login |

Pilot: Marry Me

2014. 10. 21. 17:47 - Írta: human

1 hozzászólás | kategória: 2014/15, kritika, pilot-mustra,

(winnie pilotkritikája) Szóval az anno kiadott “a sorozat tartalma” dolog igazából az első rész sztorija volt? Azt azért látom, hogy mindketten vártuk itt, innen szép pofára esni.

A Marry Me-t a Happy Endings egyik készítője hozta össze, így nem meglepő, hogy ahhoz hasonlóan nem lett túl erős a pilot. Viszont ennél rögtön látszik a potenciál, hiszen rengeteg viszonylag érdekes karakter kapott fél-egy percet, amiből még jöhetnek majd a poénok.

A történet röviden annyi, hogy a főszereplők 6 éve együtt vannak, a nő a nyaralásról hazaérve teljesen kiakad, hogy a csávó nem kérte meg a kezét. Mindezt úgy, hogy a férfi éppen akkor akarja villantani a gyűrűt, s szervez az alkalomra meglepetés  bulit. Ennek megfelelően eléggé félremegy az eljegyzés. Aztán jön még pár kínos pillanat, de a szerelem persze utat tör magának.

Szóval az őszi romantikus komédiák közé érkezik a Marry Me, viszont az A to Z-vel és a Manhattan Love Story-val szemben (utóbbi nevén kellett kicsit gondolkoznom, már próbálom elfelejteni örökre) itt poénok is akadnak. Mármint tényleg, bár azért nem világmegváltóak. Viszont szokásos sitcom pilot módjára leginkább az alapozással megy el az idő.

Az eddigiek alapján lesz itt pár szülővel megtűzdelt baráti társaság, akik sokat lógnak együtt, meg valamikor a képbe kerül egy esküvő is. Mindezt Casey Wilson (Happy Endings) és Ken Marino (Party Down) főszereplésével. Miattuk egy 3 pontos is kapott volna még pár esélyt, nemhogy ez a 6/10-es pilot.

1 hozzászólás Ne habozz!

spacecowboy - 2014. 10. 22. 17:29

A nyitó ötperc azért elég erős volt, azt mindenképp nézzétek meg, még második nézésre is végigröhögtem. Utána egyelőre a szokásos romantikus szitkom.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz