login |

The McCarthys: 2 rész után

2014. 11. 09. 15:55 - Írta: human

3 hozzászólás | kategória: 2014/15, kritika, pilot-mustra,

(előzmény: winnie pilotkritikája) Úristen, az őszi/téli katasztrófaturizmus folytatódik. És a CBS ezt nem is midseasonre szánta az elbaltázottak közé?

Évekig igaz volt az a kijelentés, hogy a jobb drámák kábelre költöztek, de szerencsére legalább komédiában erősek maradtak az országos adó. Azonban az idei őszi felhozatal erőteljesen aláássa az előbbi állítás igazságtartalmát. Ha valaki minden újonc sitcomot bepróbál az egy időre leteszi a stílust szerintem, és csak bután néz amikor szóba hozzuk, hogy pár éve jobb volt a helyzet.

A The McCarthys egyértelműen a 90-es évekből érkezett. Sok aláröhögéssel és kevés poénnal egy család mindennapjait kapjuk. Mindannyian kemény sportrajongók, kivéve a fekete bárányt, a meleg gyereket, aki igazából az összes változás és vicces helyzet katalizátora. Ennyi az egész.

A probléma, hogy ilyet már tényleg marha sokat láttunk. Ha valakinek klappolnak a karakterek, az talán jól fog szórakozni, viszont ha nem, akkor kinyomható és felejthető az egész 10 perc alatt. Mivel a 90-es évekből érkezett a sorozat, így nem meglepő módon a meleg karaktert nem tudták szerintem igazán jól lekezelni, és mivel szinte minden rá épül, így részemről ennyi volt. 2/10.

Tényleg nem tudom mi oka lenne egy nem tévés oldalra írónak arra, hogy belenézzen. 40 perc alatt két mosoly egy sitcom közben az elég rossz arány, és a feelgood faktor is nagyon messze áll tőle, annyira lelakottnak tűnik az egész.

3 hozzászólás Ne habozz!

Cyrax - 2014. 11. 09. 16:15

Én nem értem, miért erőltetik a 90-es éveket utánzó sitcomokat, The McCarthys, Cristela, Mulaney, korábban meg Sean Saves the World, Whitney, Rob, Better With You stb… Egyik se lett siker, de folyamatosan próbálkoznak. Na jó, a Last Man Standing-nek valamennyire bejött, de az sem egy gigasiker.

Az idei felhozatal meg egyszerűen tragikus, milyen lesz a The Odd Couple, ha az ment midseasonre?!

winnie - 2014. 11. 09. 16:52

de még mindig ezerszer jobb, mint a the millers:)

egyébként mindjárt megszámolom, de lehet, hogy nálam több nézős maradt idei komédiából, mint tavalyiból, bár akkor én a B99-nal sem tartottam ki, itt meg jó párral eljutottam az 5. részig. szóval részemről nincs akkora gond a felhozatallal, de persze kiemelkedő cucc nincs.

FrankLuck - 2014. 11. 09. 17:10

off:
Winnie, már a múlt év is tragikus volt, ezért nem érezni a különbséget. Erre csak rátesz egy lapáttal, hogy a B99 kivételével csak azok kaptak második évadot, amit anno sikítva kaszáltam. Én azért még bízok a midseasonben (bár azoknak meg a 95%-át kaszálni fogják…)
on:
human, gratulálok, két részt megnézni ebből! Wow.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz