login |

Sabrina Melissa and Joey: Witch Came First

2014. 11. 13. 18:01 - Írta: Casey Novak

7 hozzászólás | kategória: kritika,

You know what? I’m just gonna do it the old fashioned way, and I hope I’m not violating any copyright laws: Bippity, boppity, boo!

(Nem voltam megelégedve a 3. évaddal, olyannyira nem, hogy a finálékritikát is elsikkasztottam. Kezdődött az egész azzal a szörnyű résszel, ami után úgy-ahogy visszatért önmagához a sorozat, de az utolsó, esküvős epizód megint minősíthetetlenre sikerült. Sokaknak biztos elcsépelt lenne egy habos-babos, ezerszer megírt álommenyegző, de még egy ilyen is sokkal jobb lett volna annál, hogy az utolsó pillanatban behoznak egy gyereket, akihez egy cseppet sem tudunk kötődni, és Mel nincs is magánál élete legfontosabb napján!

Lehet hogy egy kicsit el akarták bagatellizálni az írók a nagy romantikus eseményt, de átestek a ló túl egy másik istállóba. Mert ez nemcsak a szereplőknek, hanem nekünk, nézőknek is jelentős pillanat lett volna, hiszen tulajdonképpen az első rész első percétől várjuk, hogy Mel és Joe egy pár legyenek. Béna húzás volt, máshogy is lehetett volna humort vinni a részbe.)

Ezzel a rossz szájízzel futottam neki a Halloween-epizódnak, ami a Sabrina, a tini boszorkány előtti tisztelgés volt. Lehet, hogy csak az eddigi szerencsétlenkedésükhöz képest tűnt így, plusz a nosztalgia faktor is bőven közrejátszott, de ez a rész nagyon ott volt.

A sorozat elejére emlékeztető poénok repkedtek, komolyan, minden második mondaton röhögtem, nagyon kitettek magukért.  Melissa Joan Hart egyértelműen lubickolt a kettős szerepben, az utalások tökéletesek voltak, Beth Broderick mint (immár másodjára, de most másképp) vendégszereplő és nőgyógyász, hát folytak a könnyeim. Nem beszélve a kihagyhatatlan beszélő fekete macskáról, még ha nem is az eredeti volt.

Annak, aki nem ismeri, vagy nem szereti a Sabrinát, elég infantilisnek tűnhetett ez a rész, de engem teljesen lekenyereztek vele. Kíváncsi vagyok, hogy rontják el a folytatást. Bár elég jó rá az esély, hogy minden visszatér a normális kerékvágásba, mert a készítők láthatóan csak a nagy, komoly fordulatoktól esnek pánikba, mint az első randi vagy az esküvő.

Amíg nem lesz közös gyerekük, talán nem is kell aggódni, hogy elbaltáznak valamit. Tényleg, akkor mi lesz? Elcserélik a kicsit a kórházban? Vagy Mel elfeledkezik róla és otthagyja valahol? Ne fessük az ördögöt a falra, hátha nem teszik tönkre Mel és Joe életének összes jelentős fordulatát.

7 hozzászólás Ne habozz!

Szula 25 - 2014. 11. 13. 18:34

A 3. évadról még mindig nem tudni hogy leadja-e valamelyik csatorna????

energy - 2014. 11. 13. 18:55

Kíváncsiságból megnéztem, mivel szerettem a Sabrinát, de ha ez egy kiemelkedően jó epizód volt, nem tudom milyen lehet a többi.

Dregnarr1 - 2014. 11. 14. 09:30

Szeretem a sorozatot, és azt is, hogy gyakran van kikacsintás korábbi MJH-s munkákra. Ez a rész meg minden rajongó kedvence lesz, egyértelműen.

humorpalanta - 2014. 11. 15. 20:14

Atyaég! Ez egy jó rész volt? El sem tudom képzelni a többit. Még ezt is törlöm a fenébe. Többet nem látom. A,úgy erre a sorozatra mit lehet adni? Ha 2/10-nél többet kap, akkor az egész rendszer hiteltelen.

Casey Novak - 2014. 11. 15. 20:37

A rendszer?
Értelemszerűen az én rendszeremben 2 fölött van, különben nem húznám vele az időmet. Neked nem ér ennyit.
Nem szoktam pontozni, winnie-ék ízlését nagyjából be tudjátok lőni, így az számít, hogy ők mit mennyire tartanak. Amiről írok, azt nézem és általában szeretem, tehát az én szememben minimum közepesről (tízes rendszerben 5-ről) indul minden. Az én ízlésem nem lehet hiteltelen, hiszen nem objektív.
Mivel a M&J már rég nem újonc, ezért igazán rosszat max. kommentben fogsz olvasni róla, mert akinek nem jön be, már rég nem nézi. Nem a sorozatot védem, miért is tenném, hiszen szidom én is, pedig kedvelem, csak jelzem, hogy nem egy rendszer van, hanem annyi, ahányan vagyunk.
Na, de túlmagyaráztam.

Winry Rockbell - 2014. 11. 18. 15:19

Én is sokat röhögtem ezen a részen,nagyon bejött a visszakacsintás.
Én annyit fűznék hozzá,hogy lehet ,hogy vannak gyenge részei és nem túl erős poénjai,de a TBBT és HIMYM sem volt/van mindig a toppon,csak azt többet ismerték/ismerik,ezért kap kevesebb negatív kritikát.
Amúgy én elfogult vagyok ,mert MJ fan vagyok.Idén néztem újra a Sabrinát és a Clarissát is nézném,ha tudnám.

Dexter Morgan - 2014. 11. 18. 21:48

Totálisan eltaláltak mindent, a sorozat egyébként is kiváló, de ez különösen jó rész lett.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz