login |

Finálé előtt: Dancing with the Stars

2014. 11. 23. 15:20 - Írta: Thomas

3 hozzászólás | kategória: fun, ilyenek voltak, reality, video,

Már a 19. évadját zárja az ABC sztártáncos reality-je, szokás szerint dupla fináléval, tehát magyar idő szerint szerda hajnalban derül csak ki a győztes pár kiléte. Három közel azonos képességű sztár jutott a döntőbe (de a negyediktől is láthattunk már 40 pontos táncot), talán még sosem volt ilyen csekély különbség a pontátlagok között.

Szóval nyitott a verseny? Mi fog számítani inkább, a hagyományosan fontos freestyle tánc, a sztárok iránt kialakult szimpátia, vagy a profi táncosok népszerűsége? Ha voltak még rajtam kívül, akik végignézték a szezont, kommentben be lehet szállni az esélylatolgatásba.

Most pedig a nemnézőkhöz is szólnék, akik talán el sem tudják képzelni, hogy mennyi humoros, feelgood pillanat akad a műsorban.

Bár ezekre is kevesebb idő jut, mióta megszűnt az eredményhirdető show és ebben az évadban a “fő mókamester”, a zsűri 70 esztendős elnöke, Len Goodman is kihagyott néhány adást, szerencsére szinte minden résztvevő bármikor kapható egy kis bolondozásra, élükön az Emmy-díjas műsorvezetővel, Tom Bergeronnal. Ezeket a pillanatokból próbáltam képekkel megörökíteni, amit csak lehetett.

A tovább mögött folytatódik a galéria sok-sok vicces vagy érdekes képpel, majd a legvégén találtok négy videót – egy előzetest és három kisfilmet a zsűritagok látogatásáról a finalisták próbáján (a negyediket valamiért nem találtam meg).

3 hozzászólás Ne habozz!

Judit Pecsi - 2014. 11. 23. 20:29

Ha Alfonzo fel tud lepni hetfon a hatfajasa miatt en ot gondolnam a nyeronek,ha nem,akkor Jannel and Val.

Thomas - 2014. 11. 24. 12:57

Én úgy érzem, hogy Bethany & Derek fogják megnyerni, de Janel & Valnek szurkolok, Val nagyon megérdemelne már egy győzelmet:)

Thomas - 2014. 11. 27. 02:04

Judit, gratulálok!:) Én meg 17 évadnyi DWTS után még mindig szarul tippelek:)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz