login |

Hírpéntek – Transparent 2. évad!

2014. 10. 10. 08:34 - Írta: winnie

10 hozzászólás | kategória: hírek,

 • Még pár nap kitartást kérünk és végre kikeveredünk az idénykezdéses dömpingből. Ez azt jelenti, hogy az elkövetkező pár napban elég sok kritika (pár évadnyitós elmaradás és pilotírás) fog ömleni rátok, érdemes görgetni és visszaolvasni. Egész pontosan vasárnap estig 20 kritika várható, utána remélhetőleg nyugodtabb napok jönnek. Nyilván!
 • Mai magyar premier: Amerikai Horror Story: Boszorkányok
 • Premier: Regular Show S6, Food Truck Face Off S1
 • A CBS esti kaszája és berendelései megvoltak?
 • Az Amazon berendelte a Transparent 2. évadját – nemsokára jön róla a kritika, de a hírek szerint eddig ez volt a legnézettebb Amazon-sorozat.
 • A Kingdom kapcsán többen is érdeklődtetek az elérhetőség iránt, de az effélével nem szeretünk foglalkozni, inkább a megfelelő oldalakra hagyjuk, ott érdemes kérni. Vagy használjátok a világ legtutibb torrentkeresőjét, a Google-t. Viszont annyit mindenképpen leírnék, hogy DirecTv-s a sorozat, ami (valamiért) azt jelenti, hogy nehézkesen kerül fel netre és/vagy terjed el széles körben. Anno a Damages-részekre is napokat kell várnunk, tavaly a Full Circle sokáig nem is került fel sokáig, sőt, ma sem elérhető széles körben, nem látni az ismert oldalakon, de mint írtam, akit érdekel, az használja a Google-t.
 • Megnéztem a Scorpion – 1×03-at, s míg a Forever-ben (nekem) nem tűnt fel, hogy 1-2-5-4-3 sorrendben adták eddig a részeket (oké, az 1×04-1×05 még nem volt meg), itt egyértelműen kiderült, hogy a 2. és a 3. rész sorrendjét felcserélték, mert az 1×03 tipikusan pilot utáni epizód.
 • Az AMC bejelentette, hogy leállítja reality-jeinek gyártását, így például a 2. évadra berendelte Game of Arms-ét is. Mindössze a Kevin Smith képregényboltjáról szóló Comic Book Men-t és a Talking Dead-et folytatják. (Ennek kábé ideje volt, mert nem értettem, hogy miután definiálták magukat a sorozataikkal, minek realityznek.)
 • A USA pedig azt jelentette be, hogy hagyja a francba a komédiákat, amik gyártását a Modern Family ismétléseinek sikere után indította el. A 2. évadra visszatérő Sirens és az ehavi premier Benched megkapja a támogatást, de a többi gyártását leállítják elvileg. A Playing House sorsa még kétséges. Jövőre elvileg 4 vagy 5 újonc drámát is indítanak.
 • Új sorozat: The Forgotten – ITV, 6 rész, készítő: Chris Lang. Egy 39 éves ügyben újraindított nyomozásról, minek után egy csontvázat találnak egy pincében.
 • A napokban írtam, hogy Josh Holloway és Sarah Wayne Callies benne lesz a The Colony pilotjátban, aminek Carlton Cuse a készítője, de azt biggyesztettem a cím mellé, hogy ‘Amazon’, mert keverte Cuse polgárháborús pilotjával, a Point of Honor-rel. Nem. A The Colony a USA idegeninváziós pilotja lesz, ebben alakít házaspár a két színész. Itt a sztori.
 • Vendégszerep: Troian Bellisario – Suits, Ben Stiller – Workaholics, Jason Ritter – Parenthood, Lori Petty – Orange Is The New Black (több rész), David Krumholtz – The Good Wife (visszatérő lehet), Andy Mientus – The Flash (mint Pied Piper)
 • A King of The Nerds 3. évad 01.23-án kezd a TBS-en.
 • A 12 Monkeys premierje a Syfy-on 01.16.
 • A Nickelodeon berendelte a Dora and Friends: Into the City! 2. évadját, 20 részt.
 • A TBS 10.12-én felpakolja a netre az American Dad immáron náluk jelentkező új szezonjának első részét.
 • Elhunyt Jan Hooks.
 • Katy Perry lesz a Super Bowl szünetének sztárfellépője.

10 hozzászólás Ne habozz!

kla - 2014. 10. 10. 09:01

Kaszát kapott a Utopia. (a Channel 4-es) Persze ez eddig is várható volt, de most erősítették meg.

winnie - 2014. 10. 10. 09:04

jaja, facebook/twitteren már írtuk tegnap, még délelőtt kap saját posztot is, búcsú gyanánt.

Fireblade - 2014. 10. 10. 09:29

nem kell nyugodtabb napok, hadd jöjjön sok kritika…dogozzatok :):)

LoGi - 2014. 10. 10. 09:32

Kingdom című animét és egy Stephen Fry-os sorozatot már találtam :D
+ Firebladehez :D

winnie - 2014. 10. 10. 09:36

fireblade: :) ha még csak a munka lenne a gond. az jöhet, inkább az a baj, hogy ebben a formátumban nem tudom azonnal kitolni az összes kritikát és nem akarom, hogy bármelyik is elsikkadjon – tippre nem tudná mindenki követni őket. de ma meg hétvégén kicsit kitisztítjuk a queue-t – a strange empire pilotja viszont hétfőre marad, de ellövöm, hogy 7/10, szóval érdemes megnézni – utána meg jön szerintem a kingdom és a többi is.

a lényeg, hogy a mai adag már megvan írva. vagyis a twd-t még most írom, de mindjárt kész az is.

LoGi - 2014. 10. 10. 09:36

Vuhú kedvenc oldalamon megtaláltam a pilotját nehéz kereséssel!

kiskiraly - 2014. 10. 10. 10:28
kiskiraly - 2014. 10. 11. 01:43
kiskiraly - 2014. 10. 11. 11:28

Hámori Gabriella-interjű

http://hvg.hu/kultura/20141010_Hamori_Gabriella_interju

“Los Angelesben a True Blood-castingon tizenöten nézték, amit csinálok. Külön jelezték, hogy milyen jó, hogy egy tapasztalattal rendelkező színészt láttak, a jelentkezők zöme modell volt. Végül egy modell kapta meg a szerepet.”

KPeter92 - 2014. 10. 11. 12:29

Mai (szombati) magyar premier: Pusztuló jelen, vészes jövő

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz