login |

Hírkedd – Z Nation 2. évad! Peep Show 9. évad! Peep Show-kasza!

2014. 10. 21. 10:11 - Írta: winnie

24 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: The Strain – A kór 1. évad, Bűnös Chicago 1. évad
 • Premier: Kirby Buckets S1, American Dad S10, The Millers S2, Mighty Med S2 + Finálé: New Tricks S11
 • Magyar premier – AXN: 10.29 A törvény embere (Justified) 5. évad
 • A Syfy berendelte a Z Nation 2. évadját.
 • Sorozatberendelés: Scream Queens – FOX, készítő: Ryan Murphy és Brad Falchuk. Komikus horrorantológia, mely a műfajt megpróbálja újraértelmezni. Az első évad története egy egyetemi koleszos gyilkosságsorozat körül forogna. Tervezett start: 2015. ősz. (Minden évad más és más sztorit hozna el, s mindnek két női főszereplője lenne.)
 • Új sorozat: The Frankenstein Chronicles – ITV Encore, 6 rész, Mary Shelley klasszikus Frankenstein sztorijának modern adaptációja, főszereplő: Sean Bean.
 • A Channel 4 berendelte a Peep Show 9. évadját – és ezzel el is kaszálta a sorozatot.
 • A Hawaii Five-0 100. részéhez John Ondrasik írt egy dalt és elő is fogja azt adni.
 • A Bones 200. részére azt találták ki, hogy az 50-es évekbe helyezik a történetet hitchcock-i stílusban és sok visszatérő régi ismerős lesz benne.
 • 2017-es premierdátummal készül a My Little Pony-mozifilm. Író: Joe Ballarini.
 • Állandó szerep: Bailee Madison, James Denton – The Good Witch (Hallmark), Peter Mullan, Christian Cooke, Charlotte Spencer, Gary Lewis, Sharon Small, Brian Gleeson, Joy McAvoy, Adam Robertson, Kevin Mains, Jack Greenlees, Gerard Miller, Gilly Gilchrist, Chris Fulton, Naomi Battrick – Stonemouth (BBC)
 • A The Syndicate 3. évad szereplői: Lenny Henry, Anthony Andrews, Elizabeth Berrington, Cara Theobold, Richard Rankin, Melanie Hill, Alice Krieg és Sam Phillips. A történetben a lottófőnyereményt egy előkelő ház szolgálói nyerik meg.
 • Nem mintha bármit is számítana, de a Mulaney eddigi epizódjainak sorrendje: 1. – 7. – 10. – az 1×04 pedig a másodiknak forgatott lesz.
 • A USA berendelte a Chrisley Knows Best 3. évadját, 12 részt.
 • A Real World 30. évad a Skeletons alcímet fogja viselni és 12.16-án indul az MTV-n, a helyszíne pedig Chicago lesz. A koncepció szerint a 7 játékos mindegyikét szembesíteni fogják a múltjával, a múltja képviselőivel, akik velük fognak élni.
 • A Saturday Night Live teljes jogú szereplővé tette az eddig íróként közreműködő Leslie Jones-t.
 • Vendégszerep: Vinnie Jones – Arrow (3 rész, mint Brick), Roger Howarth – The Flash (visszatérő), Penn Badgley – The Slap (visszatérő), Honour Blackman – You, Me and Them, Max Brown – Sleepy Hollow (több rész), Paul Adelstein – Scandal,
 • Interjú: Charles Michael Davis (Marcel – The Originals), Sam Shaw (a Manhattan készítője), Michael Cudlitz (Abraham – The Walking Dead), Steve Yeun (Glenn – The Walking Dead)
 • Jonathan Ross 2015. végéig írt alá szerződést az ITV-vel. Ez két évadnyi The Jonathan Ross Show-t jelent.
 • Az E4 új kandikamerás műsorának, a Bad Robots-nak Michael Gambon lesz a “hangja”. A sorozat lényege az lesz, hogy mindenféle technológiával fogják megszívatni a népet. A Gambon a gépek hangja lesz, vagy ilyesmi, nem nagyon értem, hogy mit fed, hogy ő lesz a bosszúra szomjazó robot.
 • Bethany Frankel visszatér a The Real Houswives of New York 7. évadjára.

24 hozzászólás Ne habozz!

Pocok - 2014. 10. 21. 10:13

Hmm… meg voltam győződve, hogy holnap kezdődik a The Strain. De nem gond, akkor holnap már nézheti a család :D

gromit - 2014. 10. 21. 10:16

brit finálé: New Tricks s11 (hátha vkit érdekel egy nyugdíjas krimi :) )

AJ - 2014. 10. 21. 10:31

Mai magyar premier: SuperTV2: Bűnös Chicago 1. évad

pytta - 2014. 10. 21. 10:50

A The Syndicate nagyon várós, lehet már tudni, mikor jön a 3. évad?

CyClotroniC - 2014. 10. 21. 10:50

Az MLP movie kapcsán jobban örültem volna, ha Meghan McCarthy írják ezt is, mint a sorozatot, mégiscsak az írás miatt zseniális, szóval így egy kicsit szkeptikus vagyok, de nyilván kötelező.

A Peep Show-t már régóta tervezem darálni, ha már ugyanaz az írópáros csinálta, mint a Fresh Meatet és a Babylont, ráadásul Jesse Armstrong írta a legtöbb The Thick of It epizódot, írt a Veep-hez és a Black Mirror-hoz, szóval valamit csak tud a srác. Szerencsére csak papíron elrettentő a 9 évad, mert mindegyik 6 részes, szóval annyi ledarálni, mint két és fél évadnyi országos sitcomot.

Murphy pedig brutál belenyúlt a jóba az AHS kitalálásával. Ez már a második antológia sorozat a hónapban, amire bejelentették az igényt. Hozzáteszem, hogy egy okosan kitalált horror-komédia sokkal jobban izgat, mint a Crime Story-s koncepció, csak legyen kreatív és friss humora.

winnie - 2014. 10. 21. 10:58

pytta: most kezdik forgatni, szóval szerintem tavasz előtt nem.

kiskiraly - 2014. 10. 21. 11:15

Összegyűjtöttem, hogy az HBO Europe errefelé milyen premiereket adott le, és még miket fog.
Újak a cseh-szlovák Társas játék S1(premier nov 2) és a román Umbre S1 2015-ben

http://kiskiraly.blog.hu/2014/10/21/hbo_europe_jelenlegi_es_kozeljovobeli_kinalata

Lemoni - 2014. 10. 21. 12:18

Scream Queens valószínűleg az első Ryan Murphy-sorozat lesz, ami nem fog érdekelni, egyszerűen irtózom a sikítós-hisztizős történetektől és karakterektől. :(

winnie - 2014. 10. 21. 12:24

nekem látatlanban 100%, mint minden tini vagy slasher. már ha az lesz. de ha vicces, mint a scream, akkor még inkább. mármint, ha verbálisan és nem stan és panosan.

más kérdés, hogy amennyire kedvelem a tinihorrorokat, annyi csalódást produkáltak az elmúlt években. ahogy nézem, a moziból is eltűnt a műfaj, csak az idióta démonok maradtak.

Lucky!? - 2014. 10. 21. 12:43

az american dad ahogy nézem, torrent oldalakon s11-ként lesz majd fellelhető
a 10. évad csak a 3 le nem adott rész lesz

Lucky!? - 2014. 10. 21. 12:44

persze teljesen jogos amit írtál, hogy az s10 indul

Thomas - 2014. 10. 21. 12:55

Tényleg nagyon csak az ilyen démonos, ördögűzős, szellemes horrorfilmes vonal maradt a mozikban, pedig én is slasher párti vagyok! Mikor elolvastam ezt a koncepciót, húztam a számat, de ha olyasmi lesz, mint a Scream, akkor természetesen nézős lesz!:) Én arra sosem tudtam komikusként, vagy horror-vígjátékként tekinteni. És ha már itt tartunk, a Scream sorozatot is nagyon várom!:)

Syrew - 2014. 10. 21. 13:11

Z Nation 2.évad királyság,kíváncsi vagyok tudják-e tartani azt,hogy minden részben valami új érdekes helyszín/probléma kerül elő.Zombinado a Sharknados áthallásokkal ütött! :)

CyClotroniC - 2014. 10. 21. 13:12

Horrorból nekem a nyomosztó kamaradrámás a kedvencem. Mindig a The Others-t hozom fel példának, ami úgy tökéletes, ahogy van, és többnyire inkább a lélektani része érdekel a dolognak, és bár nem kamaradrámás, de ebből a szempontból kiváló a 28 Days Later is.

Ezeket leszámítva talán a Scream 1 vagy a Hullajó volt a kedvenc, de csak azért, mert mindkettő pont annyira csinált hülyét a műfajból, ami nem ment át ripacskodásba. Mondjuk azt, hogy egy nagyon önkritikus darabok lettek és kicsit ezt várom ettől a sorozattól is majd.

A klasszikus “antipatikus, jellemtelen tinik elmennek a ______ partyzni/dugni, majd végül mindenki megmurdál, beleértve a főszereplő csajt is, akit a végefőcím előtti jumpscare nyír ki” horrorokat viszont ki nem állhatom.

Thomas - 2014. 10. 21. 13:36

Haha, nekem meg pont ezek a kedvenceim:) The Texas Chainsaw Massacre, Halloween, Wrong Turn és társai, meg persze a zombifilmek:)

winnie - 2014. 10. 21. 14:15

“The Texas Chainsaw Massacre, Wrong Turn ”

a wrong turn nekem bejött szerencsére, de a horrorban egyedül ezt az egy válfajt nem bírom (még a hills have eyes tartozik ide például, meg talán a hatchet), ezt az elfajzott hegyiemberes, erdőemberes, mutánsfejű izéset. szóval a tcm-ek már nem jöttek be.

kiskiraly - 2014. 10. 21. 14:54

Nem tudom, hogy elnyeli-e a kommentemet a rendszer
Új HBO-s sorozatok Kelet-Európában
http://kiskiraly.blog.hu/2014/10/21/hbo_europe_jelenlegi_es_kozeljovobeli_kinalata

Matee01 - 2014. 10. 21. 15:19

Hírkedd – Z Nation 2. évad! király hír. :) Remélem normlisan fordítja majd valaki az első évadot twd-ét úgy is minden harmadik ember feliratozza…

kiskiraly - 2014. 10. 21. 15:30

Hogy az a *?%+=()# !!!

Kapitány Iván interjúból:

“És vannak televíziós próbálkozásaink is. Rudolf Péter Kossuthkifli című hat részes sorozatának forgatásán vagyunk épp túl, ennek az operatőre voltam, jelenleg zajlanak az utómunkálatok és JÖVŐ TAVASSZAL lesz a bemutatója az M1-n.”
http://divany.hu/stilfuresz/2014/10/20/kapitany_ivan/

Én pedig már készültem, hogy az idén bemutatják :((
Így is csúszott már, mert eredetileg márciusban lett volna a bemutató

Thomas - 2014. 10. 21. 16:10

nekem a The Hills Have Eyes remake is nagyon bejött, a Wrong Turn-nek mind az 5 részét szerettem (a 6-ost még nem láttam:), a TTCM-ek mindhárom új része alap nálam, a régiből inkább csak az első… de nagyon ritka, hogy egy slasher nekem ne jöjjön be, legyen az bármilyen gagyi is:) bár természetfeletti témában is vannak kedvenceim (pl. a Ju-on és főleg a folytatása), de ezek nekem az igazi horrorfilmek, és ezt elég nehéz sorozatos formában visszaadni, az egyetlen valamirevaló próbálkozás nálam a Harper’s Island volt, mint élvezhető horror sorozat:) vagy esetleg az antológia formátum működhet (pl. Masters of Horror), de azok tulajdonképpen rövidebb horrorfilmek. szóval meglátjuk, hogy ebből mi sül majd ki, mert pl. az AHS nekem nagyon nem horror, inkább egy túljátszott, erőltetett valami, és hiába volt 3 különböző történet, stílusra pont ugyanolyan volt mind, így ezt a negyediket már nem is próbálgatom. szóval már valamennyire letettem róla, hogy ez a műfaj igazán működhet számomra sorozatként, de természetesen kíváncsi vagyok minden hasonló próbálkozásra:)

Desmond Wallace - 2014. 10. 21. 16:39

“Már így is csúszott egyszer, mert idén márciusban akarták volna bemutatni.”

Eredetileg 2014 őszére tervezték.
Sejtettem egyébként, hogy nem nagyon lesz ebből az őszi premierből semmi, mert igen nagy a csend.
Így viszont lehet majd március 15-re időzíteni a premiert.

Flutter Dash - 2014. 10. 21. 16:45

“Az MLP movie kapcsán jobban örültem volna, ha Meghan McCarthy írják ezt is, mint a sorozatot, mégiscsak az írás miatt zseniális, szóval így egy kicsit szkeptikus vagyok, de nyilván kötelező.”
nyugi Meghan is besegít :)
“Az epizód történetét Joe Ballarini írja. Ő egy kevésbé foglalkoztatott rendező-forgatókönyvíró, az ismertebbek közül korábban Jégkorszak 4 – Vándorló kontinenseken dolgozott, míg Meghan McCarthy, a sorozat több részének írója, exkluzív társproducerként működik közre. A hírt egyébként maga Meghan is megerősítette.”
https://twitter.com/MMeghanMcCarthy/status/524228179708231680

kiskiraly - 2014. 10. 21. 16:49

Tudom, hogy 48-as szabadságharc a háttere a könyvnek (bár nem olvastam), de azért reménykedtem egy őszi premierben.

Desmond Wallace - 2014. 10. 21. 17:25

“reménykedtem egy őszi premierben”

Én is. A könyvet érdemes elolvasni. Nem remekmű, de jó regény.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz