login |

Mom: kezdett a 2. évad

2014. 10. 31. 20:34 - Írta: human

1 hozzászólás | kategória: kritika,

Ha elfelejtettem volna, hogy miért nem nézem a sorozatot, akkor most a premier után simán emlékeznék már rá. Pedig ez elvileg olyan rész volt, ami új és visszatérő nézőkre lett szabva. De ennek ellenére is rossz lett.

A legnagyobb bajom, hogy nagyjából egy poénon tudtam halványan elmosolyodni. Persze a humor az nem univerzális, mindenkinek más tetszik, én is ott vagyok pl. a hasonló Two and a Half Mennél, de ez a sorozat nekem kicsit magas. Mármint még gyenge poénból is kevés van, és a szereplők időzítése valami borzasztó.

Konkrétan volt egy olyan jelenet, aminél a fejemet fogtam. Hárman beszélgetnek egy asztalnál, és olyan nevetésre hagynak ki helyet, amit egyszerűen nem is értettem. Teljesen normális mondat közepén legyen kis szünet, hogy nevethessen a közönség, akik meg is tették.

Ami kicsit tetszett, hogy visszavettek az étterem vezetőből, Allison Janney több időt kapott a tavalyi premierhez képest, és lerendezték a terhesség szálat. Mondjuk ez elég darkos lett, nem értettem mit keresett egy többkamerás sitcomban.

Gondolom egyértelmű, hogy nem győztek meg a visszatérésről. Pontozni nem akarom, de aki nekem őszintén azt mondja, hogy ez a kedvenc sitcomja, az kinevetem. Mondjuk akkor máris többet nevetnék a Mom kapcsán, mint az eddig látott részek alatt.

1 hozzászólás Ne habozz!

winnie - 2014. 10. 31. 21:01

hehe, pont azt irtad, amit en majusban.

igen, darkos. ezt a komolyabb tematikat emlitettem en is a finalekritikaban,a rakos szal miatt, meg eleve alkoholistas az alapfelallas. ezen az uton indultak el, mindenkepp meltanylando valahol, meg ha nekem nem is jon be. bar nem tudom, ebben a reszben mennyit sirtak.

a masik meg a poenok hianya, ami tenyleg feltuno volt. rad tenyleg nem lehet azt mondani, hogy bajod lenne a mufajjal.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz