login |

Délelőtti videó 1.: Powers

2014. 10. 13. 10:00 - Írta: winnie

8 hozzászólás | kategória: video,

Az elmúlt napok legfontosabb előzetes-megjelenése a Powers-é volt – már persze a képregények kedvelőinek szemében, hiszen egyébként nem hiszem, hogy olyan sokak számára ismert lenne Brian Michael Bendis kultikus képregény-sorozata.

És azt sem tudom, hogy mennyire lesz hype-os a Playstation sorozata, mert ha csak a szikár sztorit nézzük (két rendőr szuperképességek segítségével elkövetett bűncselekményeket derít fel), akkor az nem sok újdonságot jelent, ilyen a Haven is, vagy akár az Alphas, az Agents of SHIELD, és ilyen lesz a The Flash is. De hátha. A tovább mögött megnézhető a másfél perces előzetes. Várós?

(Tudjátok, ez az a sorozat, aminek a pilotját anno az FX rendelte be és forgatta újra olyan színészekkel, mint Jason Patrick, Lucy Punch, Titus Wlliver, Vinnie Jones, Charles S. Dutton. A mostani két főszereplő Sharlto Copley és Susan Heyward, mellettük pedig Eddie Izzard, Noah Taylor, Adam Godley, Max Fowler és Olesya Rulin szerepel.)

8 hozzászólás Ne habozz!

Scoo - 2014. 10. 13. 10:19

Ha komolyra veszik és a főszereplőt is jól árnyalják, mélyítik (elvégre ő hős volt régen, csak elveszítette a képességeit), akkor jó lesz.

winnie - 2014. 10. 13. 10:19

az előzetes alapján humor biztos lesz benne:)

Banower - 2014. 10. 13. 10:42

Jól néz ki így első blikkre.
A képregényt az különböztette meg az addigi képregényektől (legalábbis szerintem), hogy a szuperhőskultuszt összekapcsolta a sztárkultusszal. Nekem olyan érzésem volt olvasás közben, hogy mi, ma tényleg így viszonyulnánk a hatalmasokhoz.
A kezdő nyomozónő szemében ezek a szuper sztárok csodásak, megközelíthetetlenek, hiszen emberfeletti képességekkel rendelkeznek, és a címlapok állandó szereplői – nem is emberek. Ugyanakkor ott van insidernek a tapasztalt nyomozó, aki valaha szintén hatalmas volt, ő tudja mennyire esendőek, hétköznapiak is ezek a lények. E két látásmód fut párhuzamosan.
Ha ezt a koncepciót megtartják, akkor engem meg is vettek pár évadra.

CashTankinson - 2014. 10. 13. 11:49

Egyrészt az, amit Banower mondott, kiegészítve azzal, hogy a képregényben szoktak lenni ilyen híradó meg show műsor részek, mint a Robotzsaruban, az is hozzásegített ehhez a sztár dologhoz, remélem, ezt megtartják.
A másik, hogy ez ilyen kábel minőségű cucc lesz, szexszel, erőszakkal és egyébbel, amik a képregényben is voltak, nem úgy mint az Agents of SHIELDben vagy a The Flash-ben, a másik kettőt nem nézem, ezért is hiszem és remélem, hogy itt valami azoktól sokkal jobbat kapunk.

Play - 2014. 10. 13. 12:28

Copley miatt nekem már instant nézős lenne, de az előzetes is mutatós, szóval várom :D

Happy Zoidberg - 2014. 10. 13. 14:46

Play

Ja. Copley RULEZ!

GodBadka - 2014. 10. 13. 14:46

Jónak néz ki.

fm! - 2014. 11. 22. 13:36

Talán végre nem egy gyerekeknek való képregényes sorozat? Várós!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz