login |

Marry Me: minden, amit tudni kell a sorozatról

2014. 10. 14. 12:13 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: 2014/15, ajánló, kampány, video,

A Marry Me az NBC azon idei újonc komédiája, mely megkapta a The Voice-os felvezetést, így nincs feltétlenül bukásra ítélve – mármint Amerikában, ahogy látom itthon sokaknál már a cím is kilőtte a sorozatot. Pedig ahogy elnézem a százalékokat, mi igencsak vártuk human kollégával. Mert közel sem annyira tipikus, “Jöjjünk össze!” romkomról van szó. Sőt!

Eddigi posztok a sorozatról:

Ami mindenképp pozitívum, hogy két profi komikus a főszereplő (Casey Wilson és Ken Marino), és mellettük mellékszerepben is csupa ismert arcot láthatunk – remélhetőleg jó karaktereket is kapnak. Egyeseknek talán a készítő személye is pozitívum, hiszen a Happy Endings-et sokan szerették.

Az NBC ahogy nézem, kőkeményen promózta a sorozatot. A plakátok alatt, a tovább mögött 7 rövidebb előzetes, 2 részlet és egy hosszabb ajánló nézhető meg. De a hivatalos YouTube-oldalon minden főszereplőnek van egy 2 perces videója, amiben a karakteréről beszél.

2 hozzászólás Ne habozz!

FrankLuck - 2014. 10. 14. 15:01

Régen kicsit fújoltam azokra, akik csak a színészek miatt néznek egy sorozatot. Nos, ez nekem Casey Wilson miatt nézős lesz, lényegében mindegy, hogy milyen – bár az előzetesek alapján jónak is tűnik, meg hát ugye a Happy Endingses (készítői) múlt garancia mindenféle jóságra.

Dexter Morgan - 2014. 10. 15. 19:18

Casey Wilson: imádom. Ken Marino: imádom. David Caspe: tehetségtelen good-for-nothing lúzer, nem értem, miért kap még mindig munkát. Rettenetesen sötét jövőt látok, lehet, hogy még a Happy Endings nézhetetlenségét is überelni fogja (az elmúlt 15 év legrosszabb sorozata, nálam).

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz