login |

Hírvasárnap – Dallas-kasza! Jennifer Falls-kasza! Real Husbands of Hollywood! Red Oaks-sorozat!

2014. 10. 05. 08:55 - Írta: winnie

24 hozzászólás | kategória: hírek, , , , ,

 • Mai magyar premier: Star Wars Lázadók 1. évad, Fapad 1. évad, Tini nindzsa teknőcök 2. évad
 • Premier: Last Man Standing S4 (dupla!), Star Wars Rebels S1 (dupla!), Survivor’s Remorse S1, R.L. Stine’s The Haunting Hour: The Series S4, On The Menu S1, Teenage Mutant Ninja Turtles S3 (erről valaki valami ajánlóféleséget tudna írni? azt hiszem, még egy hosszabb poszt sem volt róla), Kendra on Top S3, Gabriel Iglesias Presents Standup Revolution S3 + Finálé: Cedar Cove S2 (vendégblogger?), David Tutera’s Celebrations S1, Death Valley S1, Four Weddings S6 + péntekre költözött az America’s Next Top Model
 • Elwood Reid, az új showrunner beszél a The Bridge 2. szezonjáról – itt is.
 • Az Amazon a Hand of God után a Red Oaks-ot is berendelte sorozatnak. A Really és a Hysteria minden jel szerint felejtős, viszont a The Cosmopolitans-nek még van esélye, az Amazon pár új szkriptet rendelt be hozzá.
 • Az NBC berendelte a Hollywood Game Night 3. évadját, 10 epizódot.
 • A TNT elkaszálta a Dallas-t.
 • A TvLand elkaszálta a Jennifer Falls-t.
 • A BET berendelte a Real Househusbands of Hollywood 4. évadját.
 • A Community-ből lelépő Yvette Nicole Brown állandó szereplő lett a CBS-es The Odd Couple-ben.
 • Dumapárbaj címmel decemberben érkezik a magyar mozikba egy standupos mozifilm Kiss Ádám és Hadházi László főszerepléséve. A rendező Paczolay Béla, a történet pedig egy leszálló ágban lévő csúcskomikusról és egy ifjú titánról szól.
 • A Baywatch-paródiafilm mellett végre elkészülhet a régóta tervezett “igazi” Baywatch-mozifilm, ami hírek szerint nagyon vicces lesz és a főszerepre Dwayne Johnson-t nyerték meg.
 • Állandó szerep: Thandie Newton, Melissa George – The Slap (NBC)
 • Interjú: Toby Regbo (Francis – Reign), Nina Dobrev (Elena – The Vampire Diaries), Cristin Milioti (Zelda – A to Z), Matt Letscher (Castle-vendég), Laura Benanti (Sadie – Nashville)
 • Prime néven indul a STORY4 és STORY5 testvércsatornája januárban. A hírek szerint prémium filmek és sorozatok lesznek rajta.

24 hozzászólás Ne habozz!

dbtbalint - 2014. 10. 05. 09:14

a finálék közül kimaradt a hell on wheels s4.

nospam - 2014. 10. 05. 09:21

dbtbalint: 13 részes az évad

zolkien76 - 2014. 10. 05. 09:21

Nem mert meg maradt 3 része a sorozatnak.

jky - 2014. 10. 05. 09:22

A Korrát elfelejtetted a premierek közül kivenni, az ugye pénteken megvolt. :) Az írást megkaptad, amit küldtem?

Star Wars Rebels-ről lesz írás, ugye?

A Red Oaks berendelésnek örülök, jó volt a pilot.

zsenike - 2014. 10. 05. 09:32

Mennyi esély van arra,hogy a Dallas átkerüljön egy másik csatornára?

dbtbalint - 2014. 10. 05. 09:42

ja akkor bocsánat, azt hittem ez a finálé, mert eddig 10 részes évadok voltak és a myepisodes sem jelzett többet. de akkor a napi jó hír megvan, köszi! ;)

Goku2000 - 2014. 10. 05. 10:19

A Fapadba belenézek.

Dumapárbaj: a nap meglepetése. Már időszerű volt, hogy nálunk is kipróbálják a humoristákat a moziban. Annak idején az Irigy Hónaljmirigytől vártam mozifilmet. Akkor még 3 millióan nézték a tévében, szóval borítékolható lett volna a siker.
Talán ez a stand upos film lehel egy kis életet a magyar filmekbe, és új irányba viszi a hazai filmgyártást. Ne csak szirupos romkomok/depressziós művészfilmek készüljenek.

Prime: megint egy tévécsatorna, amit nem fogunk nézni a szolgáltató ügyetlenkedése miatt? Kérdőjeles még az is, hogy szükség van ennyi “prémium”-csatornára? Milyen tartalmakkal kívánják kitölteni a műsoridőt? Lesz végre változás a hazai piacon, és nyitnak a skandináv, brit, ausztrál, távol-keleti alkotások irányába, vagy a sokadik, amerikai műsorokat sugárzó csatorna lesz?

Egyéb tévés hírek:
” Jövő év elején elindul az “RTL 3 HD” vagyis az RTL II HD, Cool HD és a film+ HD nagyfelbontású csatornák “csomagja”.
A közös reklámablak miatt RTL 3 néve alatt futtatott három csatorna a jelentős sávszélességigényük miatt elsősorban a digitális kábelhálózatokon jelenhet meg, a műholdas szolgáltatóknál ez elég komoly helyigényt támaszt, egy multiplex felét, rossz esetben (magyar módon agyontömörítve) harmadát/negyedét elfoglalja.

Az RTL 3 HD “csomag” szinte biztos, hogy a drágábban előfizethető csomagok része lesz, mivel a reklámadó miatt az RTL ezeken keresztül juthat most plusz pénzekhez. A HD csatornák indulása után pedig a drágább készítésű vagy népszerűbb műsorok ezekre a csatornákra vándorolhatnak át.

Ugyancsak az RTL Kábeltévékhez kapcsolódó hír, hogy a sorozat+ tervezett átalakítása (egyelőre) elmarad, mivel van igény a csatorna tematikája iránt. ”

“Telemundo nevű dél-amerikai szappanopera-csatorna régiónkbeli bevezetését vizsgálja az NBC Unversal.
Az elsősorban nőket megcélzó csatorna magyar szinkronnal lenne elérhető napi 24 órában.

A tervezett csatorna azonban csak akkor indulna el, ha régiónk más országaiban is érdeklődés mutatkozik iránta.

Az NBC Universal jelenleg a Universal Channel és az E! Entertainment csatornákkal van jelen hazánkban magyar nyelvű adással. Tavaly még szó volt a nőknek szóló Style csatorna bevezetéséről is, de ez az adó is csak Lengyelországban érhető el, szerény fedettséggel.

A Telemundo a megszűnt (Zone) Romantica kedvelőinek jelenthetne szórakozást.”

Október 6-tól bekerül a UPC Direct kínálatába a Comedy Central Extra (angol nyelv, magyar felirat), a Nick Jr. és a Paramount Channel.

Az HBO válaszolt a facebookon egy arra vonatkozó kérdésre, hogy nálunk miért nincs HBO2 HD és HBO Comedy HD:
“Kedves Lászó, így van, az HBO tudja HD-ben közvetíteni tartalmait, ugyanakkor a hazai szolgáltatók többsége még nem tud vagy nem kíván élni ezzel a lehetőséggel, melynek oka többek közt az is, hogy a lakosság nagyobb részének készülékei még nem alkalmasak az HD megjelenítésére.”

Andro - 2014. 10. 05. 10:42

Reméljük a Dallas átkerül másik csatornára, mert kínzás lenne ilyen fináléval abbahagyni.

winnie - 2014. 10. 05. 10:54

ilyen sorozatoknál ez nem nagyon szokott felmerülni. de persze nem tudhatom, bármi lehet, viszont egyelőre a sajtóban nem volt szó erről, hogy próbálkoznának.

winnie - 2014. 10. 05. 10:55

jky: köszi és igen, délután megy ki és rebelsre kaptunk ígéretet

Page - 2014. 10. 05. 11:04

Dallas :(, ne már, még nézni akarom!

peekaboo - 2014. 10. 05. 11:16

Nem ugy volt, hogy Yvette Nicole Brown szerzodeset csaladi okok miatt bontottak fel, es engedtek, hogy tavozzon?Es most azonnal szerepet kap a CBS-en? Smells like bs.

andrea - 2014. 10. 05. 11:28

Méltetlen h nem kapott még egy évadot a Dallas

winnie - 2014. 10. 05. 11:58

peekaboo: en os erre gondoltam, de egy tobbkameras azitkomnal, ahol rradasul mellekszereplo, ezt konnyebb megvalositani. o is azt mondja, hogy igy konnyebben tud az apjaval foglalkozni, nem napi 16 orat van tavol. (ez inkabb szinhazi probafolyamthoz hasonlit, mintsem filmezeshez, azert mas.)

a Kati néni - 2014. 10. 05. 12:07

A Dállászt szerintem elvetemült ötlet volt feltámasztani, egyrészt azért, mert a klasszikus heti szappanoperára nem nagyon van nagy igény (a napi is haldoklik Amerikában), és nem változtattak a sablonon annyit, hogy túl újszerű legyen. (Biztosan lesz még főműsoridős klasszikusszappan-reneszánsz valamikor, csak nem most.) Másrészt meg azért, mert az új vezető író annyit retconolt, hogy nocsak.

Roxi - 2014. 10. 05. 12:39

Dallas-ért kár :( Nem volt olyan ,mint régen,de azért stabilan nézős volt. Meg így eléggé lezáratlan is lesz.

pytta - 2014. 10. 05. 13:53

A SW Rebels írásra én is kíváncsi vagyok, szerintem meglehetősen frankó lett a pilot, az Archer-en kívül lesz még egy amerikai animációs sorozat, amit nézni fogok. Ezt csak mint hobby-SW fan írom :)

Tibo - 2014. 10. 05. 13:54

én is sajnálom a Dallast egyik elnagyobb kedvencem és örülök ennek az új 40 résznek is, de vártam hogy legyen még több. :(

ALDO - 2014. 10. 05. 16:46

Anno nem voltam nagy Dallas-rajongó, de most sajnálom, hogy elkaszálták, bár a nézettség nem volt valami izmos. Az átlag még így is kb. 30%-kal esett az előző évadhoz képest. Pedig a 3. évad második fele milyen jó lett. Remélem majd valamikor összedob hozzá valaki egy finálé kritikát.

kiskiraly - 2014. 10. 05. 16:59
S84 - 2014. 10. 05. 18:44

Dallasért kár, legalább egy rövid záró évadot berendelhettek volna…

Emma - 2014. 10. 06. 01:09

Goku, a Telemundo nem dél-amerikai, hanem USA-bázisú csatorna, ahol nem szappanoperákat sugároz, hanem telenovellákat (nem mindegy), és azt sem kizárólagosan.

sepulveda - 2014. 10. 06. 21:51

Petíció a Dallas megmentéséért, aki egyetért, az csatlakozzon! :)

https://www.causes.com/actions/1772642-sign-the-petition-to-tnt-channel

Géjzon - 2014. 10. 10. 00:57

Nagy kár a Dallasért!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz