login |

The League: vége a 6. évadnak

2014. 11. 20. 18:11 - Írta: human

8 hozzászólás | kategória: kritika,

– In the words of Taylor Swift, we will just shake it off.
– Booo.

Amikor elindult a sorozat, akkor eszembe sem jutott volna, hogy 6 évadot is simán meg fog élni. Persze egész jó komikusok csinálják, de ez azért semmire sem garancia odakinn.

Viszont most jutottam el oda, hogy egy kicsit sok a The League számomra. Túl negatív, és egyre kevesebb benne az ötlet. Sokszor fordult elő, hogy az 5. percnél az alábbi zajlott le a fejemben: “aha, szóval van ez meg ez a szál eddig, akkor lássuk, hogy a legnegatívabb és legsötétebb poén mi lenne ebből” és tada.wav, mindig az volt a rész végén a csattanó.

Félre ne értsetek, nem a poénok milyenségével van a bajom, egyszerűen csak hiányoztak a meglepetések. Az amikor a rész elején hiába találtam ki, mi lesz a végén a csattanó, mégis az volt bennem, hogy mekkora ötletük volt egy hétköznapi dologból kiindulva.

Persze idén is akadt azért hatalmas húzás, például a Seth Rogenes rész annyira elszállt volt a Száll a kakukk-paródiával, hogy leborultam a székről. Abban benne volt a világ legsötétebb poénjától kezdve a zsenialitáson át minden. Mondjuk tavaly is pont a Rogennel élték ki a készítők magukat a legjobban, de szerintem felül tudták múlni a múltkorit.

Ezen kívül még mindig működik a csapat, így amikor nagyjából közösen beszélgetnek, azon mindig lehet vigyorogni, akkor is ha nincs benne az a plusz amit hiányoltam feljebb. Lehet ez is aláásta az évadot, hiszen Ruxin nem minden részben volt jelen, pedig ő az ugratások omegája.

Persze haversitcomból mindig is baromi kevés volt, ezért nyilván ott leszek ha lesz folytatás (a keresőben hirtelen nem találtam erről hírt), de idén kicsit rezgett a léc. Jó szívvel talán egy 7/10 még épphogy elfér.

8 hozzászólás Ne habozz!

winnie - 2014. 11. 20. 18:30

be,linkeltem a pilotkritikát és olvastam, hogy

“Valahol olyan, mint az improvizálós sorozatok. Lehet, ez is az?”

milyen jól fején találta human szöget, pedig akkor még fogalmunk sem volt róla, hogy imprós a sorozat.-

JackPackage - 2014. 11. 20. 18:47

Valahogy ez az évad nekem is jóval gyengébbnek érződött az eddigieknél, bár a finálét most fogom nézni, Ruxinból tényleg kevés volt, meg kicsit úgy érzem Taco-nál is lassan kifogytak az ötletekből.
Persze így is maradok én is ha lesz még, kb ez az utolsó sitcom amit mostanában nézek..

Jeol - 2014. 11. 20. 18:58

Szánalmas, hogy egy ilyen sorozathoz nem készül felirat, de a huszadrangúakhoz igen.

masterson - 2014. 11. 20. 19:46

@Jeol
Abszolút egyetértek! Pedig abszolút megérdemelné, még ha az utóbbi 1-2 évad valóban gyengébb is lett, és több lett a laposabb epizód.
Ettől függetlenül azon 2-3 sorozat közé tartozik továbbra is nálam, amely képes visítva röhögésre késztetni :D És még a fantasy focit is részben miattuk kezdtem el :D

Quiddy - 2014. 11. 20. 20:22

AZ utolsó részen nagyon nagyon durva volt, szétröhögtem magam. Ja és tényleg Ruxin nélkül nem volt olyan jó. De biztos valami más munkája volt párhuzamosan.

winnie - 2014. 11. 20. 20:25

van a comedy centralos sorozata, a the kroll show, az bezavarhat.

Lanie - 2014. 11. 21. 10:59

Tény, hogy nincs a top évadok között, de még így is simán a kedvenc sorozataim között van, ez a fajta durva humor nagyon nagyon nekem való, hétről hétre mindig vártam a részeket.

exileee - 2014. 11. 21. 14:09

Ideje pótolni az évadot, jó hogy eszembe juttattad.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz