login |

Plakátok is vannak a Lost Girl-höz

2014. 12. 02. 13:15 - Írta: winnie

16 hozzászólás | kategória: kampány, Kanada odavág,

Valahol sajnálom, hogy a gyarapodó tábor ellenére a Lost Girl sosem tudta kinőni magát itthon, még a magyar premier sem dobta meg annyira a sorozat népszerűségét, amennyire…, nem azt mondom, hogy rászolgált volna, hanem amennyire megdobhatta volna a koncepció alapján. Szóval ez is azon sorozatok közé tartozik, melyekre sokan nem találtak rá ilyen-olyan okokból azok közül, akik körében nagy kedvenc lehetett volna.

Na, mindegy. Talán a finálé után lesz egy nagyobb sorozatajánló vagy -kritika, mely révén még páran esélyt adnak a biszexuális szukkubuszról szóló szériának, melynek utolsó, ötödik szezonja december hetedikén kezd.

16 hozzászólás Ne habozz!

Lemoni - 2014. 12. 02. 13:52

Én rátaláltam, de folyamatosan süllyedt a színvonal, a legutóbbi évad már annyira pocsék volt, hogy ki is szórtam, a főszereplőnő meg a szőke nője valami iszonyat irritáló volt.

Eny - 2014. 12. 02. 13:59

en meg mindig nezem es szeretem, igaz inkabb Kenzi es Tamsin miatt, mert ok nagyon aranyosak.
a temaja nagyon ossze-kuszalt volt a 4ik evadban,de dobni nem tudom es most,hogy tudom az 5ik az utolso evad lesz..100% hogy nezni fogom. sot..alig varom.
Laurent en sem birom,szornyu…pedig mas orszagokban imadjak,o a nagy kedvenc.(nem ertem miert)

xeverese - 2014. 12. 02. 14:17

Kenzi és Tamsin – számomra is ők a legfőbb ok a nézésre és még elnéznék velük pár évadot. Egyébként az Öreg karaktere is jó meg a bábos sötét fae.

CyClotroniC - 2014. 12. 02. 14:41

Lemoni: Most nem csináltál kedvet a folytatáshoz. 2 évadot daráltam le, de főleg a guilty pleasure popcorn és Kenzi karaktere vitt tovább eddig. Bo-t én se bírom, és ezért csak részben Silk a hibás, szerintem (addig, ameddig én láttam), sokszor kifejezetten önző köcsögnek van megírva. :D

dukyka - 2014. 12. 02. 14:52

Én a 4. évad közepén kaszáltam, pedig eleinte nagyon bejött.

winnie - 2014. 12. 02. 15:04

CyClotroniC: csekk a 3-4. évad körüli írásokat, mintha az lett volna a vélemény, hogy az s3 elég gyenge, de a 4. évad azért magára talál.

Sophie - 2014. 12. 02. 15:16

Az elején imádtam. Engem az ilyen misztikus dolgokkal hamar meg lehet fogni és a fae világ ezen belül is különösen érdekes. Valahol a 3.èvad vége fele szálltam mi mert a szőke dokinő annyira idegesített, hogy még Kensi királysága sem tudta ellensúlyozni. Szerintem mindenidők legirritálóbb sorozatkaraktere (ilyen véleménykutatás volt mostanában?)

koka - 2014. 12. 02. 15:19

CyClotroniC:
A 3-4. évadban Emily Andras volt ugyebár a showrunner és hát volt pár kifejezetten jó ötlete, meg összehozott egy baromi jó, különféle mondakörökre épülő átívelős szálat (Bo faterja), de a 4. évadban a végjátékot teljesen elbarmolta. Nem tudott profitálni azokból a jó alapokból, amiket sikeresen felépített a 3. évadban. Elpocsékolt egy jó karaktert (Rainer), túlhúzatta Laurent és eltett láb alól olyan karaktereket, akiket nem biztos, hogy kellett volna. Az 5. évadban viszont nem ő lesz.

Ettől függetlenül volt pár teljesen jó húzása, ami miatt szerintem a 3-4. évad komolyabb, évezhetőbb lett, mint a rétestészta második. Drámai faktora magasabb lett, Lauren-Dyson bromance, Vex szerepeltetése, Tamsin behozatala, Kenzi útkeresése meg úgy összességében a sorozatot ekkora már teljesen átjáró családalapítás gondolata az, ami miatt szerintem érdemes folytatni a 2. évad után.

Ja egyébként sok külföldi fan tényleg csak Bo-Lauren miatt nézi, de szerintem is az a leggyengébb része a sorozatnak.

koka - 2014. 12. 02. 15:20

winnie: a s3 eleje volt gyengébb, a vége pedig jobb, a s4 pedig pont fordítva, ott a vége volt káosz. bár ez szubjektív..

winnie - 2014. 12. 02. 15:35

persze, csak próbáltam valamennyire az általános véleményt jelezni, mintha akkortájt lett volna sokkal több negatív komment.

Lemoni - 2014. 12. 02. 15:40

Cyclo: őszintén szólva a 4. évadot már csak Kyle Schmid-ért szenvedtem végig, egyébként előbb kaszáltam volna. Már annyira spórolós volt, hogy szinte minden jelenet sötétben játszódott, hogy kevésbé látsszon a csóróság, de mondjuk a cselekmény sem volt túl izmos. Az első két évad még bőven nézhető kategória volt, bár az említett páros ott sem volt jobb, de a történet és a hangulat még átlendítette pozitív irányba az összképet. Nekem Dyson-Tamsin volt a kedvenc ship:)

sandor555 - 2014. 12. 02. 17:39

2. évad után elkaszáltam én is…

m76 - 2014. 12. 02. 18:47

A 2. évad második fele nézhetetlen volt, aki a 2. ban vagy annak a végén kaszálta érdemes lehet visszatérnie. Nem azt mondom, hogy a folytatás remekmű, de határozottan jobb, az első évadhoz képest persze gyengébb.

Kriszta - 2014. 12. 02. 19:38

csak hogy egy ilyen komment is legyen…egyébként nekem tetszenek a plakátok :D

cyborgwings - 2014. 12. 02. 23:16

furcsa jószág ez a lost girl. a második évad eleji kaszám után a harmadikat sűrűn dicsérő kommentek miatt visszatértem, és bár nagyon tetszett az is, meg a negyedik is, mindig hosszas nyűglődés után tudtam csak nekiállni egy-egy epizódnak. ha már belekezdtem, nem volt gond, mert alapvetően érdekes a sztori és szerettem, de valahogy mégis mindig leghátulra sorolódott, ha fölmerült a kérdés, mit nézzek.
aztán így jártam a kritikaírással is. annyi kézen megfordult, mondom, majd én végigviszem most már, de aztán azt is csak húztam-halasztottam, egészen addig, amíg már értelmét sem láttam nekifogni. azóta is ég a pofám miatta.

egyébként ja, tamsinből rohadt jó karaktert csináltak és nagyon szuperül működik mindenkivel a szereplőgárdából, szóval miatta is megéri nézni a sorozatot. meg persze vex miatt. istenem, az az ember… haláli.

galocza - 2014. 12. 03. 08:30

no megnéztem az imdb-t, mert ismerős volt a cím. kiderült, láttam a pilotot (bár nem biztos, hogy végig). sok nem maradt meg, csak hogy kicsit sokat ajnározzák a főszereplőt, hogy aztán ilyenolyandögös, osztán meg nem. egyébként is nagyon irritált, gyors kasza.
volt egy másik is, ennek sem emlékeztem a címére, de most kinyomoztam: sanctuary (állandóan az ugrott be, hogy asylum), hasonló volt a problémám, kicsit össze is mosódnak, de az pár epizódot megélt nálam legalább.

hiába kerestem mindkettőben buffy fixet 8(.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz