login |

The Millers: kezdett a 2. évad

2014. 10. 23. 18:21 - Írta: human

6 hozzászólás | kategória: kritika,

Néha nem értem, hogy egy-két sorozat miképp él túl a csatornáknál, és többnyire pont ezeknél érzem azt is, hogy pár színész beléjük ragad évekre.

Persze bevethető az érv, hogy a biztos munka egy kevésbé keresett színésznek vágyálom, így hülyék lennének visszamondani akármelyik sorozatot is. Például a The Millers-ben itt van Will Arnett, aki nagyon bírok, de tényleg nem az az őstehetség, viszont még így is jobbat érdemelne. De keményebb példa Margo Martindale, aki hatalmas volt a Justified-ban pár éve, de mivel koros, nő és realista, így talán már nem is próbál komolyabban érvényesülni Hollywoodban.

Ja igen, a sorozat… Hát az ugyanolyan szar, mint amilyennek anno láttam. Pedig a második évad premierje biztos célzott új és visszatérő nézőkre, de ezt nem túl sok poénnal tették, s legalább azok is borzasztóak voltak. Nem fogom a földbe döngölni a The Millers-t, én is nézek hasonlóak kiszámítható sorozatokat, amiket senki nem ért, de ezúttal (is) kilométeres 20 évvel ezelőtti poénok hadát kaptam. Greg Garciától a My Name is Earl és a Raising Hope készítőjétől.

Olyan a The Millers, hogy a rész közben szólított a természet és nem állítottam le addig, pedig mindent leszoktam. Visszaérve a szobába vettem észre, hogy megy, és vissza kellett tekernem, mert hátha kimaradt az, ami felhúzná 1/10-ről, és nem mernék írni róla máshogy. Sajnos nem így történt, maradt az a szint ami, az “Ez meg mit keres a tévében?” és “Mit keres benne Martindale és Arnett?”-kérdésekkel írható le.

Mivel NULLA-szinten érdekelt a sorozat, így nyilván nem követtem a híreket, de Sean Hayes állandó lett? Nagyjából állandó? Persze, ezekre mi szoktunk válaszolni, így kikeresem… Igen, állandónak érkezett. A kérdés inkább az, hogy mindig csak meleg szerepeket kap? Jó túlzok, de ő sem az a kifejezett színésztehetség, így akárhol feltűnik ugyanazt a figurát hozza 16 éve.

6 hozzászólás Ne habozz!

Rettus - 2014. 10. 23. 20:00

Még szerencse, hogy nem akartad földbe döngölni :D

JimmyL - 2014. 10. 23. 20:02

Tiszta Schiffer András ezen a képen…

ALDO - 2014. 10. 23. 22:44

Tavaly nagy reményekkel ültem neki ennek a sorozatnak, mert bírom a szereplőket és mégis csak Greg Garcia a készítő, erre a pilot humorforrásának a nagy része a fingás és a maszturbálás volt.

abelh - 2014. 10. 24. 09:37

Arnettnek tényleg nincs sok arca, de ami van, arra bőven lehetne egy zseniális, abszurd jellegu komédiát épiteni, kár érte itt. nem azt mondom, hogy legyen újra Gob copypaste, de egyetértek, hogy ennél jóval több van benne…majd talán legközelebb.

Binky - 2014. 10. 24. 20:32

Én is arra gondoltam, kár Martindale-ért, a Justified-ban hihetetlen jó volt. Itt meg egy gagyi amit produkálnak, Arnettet is bírtam az Arrested Development-ben. Több sorozatnál vagyok így, hogy miért ragadtak abban a sorozatban, ami nem tetszik és/vagy nem nézem.

Zyta - 2014. 10. 24. 21:42

Ez a rész tényleg nem sokkal ért többet 1/10-nél, és ezt úgy mondom, hogy számomra az 1. évad többnyire nagyon is élvezhető volt. Tavalyi egyik kedvenc újonc szitkomomról beszélünk ugyanis. De még így is. Nem is értem, hogy tudtak egy ennyire tré résszel indítani, amikor ugye nyilván új nézőket kellett volna szerezni. Azért reménykedem még, hogy összeszedik magukat és legalább a tavalyi szint meglesz.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz