login |

Megtörhetetlen az Unbreakable Kimmy Schmidt – kasza után 2. évad

2014. 11. 24. 20:01 - Írta: winnie

8 hozzászólás | kategória: 2014/15, hírek,

Azt mondja, az NBC, hogy túl sok a dráma és eleve ez a műfaj megy. Naná, hiszen a komédiáikat megint nem nézi senki. Oké, a Marry Me még úgy ahogy teljesít a The Voice mögött – ott, ahol a 2. évadra berendelt About a Boy is elfogadható volt, hogy aztán idén a reality nélkül visszaessen. (És az igazsághoz hozzátartozik, hogy az Undateable kvázi nyáron adva kapott 2. évados berendelést, de annak a számai még talán a kaszált sorozatokéit sem érte el.)

A lényeg, hogy a Hieroglyph, a Members Only, az Emerald City és a Mission Control után az Unbreakable Kimmy Schmidt is kaszát kapott premier előtt – ezúttal az NBC visszakozott a pilot nélkül (a készítők neve, ugyebár…) sorozatnak berendelt projekttől. De, az “egyet hátra, kettőt előre”-elv szellemében, a szitkomot sikerült eladni a Netflix-nek, mely kapásból berendelt a 13 rész mellé egy ugyancsak 13 részből álló 2. szezont.

Tudjátok, készítő: Tina Fey és Robert Carlock, főszereplő Ellie Kemper és ahogy nézem, nekem ez volt az ősz legjobban várt újonca. Az adatlapon minden más rajta van: ez az a sorozat, amiben egy 15 évig szektatag lány tök naivan nekiindul felfedezni New York városát. (Nem tipikus kommersz szitkomról van szó, ezt mondanom sem kell.)

Szóval az Unbreakable Kimmy Schmidt megy a Netflix-re, de az NBC-nek sem kell komédia nélkül szomorkodnia midseason-ben, hiszen van még egy One Big Happy-jük és egy Mr. Robinson-juk (tippre 6-6 résszel) – nem hiszem, hogy bárki sikert jósolna nekik. Hmm, csak nem azért adták el a Kimmy Schmidt-et, mert nem lett volna mellé pár a Mission Control elkaszálásával? (Start: márciusban.)

8 hozzászólás Ne habozz!

CyClotroniC - 2014. 11. 24. 20:45

Én örülök, mert az egyik legizgibb sitcomnak tűnt az upfronts felhozatalából, illetve már most arra spekulálok, hogy az NBC-Netflix összeműködés majd később is milyen jó lehet a Hannibalnál precedensnek. Nyilván más átvenni, meg féli a Sonyé, stb stb stb, de azért álmodozni szabad. :D

winnie - 2014. 11. 24. 21:01

egyébként meg kár, hogy a mission controlnak nem ez a sors jutott.

ALDO - 2014. 11. 24. 21:22

Állítólag a jobb sorozatokat ősszel kezdik el vetíteni a csatornák. Már bele sem merek gondolni, hogy a midseason sitcomok akkor milyenek lesznek.

S0m30n3 - 2014. 11. 24. 21:29

OMG, dejó. Idén ez az egyetlen újonc amit várok, csak Tina Fey miatt. Remélem jó lesz.

CyClotroniC - 2014. 11. 24. 21:39

ALDO: Szerintem ez már rég megdőlt, engem jó pár éve jobban izgat a midseason felhozatal, kapásból amik most beugranak a közelgő sorozatokból:

– iZombie
– Galavant
– Backstrom
– Battle Creek
– The Whispers
– The Last Man on Earth

yeeeyha - 2014. 11. 24. 21:39

@ALDO: az állítólag, az nagyon állítólag ;) A legjobb sorozataimnak köze sincs az őszhöz.

FrankLuck - 2014. 11. 24. 22:22

Komolyan, már az upfronts sem szent?? Oké, korábban is volt egy-egy premier előtti kasza, de ez azért már vicc. Az NBC, akik azért elég erősek voltak szitkomban pár éve (minőségben inkább), a Parks & Recreation búcsúja után visszaesnek a sor végére…
DE: jéj, hogy megmenekült a Kimmy Schmidt, nagyon várom, messze a legígéretesebb midseason országos szitkom (lett volna). Az NBC két megmaradt ‘szitkomja’ szót sem érdemel, leírás alapján még egy Bad Judge szintjét sem fogják megütni.
(Tényleg kár, hogy a Mission Controlnak nem volt ilyen szerencséje).

winnie - 2014. 11. 24. 22:39

Állítólag a jobb sorozatokat ősszel kezdik el vetíteni a csatornák. Már bele sem merek gondolni, hogy a midseason sitcomok akkor milyenek lesznek.

pont azt szoktuk írni mindig, hhogy minden jó midseasonre marad – koncepció alapján is, meg aztán a kritikák is erről szólnak:)

az, hogy miben látják a sikerre a nagyobb esélyt, nem feltétlenül a “jósággal” függ össze. meg ők egyébként is mindent jónak gondolnak. gondolom. (mostanság egyébként, ha nincs pilot, akkor eleve midseason a sorozat.)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz