jobban fog rá is fókuszálni. :)

Csilla0422 - 2015. 02. 14. 21:15

Kriszta, miben lett volna igazad?

Kriszta - 2015. 02. 14. 21:32

A szünet előtti írásnál írtam,hogy biztos minden rendben lesz a babával végül…

Eni - 2015. 02. 14. 23:10

Kriszta: Mármint Amelia alap sztorijára gondolsz? Az a Private Practice-ban volt benne. Az 5. évadban ha jól emlékszem. Jó kis részek voltak.

Kriszta - 2015. 02. 15. 09:10

Igen,rá gondolok. :)
Én nem néztem a PP.-t és csak miatta elkezdeni…hát…
Remélem fognak ránk is gondolni,akiknek kimaradt az életéből az a sorozat :)

Deny - 2015. 02. 15. 10:44

Nagyon-nagyon-nagyon jó rész volt! Jól írták a promóban, tényleg az ilyen részekért szeretjük annyira a sorozatot. :) meglepő módon nem is volt olyan szomorú, mint vártam, inkább megindító.
Amúgy kicsit furcsálltam, hogy az a nő nem tudta, hogy terhes. Léteznek ilyen “tünetmentes” terhességek, vagy ez egy kis írói szabadság volt? Mert a hasán lehet, hogy nem vette észre, de fura, hogy sose volt pl. rosszul, vagy ilyesmi.

Eni - 2015. 02. 15. 11:42

Kriszta: Kétlem, hogy újra elmesélnék részletesen. Talán majd lesz egy rész amikor Owen-nek elmondja a sztorit, de nem hiszem, hogy újra mutatnák.
Megnéztem és Amelia a 3×19-től szerepel a PP-ben. De amire kíváncsi vagy az 5. évadban történik. Ha van kedved akkor próbáld be. :)

Deny: Igen van ilyen. Egyik ismerősünk a 6. hónapban járt amikor kiderült, hogy terhes.
A discoveryn ment róla műsor I didn’t know I was pregnant címen. Durva volt. Egyszer csak megindultak a fájások és azt sem tudta, hogy mi történik.

Kriszta - 2015. 02. 15. 12:20

Köszi Eni :)

debcsillu - 2015. 02. 16. 22:55

Kriszta, szerintem nyugodtan kezdd el a PP-t, nem fogod megbánni…nekem a 3. évadzáró még mindig totál sokk mikor eszembe jut…jó kis spinoff, guilty pleasure-nek szupi :)

ez a 11es rész sztem így pár nap után leülepedve szuper volt, nagyon-nagyon rég láttam ennyire jól összerakott részt :)
Nagyon tetszettek az Ameliás jelenetek a hetibetegével, jó h helyrerakta Steph-et mielőtt még elszállna magától :P
és remélem nem hozzák össze Owennel, mert neki még mindig Callie-t képzelem el :)
Avery mama visszatérése is szupi volt, jó lenne, ha újra sokat szerepelne :)
Maggie is kezd egyre szimpibb lenni, és nekem meggyőződésem h Mer Christinához ment, azért volt a promóban az a széles mosoly :)
A fő sztoriról direkt csak most a végén írok, nagyon hitelesek voltak, és nagyon megható volt Herman is ahogy kezelte a szitut, és szuper a Samuel név (aki ismeri a bibliai háttérsztoriját Sámuelnek, az tudja miért :) ).
Remélem azért nem fogják az egész évadon át húzni ezt a gyászolás-témát, jó lenne ha hamar “felépítenék” újra őket :)

Kriszta - 2015. 02. 17. 08:08

Ha C-hoz fog menni akkor miért kellene azt titkolni a többiek előtt? :)
Kíváncsi leszek nagyon az e heti részre ez miatt.Jól felcsigáztak :D

debcsillu - 2015. 02. 17. 09:41

Nemtom, lehet h C terhes vagy ilyesmi? :)
nehezen képzelem el h Mer bepasizott ráadásul így sutyiban és egy tök máshol lévő csávóval…de minden lehetséges ahogy látjuk már 11 éve… :P

Jaja, mikor lesz már péntek???? :D

Csilla0422 - 2015. 02. 17. 10:19

Olvastam olyant is, hogy az apjához ment. Ez elképzelhető lenne, ha tanácsért menne, hogy mit tegyen a házasságért, hogy ne essen a szülei hibájába.

Mi van ha Mollyhoz ment? – Bár miért menne oda?

Sokan Cristinara tippelnek. Ez lenne a leglogikusabb is és lehet éppen ezért lehet nem oda ment.

Nem hiszem, hogy bepasizott. Azon viszont nem lepődnék meg, ha mókuskereket hátrahagyva lelépett volna wellnesselni.

Én is nagyon remélem, hogy Calliet szánják Owennak.

Deny - 2015. 02. 17. 11:15

Tuti, hogy Cristinához ment, bár gondolom, nem fogjuk látni (pedig jó lenne…)

Juj, ne! Callie-t és Owent ne! Félreértés ne essék, nagyon jól működnek együtt, de maradjanak csak meg barátoknak. Épp emiatt amúgysem tudnám őket elképzelni együtt (az AU-rész ellenére is). Amúgy sem hiszem, hogy Owen ráhajtana, főleg, hogy Callie jóban volt Cristinával is. Szerintem Amyvel sokkal jobban összeillenek, és szurkolok is nekik.

jessm - 2015. 02. 17. 21:18

Én Private Practicet nem igazán néztem ,de az említett 5. évadból azt a pár részt ami Amelia függőségéről és terhességéről szólt, ( tehát a sztorik amiket eddig mondtak róla a Greyben ,az mind az 5. évadból voltak , kb. szerintem fél évad)
Ezeket a részeket csak azért néztem meg mert hallottam , hogy Amelia szempontjából erősek , mert szeretem Catalinát. Amúgy utáltam PP hangulatát, csak Amelia miatt viseltem el.

Szeretem ezeket az Amelia videokat:
Amelia story:
https://www.youtube.com/watch?v=LbkYZD48HkY

https://www.youtube.com/watch?v=0YSDakbC6YE
https://www.youtube.com/watch?v=GNoOXDLCT8E

jessm - 2015. 02. 17. 21:24

A 11×11 rész nagyon megható volt.
Sarah és Jesse nagyon jó munkát végeztek. Szomorú volt a történetük, de szépen volt megcsinálva.

Amúgy én voltam az egyetlen akit zavart, hogy Meredith állandóan felbukkant , azzál , hogy el akar utazni.

Tudom, hogy nincs sok idő a sorozatban. de most komolyan Jackson és April Meredith lakásában laktak kb. 2 évig. Lehet, hogy Mercy Westből jöttek, de azért így is elég sok időt töltöttek együtt. Egy évfolyamon voltak, szerintem MEr és Jackson kb. jóban is voltak. Szóval elég hiteltelen, hogy egy fél mondatot sem ereszt meg irántuk.

jessm - 2015. 02. 17. 21:45

Ez pedig a terheségéről szól:
https://www.youtube.com/watch?v=J-Ko1hT-oBk

Roxi - 2015. 02. 18. 19:03

Nem hiszem,hogy Cristinához ment volna,főleg,hogy az Európába átruccani elég szűkös egy hétvége.A kápolnás össznépi gyertyagyújtás nagyon megható volt.

Eni - 2015. 02. 18. 23:23

Jessm: Ezekkel az a baj, hogy pont az nincs benne amitől visszaesett…

Pont most kezdtem újranézni az évadot és az 5×5-ben van benne az ok, és onnantól kezdve végleg megindul a lejtőn, egészen az évad utolsó részéig ahol ugye megtörténik a baj.

jessm - 2015. 02. 19. 11:52

Csak kedvcsinálónak küldtem, részletesen , a sorozatban van benne. Nekem anno ezek voltak azok ami miatt végül megnéztem az 5. évadot.

Hát Európába elruccani, elég húzós főleg úgy, hogy szerintem Seattleből szerintem nincs közvetlen járat Svájcba. Akkor meg oda- vissza utazik 30 órát, és az ottlévő időt kómásan tölti. Minimum 4-5 napra érdemes utazni. Szóval Cristina biztos nem

Deny - 2015. 02. 19. 23:53

Lehet, hogy hosszú hétvégére ment :) nem tudhatjuk. Mást én nem nagyon tudok elképzelni, max. annyit, hogy elment mondjuk egy fürdőbe egyedül :D

Kriszta - 2015. 02. 20. 10:45

Én igen.

Jó rész volt.Szét röhögtem magam rajta. :D

A többit majd este. :)

Csilla0422 - 2015. 02. 20. 12:30

Végre nálam is lett.

Nem gondoltam, hogy dr. Herman ilyen “MókaMiki”. Hihetetlenül jó rész volt, rég nevettem már ennyit.

debcsillu - 2015. 02. 20. 13:01

Na igen, ez volt a másik 5letem Cristina mellett… :)

ÉS ok, Owen-Amelia tényleg jók lennének együtt, nagyon cukik :)

Deny - 2015. 02. 20. 13:24

Nekem ez nagyon is tetszett, de kicsit csalódás is volt. Nagyon jó volt, mert sokat nevettem, és már nagyon hiányoltam egy ilyen részt, főleg a múlt heti dráma után. Herman tényleg nagyon vicces, én azt se bánnám, ha maradna állandóra (de akkor dobjanak ki valakit, mondjuk Edwardsot).

Viszont kicsit csalódás is volt, mert olyan nagyon sok minden érdekes nem történt. De gondolom, ez filler rész volt, annak meg tökéletes.

Ameliáéknak meg nagyon örülök! :D Van már becenevük? Owelia?

Csilla0422 - 2015. 02. 20. 14:21

Merrel kapcsolatban jól tippeltem. :D

Na de Owen és Amy? Komolyan? Minek kellett azt a dumát nyomatni, hogy csak barátok, Amynek nem tervezünk pasit stb… Nekem túl hirtelen jött. Múlt héten volt egy simi aztán most meg ez. Callievel millió éve ismerik egymást… én még midig bízok bennük!

Az tényleg jó lenne, ha Geena Davis maradhatna. Ha áldozattal járna nekem beleférne Jo, Ben és már Richard is.

Ja és hozzák vissza Leaht!

winnie - 2015. 02. 20. 14:46

Eltűnt az előző. Szóval meg tudta nézni már valaki?

nem véletlenül tűnt el. ha eltűnik, akkor úgy korrekt, hogy nem ismétled meg főleg, ha ki is van emelve a kommentablak fölött, hogy “- felirat és letöltési linkért warezoldalakhoz fordulj”

schweinsteiger - 2015. 02. 20. 18:22

nekem nem annyira jött be ez a rész.. owen és amelia cukik, de kb ennyi, persze vicces volt, de már 8 millió alatt a nézettség, tudja valaki, hogy ez mennyire jó/rossz/elmegy még?

Kriszta - 2015. 02. 20. 18:40

schweinsteiger,
Visszanéztem,az előző szezonban ritkán volt 8m. alatt a nézettség ez tény.Most a számok tekintetében gyengébb szezont produkálunk,de ilyen tekintetben nem kell aggódnod,még így is bőven jó nézettséget hoz a sorozat a csatornának. :)

A részhez,nekem tetszik az Amelia-Owen vonal,kíváncsian várom mit hoznak ki belőle.

Deny használt jó szót rá…kb filler rész volt :D
De így meg nekem Mirandáék történetszála eléggé kilógott,hacsak nem több részig akarják húzni,mert azért szerintem egy elég komoly témát dobtak be így hirtelen és csak ennyivel lezárnák ezt a témát…na mindegy.Jövő héten kiderül.

Deny - 2015. 02. 20. 19:11

Most visszament 8 millió fölé, de amúgysem az számít, hogy mennyien nézik összesen, hanem, hogy a célközönségből mennyien nézik. Most felkúszott 2 tizedet 2.5-re, és az jó. Amúgy meg nem kell félteni a sorozatot; az, hogy a 11. évadban ilyen jól hozzon egy erősen szérializált dráma, fantasztikus! Ráadásul végre megoldotta az ABC halálsávját, és a Big Bang Theory ellen sem esett a nézettsége, szóval nincs itt gond.

Én azt olvastam, hogy Mirandáék esete komoly sztori lesz, szóval tuti lesz folytatása.

Kriszta - 2015. 02. 20. 19:22

ja a kedvencemet majd elfelejtettem… amit Meredith a tesójával művel az valami elképesztő…nem igazán kedveltem még meg Maggie karakterét így nem is igazán sajnálatot vált ki belőlem a szituációjuk…hanem a részben mikor mondja neki hogy kb semmit nem jelent neki hogy kire bízza a gyerekeit,rá vagy a bébiszitterre:

1.Azt vártam Maggie mikor sírja el magát

2. Ez már nekem olyan szintű bunkóság volt Meredith részéről hogy inkább tűnt abszurdnak az egész mint hogy komolyan gondolta volna,és kb csak már röhögni tudok az egészen.

Mikor már azt hinné az ember hogy halad valamerre ez a történetszál is akkor Mer. egy félmondattal tönkre vág mindent.
Szó se róla,tényleg már lassan nem is veszem komolyan ezt a szálat,így nézve meg egyre viccesebb,csak akkor meg semmi értelme nem volt ennek a karakternek a behozatalára.

Deny - 2015. 02. 20. 20:36

Na igen, az tényleg szemét húzás volt tőle. Én nagyon szeretem Mert, de ez durva volt. Épp kezdtem örülni, hogy jóban vannak (múltkori Maggie “I consider you my friend”-je megérintett), beszól egy ilyet! De legalább aztán tisztázta.

Csilla0422 - 2015. 02. 20. 20:42

Azért Lexivel sem bánt kesztyűs kézzel kezdetben. Nem jönnek be neki az új tesók. :D

Amikor dr. Herman szívatta Owent, az mekkora volt már. :D

Deny - 2015. 02. 20. 20:58

Herman isteni volt! :D Na meg a kanapés jelenet Arizonával? Szakadtam! :D Nagyon remélem, hogy nem fog meghalni, mert öröm nézni Geenát ebben a szerepben.

schweinsteiger - 2015. 02. 20. 22:21

Kriszta,Deny, köszönöm! :)

Roxi - 2015. 02. 25. 13:30

Szerintem jó Owen és Amelia együtt,bár én is azt hittem Callie-vel fognak összejönni.Hermant meg szimpatikussá teszik,ezek után remélem nem merik megölni.

Csilla0422 - 2015. 02. 25. 16:54

Kinti fórumom olvastam: Hol van Sofia? Leah vigyázz rá. :D
Ebben az évadban még nem is volt, talán 10A-ban szerepelt utoljára.

Nem vennék mérget Owen – Amy párosra… bár itt bármi megtörténhet.

Nicole Herman miatt aggódni kell? Remélem, nem! #savedrherman

schweinsteiger - 2015. 02. 27. 13:20

az új rész után olyan érzésem van, hogy meg fog halni Herman..:(

Raoul - 2015. 02. 27. 13:59

Ha Herman meghal, akkor Amy is durván mélypontra fog kerülni. Én komolyan vártam amúgy egy telefonbeszélgetést Derekkel, de majd talán a műtét közben betolják neki szkájpon. Túl nyakas ebben az “érek annyit amennyit a bátyám” kérdésben.

schweinsteiger - 2015. 02. 27. 14:23

egyébként elég uncsi rész volt sajnos szerintem :/

Csilla0422 - 2015. 02. 27. 14:58

A múlt heti vidámság, könnyedség után az eléggé
földhöz vágó volt. A zene, dr. Herman narrációja nagyon bejött.
Amy egója nem kicsit, hanem nagyot nőtt. Nem biztos, hogy rendjén van ez így. Ha dr. Herman meghal az nem csak Arizonat fogja megviselni…

Kellett nekem Sofiat emlegetni… De ha működik akkor: rég láttam Leaht, jó lenne megemlékezni Markról és Lexieről.

#SaveHerman

kisanna - 2015. 02. 28. 21:00

Úristen, ez a rész.. a végén a hideg futkosott a hátamon. Amelia és Herman olyat alakítottak… elképesztő volt.

debcsillu - 2015. 02. 28. 22:25

hű…nem is tudom, mikor volt utoljára ennyire erős rész…
mindenki állat volt, nem tudnék kiemelni senkit különösebben, de az tetszett h végre Mer szinte alig volt színen, az utóbbi időben már nagyon-nagyon idegesített :P

debcsillu - 2015. 03. 01. 16:08

Kezd így 2 nap után leülepedni a rész, és rájöttem, hogy azért tetszett nagyon, amiért megszerettem anno a sorozatot, volt dinamika a párbeszédekben, senki nem volt “langyosabb”, de sorolom inkább a kedvenc momentumaimat:
-Bailey újra hitlerkedett a betege “nyomatásával”
-Herman jófejsége h a meghalt baba helyett egyből Bailey betegét írta fel
-és ahogy ezt a beteget már egyedül Arizonának kell műtenie
-Arizona rötyögése, amikor szembesítette Hermant a saját szitujával
-Arizona brillírozása a műtőben
-Callie és a többiek a kantinban
-Steph odamondogatása Amelianak
-Owen kv-s jelenet
-Webber és Owen pármondatos diskurzusa az előadóteremben
-Steph kitartása Amy mellett
-és persze Herman minden egyes jelenete, még az utolsó “time to go”-mondata is…

jajj mikor lesz már péntek??? :)

Csilla0422 - 2015. 03. 02. 20:16

Hol vagy Kriszta! A te véleményed még hiánycikk…

Érdekes péntekünk lesz… dr. Herman végszava nem sok jót sejtet. De ne így legyen!

debcsillu - 2015. 03. 03. 10:33

NA igen, Csilla, ez elég baljós, és az epizód promója is elég ‘szenzációhajhász’ úgymond, de szerintem pont emiatt lesz vmi csattanó a részben…

(ja és így majdnem 7 hónapos kismamaként elég szívszorító volt látni a meghalt babás jelenetet,még jó h az enyém itt bulizik folyamatosan… <3 )

Kriszta - 2015. 03. 03. 12:08

1, Csilla0422, köszönöm az aggódást :)
itt vagyok,követtem is a kommentjeiteket,csak egy kicsit zsúfolt napokon vagyok túl,péntek reggel csak gyorsan átfutottam a részt,most néztem meg úgy igazán. :)

2, A rész tényleg jó volt,végig volt bennem valami torokszorító érzés,amit annyira nem is értettem,mert azt hittem az a műtétes epizódban lesz csak,de Amelia és Herman monológjai már most kihozták ezt az izgalmat belőlem.Csak így nem tudom mit hoz majd ki belőlem a heti rész…talán majd végig a falat kaparom?! :D
Én bízom Ameliában és igazából,nagyon nem tetszett hogy a kezelés elutasításával meg az állandó pesszimizmusával amit A-ra rázudít Herman mennyire megnehezíti a dolgát meg elbizonytalanítja.Valamint Derek állandó felemlegetése sem tesz jót neki,és nagyon remélem hogy az ő segítsége nélkül lesz sikeres a műtét.

Ja meg hát az Owen-Amelia kávézós jelenete meg mi az isten volt?! A 9 éves kisöcsém jobban(értsd kevésbé kínosan) csajozik az iskolában,mint amit ezek ott leműveltek :D

3, debcsillu, jó egészséget és sok boldogságot nektek az előtted álló nagy kalandhoz a kis lurkóval! :)

Csilla0422 - 2015. 03. 03. 22:09

Debcsillu, babának jó bulizást bent, ő tudja meddig kell. Kintre meg nagyon boldog és egészséges életet. Remélem, sok örömötök lesz benne. 2 hónap múlva várjuk az infokat.

Ok Kriszta, lényeg, hogy itt vagy!

Én dr. Hermant nagyon megszerettem, remélem, hogy átvészeli a műtétet és dr. Hermanként tér vissza. Arizonára nagyon jó hatással van – újra az a ragyogó, boldog sebész, akinek megismertük. Remek munkakapcsolat és jó barátság szövődött közte és Nicole között. Határozottan jót tett neki, hogy távol van Callietől.

Callie milyen önző már…

Amikor dr. Herman Bailey elől “menekül”. :D Na és mi lett a vége? A szokásos: Bailey győzött. Ez a régi szép időket idézte.

Amyvel még mindig nem tudok mit kezdeni. Hiányzik a háttér. Amíg jött egy-egy részre ok volt, de így…

Steph ismét nőtt a szememben. Leah volt hasonlóan kemény a HR-s résznél.

debcsillu - 2015. 03. 04. 09:30

Köszi csajok!
3dik babó lesz egy 7éves bátyó és egy 4éves nővér mellé, jó kis partik lesznek itt nyártól… :D

1. Callie tényleg önző, de ezt az önzőséget akár magányosságként és láthatjuk, eléggé fájhat neki hogy a volt társa boldognak látszik, és úgy tűnik hogy tovább tudott lépni, míg ő még nem…

2. Csilla0422, jogos hogy elférne egy olyan filler-rész, amiben akár PP-s flashback-ekkel bemutatnák Amy múltját, sokkal jobban szerethető lenne a karakter, mert pl anno én a PPs05 évadzárót végigbőgtem miatta…(amúgy nagyon ajánlom darára, nem mindig olyan izgis, mint a GA, de jó és szerethető karakterek vannak abban is :) )

3. Caterina feltett twitterre egy képet Patrick Dempsey-vel, akivel mindketten a nagy kék rtg-es műtősruhában-sapkában szelfiznek a műtőben…szóval valószínű h beugrik “besegíteni” a bátyó, de remélem ennek jó vége lesz.
(amúgy nem lehet h PD-t most a válási mizériái miatt hanyagolták pár részen át?…)

Deny - 2015. 03. 04. 10:37

debcsillu, nem hiszem, PD válása még nagyon friss, ezeket az epizódokat meg már legalább 1,5-2 hónapja leforgathatták. Tavaly azt hiszem azzal a kikötéssel írta alá a szerződését, hogy kevesebbet legyen képernyőn, mert szeretne versenyezni. Inkább ez lehet az ok :)

szepi06 - 2015. 03. 04. 11:51

Sziasztok, én azt szeretném kérdezni, hogy most az eredeti főszereplők (a Meredith-féle rezidens garnitúra) mennyi idősek lehetnek a sorozatban? És amikor kezdtek hány évesek voltak?

Deny - 2015. 03. 04. 15:10

Hát, a múltkor megtudtuk, hogy Mer mikor született: elvileg 1978-ban. Szerintem Alex is annyi lehet. Derek valószínűleg egyidős lehet Markkal, ő pedig 1968-ban született a 9×01 szerint. Cristina talán egy-két évvel fiatalabb Mernél. Bailey olyan 40-42 lehet. A Greyswiki szerint Callie most 39, de én ezt kicsit sokallom. Szerintem ő és Arizona is kb. 36-37 lehet. Webber mintha az előző évadban töltötte volna be a 60-at, szóval akkor most 61 lehet.

De az idővonal mindig is kétséges volt, mert elég érdekesen bántak vele. Az első 3 évad egy évet dolgozott fel (elvileg 2005-öt, mert akkor indult a sorozat), onnantól pedig kb. minden évad egy évet fed le. De Izzie az ötödik évad végén azt mondta, hogy 2009-et írunk, pedig a sorozat idővonala szerint akkor még csak 2007 kellett volna, hogy legyen, szóval nem egyértelmű…

Csilla0422 - 2015. 03. 04. 16:41

Úgy tudtam, hogy a kezdő 5 mind 1978-as. A sebészet kint is 5 év. Ami azt jeleni, hogy a sorozat indulásakor kezdték meg az orvosi képzésüket gyakornoki évvel, ekkor 26 évesek voltak. 4 alapképzés + 4 év Med suli = 26 évesen végez. 1 gyakornoki év és 4 év rezidenség után sima szakorvosok lesznek. Ez jó esetben 31 év. Ezt követi a fellow képzés szakiránytól függően 1-3 év, sikeres vizsga után főorvosi rang.

Mer, Cristina és Alex elméletileg a 9. évadban lett sebész szakorvos. April és Jackson is ez a korosztály.

Arizona a Johns Hopkins-ban osztályvezető volt, tehát főorvos kellett, hogy legyen. Érkezésekor 34-35 éves lehetett minimum. Bailey még mindig utolsó éves rezidens volt ekkor.

Callie és Bailey 2-3 évvel idősebb, mint Mer és társai és 4-5 évvel fiatalabb, mint Arizona.

Derek, Mark, Addison 1968-as születésűek, tehát 10 évvel idősebbek Meréknél.

Elméletileg Leah, Steph, Jo 1985-ös. Ha jók a számítások Arizona 1970-es.

szepi06 - 2015. 03. 04. 16:54

Deny, Csilla köszi:) Most nézem újra a 3. évadot, Callie most lesz vezető rezidens, ha jól emlékszem, tehát valamivel fiatalabb mint Arizona. Hihetetlen, hogy még mindig mennyire fiatalos. Yang meg ugyanúgy néz ki mint amikor kezdtek.:)

szepi06 - 2015. 03. 04. 16:55

Mármint Cristhinát a 10. évad végéhez képest értem, meg Arizonát is.

Deny - 2015. 03. 04. 18:24

Igen, Csilla, de Mer idősebb, mint a többi, mert ő az európai kirándulása miatt csúszott, Cristina meg PhD-zett is, ami asszem +2 év. Tehát Mer és Cris tuti idősebbek, mint Izzie és George. Plussz az, hogy a valóságban hogy mennek a dolgok, az itt szerintem nem érvényes, hisz Maggie 31 évesen osztályt vezet :D oké, asszem átugrott 1-2 évet, de akkor még mindig nem jön ki. :D Meg nem hiszem, hogy Arizona 45 lenne, az túl “sok” szerintem. Azt mondanám, hogy akkor inkább 42. Az úgy kb. stimmel is, ha 34-35 volt, mikor megérkezett, mert kb. 6-6,5 év telt el azóta. :) Á, zűrös ez! :D

Roxi - 2015. 03. 04. 20:33

Tetszik,hogy nem tudom mi lesz Hermannal,mivel nem állandó szereplő,simán beáldozható.Viszont fel építették annyira a karakterét,hogy a halála nagyot üssön. Arizona nagyon jó már részek óta,nem kéne Callievel elrontani megint. Ameliát meg nem értem azért a beteg élete csak fontosabb annál,mint a félelem,hogy a bátyus ellopja a showt.

Csilla0422 - 2015. 03. 04. 21:30

Deny, a 45 én is soknak tartam, de így jön ki, ha a születési éveket és képzési időt veszem figyelembe. Ha normál módon haladt az ő területén 34 évesen kellett vezető főorvosnak lennie. Ha csak 1 évet töltött el úgy Baltimoreban már akkor 35 évesen kellett Seatlebe jönnie. Elméletileg 7 éve van itt és akkor csak 42 éves. Így viszont nem jön ki a normál 4-5 év, aminek min. lennie kell közte – Bailey, Callie között.
Shondaék ezt úgy megkeverték…

Amikor Nicole és Arizona fekszik kint a szabadban, azt képet Jessica január 10-én tette ki.

Debcsillu, nem lesz uncsi nyaratok. De legalább lesz segítség is.
P.D. versenyzés miatt kért kevesebb műsoridőt. A válása kb. 1 hónapja lett bejelentve.

szepi06 - 2015. 03. 04. 22:32

Akkor állapodjunk meg egy időkapuban, amit úgy irányítanak,hogy minden szereplőnél máshogy telik az idő… na jó bocsi. Lehet, hogy megártott az Intersellar… Tényleg nem tudom követni én sem. Mondjuk eddig azt hittem, hogy Alex egy évvel idősebb, Meredithék pedig “egy ívásúak” mind a négyen.Én úgy gondoltam, hogy Baliey kicsit idősebb mint Callie.

Arizona egyre szimpibb, nem hittem volna,hog y egyszer még ilyet mondok. Én is azt látom, hogy jobb fej Callie nélkül. És olyan fura, hogy Calliet mennyire utálták az elején. Izzy különösen, pedig a csajok közül ő volt a “széplelkű”. Gonoszak voltak vele pedig szerintem ő jó fej volt velük. Mert is nevédte amikor McDreamy leszedte róla a tangát a bálon…

schweinsteiger - 2015. 03. 06. 00:52

juhhuuu, nemsokára új rész, alig várom! :)

Kriszta - 2015. 03. 06. 07:39

úristen… az ilyen részekért imádom ezt a sorozatot.Végig libabőr…

Csilla0422 - 2015. 03. 06. 08:38

A nyomasztó hangulat ellenére is voltak benne olyan jelenetek, hogy… a zene ismét fantasztikus volt.

Arizona – Bailey
Superhero pose na ott totál kész lettem. Zseniális volt.

Pacsi Ariznonának!

Geena Davis: taps-orkán a végtelenszer!

Steph, egyre jobban bírom ezt a csajt!

Deny - 2015. 03. 06. 10:53

Emmy-t Geena Davisnek, most!

szepi06 - 2015. 03. 06. 13:10

Mer: This is not an entertainment – moovie…
És előveszi a narancsot zabálni :) :)

Kriszta - 2015. 03. 06. 16:37

szepi06 +1
:D

Deny - 2015. 03. 06. 18:27

szepi06

Imádom, hogy még a legdrámaibb pillanatokban is tudnak viccelődni :D Ugyanígy röhögtem, amikor a repülőnél Cristina megtalálta a cipőjét :D

schweinsteiger - 2015. 03. 06. 23:00

huu de jó rész volt :)

kisanna - 2015. 03. 07. 12:50

háát, én a nagyműtétes résztől sokkal többet vártam…
a vége mentette meg, amikor Herman fölébred. na mindegy, ezen is túl vagyunk (számomra az előző, felvezető rész sokkal libabőrözősebb volt…).

debcsillu - 2015. 03. 07. 20:24

kisanna:
részben egyetértek, a Bailey-Alex-Arizona műtős jelenet sokkal “durvább” volt, ott rendesen sírtam <3

-a Herman szobája-beli flashback-ek nagyon tutik voltak, és valahogy jó volt h Callie volt ott Arizonának, várható hogy így az évad második felében elkezdik a belengetett "újra együtt lesznek"-dolgot előkészíteni, bár remélem ez még nem fix…

-Geena Davis zseniális, a "looking good gentlemen"-nél még nem vágtam h mivan, pedig…awwww, remélem vendégszereplőnek, Arizona mentorának megmarad a sorozatban!

-Webber csúcs! én is akarok egy ilyen apát/mentort/főnököt! az amit Amy-nek mondott a műtőben, hát finoman szólva is hidegrázós volt!!!! <3

-Steph helyett Mer-t beküldeni is jó volt, a hidegvére jót tett ott-akkor és Owen aggódása a radioaktív cucc miatt is cuki volt

-April megjelenése is aranyos volt és a vége is ahogy végignéz az ER-on…tuti a köv részben már fixen visszamegy dolgozni… :)

Szóval na, jó rész volt ez az utóbbi kettő, maradjon is a színvonal továbbra is ilyen!

szepi06 - 2015. 03. 08. 19:27

Én is remélem, hogy Arizona és Callie nem lesznek ismét egy pár. Külön-külön bírom őket, de együtt ez a küszködés megint, ez már nem hiányzik. Egyszer megpróbáltam összeadni, hogy hányszor szakítottak és békültek ki, de nem sikerült…

Lányoknak egy kis teszt:
http://www.buzzfeed.com/idavis2313/who-is-your-greys-anatomy-boyfriend-1d4lc?bffb&utm_term=4ldqpgx&linkId=12748504#.ow4eb79vJ

:)

Csilla0422 - 2015. 03. 08. 20:50

Én is jobban örülnék, ha csak barátok lennének.
Callie: Owen vagy hozzanak be egy másik pasit aztán legyen második gyereke.
Arizona: hozzák vissza Leah vagy akár Boswellt. Remélem, hogy nem azt választják, hogy munkamániás lesz vagy állandóan csajozik.

Annyira Markra gyúrtam…erre Avery lett. Ő sem rossz, de úgy van, ahogy anno Lexie is megmondta.

szepi06 - 2015. 03. 09. 08:42

Mark mellett Avery elhalványul.:)McKábító…Nekem Derek jött ki:) Úgy voltam vele, hogy mindegy ki, csak ne a 007-es legyen :)

Amúgy Derek mostanában annyira nincs központban, hogy már azt sem tudom, hogy milyen mint férj. Az elején nagyon tetszett, hogy mennyire ragaszkodott Merhez. És hát a haja… :)

Szerintem Owen valamiért jobban illik Ameliához. Callie-t most már nem tudnám pasival elképzelni. Most épp a 4. évadot nézem vissza és olyan fura George mellett. Hát mondjuk George-tól még Callie is férfiasabb:)

szepi06 - 2015. 03. 09. 08:44

Mark mellett Avery elhalványul.:)McKábító…Nekem Derek jött ki:) Úgy voltam vele, hogy mindegy ki, csak ne a 007-es legyen :)

Amúgy Derek mostanában annyira nincs központban, hogy már azt sem tudom, hogy milyen mint férj. Az elején nagyon tetszett, hogy mennyire ragaszkodott Merhez. És hát a haja… :)

Szerintem Owen valamiért jobban illik Ameliához. Callie-t most már nem tudnám pasival elképzelni. Most épp a 3. évadot nézem vissza és olyan fura George mellett. Hát mondjuk George-tól még Callie is férfiasabb:)

szepi06 - 2015. 03. 09. 08:45

Na, ki akartam javítani a 4. évadot 3-ra, erre elküldte kétszer.

Roxi - 2015. 03. 09. 20:33

Na ez olyan nesze semmi fogd meg jól lett.Ugyan nem ölték meg Hermant,de nyilvánvalóan elbúcsúzhatunk tőle.Tökre azt hittem,hogy a végén Derek jönni fog,ha másért nem azért,hogy miért nem ébred fel a beteg,de nem…

Csilla0422 - 2015. 03. 09. 21:17

Ha már matekoztunk. Kinti fórum téma: Arizona a vihar után mennyi idővel jött össze Leahval és meddig voltak együtt?

A Halloween részben mondta Shane, hogy Heather már 2 hónapja meghalt. Ez a rész Arizona-Leah jelenettel kezdett, amiről tudjuk, hogy nem az első alkalom volt. A gála után már történt valami.
Calzona szakítása után nem telt el 2 hónap és Arizona már hmhm… Hálaadáskor viszont már együtt voltak. Nekem viszont sehogy nem jön ki az 6-7 hónap, amit kint írnak. Inkább 1-2 hónapról lehet szó. Bár Shondaland más számrendszerben és idősíkban számol.

Deny - 2015. 03. 09. 22:11

Csilla: Az a baj, hogy próbálnak alkalmazkodni a vetítéshez is. Heather ugye a premierben halt meg, és a 10×01 meg a 10×07 között másfél hónap telt el a valóságban. Nekem ugyanilyen fura volt Mer terhessége a 9. évadban. Ott is a valóságban végülis majdnem megvolt a 9 hónap, viszont a 9. évadban a részek között szinte alig telt el idő, így kizárt, hogy a történetben is eltelt több hónap. De ez legyen a legnagyobb baj, felesleges ezen rágódni. A lényeg: Seattle-ben furcsa az idősík :D

Amúgy meg matek: megragadnám az alkalmat, ez a 200. komment :D

Roxi - 2015. 03. 10. 07:36

A mostani részben mennyi idő telt el? Mire Herman felébredt? Több mint egy hónap legalább.

Deny - 2015. 03. 10. 10:45

Nem volt az egy hónap, eleve mondta, hogy max. egy hét után kapcsolják le. Én úgy láttam, hogykb. 4-5 nap telt el. Lehetett követni az ablakon a fényváltozást, de nem jegyeztem meg rendesen.

Roxi - 2015. 03. 10. 14:56

Lehet én figyeltem rosszul,de a terhes csajt életmentő műtét után kétlem,hogy olyan hamar elengedték volna.És neki mondták is,hogy egy hónap telt el,nem?

Deny - 2015. 03. 10. 17:45

Nem mondták neki, azt mondták, hogy egy hónap múlva jöjjön vissza. Egy hétnél több biztos nem telt el, mert Arizona már készült meghozni a döntést Hermant illetően. Elolvastam az összefoglalót, ott is pár napot ír.

Roxi - 2015. 03. 11. 07:10

Oké,akkor lehet benéztem :O

Kriszta - 2015. 03. 13. 07:27

új rész vége: Na ne már!!!!
11 évad után be kell Meredithéknek egy ilyen szálat lengetni?Minek?

o.O

schweinsteiger - 2015. 03. 13. 10:51

Amelia és Owen nekem nagyon tetszik együtt :D
Derek úgysem csalja Mert….vagy az eléggé brazil szappanoperává tenné az egészet :/

Csilla0422 - 2015. 03. 13. 11:20

Amy – Owen na neeeee. A nem lesz semmi közöttük a barátságon kívül nyilatkozatokból lehetett sejteni, hogy valami lesz. Shonda nem okoztál csalódást!

Kriszta, remélem ez a szál tényleg csak a belengetés szintjén marad (már ez is több, mint elég) és nem teszik meg. Az már tényleg sok lenne.

Jo annyira irritál.

szepi06 - 2015. 03. 13. 12:11

“Stayin allive” :(

szepi06 - 2015. 03. 13. 12:14

És a Pierce udvarlójának, Ethan-nek milyen cuki mosolya van… ;)

Deny - 2015. 03. 13. 14:03

Jó kis rész volt, de semmi extra. Bár a múlt heti után nem is vártam mást :) Szerintem nem csalja Mert, bár a 17. Rész ismertetője elég baljós, valami van Derekkel, az tuti. De szerintem a projekttal van valami, és nem csalja.

De fura! Pont tegnap játszottak egy hírdetést az újraélesztésről a moziban, ahol szintén a Stayin’ Alive-ra hívták fel a figyelmet, erre most a részben is megjelent :D

Owen – Amy yay! Nagyon cukik :D

CaSH - 2015. 03. 14. 08:41

Először is üdvözlök mindenkit!

A szünet utáni része számomra részről részre egyre jobbak lettek, eddig a részig. Ez a rész sem volt rossz csak már nem volt olyan érdekes/izgalmas, mint az előzőek számomra.
Dr. Herman már hiányzik, bár az üzenete azért ott volt. A stayin alive az is jó volt. Owen és Amelia, nekem még szoknom kell, de nem reménytelen. Alex-Mer még mindig jó, szeretem a barátságukat. És hát Callie és Maggie, jó kis páros volt a részben.
A MerDer dráma szerintem csak most kezdődik, én nem vagyok olyan biztos hogy Derek nem csalta meg Mer-t, mert ha a dráma ezt kívánja meg, akkor simán megjátszhatják. (lsd. 9 évad finálé Dr Boswell)

Kriszta - 2015. 03. 14. 12:48

Üdv CaSH! :)

Én a Mer-Der és a Callie-Arz kapcsolatok között nem igazán vonnék párhuzamot.

Derekéknél már a megismerkedésükkor (1×01 ugyebár :) )
az alapfelállásnál ott volt a megcsalás problémája…
Egy rezidens gyakornok lány “beleszeret” a jóképű(de lelkileg sérült-megcsalt(Addison)) sztár sebészbe.Addison miatt már az első részektől adva volt a megcsalás(mint egy rossz faktor) a kapcsolatukba,főleg mikor Add. meg is jelent az első évad végén.
1000 meg 1 részen keresztül néztük ezt a szerelmi három néha több szöget köztük,ezért szerintem Derek lenne most utolsó,aki ezt meglépné.
Számomra ehhez a pároshoz 11 évad eszméletlen sok párkapcsolati eseménye után,full logikátlan most ez a történetszál.Nincs semmi értelme,nem is értem hogy jött fel ez az ötlet az írószobába egyáltalán. :)

szepi06 - 2015. 03. 14. 13:41

Deny:)
Szerintem is jó együtt Owen és Amelia. Örülök nekik.

CaSH, Kriszta:) Sajnos én nem vagyok benne biztos, hogy Derek nem ismerkedett össze valakivel. Sajnálnám persze a dolgot, mert bár nem ők voltak a kedvenc párosom soha, de Derek nagyon szerette Mer-t mindvégig és nagy csalódás lenne ha megcsalná. Nekem olyan mintha az eddigi 10 és fél évadot semmissé tenné… Meredithnek egyébként ha csak “szakmai” szemmel nézzük a dolgot, jót tesz, hogy Derek nincs mellette. Valóban remekel mostanában a műtőben.

Ez már tényleg egy teljesen más Grey’s Anatomy és nekem hiányzik a régi a M.A.G.I.C.-kel(Mer, Alex, George, Izzie, Cristhina) együtt… Ez is jó, de már nem ugyanaz. És ha Derek megtenné amire utalt Shonda, hát az tényleg egy lezárása lenne ennek az egésznek.

Kriszta, amúgy mire tippelsz, ki lehet a nő, aki felvette a telefont? Én még esetleg valamelyik nővérére gondolnék….

Kriszta - 2015. 03. 14. 13:55

szepi06,most őszinte leszek…8 óra munka(éjszakai műszak),3 óra alvás és csak egy kávé után most egy kicsit nehéz még gondolkodnom :D

de… én lennék a legboldogabb ha az egyik nővére vette volna fel a telefont,csak akkor valszeg neki nem esett volna nehezére beleszólni a telefonba és mondjuk mondani,hogy bocsesz Derek most nincs itt a nővére vagyok szia Meredith mi a szitu…stb :)

Csilla0422 - 2015. 03. 14. 13:57

Szia CaSH!

Kriszta, nálam egyedül az “mentesíti” Addiet, hogy a másik fél Mark volt.
Egyszerű Mark az MARK! Az egyik kedvenc Grey’s jelenetem, az ő fürdős belépője… :P :P :P

11×16 sneak peek :D de nem Calzona fanoknak

Kriszta - 2015. 03. 14. 14:11

Csilla0422,

olvastam az epizódismertetőt a 11×16-hoz és sejtettem hogy ez lesz,de nem gondoltam hogy sneak peek-ben ki is jön :D

Csilla0422 - 2015. 03. 14. 14:36

Szerintetek mi lesz?
1. Arizona új nőt kap
2. Visszatér Leah
3. Visszatér Lauren
4. Munkamániás lesz
5. Elmegy a kórházból – lejár Jessica szerződése

Derek tesót már elsütötték egyszer. Ezért remélem, hogy a kolléganője vette fel és nincs köztük semmi.

CaSH - 2015. 03. 15. 17:55

Sajnos, szerintem 6. újra Calzona.
Pedig 2. pontnak nagyon örülnék Leah karaktere miatt, mert nagyon megszerettem a 10.évadban jó kis beszólásai voltak.
Az 5. pontnak nem örülnék, mert ha nem lesz Jessica szerződése megújítva nem hinném, hogy úgy írják ki hogy elmegy, akkor inkább megölik, mint anno Lexie-t.

A telefonos dolgot nem is értettem. Tegyük fel tényleg megcsalta valakivel, de az minek vette fel a telefonját és ha felvette akkor miért nem mondott semmit.

Roxi - 2015. 03. 16. 20:57

Na igen,szerintem se logikus,hogy ha csalja is Meredithet engedné,hogy a csaj felvegye a telefont. Dereknél pont az Addison ügy miatt merül fel,hogy akár most is megteheti,bár azóta sok minden változott.
Mindenesetre visszahozhatnák Dereket,már túl sok rész volt nélküle.
Owenék szerintem is tök jók,ezerszer jobban illik hozzá Amelia,mint Yang.

debcsillu - 2015. 03. 17. 12:18

Nekem ez a rész nagyon nem tetszett, főleg ez előző kettő után…tipik filler, de a rosszabb fajtából… :/

A MerDer “bonyi” kicsit sem izgat, CalZona se nagyon, bár Callie randicsaja iszonyat idegesítő fél perc után is már…
Amy-Owen aranyosak voltak nagyon, de nekem kicsit elsietettnek tűnt a szex…annyival több volt abban a npban meg az ölelésben…
Ruby cukker :)

schweinsteiger - 2015. 03. 17. 16:56

arról tudtok valamit, hogy berendelték-e már a következő évadot? csak mert láttam, hogy sorozatminimum volt csütörtökön :( és félek :D

winnie - 2015. 03. 17. 17:08

nem. es a nezettseg nem a minmumokrol szol, hanem arrol. hogy a ga a csatorna egyik legnezettebb sorozata,

Deny - 2015. 03. 17. 17:42

schweinsteiger: Az ABC általában májusban szokta berendelni a sorozatait. De ne aggódj, írtam már, hogy a GA-t nem kell félteni. Azt hiszem, az ABC 3. legnézettebb drámája a Scandal és a HTGAWM után. Ráadásul megoldotta az ABC csütörtöki halálsávját, és a Big Bang Theory ellen sem esett meg különösebben.

schweinsteiger - 2015. 03. 17. 19:50

Köszi a választ! :) Akkor még ráér izgulni. Csak pl ha Patrick Dempsey kitalálja hogy végleg kiszáll, akkor nem tudom, lenne-e értelme folytatni, ez meg sajna benne van a levegőben

Csilla0422 - 2015. 03. 17. 21:19

P.D. a válása után nem feltétlen akar már kiszállni.

Shonda írta vagy nyilatkozta valahol, hogy valamelyik sorozatában egy vezér karakter örökre távozik és ez nagy port fog kavarni. Már megy a találgatás, hogy melyik sorozatban ki lesz a távozó.

Deny - 2015. 03. 17. 22:38

Csilla: Van egy olyan érzésem, hogy ez most a Scandalt fogja érinteni. Nem hinném, hogy a GA-ból képes lenne kinyírni a vezérek közül bárkit is. Sajnos, nekem Mark és Lexie mindig másodlagos szereplőknek tűntek.

MerDert tudjuk, hogy nem bántja, Baileyt és Callie-t imádja, de Calzona miatt gondolom, Arizona se jöhet szóba. Alexnek meg még gondolom jár egy esküvő Jo-val, ráadásul Justinnak sincs oka otthagyni a show-t.

Kriszta - 2015. 03. 18. 18:22

Shondaland sorozataira a legkevésbé volt jellemző a spoilerek “elejtése”…sőt arról híres,hogy szinte alig tudunk mindig valamit a következő szezonokról.

Vajon miért kellett most ez?Kicsit megpróbálni feljebb tornázni a nézőszámokat?

Érdekes.Kíváncsi leszek.

Deny - 2015. 03. 19. 00:15

Lehet, hogy vaklárma az egész. Egy olyan oldal hozta le a hírt, amiről konkrétan senki se hallott még. A SpoilerTV is csak óvatossággal közölte le. Majd ha a spoileristák (Ausiello, E!, TV Guide) írnak róla, akkor elhiszem.

Csilla0422 - 2015. 03. 19. 08:09

Grey’s: Derek, Arizona, Richard “kapja” a legtöbb voksot. Nagyon remélem, hogy tényleg csak vaklárma lesz. Ha meg nem akkor a Scandalt érinti. Shonda különösebb szívfájdalom nélkül nyír ki karaktereket.

Roxi - 2015. 03. 19. 08:51

PD most ezt nyilatkozta,szerintem Ő végleg biztos nem távozik.
It is very disappointing that I will miss Sebring, but at the end of the day, Grey’s Anatomy is my first priority,” Dempsey said. “Grey’s has done an incredible job freeing up my schedule for as many races as possible. I am very grateful for all of the support that they have given me.

schweinsteiger - 2015. 03. 19. 11:36

juhhuuu ez tényleg elég bíztató :))

Kriszta - 2015. 03. 20. 08:16

Aztabetyár de jó rész volt! :)

Végre megint eltalálták az egyensúlyt amit én nagyon szeretek.

Callien és Arizonán szét röhögtem magam,Joval pedig együtt kezdtem el sírni…

és még nem egy szuper pillanat volt benne,de hiányzott már nekem egy ilyen rész.

Ez most jól esett. :D

A jövő heti promo meg…áááá “No comment is a comment!” :D Megint tűkön ülhetek egy hétig :D

Csilla0422 - 2015. 03. 20. 08:56

A hangulat, pörgés, párbeszédek, trollkodások stb. ez nagyon ott volt!

Az anya “távozása” után bíztam abban, hogy Arizona meglépi ezt. Ami egyszerre volt szomorú és tökös is.

A régi évadokat idézte, ahogy Merben tartották a lelket az alagsorban. Callie: Team MerDer – bejött nagyon :D

Mer trollkodása: “Arizona was seeing other people while you were still married.” :D

April amikor többször is hangulatba jött :D:D:D nálam ez vitte a prímet. Japril :P

Amy – Owen csak nem jött össze nekik. Ez jelent valamit.

Callie – Arizona barátság nem tűnik rossznak. Talán Jack Pruit Callienek jön… Jallie :D

A promot nézve, főleg ha vmi történt: go to Hell Shonda

szepi06 - 2015. 03. 20. 17:02

Sziasztok! Hosszú ideje végre megint egy nagyon jó rész. Sajnálom MerDer-t :( Dereknek jó lelkiismeret furdalása lehet, hogy rögtön haza rohant. Nem hinném, hogy magyarázkodni fog. Olyan arca volt, mintha azt mondaná: tudom, hogy tudod és tisztellek annyira, hogy elmondok mindent… Szerintem, innen kezdve az hogy ez egy viszony vagy csak egyszeri eset volt, szinte mindegy is.

Callie aranyos volt.:) Alexen úgy nevettem ahogy mondta: “You have disguasted me, for a long,long time :)))))” Olyan Cristhina-s volt:)

Jo-t sajnáltam én is. Tényleg arról tudni lehet valamit, hogy ő gyerekként hogyan került az utcára? Én arra gondoltam, hogy vele is pont ez történhetett, hogy meghalt az anyukája amikor született. Volt erről szó korábban?

schweinsteiger - 2015. 03. 20. 17:04

na ez egy nagyon jó rész volt most :)
tuti nem csalta meg, hanem éppen lelépett, mielőtt megcsalta volna :D ..remélem

schweinsteiger - 2015. 03. 20. 17:05

volt szó Joról, azt hiszem az anyja vmi tűzoltó állomáson hagyta, mikor találtak egy babát a dobozban, valami ilyesmit mondott

schweinsteiger - 2015. 03. 20. 17:06

vagy lehet akkor mondta, amikor a nagyon fiatal kislány otthagyta a kórházban a beteg babáját,és Jo kiakadt, már nem emlékszem

Anthonz - 2015. 03. 20. 20:40

MerDer, muhaha, mostmár nem csak mi használjuk. Vagy volt már korábban is a sorozatban?

Deny - 2015. 03. 20. 21:34

Anthonz: Nem hiszem :D

Egyébként Jo-t tényleg otthagyta az anyja egy tűzoltóságon.

Nagyon jó rész volt, az első tíz perc brutál feszült volt :D

És hosszú idő után ismét felcsendült a MerDer theme song!

CaSH - 2015. 03. 22. 10:54

Ez a rész nagyon tetszett, számomra messze jobb volt, mint a múltheti.

A legjobb jelenet, ami egyben a legszomorúbb volt, ahogy a babát kivették. Szívszorító volt és közben ment Martin verselése vagy mi.

Még egy pluszpont a kialakuló négyesnek (Mer, Alex, Maggie, Callie) jó beszélgetéseik vannak.

Arizona felnőtt, nem gondoltam volna az elején, hogy ez lesz a vége.

Jo, de sajnáltam szegényt, az ilyen esetek biztos kemények számára.

Webber és Maggie nagyon jó kis apa-lánya pillanataik voltak.

Japril: jaj szegények, remélem most már túlesznek rajta, amennyire lehet egy ilyen szörnyű dolgon.

Bár nem szoktam nagyon spoilereket nézni, de most belefutottam. És a 11×20 nagyon várom, remélem azok a jelenetek is ott lesznek amit 9×1 óta várok

Roxi - 2015. 03. 22. 19:11

Nekem a fénypont természetesen az utolsó perc volt,mikor matattak az ajtóban és tudtam,hogy Derek áll ott.
Szerintem nincs szó megcsalásról,de kísértés az biztosan volt. #TeamMerDer
Nekem Richard és a lánya összeborulása is tetszett.Meg Owen és Amelia.

Csilla0422 - 2015. 03. 22. 19:47

A heti beteg meg fenemód önző volt. A bűntudata elől inkább a “boldog tudatlanságba” menekül, tudva, hogy a családjának mit kell kiállnia. Mert tuti a felesége nem fogja otthonba rakni. Nem egyszerű egy balesetet feldolgozni, de az sem megoldás, hogy a családomat romba döntöm.

Eltiron - 2015. 03. 24. 21:46

Lemaradtam egy kicsit, most néztem meg a 11×11-et és egészen sokkoló volt, az egyik legerősebb rész nagyon régóta. Húúúú.
Most megállom, hogy en nézzem meg ti mit írtatok róla, mert tuti közben beleszaladnék valami spoilerbe :)

Eltiron - 2015. 03. 25. 17:41

Na, ismét utolértem magunkat. Sztem a break utáni összes rész jó volt, bár főleg a 11. és a 14. lett baromi erős.
A 16. utolsó jelenetének végére azért odatettem volna cliffhangernek, hogy D. komoly arccal közli, hogy “We need to talk”, csak hogy lehessen idegesíten a MerDer fanokat :)
Nem vágna földhöz, ha Derek kilépne, sokak szerint Yang tévozását sem lehetett volna túlélnie a sorozatnak és tessék: mégis megy. Amelia állandó szereplővé előléptetése nagy húzás volt, jelenleg ő a kedvencem.
Ami nem tetszett: a semmiből előkerülő fiú Maggie-nek, nem szeretem, amikor ennyire megalapozatlanul dobnak be karaktereket.

Roxi - 2015. 03. 25. 20:53

Nem akarok rangsorolni,mert ugye mindenki fontos az eredeti szereplők közül,de talán Meredith és Derek párosa a legfontosabb.Amellett,hogy Yang elég népszerű volt,azért Derek(vagy Meredith) távozása nagyobb érvágás lenne.

Csilla0422 - 2015. 03. 25. 21:24

MerDer páros a sorozat alapja. PD nyilatkozata után nem hiszem, hogy meg merik lépni azt, hogy kinyírják most. Gőzölne a net.

debcsillu - 2015. 03. 26. 11:27

Nekem nem hiányozna Derek, dokiként és megánemberként is iszonyúan irritáló számomra, baromi nagy arca lett :/
Egy szakítást és új párra találást viszont mindkettejüknél el tudnék képzelni (akár ideiglenesen is), még a gyerekek ellenére is…
Hát meglátjuk, és remélem a főbb karakter végleges kiírása nem a GA-t fogja érinteni…

Deny - 2015. 03. 26. 16:27

Egyébként az ominózus halálesetről azóta sincs semmi hír, úgyhogy szerintem tuti vaklárma. Az oldal biztosan így akart pár olvasót szerezni.

Csilla0422 - 2015. 03. 27. 17:28

Na mi van gyerekek? :D A múlt heti után ugyan lazább rész volt, de nem volt rossz.
Owen mama igazi puma…:D Owen WTF, ok megértem a kifogását, de furcsa, hogy pont ő kezd el papolni az anyjának.
Amyt még mindig nem tudom elfogadni. Amíg nincs róla több info egyre jobban úgy tűnik, hogy Derek és Cristina helyettesének van csak itt. Mivel Derek visszatér lesz még itt harc.
Jo esetében csak azt sajnálom, hogy nem ütött nagyobbat a beteg.
Steph meg kész…:D

debcsillu - 2015. 03. 27. 17:32

mivel még nincs sehol még angol felirat, én nem bírtam megnézni… :(

Amyvel kapcsolatban nagyon nem értek egyet Csilla0422, ha érdekel a háttere, akkor nézd meg a fentebb már ajánlott pár részt a PP-ből és képbe jössz, miért jó hogy ő állandó lett…

…remélem nem végleg jön vissza Derek amúgy, totál megszoktam már a nagy arca nélkül a GA-t :P

Deny - 2015. 03. 27. 18:25

Igen, nekem is felüdülés volt Derek nélkül a GA, és én máris soknak éreztem a jelenlétét :D Fura, pedig emígy MerDer fan vagyok, de inkább csak Mert szeretem belőle (Calzonánál is így vagyok, csak ott Callie-t szeretem :D)

Az a piócás eset mekkora volt már, vagy ötször visszanéztem azt a jelenetet, amikor megijednek :D

Csilla0422 - 2015. 03. 27. 20:14

Debcsillu, tervben is van a PP. Amíg nem tudom megnézni és csak annyit tudok róla, amit a GA-ban láttam, az alapján ez jött le eddig.

Derek valóban egy kicsit néha “elvagyokszállvamagamtól”, de nekem Amy is így jött le dr. Herman esetében. Inkább kockáztatta a betege életét, ahelyett, hogy szakszerű segítséget kért volna. De a lényeg, hogy dr. Herman él.

Friss info, talán Arizona is kap egy új partnert. Azt tényként kezelik már, hogy Callienek lesz pár részen belül. – Erre mondom az eddigiekből tanulva: meglátjuk.

Ma 10 éve került adásba az első GA rész.

Eltiron - 2015. 03. 27. 22:45

Sok fura szerelmi kapcsolatot összehozott már a GA, mindenféle transzneműek, leszbik és egyebek – nekem oké, hadd menjen a PC-love.
De ez a 70 éves néni + a 35 éves macsó srác már azért teljesen röhejes volt. A rész amúgy sem sikerült túl jól, de ez a szál végképp lehúzta – mondom ezt úgy, hogy imádott mostohaapám 13 évvel volt fiatalabb anyámnál.
Ami nagyon tetszett, az Jo meg a pióca esete, nagyon jókat vigyorogtam rajta :)
Nem tudom ki mennyire szokott beszélni sorozatnézés közben, én hangosan drukkoltam Halszemű Washingtoni Lotyó + Derek csókjeleneténél, valahogy így:
“Gyerünk már!! Na!!! Ez az! Végre! Viheted a p*csába, nem fog hiányozni.”
Dehát a végén mégiscsak megkaptuk az ötvenhetedik nagy MerDer összeborulást, a fandom nagyobb örömére :(
Amelia meg Owen pedig egyszerűen nem passzol össze és kész.

szepi06 - 2015. 03. 27. 23:44

Sziasztok! nem volt ez rossz rész, de kedvenc sem lesz nálam. Owen mama tényleg nagyon laza volt.:)

Bailey nagy arc volt ahogy leosztotta Stephanie-t az 50$ miatt:) :) Azon szakadtam:)

jessm - 2015. 03. 28. 15:53

Ehh, ez az rész nagyon nem jött be.

ÉS nem azért , mert MErDer volt benne, hiszen szeretem őket, és végülis rültem , hogy Derek hazajött. DE ez, hogy MEr egész nem nem szól arról, hogy mi van Derekkel. Az egész csak nyúlt mint a rétestészta.

Owen -Amelia marhára nem érzem őket.

Jo és April viccesek voltak a féreg vagy mivel.

Stephaninak megint semmi értelme nem volt, teljesen értelmetlen szál, csak arra volt jó hogy felvezesse BEn és Jackson műtétjét. Bár egy kissé olyan volt mintha késztítők mulatnának magukon , hogy Steph szaladgál összevissza és nincs esete.

A rész mélypontja az Owen anyja volt, sokszor mutatnak érdekes kapcsolatokat a Ga-ban , de ezek többségét el tudtam hinni. Ezt a párosítás akkor tudnám elhinni ha owen anyja művész,író, komoly tudós lenne. Akkor meg tudom érteni, hogy valaki bele szeret egy 20-30 évvel idősebb emberbe, mert el tudok tekinteni attól, hogy milyen a teste, az elmét tiszteli és szereti. MInden más esetben a pénzéért van a másikkal. Vagy nem nem 100%as illető. Szóval meglehetősen idegesített az egész történet.

Roxi - 2015. 03. 29. 19:17

Nekem is kicsit erőltetett volt az Owen anyja dolog,főleg,hogy pár résszel ezelőtt meg Warren öccse akart nő lenni.Komolyan van itt valaki akinek teljesen normális a családja?
Én örültem Dereknek,a végén a sírós szemei mindent vittek. Remélem végleg marad,persze Améliát is bírom,szóval férjenek meg valahogy egymás mellett.

Csilla0422 - 2015. 04. 01. 22:50

Kriszta, még mindig nem tudjuk a véleményed Mama Hunt-ról. Remélem, hogy csak sok munkád van…

Visszatérve a távozóra állítólag 11×21-ben lesz.

Deny - 2015. 04. 02. 11:52

Csilla: Milyen távozó? :O Lemaradtam valamiről?

Csilla0422 - 2015. 04. 02. 14:32

Deny, az a távozó, amit Shonda mondott, hogy vezető karakter fog meghalni. Annyi jött ki pluszban, hogy orvos. Valamelyik fórumon volt fent, hogy 11X21-ben várható. Még mindig nem tudom, hogy mennyire hihető el.

Deny - 2015. 04. 02. 15:02

Szerintem ez nem igaz, sehol nem olvasni róla, plussz a spoilerek és az interjúk sem árulkodnak semmi ilyenről. Főleg, hogy már pl. vannak információk a 11×23-ról is. Egyébként azt nem Shonda mondta! Hanem az a kétes hitelességű weboldal.

Fórumoknak én nem hiszek, ott általában mindenféle őrültségeket összehordanak, pl. legutóbb, hogy Maggie majd belehal a 11×16-os agyrázkódásába.

Kriszta - 2015. 04. 02. 20:05

Mama Hunt nagyon aranyos volt,de a többiekhez csatlakozva én is idegenkedve tekintek az ilyen párkapcsolatokra.Valahogy úgy reagálnám le a szituációt mint Owen az elején(eldobnám az agyam),holott én sem tartom magam “szűk” látókörűnek,de nincs olyan érvelés ami alátámasztja nekem hogy egy ilyen kapcsolat a 21. században érdek nélkül,tiszta szerelem alapján működhet…lapozzunk.

Egyébként érdekes ez az Owen-Amelia egymásra találás,azon túl hogy aranyosak együtt kicsit olyan Twighligh-t érzésem van…Tetszenek egymásnak,meg egyre szorosabb a kapcsolatuk,csak azt nem tudjuk hogy miért???Egy értelmes párbeszéd nem volt még köztük :D

a Mer-Der szál végül is egész jó volt,természetesen nem akartam,hogy szétmenjenek,de ez a kis szünet tetszett,és egész jól össze lehetne foglalni a kapcsolatukat Meredith mondatával: I can live without you.But,I don’t want to.

Kriszta - 2015. 04. 02. 20:14

ui: Csilla,ebben az évadban kijött írásaim alatt lévő kommentek száma összesen már túllépte a 300-at!

Tudom,hogy te figyeled ezt. :)

winnie - 2015. 04. 02. 22:00

“amit Shonda mondott, hogy vezető karakter fog meghalni. ”

igen, így lesz hazugság a pletykákból:)

Csilla0422 - 2015. 04. 02. 22:45

Sp…tv oldalán úgy van fent: a meg nem erősített belső információs szöveggel. Nagy valószínűséggel csak pletyka, nézettséget kell növelni stb. De tény, hogy Shonda gond nélkül távolít el karaktereket és emiatt nem tetszik a dolog. Még mindig nem jelentették be a szerződés hosszabbításokat.

Grat Kriszta! A célunk teljesítve! Most már csak az évesben kell elérni azt a bizonyos számot. :)

Owen – Amy igaz. A hirtelen a semmiből csak úgy jött. Nekem úgy tűnt, hogy Owen – Callie között kezdenek “építeni” párkapcsolatot: közös munka, eljárások stb. aztán váratlanul semmi. Akkor miért kellett?

Várom a mai/holnapi részt! Szemrevaló pasi érkezik. :P

Deny - 2015. 04. 03. 13:11

Kiknek van most függőben a szerződésük?

winnie - 2015. 04. 03. 13:40

deny: van, akinek lóg a szerződése? arról írtak volna, nem? bár affene tudja, de tavaly írtuk, hogy kik szerződtek le (Patrick Dempsey, Ellen Pompeo, Justin Chambers, Chandra Wilson, James Pickens Jr. és Sara Ramirez), és szinte mindenki 2 évre. de persze ez nem jelent semmit. a későbbi szereplőknek pedig szerintem nem most jár le a szerződésük, de ha van, aki pont 7 éve érkezett, annak lehet.

winnie - 2015. 04. 03. 13:44

Csilla0422: de ilyenkor a fő forrásra érdemes hivatkozni, nem arra, ami mindent átvesz.

nyilván ilyesmit shonda rhimes sosem mondana, ő nem spoilerezne halálesetet. az egészet egy józsika honlapja szerű oldal írta, aminek még a címe is arra utal, hogy nem feltétlenül igaz. ezer ilyen oldal ír ezerfélét a népszerűség keresése miatt, ezért lep meg, hogy van oldal, ami képes volt utánközölni ez még hivatakozási alapnak sem jó, éppen azért, mert hirtelen megváltozik a hír – vagy úgy, hogy shonda rhimes mondta, vagy úgy, hogy biztos, hogy meg fog történni.

ezzel nem azt mondom, hogy nem lesz ilyesmi a zárásban, lehet a forrás autentikus, de előzetesen nem érdemes annak kezelni.

Csilla0422 - 2015. 04. 03. 14:30

Jessica Capshaw szerződése tuti most jár le. Ő a 9. évad végén hosszabbított 2 évre. Elméletileg Kevin McKidd is így van. Ezt akár meg is lehet játszani cliffnek.

Winnie, ezt találtam. Mivel egyre több helyen olvastam, azért írtam be, hogy ki mit olvasott ezzel kapcsolatban. Nagyon sok helyen tényként kezelik. Én nem bízom benne.
Ha jól tudom a színészek szerződésében meg van olyan pont, hogy ők nem nyilatkozhatnak a megjelenés előtt.

schweinsteiger - 2015. 04. 03. 14:50

nem volt rossz rész a mostani. a gyerekek mű-csodálkozása idegesített csak :D meg Bailey érzéketlensége… jó ez az évad! én szurkolok ameliának és huntnak :)

Csilla0422 - 2015. 04. 03. 15:09

Nagyon tetszett a mai rész. A rendőr anyukát egy percig sem irigyeltem. Ez annyira nem volt fair. Senkinek sem lenne szabad ilyen döntéseket hoznia.

Bailey bármennyire is érzéketlen volt, ő orvosként az élet megmentésére tett esküt és nem ítélkezhet. Ezt próbálta Mernek is megmagyarázni.

Az “eltűnt” kislány aranyos volt. A gyerekek sztorijával sem volt gondom. Jó kis toborzó az ilyen.
A “tanárbácsi” cuki volt, nem csoda, hogy Steph lecsapott rá. De nem lehetne most már mást szívatni? Nagyon sajnálom őt. Arizonához hasonlóan neki sem tett jót Leah távozása. Mindkettő számára felüdülés volt dr. Herman, mert akkor legalább értelmes sztorijuk volt. Most csak mókás, már ha éppen jelen vannak.

Jo körül túl nagy a nyugalom. Már tavaly is ő volt “sztár rezidens” az összes jó esetet ő kapta, kapja a többi meg csak ágymelegítő volt. Ez kezdett el bosszantani és a kedvencből irritáló karakterré vált.

Jackből végül Dan lett:) de legalább helyes. :P Ha már Owen nem jött össze, legalább vele hozzák össze Calliet.

Deny - 2015. 04. 03. 15:21

winnie: épp azért kérdeztem, mert tudtam, hogy a veteránok aláírtak :) Hát, nekem nem úgy tűnik, hogy Jessica és Kevin egyhamar kiszállnának, így szerintem ezt a lehetőséget el is vethetjük. Pláne, hogy a szóban forgó epizód nem is a finálé, hanem a 11×21. Ha ki akarnának nyírni valakit, szerintem megvárnák vele a finálét.

Shondának egyébként nem szabad hinni, egy igazi “napraforgó”. Amúgy meg szerintem érthető, ha próbálja fenntartani az érdeklődést azzal, hogy még egy kamuhírt is próbál megerősíteni. Most mondja azt, hogy: “Á, nyugi, nem kell aggódnotok, egy dögunalmas filler rész lesz, amiben nem lesz semmi?” Így legalább addig is téma lesz a sorozat, mégha a hír maga nem is igaz.

Kriszta - 2015. 04. 03. 16:17

Egy közepes részt kaptunk szerintem,nem dobtam hátast tőle,de kellenek ilyenek is.

Steph-es részek totál hidegen hagynak,Jo-t is inkább az Alexel közös jelenteknél szeretem.

Szegény nőt nagyon sajnáltam a fiai miatt és Baileyvel az ellenpólusban egy már máskor is feljött témát kaptunk,az ész(hideg racionalitás,orvosi kötelesség) és a szív(érzelmek) összeférhetetlenségét bizonyos szituációkban,és ember legyen a talpán aki ilyenkor igazságot tud szolgáltatni,vagy helyes(mi a helyes) döntést tud hozni.Itt engem csak az zavart,hogy szegény anyukának azért elég volt pár óra,hogy megváltoztassa a véleményét…nekem ez túl gyors döntésváltás volt.

Kíváncsi vagyok Dereknél meddig fog tartani ez az idilli állapot.Első tippre nem hinném hogy a szezon végig most megint minden happy lesz.Ez nem az a sorozat :D

Deny - 2015. 04. 03. 17:34

Na jó, ez most szíven ütött :(

Grey’s Anatomy 11×18 – 6.6 millió (1.8)

CaSH - 2015. 04. 03. 21:50

-Főbb szereplő kiírását kint kész tényként kezelik, megy nagyban a sakkozás kilehet az aki elhagyja a sorozatot.

11×18
-Jackson jeleneteit szerettem, mert jó érzéssel tölt el mikor Markról avagy Lexieről megemlékeznek, legalább pár mondat erejéig. (Nekem ők voltak a kedvenceim és maradnak is)
-Derek visszatért, nem mint doktor inkább mint bátyó, de ez hiányoltam már nagyon rég óta.
-Bailey itt most orvos volt, neki a betegét kellett szem előtt tartania. Kemény volt az adom, de valahogy így volt helyes.
– Az anyát sajnáltam, de nem csak a fia gyilkosát mentette meg, hanem rajta kívül egy tucat embert is.
– Szegény Edwards megint ráfaragott, már mióta ő húzza a rövidebbet. Jó lenne, ha kapna végre valami jó történet szálat ő is.
-Mostanság a részek, nem annyira jönnek be, pedig nagyon jó volt az évad, lehet hogy Dr Herman hiányzik, mert jelenség volt a javából.

A nézettség kicsit aggaszt, remélem csak a Húsvét kavart be.

Roxi - 2015. 04. 04. 20:04

Az anyukát én is sajnáltam,két gyerekét veszíti el egyszerre és még belekényszerítik egy lehetetlen döntésbe is.
Derek és Amélia édesek voltak együtt,még a kinézésük alapján is simán elhinném,hogy tesók.

Deny - 2015. 04. 04. 20:44

Egyébként mi a véleményetek Bailey és Mer vitájáról? A rajongók jól leszólták Bailey-t, hogy hogy lehetett ilyen érzéketlen (amit részben megértek), de szerintem végülis igaza volt. Az orvosokat nem befolyásolhatja semmi, számukra minden beteg egyforma, és Bailey szerintem jól tette, hogy harcolni akart a fiúért. Mondta is Mernek, hogy etikailag kötelessége.

Értem, hogy Mer meg inkább megkímélte volna az anyját, de szerintem itt Bailey-nek volt igaza, ő viselkedett orvosként.

Nem tudom, hogy olyat szabad-e, de megkérdezhették volna az anyát, hogy hajlandó lenne-e belemenni a szervek begyűjtésébe, és akkor egyszerűen a májat odaadták volna a fiúnak, anélkül, hogy elmondták volna az anyának.

Csilla0422 - 2015. 04. 04. 23:18

Bailey érzéketlensége abból is fakadhatott, hogy a betegének órái voltak vissza átültetés nélkül. Neki a páciense érdekeit kellett szem előtt tartani, még ha egy gyilkosról is volt szó. Mernek viszont abban volt igaza, hogy kegyetlenség egy olyan anyától ilyent kérni, aki aznap mindenét elvesztette, pont a srác miatt. Mindkét fél nyugodtan hivatkozhatott volna orvosi esküjére, mert mindkettőnek igaza volt. Bailey esetében viszont emberi életről volt szó. Bármilyen nyers is volt, harcolnia kellett.
A pakliban az is benne volt, hogy az anya Bailey “durvasága” miatt úgy dönt, hogy senki se kap semmit. Az idő rövidsége miatt ő sem töprenghetett sokáig. Dan meg segítségére volt a döntés meghozásában. Durva lehet azzal tudattal élni, hogy bárkid darabokban él tovább más emberek testében. Ugyanakkor tudva, hogy ezzel számos életet mentett meg.
Nem tudom, hogy mi a megfelelő szó arra a jelenetre, amikor rendőr autóval vitték el a fiúk szerveit. Olyan érzésem volt, mint amikor George szervei kerültek transzplantációra.

Ebben az esetben nem lett volna túl etikus, de megtehették volna névtelenül is.

Deny - 2015. 04. 05. 00:27

Nekem az 1. évad 3. része ugrott be, amikor begyűjtik a biciklis szerveit, és közben szól a “You Are My Joy”. Valamiért nagyon szeretem azt a jelenetet.

Érdekes, hogy néha milyen furcsaságokat produkál az élet! Pont ma jelent meg egy cikk, ami egy hasonló esetről szólt: egy fiút eltalált egy kósza golyó, és meghalt, de megmentette egy másik életét azzal, hogy az ő szerveit ültették be neki.

A jövő heti eset is megtörtént pár hónapja a valóságban. Még mondtam is, hogy ebből jó kis részt lehetne csinálni a GA-ban, erre tessék :D

Roxi - 2015. 04. 05. 12:25

Én azt gondolom,hogy az anya mindenképpen felajánlotta volna a fiai szerveit,de nem lett volna köteles pont a gyilkost megmenteni vele.Kaphatta volan más is,ahogy a többi szerveket.Szóval Meredithnek volt igaza.

szepi06 - 2015. 04. 08. 21:29

Avery-n meg mi ez a szakál? :O :O

Kriszta - 2015. 04. 08. 22:57

Nekem tetszik. :)

Csilla0422 - 2015. 04. 09. 19:06

Nagyon kíváncsi vagyok a mai részre, szinte mindenki “megkergült” Twitteren.

Amúgy Danről mi a vélemény?

Deny - 2015. 04. 09. 21:02

Szerintem rendes fickó, de majd meglátjuk, mi sül ki belőle. Érdekes lesz látni Callie-t újra egy pasival.
Kíváncsi leszek a pilot ismétlés nézettségére, meg hogy hogy teljesít majd a sorozat a régi sávjában. Mondjuk nem lesz nagy ellenfele. :)

Csilla0422 - 2015. 04. 09. 22:13

A múlt hét durva volt, majd két misit zuhant a nézettség. Remélem, hogy csak a nyúl tett be.

Twitteren írták, hogy a szerződések rendben vannak. Jöhetnek új ill. régi karakterek vissza állandóra vagy beugróra.

Dan nekem szimpatikusnak tűnik szívesen látnám Callie oldalán.

Deny - 2015. 04. 09. 22:33

Kate Walsh nemrég mondta, hogy örömmel beugrana. Én leginkább egy Katherine Heigl visszatérésnek örülnék, főleg, hogy van egy tippem, mi lesz a fináléban.

Csak Shonda nyelné le végre a mérgét/egóját…

Csilla0422 - 2015. 04. 09. 23:03

Mi Deny, mi?
Ha Isaiah Washington esetében is lenyelte, akkor most is megtehetné.
Brooke Smith (Erica Hahn) alaposan felkavarná az álló vizet. :) Most Dan miatt nem kéne.
Boswell visszatérése nagyon tökös lépés lenne, de sztem ezt nem merik megkockáztatni. Hilary Burton nagyon durva fenyegetéseket kapott.
Én Slexienek örülnék nagyon, de sajna ilyen már nem lesz. Örömmel fogadnám Leah visszatértét is. A legnagyobb beszólásai voltak, igazi troll, hiányzik nagyon.
Amilyen szerencsénk van kapunk három új béna gyakornokot.

Deny - 2015. 04. 09. 23:26

Hát ez csak az én feltevésem, de azért SPOILER-t tartalmaz:

A 23. rész ismertetője szerint Alex meglepi Jo-t (gondolom, megkéri a kezét, mert már tett rá utalást), és gondoltam, hogy lehet, hogy az esküvő lenne a fináléban. Na most, képzeld el, ha beállítana Izzie egy gyerekkel, ami a lefagyasztott peték segítségével született :D Vagy ha nem az esküvőn, akkor behozhatnák őket, mint betegeket. :D

SPOILER VÉGE

schweinsteiger - 2015. 04. 10. 01:53

szerintem sajna semmi esély h Izzy visszajöjjön :( pedig nagy kár érte, az egész olyan lezáratlan és hirtelen volt, mikor elment.. én nagyon bírtam. és ha jól tudom ő jött is volna, csak Shonda nem engedi..de most hogy a sorozata bukta, hátha egyszer vmikor..:)

schweinsteiger - 2015. 04. 10. 11:31

tud valaki valamit a tegnapi nézettségről? a legelső részé is érdekelne

Deny - 2015. 04. 10. 17:44

Bár ezek még nem a végleges adatok:

GA 1×01 (ism.) 4,75 millió (1.1) – nem rossz! Verte a Dr. Csontot!

GA 11×19 – 7,33 millió (2.1) – reméltem, hogy kicsit magasabb lesz, olyan 2.2-2.4, de legalább bebizonyosodott, hogy a múltkor csak a húsvét kavart be

Csilla0422 - 2015. 04. 10. 18:17

A mai rész teljesen berántott. Gördülékeny, humoros volt végig. Na és a párbeszédek…
A heti beteg number one, bár értetlenül állok a család előtt. A pasi nagyon megszívta…
Steph végre sztorit kapott és kiderült, hogy van valamihez tehetsége a “penisvadászaton” kívül is. :)

Kepner – Richard jelenet behalás.

“Férfi kukac” a fehér dobozban, majd Bailey megjegyzése “a big one” – na ott totál kész lettem.

Amy – Owen erre miért volt szükség?

Deny - 2015. 04. 10. 18:50

Sajnáltam szegény pasast, pláne, hogy kétszer is… az már mondjuk kicsit erőltetett volt, de valahogy vicces is.

April király volt, szeretem amikor ilyen badass! :D

Maggie nagyon aranyos, kissé magamra emlékeztet, nagyon bírom! A bolondok meg már kezdték a hülyeséget, hogy Alex össze akar jönni vele :D

És a nagy kérdés: #WhereIsDerek

Kriszta - 2015. 04. 10. 20:17

Mikor először hozták be a pasast akkor még “vicces” volt,de a második testátszabás már tényleg erőltetett volt nekem is.

Nem volt rossz rész,elég sok megmosolyogtató pillanata volt. :)

Csilla,Owen se értette erre minek volt szükség,nem csak te. :D

Én nem bánnám ha Steph végre megtalálná az útját…Bostonban. :)

Deny - 2015. 04. 10. 20:26

Kriszta, ezzel csak 2 baj van :D
Hogy ahhoz még 2 év kéne, és Steph most mondta, hogy nem akar urológus lenni :D
Amúgy nincs még vége Amy és Owen vitáinak. Kár, mert reménykedtem, hogy nem lesz belőlük Crowen 2.0

szepi06 - 2015. 04. 10. 20:27

Sziasztok,Ez jó kis rész volt:) Lehet, hogy Edwards fog elmenni, nem? Így, hogy Avery-mama belengette neki ezt a Boston-dolgot.

érdekes volt, hogy Mer mennyire aggódott Owen lelkivilága miatt. Ha jól emlékszem, amikor Cristina-val ment a se veled – se nélküled, akkor nem féltette ennyire. És ebben javarészt Yang volt a hibás. Mondom ezt úgy, hogy ő az “örökös-kedvenc-sorozatkarakterem”.
Tehát még elfogult is vagyok:)

Csilla, én is úgy nevettem Bailey-n, a galérián is amikor elmesélte azt az e-mail dolgot:)

Húha, most lehet megint agyalni, hogy mi van Derekkel? Alig várom a következő részt:)

Maggie pasijának még mindig eszméletlen a mosolya :)

Deny - 2015. 04. 11. 11:35

Egyébként most jutott eszembe, hogy nemrég olvastam egy hasonló esetről. A feleség levágta a férjének, mert megcsalta, majd miután visszavarrták, bement a kórházba, és még egyszer levágta :D szóval annyira mégsem volt erőltetett a sztori :D

Roxi - 2015. 04. 11. 12:01

Hahn-t utáltam, remélem nem hozzák vissza.Ha már szívsebész akkor Kim Raver karakterének örülnék inkább. Kate Walsh meg alap :)

Csilla0422 - 2015. 04. 11. 12:11

Nekem a második is vicces volt, mert akkor “a másik nő” tette. “Oh, she cut it off! She cut it off!” “Come back with that penis!” “Give me the penis, and everything will be fine.” A hét idézete számomra… :D
A 10. évadban már Stephnek volt az említett szervvel jelenete. :)

Szepi, igazad van galéria is zseniális volt.

“Már van 14 állandó szereplő, nem kell még 3 új. Inkább a régiek közül jöjjön valaki.” +1

Deny - 2015. 04. 11. 12:29

Igen, ez a rész tele volt a hét idézete-gyanús mondatokkal :D A “Ha közelebb jön, lehúzom a WC-n” se volt semmi! :D

Azért az nem 3 állandó szereplő lenne :) előbb csak visszatérők lennének, max. utána léptetnék őket elő, mint Maggie-t idén, vagy Ameliát tavaly :) de én is jobban örülnék egy régi ismerősnek.

Amúgy meg, 300. komment, yay! :D

Csilla0422 - 2015. 04. 11. 14:37

Kriszta, elértük és még nincs vége! Deny, ismét lenyúlta a kereket. :) Nem baj a 400. a tiéd lesz.

Addig sztem fölösleges az új arcok behozása, amíg az idén sőt a 2 éve itt lévőkkel sem tudunk/tudnak mit kezdeni.
Pl.: Amy itt van állandónak és semmit nem tudunk róla. Vagyunk páran akik nem látták PP-ben. Steph hátteréről semmi, sokszor csak lóg a levegőben. Jo is csak Alex miatt van.
A többség szerintem azért nem tud mit kezdeni a 9. évadban jövő rezidensekkel, mert nem foglalkoztak velük időben. A 10. évadban meg nem legjobb módon kezdték el őket beépíteni. Ennek meg is lett az eredménye: Leah, Shane el Jo és Steph sem éppen közönség kedvenc.
Jobban járnánk az új arcok helyet régiekkel. Pl.: Addie, Leah, Nicole Herman
Geena Davis fergeteges volt.

Kriszta - 2015. 04. 11. 15:42

Yaaaaay!300! :)

A 9. szezonzáró óta olvashatjátok a kritikáimat és nagyon örülök,hogy minden évadban nő a kommentek száma és folyamatosan köszönthetünk új hozzászólókat is. :)

Csak így tovább srácok!Jó hétvégét mindenkinek! :)

Deny - 2015. 04. 11. 20:19

Alighanem ez az egyik legjobban pörgő kibeszélő :)bár nem is csodálom, amilyen jó ez a sorozat! :)

Csilla0422 - 2015. 04. 12. 10:48

Kivel telefonozott (twitter, sms stb.) Arizona?
Ha Callienek behozzák Dant, Amy – Owen, Maggie – radiológus, akkor csak Arizona marad pár nélkül. Na jó meg Steph, de vele amúgy sem foglalkoznak. Szóval vagy jön vissza vki vagy vki új lesz neki.

Deny - 2015. 04. 12. 14:37

Callie nem azt mondta most, hogy nem jött össze a zsaruval?

Csilla0422 - 2015. 04. 12. 14:43

De, csak azt mondták, hogy Dan visszatér. Bár ez még a sztori megváltoztatása előtt volt. Amit valami, valaki miatt kellett változtatni. De már nem tudom, hogy mit lehet elhinni.

Csilla0422 - 2015. 04. 12. 19:18

Van egy rossz érzésem, még ebben az évadban újra együtt lesz Callie Arizonaval. Bár ne lenne igazam!

CaSH - 2015. 04. 14. 11:16

-Sajnálom, hogy Callie nem jött össze rendőrrel, mert szerintem volt bennük potenciál
-Az új szereplőknek szerintem nincs sok értelműk, hisz így is vannak elég sokan, de ha annyira muszáj támogatnám én is, hogy valaki régi jöjjön vissza.
-Calzona, az úgy tűnik olyan mint a MerDer leszámítva hogy én már nagyon nem akarom őket együtt, vagyis úgy ahogy voltak a 9,10 évadban.Külön mindkettőt szeretem Arizonát és Calliet is, de együtt már nehezen viselem el őket.

debcsillu - 2015. 04. 14. 11:35

Ebben a részben számomra egy emlékezetes és jó momentum volt, az Alex-Maggie páros jelenetei, meg ahogy ők “egymás emberei” lettek… :)

Derek egyre nagyobb talány, sztem nem kerek a sztorija, hát kíváncsi leszek, de nem sírok utána :P …

Az eheti rész a repülőszerencsétlenséggel szerintem tipikus filler lesz, bár lehet hogy egy-két új vetületre fény derül évekkel ezelőttről…mindenesetre érdekesnek ígérkezik :)

Callie-nek tényleg egy pasi kéne, szerintem kiegyensúlyozottabbá tenné méginkább :)

Mer-t kezdem utálni kissé, ok h ő fő mozgatórugó, de amit Amy-vel csinált, az kissé a ló másik oldala…

Csilla0422 - 2015. 04. 14. 12:27

Reakció a 11X21 részre, How to Save a Life a címe.
Shonda is writing this episode? A disaster is coming! Run! Run for your life!!!

Ugye elméletileg ez lesz az rész, amire azt mondták, hogy valaki távozik. Április 23-án ill. mi 24-én megtudjuk.

Most kíváncsi vagyok a 11X20-ra. Bár Debcsillu, lehet neked lesz igazad és “csak” filler lesz.

Deny - 2015. 04. 14. 13:57

Ajjaj, azt a bizonyos ominózus 11×21-et maga Shonda írta! Ez pedig azt jelenti, hogy durva részre számíthatunk. Nem mondom, hogy lesz benne haláleset, hiszen pl. a musical részt is ő írta, és Callie ott életben maradt, de biztosan emlékezetes lesz. Egyébként a repülős finálé volt az utolsó rész, amit ő írt.

winnie - 2015. 04. 14. 14:18

fordítva kell gondolkodni, de a végkövetkeztetés helyes:)

ugye a részeket, minden egyes epizódot együtt rakják össze az írók a legutolsó darabkáig – és ekkor adják ki megírásra. és adja magát, hogy egy showrunner, ha ír szkriptet, akkor vagy a premier/finálét választja, vagy pedig azt, amelyik nagyon erős vagy fontos.

Csilla0422 - 2015. 04. 15. 20:28

Giacomo Gianniotti érkezik a GA-ba, a 12. évadra is. Még “titok”, hogy mi lesz. Tippre az egyik új gyakornok.

“Csajok, őt már le is stopiztam, szóval… :) :D”

debcsillu - 2015. 04. 16. 13:53

Bakker, én ma úgy keltem fel, hogy dejó, péntek van, nézhetem is az új GA-részt…és kiderült h nem… :/ :P

Deny - 2015. 04. 16. 14:54

debcsillu: Előfordul az ilyen :D Sebaj, holnap már tényleg nézhető lesz, és aminek külön örülök, hogy most nagyon izgalmas részek jönnek!

Kriszta - 2015. 04. 16. 18:35

évadzáró május 14!
11×24 : You’re My person (epizódcím)

Megérkeztünk a célegyenesbe. :)

Deny - 2015. 04. 16. 19:08

Ez a cím… csak nem beugrik Cristina? Kérlek, legyen úgy!

debcsillu - 2015. 04. 17. 08:03

Hű izgi….jó kis cím…szerintem ha Cristina beugrana akkor arról már lett volna hír, de ez csak tipp…

Sztem CalZona, vagy Jolex vagy Owen-Amy vagy MerDer (vagy így az összes kapcsolat, akár még Webber-AveryMama) lesz “lenyugtatva” vagy akár megkavarva…

mindenesetre várós és utána meg körömrágás h mikor lesz már ősz… :D
(ok, nekem nem, májusban fog megszületni 3aska, szóval a nyáron nem fogok unatkozni :P )

Csilla0422 - 2015. 04. 17. 11:27

Debcsillu, ha fiú lesz Derek lesz a neve? :):D:D:D Abból gondoltam, hogy amennyire rajongsz érte. :)
Babszinak addig nyugi van, amíg anya nem látta a finálét! Várjuk ám az infót!

Mégse lett filler! Egy villanásra ott volt Slexie is, lehetett volna belőlük több is.

Arizona WTF? Nem írhatták ennyire idiótának!? De sajna igen.
Richard :)
April :) behalás
Steph WTF – tököt növesztett, végre vmit kezdtek vele.
Jo is jó volt most.

Attól, hogy a hóhér hajtja végre az ítéletet, a döntést még a király hozza meg!

Durván feltörtek mindenkiben az emlékek, ez várható is volt!

Kriszta - 2015. 04. 17. 14:48

Egyáltalán nem tetszett,hogy Callie nem akart Arizona mellett lenni.Ebben a szituációban semmi(!!!) szerelmi töltet nem volt.Életük és párkapcsolatuk egyik ha nem a legnagyobb(legroszabb) eseménye került újra elő,szerintem az lett volna a minimum,hogy egymás mellett vannak a nap folyamán,minimum mint Dr.Herrman műtétjénél…

Kriszta - 2015. 04. 17. 17:54

A Wikipédia törölte a 11×24 epizód címét…hmmm

szepi06 - 2015. 04. 17. 18:13

Sziasztok, Hol keresgéljem az új részt? Mert az “eddig megszokott helyeimen” sajnos nem találom fent és már tűkön ülök:) Valakinek van esetleg vmi ötlete?

Bogyó - 2015. 04. 17. 18:24

Ha kinyírják Dereket, vagy csak vmi komoly baja lesz, végeztem a sorozattal. Tizenéve nézem, nálam továbbra is MerDer a fő szál, szeretem őket, hozzám tartoznak ennyi év után. Utálom az évadzárós nagy tragédiákat (rendszeres kihagyom az utolsó és az első részt), már röhejes, h mi minden megtörténik velük, hagyják őket békén.

Számomra egyébként nagy visszatérés az évad! Újra egyensúlyban a dráma és a limonádé, nincs olyan szereplő, akit ne kedvelnék.

CaSH - 2015. 04. 17. 20:05

Ez a rész messze felülmúlta az előzőeket. Rossz volt látni újra a 8.évad fináléjának egyes mozzanatait. Kemény egy évadzáró volt.

Kihitte volna a 9. évad elején, hogy Edwarsból ilyen jó karaktert hoznak ki. Hát igen az értelmes történetszál sokat segít az újoncokon.

Dereket nem féltem, szerintem ez valami marketing fogás, mint megcsalta-e Mer-t.

Krisztával egyettértek, hogy Calliet miért nem érdekelte Arizona, Dr Herman eseténél ott volt szinte végig. Mi változott azóta?

A következő rész nagyon város, hisz Shonda írta. Nagy durranás lesz.

Deny - 2015. 04. 17. 21:29

Nekem a Stephanie-Amelia-Owen sztori nem tetszett, kicsit idegesített, de örülök, hogy Steph kiállt magáért. :)

April már másodszor “osztotta ki” Richardot :D Imádom! :D Richard meg tényleg olyan volt, mintha egy tízéves mesélné, hogy mi történt vele :D

Maggie-n röhögtem, mikor félreértette a rossz repülős élményt, noha maga a helyzet egyáltalán nem vicces. Szerintem most biztos megértette, hogy miért fogadta Mer az elején fenntartásokkal. De nagyon örülök, hogy ilyen jóban vannak. El sem hiszem, hogy ilyet mondok, de számomra sokkal szimpibb Maggie, mint Lexie. Ettől még persze őt is szeretem.

A zuhanás/félresikerült landolás kicsit a Született feleségek repülőbalesetére emlékeztett, de volt benne egy kis Szellemekkel suttogó-utánérzet is.

Amúgy én sem értem, miért temeti mindenki Dereket. Szerintem semmi baja nem lesz, a promó csak még jobban megnyugtatott. Szerintem csak egy full-pörgős, akciódús rész lesz, de nem lesz semmi vele.

Amúgy mit gondoltok, miért jöttek a rendőrök Merhez? Nekem 2 tippem van: vagy hazahozták Dereket, vagy értesíteni jöttek, hogy megtalálták a kocsit egy baleset helyszínén, csak Derek nem volt ott. (Mert gondolom, elment a kórházba a sérültekkel).

schweinsteiger - 2015. 04. 17. 21:58

Én is biztos vagyok benne,hogy Derek nem fog meghalni.:) no para!

Maggie nekem is szimpi. Viszont ez a rengeteg tragédia kezd sok lenni.. Velük aztán tényleg minden megtörténik. Jó, elhiszem, hogy már alig tudnak mit kitalálni ennyi évad után, de kicsit lehetne hitelesebb..bomba, autóbaleset, repülőbaleset, Mer szülése, a lövöldözés..:)

debcsillu - 2015. 04. 17. 22:07

fú, de felhúzott a rész vége, utálom az ilyen mindf.ck cliffhangereket!

emiatt még arra se tudok érdemben reagálni hogy Derekért rajongok, amit Csilla0422 írt…kb az összes pasit, még Richard-ot is jobban bírom :D :D :D
Derek az utolsó a sorozatban aki érdekel :P

Maggie egyre jobb fej, Alex is, Steph a Hermanos sztori óta felszállóágban, Callie idegesítő volt, Arizona is picit, Mer a szokásos unalom, a szívragasztás fenomenális volt!

Tuti nem hal meg Derek, jól emlékszem h van szerződése a köv évadra is?

Deny - 2015. 04. 18. 00:00

A szerződés nem garancia a maradásra. Ha jól emlékszem, Marknak is volt, mégis kiírták dramaturgiai okokból. De úgy gondolom, hogy azért még Shonda se olyan hülye, hogy megölje MerDer bármelyik felét, mert az maga lenne az öngyilkosság. De amúgy igen, van szerződése Patricknek.

Egyébként azon tűnődtem, hogy belemenne-e abba, hogy maradjon vendégszereplőként, vagy visszatérőként, ha majd nem akarja megújítani a szerződését jövőre. Vagy hogy lehetséges-e egyáltalán az ilyesmi? Nem kellene sokat dolgoznia, csak pár részben szerepelne, mégis megmaradna a MerDer sztori.

kisanna - 2015. 04. 18. 09:43

és mi van, ha tényleg kinyírják Dereket…?
annyira biztosak vagyunk benne, hogy ő biztonságban van, aztán mi van, ha azértis megölik?:)
bár remélem, azért ennél valami “érdekesebbet” találnak ki.. mármint amiből lehet még valami csavar vagy ilyesmi.

debcsillu - 2015. 04. 18. 12:36

Miért lenne öngyilkosság kinyírni Dereket Shonda helyében?
Annyi frissebb,izgalmasabb karakter van már a sorozatban, és szerintem Mer-nek se tenne rosszat…de ez csak az én véleményem, úgyis maradni fog, és csinálnak 3dik babát…pff :D

A köv rész promóját nem nagyon értettem, Derek a nagy megmentő, aztán volt az a robbanás…hmm?

Deny - 2015. 04. 18. 14:22

debcsillu: úgy, hogy Derek és Mer még mindig az alapkövei a sorozatnak, mégha valóban unalmasak is. És én is csak Mert szeretem a kettő közül :D Persze, hogy vannak érdekesebb karakterek, jóformán mindenki más az, de azok a rajongók (én is), akik a kezdetektől nézik, MerDer-pártiak.

Ez különben kicsit ellentmondásos, meg fura, mert én is azt mondogattam, hogy nem bánnám, ha kinyírnák Dereket, mert mint karaktert, utálom, viszont én sem tudom, hogy állnék hozzá a sorozathoz, ha megszűnne a kedvenc párosom.

Roxi - 2015. 04. 18. 18:39

Számomra Derek és Meredith az alap,akik nem pótolhatóak.Bármelyik is távozna szerintem ott kaszálnám is a sorozatot.Én miattuk lettem GA néző,a kettőjük szerelme rántott be elsősorban a sorozatba. És bár azóta időről-időre elcseszik mindkettőjük karakterét(mert ne feledjük volt időszak amikor Mer is bőven utálható volt) sosem “tagadom meg őket”.És mivel nem csak én érzek így a GA univerzumban, úgy gondolom,hogy ők ketten nem is lesznek kiírva,csak ha az őket alakító színészek maguk akarnak távozni.

Csilla0422 - 2015. 04. 18. 19:11

Promoval kapcsolatban mennyire mehetünk biztosra abban a tudatban, hogy a részt Shonda írta? Amikor nála soha semmi sem biztos!
Lehet, hogy Derek hős lesz és utána történik vele valami. Simán el tudom képzelni, hogy az évad végéig “zöldség” lesz.

Callie “távolmaradását” abban az egy esetben tudom elfogadni, ha az azért volt, hogy ne okozzon Arizonanak “még nagyobb traumát”. C. joggal tarthatott attól, hogy Arizona megint előszedi A te vágtad le a lábamat c. rongyosra hallgatott lemezt.

Callienek igaza volt: tök mindegy, hogy ki vágta le, a felelősség az övé volt.

Ennyire palira vesznek mindenkit? Komolyan 2-3 éve egy pletykás kórházban nem jutott el AZ fülébe, hogy ki mit tett? Ugyan már!

Deny - 2015. 04. 18. 19:45

Amúgy volt egy kis baki a részben: Jo és Stephanie úgy beszéltek a repülőbalesetről, mintha eddig nem tudtak volna róla, holott a 9. évadban említették, hogy Mer azért “Medusa”, mert elvesztette a húgát, és a gyásztól dühös. Persze, lehet, hogy a körülmények újdonságnak számítottak, de attól még fura.

Csilla0422 - 2015. 04. 18. 20:05

Leah biztos tudta Arizona “titkát” a lábáról, a balesetről stb. :)

jessm - 2015. 04. 20. 06:07

Pletykás a kórház, de azért van határ , mert fájdalmas dolgokat nem terjesztik. Jo és Stephanie csak pletyka szinten tudta , hogy meghalt a húga meg a balesetről.
A többi dologról nem tudtak, mert az emberek nem beszéltek. Jo inkább azon ámuldozott, hogy Lexie a helyszinen halt meg, Az lábán , MArk műtétjén.

Az meg nem tudta, hogy Alex volt, mert szerintem Callie elintézte, hogy ne tudja meg. Szerintem Callie csak a láb miatt nem segített, hiszen ez neki is fájadalmas és része volt abban , hogy szakítottak.

April vicces volt.

Ha olvastátok a synopsis-okat, akkkor szerintettek az April és Jacksonos dolog mit akar jelenteni?

Bár kiváncsii vagyok arra is hogy mi van Derekkel.

Deny - 2015. 04. 20. 10:56

jessm: szerintem az Apriles dolog az epizód címére utal, de az okát nem tudom.

Csilla0422 - 2015. 04. 20. 14:18

11X21 Dan jön vissza. Na most már kíváncsi leszek, hogy mi lesz!

Ennn - 2015. 04. 22. 14:22

Mostanában az a trend, hogy valaki mellékszereplőt felhoznak, érdekessé teszik, végül kinyírják.
Na ez alapján ez nekem Steph.

schweinsteiger - 2015. 04. 23. 01:06

egy rakat külföldi pletyka-weboldalon terjeng az a hír h Patrick Dempsey elmegy…:O mostmár kezdek aggódni …remélem csak a nézettséget akarják feltornázni

schweinsteiger - 2015. 04. 23. 01:49

He recently told The Telegraph that he has put down the scalpel for Season 11 of Grey’s.”Grey’s Anatomy has been an amazing ride, and I’ll be forever grateful; it has a real magic to it,” he reflected. “There are so many elements that work well; the cast, the music, the editing. But after three straight months filming, the rest of this year is 100 percent focused on driving. At this level you have to be completely committed, and I want to see just how good I can get.”

Roxi - 2015. 04. 23. 07:53

Én is olvasom,hogy kész elhagyni a Grace klinikát. A mozikarriert megúsztuk,erre most a versenyzés viszi el…

debcsillu - 2015. 04. 23. 09:52

Hát…én nem sajnálom, még akkor se fogom, ha még 100X leírjátok, hogy alappillér, MerDer meg ilyenek… :P

Deny - 2015. 04. 23. 11:38

Ezt már írtam külföldieknek is. Ott a kulcsszó: “For Season 11”, tehát csak erre az évadra végzett.

Pletykákat olvastam én is mindenféle (hír)nevenincs olalakon, hogy kirúgták, de hiszem, ha látom… Olyat is láttam, hogy ő lett Katherine Heigl 2.0.

Csilla0422 - 2015. 04. 23. 16:39

Deny, ilyent olvastam én is, hogy P.D. díva lett és volt valami veszekedése Shondaval is.

Nagyon nyomják a mai részt.
If you have ever seen #GreysAnatomy or even heard of it…THIS is the episode you have to watch tonight 8|7c on ABC.

Remember Code Black? Tonight @ 8|7c, get ready for another EPIC episode of #GreysAnatomy that you will never forget.

debcsillu - 2015. 04. 23. 18:09

hat a mai promo eleg búcsúzás-szagúnak tunik Derektől…Hmm…

Kriszta - 2015. 04. 23. 19:50

Pedig nem terveztem az évadzárás előtt posztot írni… :D

Csilla0422 - 2015. 04. 23. 22:05

Most már kezdhetek aggódni?

This is the episode America will never forget. #GreysAnatomy is all-new tonight at 8|7c on ABC.

Deny - 2015. 04. 23. 23:10

Ajjaj, a 11×22-t egy temetőben is forgatták. Persze ez még nem jelent semmit, de akkor is gyanús… :S

Csilla0422 - 2015. 04. 23. 23:26

Én még azért úgy vagyok vele, hogy nem lehet Derek, de annyi apró jel van… Pár óra is kiderül…
A hivatalos T. oldal írta, hogy aki nem akar spoilerbe futni, ne netezzen.

Deny - 2015. 04. 24. 00:34

Hivatalos: Dempsey kiszállt :(

schweinsteiger - 2015. 04. 24. 01:26

na ne csináljátok ……..ezt nem hiszem el :O:O:O

schweinsteiger - 2015. 04. 24. 01:37

sosem gondoltam volna, hogy ilyet mondok, óriási fan vagyok, minden részt 20szor láttam ha nem többször, de ha megöli Dereket….itt füstölgök hajnal fél2kor, államvizsgára kellene inkább tanulnom :D nemááár bakker

debcsillu - 2015. 04. 24. 06:49

Ahh en az elobb felkelés utan belefutottam a lehető legnagyobb spoilerbe instagramon… :(

Kriszta - 2015. 04. 24. 07:11

Megnéztem.

Igyekszem estig beküldeni a posztot.
.
.
.
.

UI:
Valami bennem most átszakadt,végig bőgtem,szó szerint, az utolsó 5 percet.

Csilla0422 - 2015. 04. 24. 07:14

Neeeeem! Még nem láttam semmit, csak olvastam!

Roxi - 2015. 04. 24. 07:47

SPOILER!!!!!!!!!!!!!
Nem láttam még a részt,de sikeresen felléptem, Face-ra ahol láttam a GA bejegyzését :(
Féltem tőle,nem hittem,hogy megtörténhet,erre mmégis…
Most úgy érzem,az évad végével kaszálom is a sorozatot :(

Csilla0422 - 2015. 04. 24. 08:14

Március 17-én a Spoiler tv mégis igazat írt…
Van egy olyan érzésem, hogy a következő az utsó évad lesz.

schweinsteiger - 2015. 04. 24. 08:23

ez egy kibszott vicc,nem ertem miert kellett.semmi ertelme igy.sose hittem ilyet irok de meg se nezem inkabb.nekem olyan erzesem van h ez ilyen hirtelen felindulas volt,ki akarsz szallni?akkor takarodj.es meg egy finales halalt se erdemelt.olyan vagyok mint egy gyerek,ugy erzem 10evig feleslegesen neztem..

debcsillu - 2015. 04. 24. 08:27

http://ak-hdl.buzzfed.com/static/2015-04/24/0/imagebuzz/webdr15/anigif_optimized-8330-1429849957-7.gif

még csak most nézem, de a fenti gif igaz rám is…ez tényleg baromi idegesítő már 5-6 perc után is…

jessm - 2015. 04. 24. 08:36

Szép volt a rész.
Plussz irónikus, hogy Derek abba hal bele , hogy nem végeznek fej CT. Öszintén szólva ez volt a legjobb búcsú epizód a Grey történetében, még Chrisitnáé sem volt ilyen jó.
Direkt nem néztem, spoilereket , hogy meglepetés legyen ami jön, így Derek halála az Oscar című film szavaival : Tudtam csak , nem sejtettem.
Igazából nem gondoltam, hogy megölik, bár azt gondoltam, hogy nem fogja megcsalni Mer-t, mert az nem lett volna méltó befejezés. Végülis tényleg az egyetlen indok arra, hogy derek ne legye Meredith-vel a halál.
Sejteni, meg azért lehet, mert Patrickon látszott, hogy már unja, és ki akar szállni és ebben az évadban is nagyon keveset szereplet.

Finálés zárást pedig szerintem azért nem kapott, hogy lássuk, hogyan tovább.

debcsillu - 2015. 04. 24. 09:25

jó hát na…bakker az a kh… :/

Mer mekkora badass volt a dokicsajjal…

Deny - 2015. 04. 24. 10:49

Kedves nézőink! “Hogyan tegyünk tönkre egy tökéletes évadot” c. műsorunkat látták…

Nem is az a bajom, hogy meghalt, hanem a körülmények. Hát milyen orvos az ilyen, aki másfél órát vár és nem kér CT-t?!

Mer nagyon jó volt, és még meglepően jól is fogadta, de gondolom, majd eztán jön az összeomlás.

Jövő héten extra hosszú rész, gondolom a fele clipshow lesz. Illene visszahozni Addisont és Cristinát.
Csak tudnám, hogy ha Dempsey ennyire unta, akkor mi az istenért írt alá 2 évre?! Mondhatta volna, hogy csak egy évadot marad, és akkor fel tudták volna építeni szépen a búcsút, mint Cristinánál. Ez most kivételesen nem Shonda műve volt szerintem.

winnie - 2015. 04. 24. 10:52

Deny: ilyen esetekben simán el tudom képzelni, hogy a példa valós életből van átemelve. minél abszurdabbnak tűnik valami, annál hihetőbb, hogy megtörtént…:(

Deny - 2015. 04. 24. 11:33

Meglehet, winnie. A GA eleve mindig valós esetekről mintázza az eseteit.

debcsillu - 2015. 04. 24. 11:55

Deny: teljesen egyetértek, hát hogy lehet így elamatőrködni egy halált???

Bakker mintha egy 80-as évekbeli flashback lett volna az az egész kis vidéki kórház…

A kilógó belű csajt meg a skalpolt fejű srácot bezzeg meg tudták menteni…

Mer sztem nem fog _nagyon_ kibukni, csak max ha visszahozzák Cristinát, és akkor stílszerű is lenne az évadzáró címe…

debcsillu - 2015. 04. 24. 11:55

Ja és kíváncsi leszek Amy-re hogy összeomlik-e, így h az apja után a második legfontosabb férfi családtagja is meghalt…

Csilla0422 - 2015. 04. 24. 12:07

Egy fokkal nyugodtabban, de még mindig értetlenül. Soha nem gondoltam, hogy ezt meg merik lépni. MerDer a sorozat motorja, szíve, vezető párja, konstans. Mától egy álommal kevesebb!

Egy hajszállal marad el a 6. évad fináléjától. Végig libabőr.
Hihetetlenül jól összerakott részt láttunk. A zene, a visszajátszások, a hangulat, a párbeszédek na és Derek “monológja” a zsenialitás felső foka.

Mer bámulatos volt. Az összeomlása szerintem ezután várható.

A sors kegyetlen tréfája, hogy egy kiváló agysebész agyhalott lesz.

Goodbye McDreamy!

P.D. márciusban tudta meg, hogy kiírják. Ő maradni akart, de volt valami vitája Shondaval.

schweinsteiger - 2015. 04. 24. 12:12

sztem innen vege a sorozatnak….

debcsillu - 2015. 04. 24. 12:24

És naggyon durva volt az analógia a carousel-es résszel…

A monológ szuper volt tényleg!

Sztem még vissza tudják hozni, a 9-10dik évad mélyrepülése után is sikerült…kérdés hogy hogyan, milyen áron…

Csilla0422 - 2015. 04. 24. 12:31

Szerintem a jövő heti rész elég sokan fogják nézni kíváncsiságból. Derek temetése elég furcsa lenne az anyukája, a testvérei, az apósa és Addie nélkül.

A következő kérdés, hogy Ellen maradni fog -e 12. évadra? Ő azt nyilatkozta, hogy addig marad ameddig Patrick is. Nem tudom őt elképzelni más férfi oldalán a sorozatban.

debcsillu - 2015. 04. 24. 12:58

De miért kellene neki feltétlenül másik hapsi?
Amikor Derek nem volt Seattle-ben szinte ragyogott Mer, sokkal szimpibb volt mint eddig…
Mondjuk ha elmenne Cristina után és maradnának egymásnak (gyanítom h a gyerekekkel hozzá “ruccannak ki” a promóban), akkor lehetne egy éles, meredek de szerintem ígéretes tiszta lap a sorozatnak…

Deny - 2015. 04. 24. 12:58

Szerintem Ellen marad. Legalábbis a 12.-re még biztos. Olyat is mondott, hogy míg a rajongók kíváncsiak rá, addig ő marad, így szerintem ez nem akadály.

De valószínűleg Mer mostantól csak a munkára fog koncentrálni, én sem hiszem, hogy kapna új partnert. Sértő is lenne valahogy…

kisanna - 2015. 04. 24. 14:23

ez most komoly???????

Csilla0422 - 2015. 04. 24. 14:36

A sorozat Cristina távozását elbírta. Derek D.C.-s kiruccanását elbírta. Azt még nem tudjuk, hogy Derek halála miként fog hatni rá. Ha Mer is elutazna, kiszállna az lehetne egy új kezdet, de az már nem a Grey’s Anatomy lenne.
A mai rész legalább annyira sokkolt, mint a 8. rész évadzárója. McSteamy után McDreamy is távozott…

Szerintem sem kell neki új pasi! Már akkor több helyen lehetett olvasni, hogy Alexel kell összehozni, amikor Derek D.C.-be ment.

CaSH - 2015. 04. 24. 14:40

Most fejeztem be a részt és hát nem kicsi sokkot kaptam. Azért, ez így. Azt, hogy Dereknek megkellett halnia azt értem. Patrick Dempsey kiszállásával ez volt az egyetlen hihető magyarázat, de hogy ÍGY.

1. a baleset már azt se értettem, hogy a történhetett
2. az orvosok nem csinálnak rögtön CT-t

Nem voltam különösen Derek fan, de valahogy vele volt egész a sorozat.

Kíváncsi vagyok mennyi évad lesz még, mert Cristina után most Derek elég nagy érvágás ez a sorozatnak.
Én kitartok a végsőkig, de azért remélem Shonda teljesíti azt a boldog véget, amit ígért. Bár nem tudom ezek után mennyire lesz ez még boldog.

pongi_ - 2015. 04. 24. 15:08

Sokkot kaptam….

Én csak azt nem értem, miért kell mindenkit úgy kiírni, hogy meghal… A szereplők 90%-a meghalt… -.- Inkább ment volna tönkre a házasságuk és költözött volna DC-be.

Amúgy tényleg igaz, hogy úgymond kirugták? (mert ugye aláírt a 12.évadra is.) Olvastam én is h unta, meg h közös megegyezés bla bla de ez olyan fura…

Csilla0422 - 2015. 04. 24. 17:19

A tervezett történetet P.D. távozása miatt kellett megváltoztatni. Kár, hogy így alakult.

A “boldogságomhoz” most már tényleg csak Callie – Arizona “összehozatala” hiányzik. Nagyon remélem, hogy nem most történik meg. Derek halálát is elég lesz kiheverni, nem hiányzik még egy trauma.

A fiatal dokinő, rezidens létére értelmesebb volt, mint a két arrogáns f.sz szakorvos. Ő legalább CT-t kért… szívesen látnám a Seattleben is.

Deny - 2015. 04. 24. 17:35

Igen, a rezidenst én is sajnáltam, ő volt az egyetlen értelmes alak.

Jó hír (?): Állítólag lesznek visszatérő kedvencek jövő héten.

Csilla0422 - 2015. 04. 24. 18:12

A 11. évad legnézettebb része volt: 9,4 demo 2.8
Szerintem ez jövő héten nőni fog Derek temetése miatt, aztán nagy csökkenés lesz szintén Derek miatt. A kommentekből ítélve.
A részben állítólag több időugrás is lesz.

Az a qrva telefon!
Amúgy remekül ábrázolták, hogy mi a helyzet egy “vidéki” kórházban. Nem tudnak több beteget fogadni – mégis bekerül Derek. A rezidenst simán lenyomják (bár ez máshol is így van). A neurológus orvos késik és nem áll a traumatológus sem a helyzet magaslatán. Ahogy Derek próbálta magát menteni, mert tudta, hogy abban az állapotban még menthető utalhatott orvosi nagyságára is. A kompon még kereste Mert, beszélt Amyvel és végül életeket mentő orvosként távozott, úgy, hogy a legjobb közös pillanatok újra előjöttek. Ha már így alakult, nagyon szép búcsút kapott.

schweinsteiger - 2015. 04. 24. 20:20

egyébként hogy csörgött a telefonja mikor keresztben állt az úton, ha egyszer előtte ott szarakodtak mert nem volt vétel? egy nagy szar volt az egész, nekem egyáltalán nem volt szép búcsú. ilyen marhaságot h vacsorázik az orvos és nemjön és társai … mi a következő, jön godzilla és megeszi az összes orvost a graca klinikán?

eszemix - 2015. 04. 24. 21:04

méltatlan volt az egész… ehh
azért halni meg, mert nem elég képzettek az orvosok, akikhez kerülök, meg ha egy johndoe akkor mindegy, csak akkor próbálkoznak, amikor megtudják, hogy sebész, hát menjenek a ‘csába!
ettől függetlenül végig görcsben volt mindenem

szepi06 - 2015. 04. 24. 21:51

Sziasztok! Én se köpni se nyelni…. Viszont fura, így olvasni hogy “nem szépen építették fel” meg nem kapott méltó búcsút. Sajnos az élet sem ilyen, ott sem szólnak mindig előre, ha valakinek mennie kell….

jessm - 2015. 04. 24. 22:30

Szerintem teljesen hihető volt, hogy ez előfordulhat, az ami Derekkel történt. Sokkal hihetőbb mint hogy lövöldöznek a kórházban vagy lezuhan a repülő, szóval azok a halálok sokkal valószinütlenebbek voltak.
Hallottam valós esteket, ahol nagy nagyon durva műhibákról. Akkor pedig simán előfordulhat , hogy nem teljesen egyértelmű helyzetben , nem CT kér egy vidéki kórház doktora.

Amúgy miért ne bírná ekl Derek halálát a sorozat, az utóbbi időben már alig szerpelt. Szerettem MerDert és sajnálom, hogy ki írták.

Jó pár sorozatot néztem a föszerplő távozása után volt amelyik nem müködött, de volt ami még jobb is lett. Egy kórház sorozatban könnyebb elviselni a föszereplő hiányát.

szepi06 - 2015. 04. 24. 23:06

Egyébként 100%, hogy lesz 12. évad? Nekem olyan furcsa volt az előzetesben amikor Mer mondta Zolának, hogy egy másik városba megyünk. Mintha költözködnének…eszembe sem jutott, hogy csak elutaznak.

Ennn - 2015. 04. 24. 23:21

Buta! Buta! Buta húzás volt ez!
Buta!

Deny - 2015. 04. 25. 00:47

Igen, ez realisztikus volt. Lehet, hogy azért is volt furcsa? Mert már annyira megszoktuk az abszurd helyzeteket?

Elbírná a sorozat Derek hiányát, csak sok rajongó kiakadt, mert nem mindegy nekik, hogy csak DC-ben maradt, vagy végleg meghalt. Persze ezt a “többet nem fogom nézni”-t minden évben eljátszották, erre a nézettség sosem változott. Nem lepne meg, ha most se lenne másképp, de azért én is aggódom.

Ez akkora húzás volt, hogy Olaszországban és Portugáliában még a híradóba is belekerült, nem vicc! Ráadásul még a konkurens amcsi csatornák reggeli műsorában is téma volt.

Majd a jövő évadban fog meglátszódni a nyoma, ha meg fog egyáltalán látszódni. Mindenesetre az állítólagos időugrás máris sokat segíthet a továbblépésen.

12. évad még biztos lesz ilyen jó nézettség mellett. Az ABC 3. legnézettebb drámája, bár lassan már a 2. lesz, ha a Scandal tovább bukdácsol.

Bogyó - 2015. 04. 25. 01:03

Én nem hiszem, h meg fogom nézni ezt a részt :( Olvastam Fb-on, meg olvasom itt is, mi történt… Bennem vmi eltört. Tizenegy éve követem MerDer sorsát. Ezt már nem veszi be a gyomrom.

Roxi - 2015. 04. 25. 12:58

a “többet nem fogom nézni”-t minden évben eljátszották, erre a nézettség sosem változott. Őőőő.lehet most viszont az egyik alapszereplő távozott,ráadásul véglegesen. Én speciel méé egyszer sem mondtam ezt,hogy többet nem fogom nézni.Most mondom először és eléggé így is gondolom. Egyébként úgy érzem,hogy ezután amúgysem maradt már sok évad a sorozatban.

szepi06 - 2015. 04. 25. 14:06

Én is sajnálom, hogy ezzel gyakorlatilag vége a M

Csorozatomnak :( :( :(

Csilla0422 - 2015. 04. 25. 15:45

Ha már Dereknek “halnia” kellett, Shonda a lehető legjobb módon oldotta meg. Vidéki kórház –> nincs felelősség a feleségen, a testvéren és a közvetlen kollégákon. A saját kórházában nyilván meg tudták volna menteni, de nem ez volt a cél.

Mer, szinte hihetetlen, hogy mennyire az anyja nyomdokaiba került. Imádott férfit elveszítette, (igaz ő nem önszántából ment, mint Richard) egyedül maradt a gyerekekkel és most már a gyerekek mellett “csak” az orvosi karrier maradt. Ahol egyre jobb. Tulajdonképpen sorozat róla és anyja örökségéről szól, a többi “csak” köret.

Nekem sem tetszik, hogy így alakult, mert lehetnek ebben a sorozatban új párosok, az örök akkor is MerDer marad. Callie szavaival: Team MerDer!

Roxi - 2015. 04. 25. 19:31

Visszagondolva érdekes,hogy két résszel ezelőtt lehurrogta Amie Meredithet,hogy neki fogalma sincs milyen érzés elveszíteni azt akit a legjobban szeret.Nyilván az írók már akkor tudták,hogy miért adják ezeket a szavakat a szájába,…

debcsillu - 2015. 04. 25. 21:20

Roxi: na igen, én most ezt várom a legjobban, hogy köztük kialakuljon vmi értelmesebb viszony, barátság netán…

Deny - 2015. 04. 25. 21:27

Előbb szerintem Amy “ki fogja nyírni” Mert, amiért nem hagyta, hogy elbúcsúzzon Derektől, azután persze valószínűleg össze fognak tartani.

Nagyon sok volt az előreutalás, szó szerint a képünkbe tolták már előre. “Tudok élni nélküled, de nem akarok.”
“Te még nem vesztetted el életed szerelmét.” “Olyan boldog vagyok, megvan mindenem.” stb.

debcsillu - 2015. 04. 25. 21:43

Na és eszembe jutott még egy durva dolog…mi van ha Mer terhes? ugye Derek rá akart hajtani a 3askára mielőtt elindult…ez még egy érdekes vetület lenne…

Kriszta - 2015. 04. 25. 22:05

debcsillu: Nem hinném(nagyon remélem hogy nem) hogy ezt meglépnék.Szerencsére a gyerekek nem játszanak olyan nagy szerepet ebben a sorozatban.Alig vannak a képernyőn.

Csilla0422 - 2015. 04. 25. 22:19

Debcsillu, egyre rugózik az agyunk. :)

Amúgy feltűnt még valakinek a dátum Derek autójában? 2015.03.26. MerDer eljegyzése 2009.03.26. Ez azért volt, hogy még jobban fájjon?

debcsillu - 2015. 04. 25. 22:32

Csilla0422: igen, néha olyan mintha magamat olvasnám, mikor te írsz… :D
(a dátumot nem figyeltem, de érdekes…)

Kriszta: miből gondolod h nem lépik meg? ez a sorozat kezd már lassan olyan lenni mint az Édenhotel: bármi megtörténhet… :D

szepi06 - 2015. 04. 25. 23:06

Csilla, Igazad van. Bombarobbanás, fulladás, lövöldözés, Alzheimer-es édesanya,aki mellesleg az ország egyik legelismertebb sebésze, 2 váratlanul felbukkanó ismeretlen testvér, “főnök-mostohaapa” repülőgép-szerencsétlenség,örökbefogadás utáni Zola- elvétel, “szuper-vihar”, “megveszem- a kórházat-ahol gyakornok voltam” nagy hirtelen ennyi ami eszembe jut… Szóval bármi, de tényleg bármi megtörténhet…

debcsillu - 2015. 04. 26. 08:07

(400 :-) )

Deny - 2015. 04. 26. 10:34

Ha Mer valós személy lenne, ő lenne a világ legszerencsétlenebb embere, az biztos! Csodálom, hogy ennyi tragédia után épeszű maradt!

Ha Mer terhes, az akkor már jövő héten ki fog derülni, mert állítólag fél évet ugrunk majd előre a rész közben.

beryl - 2015. 04. 26. 11:28

Hm… ez a Shonda Rhimes egy Atyaúristen. Aki nem tetszik neki, vagy összevész vele ki(ny)írja a sorozatából.
Én azért sajnálom Derek kiírását, mert ők voltak az egyetlen páros, akik kitartottak egymás mellett, és nem az volt a problémára (vagy unalomra) a megoldás, hogy összeállok mással, aztán ‘Jaj, ne haragudj, megbántam!’ Ahogy Mer megfogalmazta tömören: Tudok nélküled élni, de nem akarok.

Roxi - 2015. 04. 26. 11:56

Ez amúgy kiderült már,hogy Dempsey akart távozni vagy csak úgy kiírták? Nem nagyon volt időm utánaolvasgatni…

Deny - 2015. 04. 26. 12:27

Eléggé ellentmondásos a dolog, mert egyes cikkek szerint összebalhéztak, mások szerint közös megegyezés volt, megint mások szerint egyszerűen kiszállt…

Patricket ismerve, szerintem több szabadságot kért a versenyzés miatt (és lehet, hogy a válása miatt), ami már nem fért bele, hiszen már így is 6-7 részt kihagyott, ami azért kitesz 3-4 hónapnyi forgatási időt. Azért gondolom, az ABC-nek sem érte meg évi kb. 8 millió dollárt adni neki feleannyi szereplésért.

Shonda szerint nem ez volt a terv, és tényleg érződött a részen, hogy olyan hirtelen volt, mintha kicsit összecsapták volna, mert nem volt rá elég idő.

Szerintem ez Patrick sara, hiszen már kb. a 8. évad óta hangoztatta, hogy “ki akarok szállni”, látszott is rajta, hogy már unja. És azt sem titkolta, hogy mindig is a versenyzés volt az élete, és a sorozatot szinte csak a pénz miatt folytatta.

Azt mondta, az utolsó munkanapja olyan volt, mint a többi… Hát nem tudom, érdekes, hogy pl. Sandra Oh nagyon szomorú volt az utolsó munkanapján, Dempsey meg elég közömbösen beszélt róla. Csak akkor érzékenyült el, amikor az Ellennel való munkáról kérdezték.

Csilla0422 - 2015. 04. 26. 17:09

Milyen érdekes, ha pl. Sandra Oh még nem akart volna elmenni a 10. évad végén, Maggie (még) nem lenne itt. Ha P.D. nem kért volna több időt a versenyzésre, Amy (még) nem lenne itt. P.D. távozásával viszont Shonda nagy álma soha nem valósulhat meg, szeretett volna egy rész, ahol a Shepherd család együtt van.

Lehetett olvasni olyanról is, hogy P.D. elszállt saját magától, ami a válásához a sorozatból való “kiírásához” vezetett.

Amiket Shonda kap… pedig más lehetősége nem nagyon volt.

Derek “elnöki” kutatását lezárja -e Amy? Miként fog Derek halálra hatni rá? Mer hogyan tovább McDreamy nélkül? Ki lesz az új elnökségi tag?

Amúgy a McDonald’s is megemlékezett McDreamyről.

Csilla0422 - 2015. 04. 28. 21:33

Joe Adler lesz a másik új gyakornok? A kérdés a gyakornokon van. Brutális és érzéketlen dolog volt új McDreamyként belengetni.

Azt hittem Cristina távozása után Owen visszakapja a tökét, de még picsogósabb lett, mint volt.

A következő rész (talán legjobb szó rá) szívszorító lesz.

Deny - 2015. 04. 28. 22:17

Eddig kíváncsian vártam a folytatást, most már viszont kezdek aggódni. Nem tetszik az irány, amibe halad a sorozat… Tudjuk, hogy lesz időugrás. Én 6-7 hónaposat olvastam, de egyesek szerint lesz az 1-2 év is! Ez már nem tetszik, pláne így évad közben. Max. úgy lenne jó, mint a SzülFelben két évad között. És a tetejébe már jön is az új katasztrófa a 11×23-ban és 24-ben. Láttam képeket is, Mer könnyebben sérültnek tűnik.

Olyan jó évad ez, erre most jönnek az ilyen nézettségvadász húzásokkal… Félek, hogy a visszájára sül.

Csilla0422 - 2015. 04. 28. 22:51

Deny, a bizonyos gyerekes kép alapján az ugrás lehet akár 5 év is. Ez durva lenne. Az a jelenet jobban illene Mer álmába v a képen egy idegen gyerek van. :)

debcsillu - 2015. 04. 29. 08:10

valaki küldjön már pls vmi linket h ezeket az infókat honnan szeditek? :D

kösziköszi!
A későnérkező :P

Deny - 2015. 04. 29. 10:44

debcsillu: én Facebookról meg twitterről főleg, meg az ABC kiadta az epizódismertetőket.

Csilla0422 - 2015. 04. 29. 12:10

Twitter nekem csak az van.
Ugyan nem szeretem Calzonat, de van kibeszélő/fórum nekik és ott minden van a sorozattal kapcsolatban.

szepi06 - 2015. 04. 29. 20:09

Durva lehet Meredithnek lenni. Tudom, hogy csak egy kitalált karakter. De nem tudom elképzelni, hogy ha létező személy lenne, hogyan lehetne ennyire hidegvérrel reagálni ezekre a dolgokra amik vele történtek eddig. Szerintem veszélyes amikor valaki így reagál és ennyire elnyom magában mindent.

Andi - 2015. 04. 29. 22:59

Helló,
valamikor régen írtam már a fórumra…
Most megint úgy éreztem, hogy muszáj.
Én még csak most néztem meg a 21.részt. És nem akartam elhinni, pedig már itt is felvetődött, mint lehetőség. Biztos kiderül majd a koncepció, de ez most nem esett jól.

Andi - 2015. 04. 29. 23:15

Közben visszaolvastam az összes utolsó rész utáni kommentet. Hát kiváncsi vagyok a folytatásra.
Én nem láttam az első évadot, utána kapcsolódtam csak be, de most legalább lesz miért megnéznem.
Nekem Mer és Derek kapcsolata a sok viszontagságos kanyargás ellenére mindig azt sugallta, hogy van ilyen szerelem és megtalálhatja az ember… erre… :(
áh….

Kriszta - 2015. 04. 30. 13:07

Andi,mindenképp nézd meg az első évadot.
Az egyik legjobb évada a sorozatnak és természetesen rengeteg információ van benne(alapozás nyilván) ami később visszaköszön. :)

Csilla0422 - 2015. 04. 30. 16:18

HB, “normál” esetben már köröznek a donor keselyűk, de Derek szervei a baleset és a műtétek alatt olyan shocknak voltak kitéve, hogy alkalmatlanná váltak az átültetésre.

Kriszta, tippelős játék? :) A régiek közül kik lesznek jelen a mai részben?

A szinapszis szerint Dan ebben a részben jött volna vissza, valamint Japril, Bailey – Ben lett volna központban. De pár óra és kiderül, hogy mi lesz.

szepi06 - 2015. 04. 30. 16:35

Olyan jó lenne, ha Cristhina jönne vissza:)

Kriszta - 2015. 04. 30. 17:24

Szerintem Cristhina nem jön(megérzés),pedig nyilvánvaló lenne.Én Addison-t várom,Derek testvéreit és az édesanyját.
De pl szerintem Izzy sem lesz itt.

Deny - 2015. 04. 30. 18:21

Állítólag nem jön senki, hacsak nem meglepetésnek szánják. Gondolom, agyonpromózták volna, ha lennének visszatérők. És gondolom a többiek sem nagyon egyeztek bele. Sandrának szerintem még túl korai lenne, Kate Walsh meg már szerintem túl van a Shonda-perióduson, bár azt nyilatkozta, hogy örömmel beugrana egy rövid időre.

Csilla0422 - 2015. 04. 30. 20:35

Ha tényleg nem jön senki az elég furcsa lesz. A Twitteren volt egy olyan kép, hogy kik azok akiknek feltétlenül ott kell lenni. Shepherd család, Papa Mer, Addie, Burke, Cristina… Szerintem örülhetünk, ha Shepherd család ott lesz.
Nem sok idő volt összeszedni őket.

Deny - 2015. 04. 30. 21:29

Igen, de azért azt ne felejtsük el, hogyha a színészek nem bólintanak rá, akkor nincs mit tenni, hiába “illene.”
Viszont akkor remélem, kitalálnak valami jó magyarázatot a hiányzásukra.

Csilla0422 - 2015. 04. 30. 21:49

De jó, hogy lehagytam a végét. :) Nem sok idő volt összeszedni őket, így kérdéses a jelenlétük, plusz a költségvetés sem elenyésző tényező.

Az előző részben azért voltak ám nagyon Derekes dolgok pl.: komp, a műtét előtti szokásos mondta, horgászás emlegetése és az, hogy miért is lett ő McDreamy.

Ebből a részből ennyi idő alatt ennél jobbat/többet nem nagyon lehetett volna kihozni.

Roxi - 2015. 04. 30. 21:51

Közben újra megnéztem “kínzásként” immár magyar felirattal.Így másodjára már kevésbé bosszant az elmaradt CT.Inkább az,hogy Derek,hogy lehetett olyan hülye,hogy keresztbe áll az úton és matat a telefonja után.Persze a balaset után nem jött arra jó sokáig senki,azt htte most sem fog.Az meg valóban érdekes,ha ott sosincs térerő,hogy csöröghetett a telefonja…

Csilla0422 - 2015. 04. 30. 22:06

Roxi, nálunk is van olyan 5-10 méteres útszakasz, ahol nincs térerő. Nem is ez a lényeg.

Kering egy olyan kép, hogy az autót, ami belemegy Derekbe Shonda vezeti. :)

Én nagyon várom a mai részt és a folytatást is. Ha jól számolom 12X01 lesz a 250. rész.

Deny - 2015. 04. 30. 23:16

Csilla: hivatalosan a 12×06 lesz a 250. Vagy a 12×05, ha a holnapi részt 2-nek számítják :)

Kriszta - 2015. 05. 01. 07:55

11×22
Hát a temetést gyorsabban lezavarták mint vártam.
A Meredith-es részek fantasztikusak és szívszorítóak voltak.Engem ezek a visszatekintések tönkre tesznek… :/

A többiek részeivel a kórházból nekem teljesen olyan érzésem volt mintha két külön részt néznék,annyira nem passzolt össze Meredithével.Így nekem a 120/130 perc egybe nem adott egy tejes összefüggő összképet,fura volt.

UI:
Aki megtippelte Ellis érkezését küldje már el légyszi a heti 5.ös lottó nyerőszámait!

Kellemes hosszú hétvégét mindenkinek!
Nekünk meg akik dolgoznak,kitartást! :)

szepi06 - 2015. 05. 01. 09:36

Abban, ahogy Miranda megsimogatta a liftben Mer karját szavak nélkül is minden baráti benne volt. És a kompos sapka :( :)…. Nagyon tetszett ez a jelenet.

Kriszta - 2015. 05. 01. 15:48

Oké,felkeltem visszaolvastam a kommentem.Nyilván nem 120/130 perces volt,csak az éjszakás műszakok után kicsit nehezen megy a számolás. :)

szepi06 - 2015. 05. 01. 16:00

Kriszta, én is épp ezt számoltam, csak nem akartam szólni:) :) Már azon agyaltam, hogy valamiről lemaradtam vagy van fent valami hosszabb rész vagy ilyesmi.:)

Csilla0422 - 2015. 05. 01. 18:40

A kórházas részekben a plasztika tetszett, ahogy a betegek bátorították egymást. Jók voltak azok a részek is, ahol bandáztak az orvosok. No meg ahogyan Arizona ott volt Jacksonnak.
Nagyon bejöttek a Callie – Dan jelenetek. Remélem, hogy lesz belőlük valami. Az utsó részük emlék is volt Dereknek.

Majd 1 évet láthattunk arról, hogy miként haladnak a dolgok tovább. A kórház ellenpólusaként ott volt Mer a múltban ragadva.
De milyen múlt volt az!!! Ellis és Derek. Részekben csepegtetve újra megkaptuk, hogy Derek miért is lett McDreamy. Ha már Mer az anyja nyomdokaiba lépett, akkor Ellis a sírjából tángálja tovább lányát.

Szepi, az a 2 jelenet, amit te is írtál, szavak nélkül is mindent visznek. A ráadás, amit pici Ellisről mondott Mer Alexnek.

schweinsteiger - 2015. 05. 01. 21:02

Fura, de nekem tetszett. A múlt heti rész meg sem hatott szinte, mert tudtam h mi lesz, és fel volt cseszve az agyam. Amelia nagyonjó volt. A gyereket tippeltem h lesz, be is jött, annyi összevissza hihetetlenség volt már itt, h abból nem lóg ki. De a chasing cars-szal megvettek, az nagyon adta. Meg az Amelia-Owen jelenet

De még mindig nem értem, ezt az egészet, MIÉRT… :( Szinte le se tudom írni h mi a rossz érzés. Csalódott vagyok, de nagyon, meg szomorú. Sosem lehet így boldog vége.

szepi06 - 2015. 05. 02. 17:28

Én ezt szeretem Mirandában, hogy megvan a maga néha nyers stílusa, ami amúgy nagyon vicces. De ha baj van akkor mindig kiáll az övéi mellett, mindezt úgy, hogy nem beszéli túl a dolgokat. Néha egy-egy fejmosás aztán mindenki mehet a maga dolgára…

szepi06 - 2015. 05. 02. 17:40

Schweinsteiger, nekem is rossz volt, de a vége valahogy megnyugtató volt. Talán valahogy kiheverik… Tényleg ijesztő volt Amelia a poénjaival és látni külső szemlélőként azt a sok feszkót benne, ami így jött ki belőle. Örülök, hogy Owen “kiborította” úgymond, ez nagyon kellett neki. Gondolom senki nem mert beszélni vele, nem egy könnyű természet azért és nem igazán enged magához közel senkit.

kisanna - 2015. 05. 03. 09:43

őszintén megmondom, én letöltöttem, de nem tudtam megnézni. amúgy sincs mostanában túl jó kedvem, ezért -a nyilvánvaló WTF-érzésen túl- még le is húznak rendesen ezek a részek. ezért beletekertem, de nem néztem meg végül. főleg, hogy dupla. kicsit félek tőle, de az is lehet, hogy csak simán véget ért a nagy rajongásom.

debcsillu - 2015. 05. 04. 09:22

Lehet hogy a kisebbséghez tartozom ezzel a véleménnyel, de nekem nagyon-nagyon tetszett ez a rész…ok, az idősíkok közti vágások nem voltak a legprofibbak, de a flashbackek, a dialógusok, és kb minden a helyén volt nekem.
JJ halálán sírtam nagyon, meg mikor Alex megjelent Mer-nél a kh-ban…

Ja, elég fura volt h Jo-Alexnek szinte nem is volt közös jelenete, még karácsonykor sem, lehet megágyaznak egy esetleges szakításnak-távozásnak?…

(és jól értelmezem hogy a 7en nem lesz rész, hanem jövő 7en az évadzáró?)

Deny - 2015. 05. 04. 09:43

Lesz rész most is, a 23. 14-én lesz a finálé.

debcsillu - 2015. 05. 04. 10:05

Jaaaa azt hittem ez a duplarész volt a 22-23…de akkor ez király így, kíváncsi vagyok, mi lesz az évadvégi csavar, ha így lesz még…

Deny - 2015. 05. 04. 15:06

Igen, ez sokakat megtévesztett. Ez nem dupla rész volt, hanem egy hosszú. :)

Roxi - 2015. 05. 06. 20:48

Értem én,hogy az iőugrás miatt kellett,de kicsit hosszúnak éreztem ezt a részt.A Baley és a pasija(ebből is látszik mennyire jelentéktelen figura, még a neve se ugrik be)közti jelenetek full érdektelenek voltak. Amelia-Owen jó volt,Richard-Kathrine is.Meredith sztorija,meg az anyjával párhzamosan futattva szintén.

Ahogy olvasom most jön az Amelia-Meredith vita Derekről, ami várható volt.

Andi - 2015. 05. 06. 23:09

Azért az nem baj, hogy a korábban tippelt sok év helyett csak egy telt el ebben a részben.
Már megint sikerült alaposan kisírnom magam… remélem reggelig kipihenem :)
Fájt az egész és igazságtalannak érzem, ahogy Derek elment és vele a boldog, hosszú, szerelmes évek ígérete.
De az ugrások szerintem találóak voltak, Amelia története pedig nagyon megfogott.

Csilla0422 - 2015. 05. 06. 23:52

Nagy a valószínűsége a 12. évadnak, hiszen hivatalosan bejelentették, hogy Debbie Allen több részt is fog rendezni.

Oké Lizzie Shepherdöt és Leaht szeretném itt látni. Ha lehet Derek és Mark is jöhet, igaz már csak megemlékezés lesz.

Kriszta - 2015. 05. 08. 03:07

Nem tudtam aludni ezért most először élőben néztem az új részt.A jó ég áldja meg az ABC-t,hogy 7-8 percenként benyomott egy kb 3 perces reklámblokkot.Állandóan kizökkentett.

Meredith és Amelia beszélgetése volt szerintem az epizód legerősebb pillanata illetve April a rész végén ahogy beállított a beteggel meg a kocsival.Nem igazán értem Jacksonnak mi a baja A. viselkedésével.Máshogy dolgozzák fel a veszteségüket,de April nem az önpusztításba menekült hanem éppen ellenkezőleg.Remélem lesz egy beszélgetés még erről köztük.

Webberék szerelmi(vagy munka miatti) drámáját már nagyon unom.
És nem tudom jó ötlet volt e már megint belengetni az új gyakornokokat…A mostaniakkal is alig kezdek még valamit.

Roxi - 2015. 05. 08. 08:05

Hivatalos,lesz 12.évad. Egy pár hete még nagyon örültem volna ennek,most már nem tudom…

debcsillu - 2015. 05. 08. 09:23

Fú, de idegesítő volt ez a rész…ha végén azt a kocsiban maradt embert vagy a hibernált srácot (vagy akár mind2-t) sikerül megmenteni, az már tiszta sci-fi, pedig a GA-ban azt szerettem, hogy valamelyest ‘életszerű’ eseteik vannak…
Az lenne sztem az ‘okos’ ha az apuka meg tudná nézni a babát, és valamelyik szülő meghalna, van esély h az anya, volt már ilyen jópárszor a sorozatban…

Viszont ami nem fér a fejembe, hogy a magánéleti szálakat miért kell mindig ennyire megkavarni, engem már nagyon idegesít a Jolex vekengés, és a Webber-Averymama ügy is, miért nem lehet békén hagyni végre őket???

Jackson-April meg…sztem Jacksonból megint előjött az elkényeztetett ficsúr aki régen volt, aki nem tudja átérezni a másik ember érzéseit…de remélem nem szedik szét őket is ennyi küzdés után h egymáséi legyenek…

Steph viszont szuper keménykezű supervisor-ként, örülök h így szerepeltetik :)

És várható volt h Mer visszaköltözik Alexhez, kíváncsi leszek h ebből mit hoznak ki…

schweinsteiger - 2015. 05. 08. 10:15

Roxi
ugyanígy vagyok vele….ez a rész meg elég gyenge volt. Mer és Alex összejön? vagy mi a fenét akarnak ebből kihozni?

Csilla0422 - 2015. 05. 08. 11:01

April f.ing awesome Kepner!

Stephanie badass Edwards!

Jackson miért kell ez?

Mer – Amy nagyon ott volt.

Jolex, Mama Avery – Webber???

Ritka nagy balf.szok az új rezidensek. Minek vannak itt? Remélem, hogy egy sem lesz állandó. Hozzák vissza Leaht!

Hivatalosan is visszavonom a stopizást!

Én várom a 12. évadot! Igaz már nem lesz olyan, mint volt.

kisanna - 2015. 05. 11. 15:55

hát, ha a beharangozóban ígértek igazak, akkor az utolsó 2 részben látott új karakterek lesznek a 12. évad magja. elég idegesítőek valóban.

egyébként számomra egyre érdektelenebb a sorozat, nem bírtam a 2 Derekes részt megnézni azóta se, de még kitartok. ha már ilyen régóta nézem, most már úgyis csak 1 rész van az évadból:)

Roxi - 2015. 05. 11. 19:30

Ez egy igen jó rész volt.Vártam már Améliától ezeket a mondatokat és teljesen igaza volt.Miért sietett annyira Meredith lekapcsolni a gépeket? Ha Amélia történetesen nem agysebész akkor is megvárhatta volna,hogy elbúcsozzon tőle.Így meg pláne ott motoszkál benne élete végéig a gondolat,hogy ő esetleg megmenthette volna Dereket.

Csilla0422 - 2015. 05. 12. 15:09

Roxi, ez volt a költségkímélőbb megoldás, lásd a temetése, amiből jóformán semmit sem láttunk. Dereknek nagy családja volt. Ha Amy megy, akkor jönnek a kérdések, hogy a többi tesó, anyu miért nem volt ott stb.

Dereknek volt egy olyan mondta: Már túl késő!!! Tudta, hogy túllépték azt az időt, amikor még menthető volt.

Amy azon kívül, hogy agyhalottnak látja a bátyját mást nem tudott volna tenni.

Csilla0422 - 2015. 05. 12. 20:01

ABC President Paul Lee confirms that Season 12 is not final season
“I would like to see [it] run for many, many years to come.” Ezt már mondta tavaly is, a ER szeretné túllépni. Shondanak sok új ötlete van.

Kriszta - 2015. 05. 12. 20:51

Én is olvastam.Hát…nem tudom,lehet hogy jobb lenne ha a következő lenne az utolsó szezon.
Bármennyire is szeretem a sorozatot,egyre kevésbé tudják úgy csavarni a történetet,hogy érdekfeszítő legyen egy egész évadon át,illetve Jo-ék óta valahogy nem megy igazán az új emberek behozása a sorozatba,legalább is számomra teljesen érdektelenek,a régebbiek meg kezdenek elfáradni.
Szerintem ha Meredith(és persze a többiek is) története kapna egy jövőbe tekintő tisztességes befejezést a következő évadban,az méltó lezárása lenne a sorozatnak.

Andi - 2015. 05. 12. 22:40

Ez a rész most nem nagyon hatott meg.
Aprilt nagyon bírtam a végén :D
Amelianakl igaza volt és Webber küszködése: a munka fontosabb, mint csalá – még mindig, fárasztott.
Reméljük a következőben jobban alakulnak a dolgok…

debcsillu - 2015. 05. 14. 10:26

Az ER-t is mindenki temette Greene halála után, aztán még volt jópár szuper évad utána szerintem :)
Én bizakodom, bár az új szereplők iszonyat bénák, remélem közülük is kinyírnak-elküldenek párat a köv évad elején :D :P

Csilla0422 - 2015. 05. 14. 17:18

Nagyon remélem, hogy egyik sem lesz állandó. Még Shane is szimpatikusabb volt, pedig őt ez elején nagyon nem szerettem.

Az szerintem már túlzás lenne, ha a fináléban még valakiért jönne a kaszás. De Shondanal soha nem lehet tudni…

schweinsteiger - 2015. 05. 14. 20:12

Nagyon kíváncsi vagyok, mit találnak ki nekünk ma éjjel. Szerintem a Jo – ALex szakítás az tuti, Jackson-April is esélyesek erre, de ezek közül egyik sem lenne meglepő annyira, tuti lesz vmi irreális csavar…

Csilla0422 - 2015. 05. 14. 21:23

Irreális csavar Callie – Arizona páros összehozása lenne előzmény nélkül, bár erre 10X9 volt a példa.

Egy párnak vége, egy meg stabilizálódik. Kérjük a további tippeket! :)

Deny, hol vagy?

Kriszta, reklámmal dúsítva nyomatod most is? Csak azért, mert az utsó esélyed ebben az évadban. :D

Kriszta - 2015. 05. 14. 21:35

Hát még nem tudom.5 éjszakás műszak után vagyok,lehet pihennem kellene,hogy holnap könnyebben menjen a szezonzáró kritika írása ;)
De én attól a rengeteg reklámoktól agyf*szt kaptam múlt kor is :D

Kriszta - 2015. 05. 15. 08:00

“That was probably the calmest season finale ever.”-egy rajongói hozzászólás a fb-on.

Egyetértek. :)

schweinsteiger - 2015. 05. 15. 10:00

Hát, nem tudom. Meredith kb 2 rész alatt “kiheverte” Derek halálát. Nyilván nem azt szeretném látni, hogy ül és bőg, meg időugrás volt stb, de fura..Olyan hiányérzetem van. Jo Alex kibékülésért kár, Jo nagyon irritál. Többet nem is nagyon tudok mondani erről a részről…:D Aranyos volt, ennyi.

jessm - 2015. 05. 15. 10:09

Ok volt a finálé, de ez nekem kasza

Az utolsó szög az volt, hogy Japrilt megint elővették cliffnek , hogy mi találgassunk hogy döntött April. Találgattunk 9 évad után, 10×13 utén, aztán 11×8 azt találgattuk mi lesz a gyerekkel.
Ez megbocsátható lenne, ha ezek a dologok fel lennének építve, de kb. láttunk belőlük pár mp minden részben, vagy annyit sem, aztán bumm megint dráma nekik.
Ráadásul a betegek egész évadban nem érdekeltek, Derek meghalt, Calzona is totál hgelyrehozhatatlan , már nem is vicces a sorozat, csak szenvedés – szenvedés-szendvedés.

Ez így összeadva kasza.

Jó 11 évad volt, volt de most tényleg kasza.

schweinsteiger - 2015. 05. 15. 11:45

én nem fogom kaszálni, de most szerintem elég sokan igen :(

Deny - 2015. 05. 15. 15:17

Jó kis finálé volt, de nagyon fura, hogy nem történt semmi drasztikus :D nekem ez egy picit csalódás is, mert tényleg izgalmak nélkül maradtunk a nyárra, de ez nem tragédia :)
Remélem, Sarah nem hagyja el a sorozatot, de nem hinném, hogy így lenne.
Mer és Maggie nagyon jók együtt, sokkal jobban bírom, mint Lexie-t, pedig őt is szerettem.
Most Baileynek szurkolok, hogy sikerüljön neki, és ne mindig Catherine győzedelmeskedjen.

Nekem eszembe nem jutna ennyi év után kaszálni, le is húznék 11 évet a vécén. Én még kínok közt is nézném, bár mondjuk a GA sosem lesz olyan, mert még a gyengébb részek is nagyon jók.

schweinsteiger - 2015. 05. 15. 16:38

De azért ez mégiscsak egy szerelmi sztori alapból. Emiatt szerettünk bele nagyon sokan. Elnézegetem az Amelia-Owen párost is,sőt, nekem kifejezetten tetszenek, de ők akkor sem MerDer. És Mer ezekután majd újra pasizik? Ha igen, nemtetszik. Vagy azt fogjuk nézni h milyen sikeres a melóban, és elvan a gyerekekkel? ez se tetszik. Szóval ezért értem meg azokat, akiknek innentől kasza. A főbb szálak le lettek zárva, max a Japril nem, ami meg kicsit erőltetett, előre látható volt..

Még mindig nem hevertem ki Dereket, na :D :(

Csilla0422 - 2015. 05. 15. 16:43

We have to dance it out. Az hiszem ezzel Mer mindent elmondott. Az a 3-as Mer-Amy-Maggie bizakodásra ad okot a jövőt illetően akárcsak Arizona – April páros.

Amikor Amy meghallgatta Derek üzijét…

Team Bailey!
Steph :)

Jonak miért nincsenek majmai? A kis majmok közük a névtelen gyakornok (nem a Mentalistas szőke v a bájgúnár) kicsit Georgera emlékeztet.

Jobban örültem volna, ha Jolex megy szét. Most, hogy MerDer-t már nem tudják szívatni rászálltak Japril-re. Ők is nagyon sokat szenvedtek már! Miért nem lehetnek boldogok?!

Amúgy az évadban voltak ennél sokkal jobb részek is. Bár az is érthető, hogy a nagy veszteség már megvolt.

Kinti fórumon olvastam ma olyant, hogy inkább hozzák vissza Leaht és Shanet.

szepi06 - 2015. 05. 15. 20:47

Nekem tetszett, olyan kis lájtos rész volt. Mondjuk rendesen furcsa, hogy nem halt meg/ költözött el senki. Bailey megint nagy arc volt.:) Megérdemelné már, hogy főnök legyen. Nekem tetszik, hogy ilyen baromira magabiztos:) “who is the chief? I am the chief” :)

Avery anyja pedig tényleg egy diktátor, egy sárkány!

Mer pedig végre ismét egy kicsit a régi Meredith volt.

Skyroads - 2015. 05. 17. 17:24

Reméljük, Bailey vmi érdekes ellenfelet kap. :) Egy régi arc is lehetne akár. De ezután a fene nagy magabiztosság után elég egyszerű lenne, ha tényleg simán nyerne. Bár én drukkolok neki ettől függetlenül.

Roxi - 2015. 05. 17. 19:11

Tényleg elég nyugodalmas évadzáró volt,bár Derek halálánál nagyobb sokkot nem tudtak volna beletenni,így inkább ilyen lett. .Derek hiányzik már most,jó volt legalább kicsit látni. MerDer végeztével a párocskák közül majd mindegyik hidegen hagy,talán Amelia és Owen az akikért tudok szurkolni.

debcsillu - 2015. 05. 17. 19:48

Én annyira vártam hogy ott az esküvős hőzöngése kozben vagy utan megmondják Bailey-nek hogy valaki onnan a szobából lesz az ellenfele, lett volna all-leeses asszem :-D
A vegen a három csaj összehozása nagyon tetszett, a “dance it out” is reg volt mar, ide pont illett :-)

Csilla0422 - 2015. 05. 17. 21:29

Debcsillu, látom ismét hasonló jelenetek “fogtak meg” minket. :D Babszi hogyan van? Te hogyan vagy?

Egy dolognak nagyon örülök, hogy nem lett újra Calzona. De ismét felvetődik, hogy 10X09 végére miért volt szükség? Illetve miért voltak újra együtt? Most már 2 éve külön vannak, remélem már így is marad.

kisanna - 2015. 05. 18. 10:41

nekem már olyan semmilyen lett az egész, elnézegetem, de ha visszagondolok az évadra, nem maradt meg igazán semmi… Derek halála szerintem sok rajongóban elvágott valamit, bennem is. ettől még nincs kasza, és lehet érdekes is, meg minden, de már nem lesz a régi.

(btw, az hogy lehet, hogy az összes gyerek hirtelen eltűnt a képernyőről, pedig már elég sok van belőlük?…)

kisanna - 2015. 05. 18. 10:42

ja és igen: Jackson egy barom!

Andi - 2015. 05. 18. 22:20

Nem bántam, hogy megúsztam ezt a részt sírás és döbbenet nélkül :)
Remélem a nyári szünet alatt nem fogok elfeledkezni a visszatérésről, így, hogy nincs meg a következő évadra szóló kulcskérdés… ;)

Csilla0422 - 2015. 05. 19. 12:07

Stephanie és Jo most hányad évesek?
Ha jól számolom 4. Amikor Arizona összejött Leahval akkor voltak 2. Arizona azt mondta az évad közepén Nicolnak, hogy 1 éve volt már kapcsolata Leahval. Szóval akkor voltak 3. Majd az évadban volt 1 év ugrás, így jött ki nekem a 4. Viszont Alex azt mondta Jonak, hogy a képzése felénél tart. A 3 év sehogy nem jön ki. Valaki?

Szerintetek a gyakornokok közül ki lesz állandó? Tutira a bájgúnár Luca. Én pl. jobban örülnék annak, aki leszedte a nyakmerevítőt. Ő lehetne az új 007 :)

Ben és Mama Avery több szerepet kaphat.

Andi - 2015. 05. 19. 13:10

A life.hu – n az írták, hogy Patrick Dempsey rákos és igazából ezért szállt ki a sorozatból. Szerintetek van ebben igazság?

Deny - 2015. 05. 19. 15:32

Szerintem a negyedévet kezdték :)

A Dempsey rákos pletyka szerintem totális kamu, ezt az egyet nem kell elhinni. Én olyat olvastam, hogy viszonya volt egy kellékessel/háttérmunkással, aki Ellen jóbarátja, és nagyon elfajult a helyzet és a vita a kulisszák mögött.
Ezt sem hiszem el, de ez hihetőbb, mint a rákos sztori.

Kriszta - 2015. 05. 19. 15:35

Életemben először mentem fel erre a bizonyos honlapra,és őszintén ennyi idióta/haszontalan cikket rég láttam már egy helyen,én a helyedben nem venném biztos forrásnak egyik magyar bulvár honlapot sem. :)
Legalább is előtte keress egy külföldi cikket(és persze az is lehet kacsa),de én erről így hirtelen nem találtam semmit máshol!

kisanna - 2015. 05. 19. 16:03

nem hiszem, hogy ezekből bármi igaz lenne, viszont Derek utolsó jelenete nagyon megmaradt; annyira öregnek tűnt amikor a kompról telefonált haza… na mindegy, ez csak úgy eszembe jutott.

Csilla0422 - 2015. 05. 19. 17:20

Köszi Dany! Tudtam, hogy a matekozásban számíthatok rád. A többi felvetésre esetleg?

Pletykáról vagy félreértésről lehet szó. P.D. édesanyja tavaly hunyt el rákban. Patrick támogatója az egyik központnak is.

Én olyant olvastam, hogy Ellen P.D. felesége mellett állt ki az állítólagos viszony kapcsán és ő is “megcsalva” érzete magát. Szóval erről is ennyit.

Deny - 2015. 05. 19. 18:14

A gyakornokok közül nekem eddig a “liftes csaj” szimpi, bár még nem sokat láttunk egyikből sem. :D DeLuca szerintem tuti maradni fog, és szerintem ennyi elég is. Joe Adler nagyon furán néz ki (bocsi!), megijednék, ha ő lenne az orvosom :D

Mondjuk az fura, hogy Jo nem kapott gyakornokokat.
Avery mama tuti többet fog szerepelni, aminek nem feltétlenül örülök, mert neki pont ez áll jól, hogy néha beugrik. Ha sokat fog szerepelni, elviselhetetlen lesz :D
Ben már ebben az évadban több szerepet kapott, szerintem ez így fog maradni.

Kíváncsi vagyok, folytatják-e a transznemű sztorit, bár most hogy már egy év eltelt azóta, nem tartom valószínűnek.

Csilla0422 - 2015. 05. 19. 18:46

Az egy dolog, hogy Jonak nincsenek majmai, de neki és Stephnek sincs állandó bébisintére, ahogy anno Meréknek Bailey volt. Már gyakornokként is mindig máshoz csapódtak.

Jackson mondandójában azért volt igazság is…

Amy is költözik Merrel? Arizona hol fog lakni?

Mekkora lenne már, ha Mama Avery jelöltje Callie lenne. :)

Szokás szerint megint bedobták, hogy Hahn jön vissza, de szerintem ismét nem lesz belőle semmi.

Shaw is majdnem megnyerte a 007. :D

Mondjuk dr. DeLuca fegyelmivel simán kipakolható lenne a programból félrevezetés miatt. Csak sajnos ő nem fog menni.

schweinsteiger - 2015. 05. 20. 00:32

évadzáróról volt kritika? vagy csak én nem vettem észre?

Andi - 2015. 05. 20. 13:53

Nem szoktam amúgy csak a freemail-es kilépés után átfutni a life.hu-s szalagcímeket és ezen kivételesen megakadt a szemem :D :D
Gondoltam, hogy – még ha igaz is lenne -, sem így és itt derülne ki :)

Én is úgy gondolom azért, hogy Jackson-nak is volt igaza. Bár April nagyon vagány lett és jó, hogy túltette magát a veszteségen, de a férjével nem sokat törődött és nem is hagyta, hogy ő foglalkozzon vele…

Kriszta - 2015. 05. 20. 14:14

Beküldtem már a szezonzáró kritikát,előbb-utóbb kint lesz szokás szerint. :)

schweinsteiger - 2015. 05. 20. 14:31

Köszi Kriszta!! :)

kisanna - 2015. 05. 20. 14:48

én attól félek, DeLuca lesz az új McCsábító. és annak nem örülnék.

Csilla0422 - 2015. 05. 20. 15:41

Ha DeLuca marad, jobb lesz ha találnak neki valami más szerepet, mert itt csak 1 McDreamy és 1 McSteamy volt és marad is!

Amúgy csak nekem tűnt úgy, hogy DeLuca Arizona irányában pillantgatott többször is? Na az a lenne az szép, ha ott próbálkozna be. :D

A színésszel nincs semmi bajom (azért is stopiztam le anno), de a karaktere nem jön be.

Csilla0422 - 2015. 05. 20. 21:19

Ehhez mit szóltok?

http://tvline.com/2015/05/20/katherine-heigl-greys-anatomy-return-season-12-izzie/

Én örülnék, feldobná a dolgokat. :D

Skyroads - 2015. 05. 20. 21:55

@Csilla0422: Bailey ellenfele vmi külsős lesz, az tuti, legalábbis Avery mama ezt mondta.

Csilla0422 - 2015. 05. 29. 22:30

Ki mit vár a 12. évadtól? Idén is július vége felé kezdik a forgatást, az írói szobában már dolgoznak.

Csilla0422 - 2015. 06. 05. 20:39

Az egyik állandó szereplő megvan a 12. évadra Jason George személyében. Több Benley lesz.

Kriszta - 2015. 06. 06. 11:18

Én ennek annyira nem örülök.Nálam ők az egyik legunalmasabb páros.

Csilla0422 - 2015. 06. 10. 21:55

Állítólag jönni fog egy sebész férfi szakorvos is. A személye még függőben van, de több jelölt is akad.
Szó van Dan lehetséges visszatéréséről is.

Debcsillu, nálatok mi a helyzet?

Kriszta - 2015. 06. 10. 22:08

Dan?ő ki? :)

Csilla0422 - 2015. 06. 11. 22:59

Dan Pruit, Callie rendőr pasija vagy több, mint betege… :D Nekem szimpi volt és örülnék ha tényleg visszajönne.

Kriszta - 2015. 06. 12. 14:36

fúúúú engem nagyon irritált :D

Kriszta - 2015. 06. 28. 19:13

Jessica Capshaw meghosszabbította a szerződését 2018-ig. :)

Csilla0422 - 2015. 06. 30. 16:35

Ez jó hír. Bár már tudjuk, hogy ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy túl is fogja éli a következő évadot. :)

Remélem, hogy nem fogják megint összehozni Callievel. Az nagyon unalmas lenne. Még mindig örülnék ha Leah visszajöhetne.

Amire lesz gyerekem szép kis G.A. gyűjteménye lesz…így tovább!

Kriszta - 2015. 06. 30. 19:57

Szinte 100% ig biztos vagyok benne,hogy együtt lesznek megint a következő évadban,bár szerintem előtte belengetnek egy új kapcsolatot Arizonának.

Csilla0422 - 2015. 06. 30. 21:13

Már a 11. évadban is lett volna régi(Lauren vagy Leah jött volna vissza)/új kapcsolata Arizonanak, ezt Jessica is reklámozta. Csak P.D. mehetnékje miatt megváltoztatták a forgatókönyvet. Callie Dan-je is több időre jött volna.

Nekem nagyon jók külön!

Csilla0422 - 2015. 07. 13. 23:32

500 – Elkezdődött a 12. évad forgatása, mely Jessica C. szerint kick off lesz. Kíváncsian várom!

Kriszta - 2015. 07. 15. 10:47

Remélem jönnek majd a selfik meg a forgatási képek :)
Nagyon remélem hogy jobb évadnyitót hoznak össze mint előző évadban!

debcsillu - 2015. 07. 29. 18:24

Csilla0422, csak most látom a kérdést,köszi a törődést! :)
Május 20-án megszületett Emília nevezetű 3dik gyermekünk, így az évadzárót már vele együtt néztem meg :)

Izgi, hogy közeledik a következő évad, remélem tudnak újat mutatni még ennyi idő után is :)

Babaszületés tuti lesz az évadban (majdnem mindegyikben volt eddig), szerintem ezen a téren most Jolexék a sorosak :P

Remélem Mert most hagyják kicsit nyugton, Maggie-vel És Ameliával megerősödni a csajos triójukat, ez volt a kedvenc részem az évadzáróban :)

Kriszta - 2015. 07. 31. 09:30

Gratulálok a kicsihez és sok boldogságot! :)

Csilla0422 - 2015. 08. 02. 13:07

Gratula Debcsillu! Ez a tudatos G.A. nevelés dicséretes és lenyűgöző :) Azt hiszem követni fogom a példádat.

Az új évad. Vagy én keresgélek rossz helyen, vagy még semmi sincs kint… Tavaly ilyenkor már többet tudtunk…
Lepjenek meg!

Kriszta, te is nézed a másik kedvencemet? The 100

Kriszta - 2015. 08. 02. 14:16

Én sem nagyon futottam bele még semmibe :/ csak egy-két forgatási képbe :)

Igen,nézem a The 100-ot :) Félek is ott egy kicsit,mert már ment a 2. évad mikor becsatlakoztam és eddig darálva néztem és úgy nagyon jó,de most nem bírnám kivárni a darát. :D Kíváncsi leszek milyen lesz hetiben nézni.

Csilla0422 - 2015. 08. 04. 16:50

Sarah Drew tegnap posztolt egy közös selfiet GA férjével. Talán marad Japril!

Jött olyan is, hogy Mer készen áll már egy új kapcsolatra. Érkezett a válasz rá is: lehet, hogy Mer igen, de mi fanok nem. :)

Kriszta - 2015. 08. 04. 18:08

1, Előbb-utóbb biztos elkezd majd Mer randizni,de remélem ez egy hosszú folyamat lesz nála,nem csak pár rész alatt megismerkedik valaki és bumm…

2, persze hogy nem állunk még készen erre,hiába volt időugrás mi ebből alig érzékeltünk valamit(persze kivéve a csöpség születését).Derek elment,amit még alig/vagy egyáltalán nem emésztettünk meg,aztán meg már évadzáró rögtön és akkor itt állunk most hogy a nagy Mclove-nak vége,részek sincsenek és a nagy nyári pangásba bedobnak egy ilyen “hírt”… hát köszi :D

Kriszta - 2015. 08. 05. 08:03
Csilla0422 - 2015. 08. 05. 10:41

Köszi Kriszta! Boldog névnapot!

Már nem is tudom, hogy mit várok… a főhajóm elment. Az is igaz, hogy Mer sem maradhat most már mindig egyedül…

Japril!

Callie Arizona maradjon külön. Callienek jöhet Dan, Arizonanak Leah, de ez szinte esélytelen. Tök mindegy csak ne legyenek együtt.

Jot üsse el a vonat. A bájgúnár gyakornok ne maradjon! A csaj meg másik pasi (nem a Mentalistás) maradhat.

Kriszta - 2015. 08. 05. 10:52

Köszönöm a köszöntést! :)

Csilla0422 - 2015. 08. 09. 17:25

A bájgúnár valszeg marad, mert csipogták, hogy kövessék a GA rezidensét.

Kriszta - 2015. 08. 09. 19:58

Melyik nálad a bájgúnár? :D
Camilla nemrég osztott meg egy forgatási képet az újak közül a szöszivel meg a Mcdreamy utanzatról,így gondolom ők tuti lesznek egy darabig.

Csilla0422 - 2015. 08. 09. 22:52

A szöszi a mentalistás? A bájgúnár – akiről azt hitték, hogy már szakorvos.

Mi lesz itt?!

Csilla0422 - 2015. 09. 05. 19:57

Owennek új kapcsolata lesz, egy olyan amire senki sem számít. Jöttek a tippek: Avery, Callie :) Nagyon remélem, hogy nem Mer lesz!

Kriszta - 2015. 09. 06. 16:00

De ő most akkor nincs együtt Amelia-val ugye? Csak “kerülgetik” egymást? :)

Csilla0422 - 2015. 09. 10. 16:49

Csak volt egy-két hmhm. :D Én már nem hiszek el semmit.
Elméletileg facér: Owen, Callie, Maggie, Amy, Arizona, Mer, Steph. Japril? Mert sokan külön mondják őket.

1 idősebb doki jön és a kép alapján a Metalistás, a Bájgúnár, meg a másik srác. Nem tudok neveket. :D

Kriszta - 2015. 09. 10. 19:36

már csak 2 hét és kezdünk :)

Csilla0422 - 2015. 09. 10. 20:03

Kriszta, már nagyon jó lesz ha kezdenek!
Gyak. most semmi info nincs az előző évekhez képest. A The 100 még milyen sokára folytatódik, de legalább arról már egy egész kenyérre való morzsám van. :D

Kriszta - 2015. 09. 10. 20:11

A The 100-nak pont most nézem újra a második évadát,de rájöttem hogy ezzel csak kínzom magam :D Olyan soká kezdődik…

Kriszta - 2015. 09. 10. 20:59

Megnéztem újra az évadzárót és már el is felejtettem,hogy a “How to save your life” szól a végén…erről a számról mindig ez a sorozat fog az eszembe jutni,és mindig össze szorul a szívem tőle…

UI: az újra nézés után,szerintem sincs/nem lesz együtt most egy ideig a Japril páros :(

Csilla0422 - 2015. 09. 11. 20:00

Én is nézem :) már sokadjára, pedig csak a nyár közepén cuppantam rá. :D

Japril már a 11. évadban is szopó ágon volt, nem kéne most is otthagyni őket. Most minden “szeretetem” Jolexre irányul, de lehet csak azért, mert Jo teljesen elviselhetetlen. Ő lett Finn :D

Kriszta - 2015. 09. 11. 21:35

“PRESS RELEASE 12.01 – “Sledgehammer”
Grey Sloan Memorial Hospital springs into action to save the lives of two young girls whose powerful story will force some of the doctors to revisit the effects of bullying on their own pasts. Meanwhile, Meredith must adjust to changes at home with her new roommates while Bailey continues to fight for the Chief of Surgery position and Jackson prepares for April’s return to Seattle, on the Season 12 premiere of “Grey’s Anatomy,” THURSDAY, SEPTEMBER 24 (8:00–9:00 p.m., ET) on the ABC Television Network.”

Lassan kijöhetne egy előzetes :)

Csilla0422 - 2015. 09. 12. 15:01

12X05 lesz a 250. rész, Debbie Allen rendezi. Állítólag még forgatják. Időben amúgy jól állnak.

Volt egy össznépi kép a 3 sorozatnak… aztán semmi…

McDreamy nélkül furcsa lesz nekem. Kíváncsian várom, hogy mit alkotnak.

Kriszta - 2015. 09. 16. 22:43

Holnap jön az új évad trailer-je! :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz