login |

The Flash – 1×08 és az Arrow – 3×08: Az év crossover eseménye?

2014. 12. 05. 20:34 - Írta: superpityu

50 hozzászólás | kategória: crossover, kritika, ,

Nem hiszem, hogy ennyi lett volna ebben a történetben. Igaz hiába volt crossover a két széria között, mégis megmaradt mindkét sorozat a “monster of the week” adta lehetőségeknél. Én abban reménykedtem, hogy ha már összehozzák két közös részre a sorozatokat, akkor legalább csak egy rosszfiú lesz, akit 2 részen át Central City-től Starling City-ig üldöznek, de nem, mindkét epizódban más után mentek.

Persze volt összekötés a részek között, hiszen Oliverék Captain Boomerang miatt ruccantak át Barry-ékhez, de abban a részben nem sok dolog látott róla napvilágot. Sokkal inkább úgy érzem, hogy inkább megalapoztak egy következő hasonló eseménynek. 

A Barry-Oliver közötti kapcsolat mélyítésére kellett is egy kis idő, mert két teljesen eltérő karakterről beszélünk, akik még a hősködést is más úton folytatják. Valamint a Felicity – Caitlin – Cisco-barátságot is mélyíteni próbálták. Ezzel igazából nem is volt korábban sem gond, továbbra is jól rezonálnak egymással ezek a karakterek. 

Összességében azért fura érzés volt nézni az Arrow karaktereit a The Flash-ben látni és fordítva. Még akkor is, ha mindeközben kiütköztek bizonyos furcsaságok: az Oliver-féle komorkodás nem igazán illik Central City-hez, s a Barry-féle lazaság is kifejezetten zavaróan hatott az Arrow néhány jelenetben. De a crossoverek már csak ilyenek, ha eltérő hangulatú sorozatokról van szó.

Persze akadtak olyan események is amelyek nem függtek a közös kalandhoz. A The Flash esetében ez Firestorm felbukkanását jelenteni, valamint kicsit új irányt adtak a Flash – Iris-kapcsolatnak. Az Arrow-ban pedig a flashback haladt, bár ez nem kapcsolódott annyira korábbi eseményekhez, csak kitekintés volt, hogy Oliver miért olyan, amilyen. Valamint igaz, hogy a The Flash-epizódban történt, de ismét találkoztunk Oliver egyik fontosabb exével. 

Összességében nem volt rossz az első nagy crossover, de bőven több potenciál lett volna abban, hogy ekkora csapatot mozgattak. Még akkor is ha csak az Oliver-Dig-Felicity és Barry-Caitlin-Cisco futott volna össze nagy kalandra. Jövő héten fél/harmadévadzárók jönnek, meglátjuk, hogyan zárják le idén a szálakat, vagy egyáltalán melyeket veszik elő.

ui: Érdekes és jó látni, hogy az Arrow egyre több Spartacus-színésznek “ad otthont”: Manu Bennett, Katrina Law és Cynthia Addai-Robinson után most Nick Tarabay is feltűnt a sorozatban.

50 hozzászólás Ne habozz!

Tyah - 2014. 12. 05. 20:44

Szerintem szigorú vagy. Most találkoztak igazán,mint vigilante a vigilante-vel, igenis kellett a karakter-viszonyulási-idő. Az meg,hogy 2 külön “ügy”, az gondolom a nézettség emelés miatt volt, mivel olyan crossoverről volt szó,ami 2 külön sorozatban ment. Én azt hittem,h olyan crossover lesz,h mindkét rész a Flashben lesz. Hát,rá is bxsztam. Szerintem ötletes volt,és kellően kiélezve arra,h hol van a mester és a tanítvány. Ha már háborogni kell vmin,akor háborogjunk a Suicide Squad filmen,ami arra nem veszi a fáradstágot,h a sorozatszínészekkel vállaljon be filmet.

Pocok - 2014. 12. 05. 21:06

Szerintem az eddigi összes Flash és Arrow részek közül ez a dupla volt a legjobb. Imádtam minden percét!

zsemlye - 2014. 12. 05. 21:10

Mind2t megnézve (2x-2x) én egy olyan rebootot szeretnék:

Amiben van FLASH, Felicity, Diggle, Oliver, talán Roy, mind áttelepülnek Central Citybe mutánsokat regulázni.
Joe West of course, Barry geekjei (háát) e 2 rész után egyelőre maradhatnak bár gyűlölöm őket az első perctől. Irist konkrétan egye meg egy metahuman csúnyán, ill. Thea, Lance 1, Lance 2 és az egész Starling sallang menne a levesbe.

Visszatérve a történtekhez: hála istennek, hogy a sok-sok promó nem verte szét a “műélvezetet” nem spoilereztek ;)

DancingDragon - 2014. 12. 05. 21:19

Szeretem az Arrow-t nagyon de számomra főleg az első emg ez a harmadik évad nagyon nagyon papírmasé. Mintha olyan lelketlen lenne vagy nemtudom, a szereplők nagyrészéről nem is beszélve. Ezzel ellentétben a Flasht egyszerűen imádom, mert minden megvan benne ami az Arrowból hiányzik. Ezért volt zavaró picit a crossover mert nagyon nagyon érződött a két sorozat közötti különbség. Persze lehet hogy csak én érzek így

Cared - 2014. 12. 05. 21:24

1. Flash boomerang kapása az Arrow-ban nálam instant nerdgasm-et váltott ki, de a kettejük harca is nagyon jó volt tv-s viszonylathoz képest.
2. Szerintem is kicsit túl szigorúan vetted az egészet, én szinte minden másodpercét élveztem. Én is azt vártam, hog egy villain lesz, de jó volt ez így, érthető okok voltak mögötte és szerintem nem ment a minőség rovására. Imádtam hogy teljesen más feelingje volt a részeknek mint eddig.
Nálam simán 8-9/10 volt mind a kettő, bár az Arrow-ban amikor a Verdant-ban beszélgettek Cisco-ék az ellenfelekről és hogy mennyire nem vették igazából komolyan az iszonyat eröltetett volt szerintem, de más negatívum nem is volt. Még mindig várom, hogy Barry-nek szőke haja lesz, de úgy tűnik hiába várok :(

Isteee - 2014. 12. 05. 21:24

Nagyon nagyot csalódtam.
Alap felállásban a Flash jobban tetszik, mint az Arrow 3. évad.
Ebben a crossoverben viszont baromi gyenge volt a Flash, és jobb volt az Arrow.
Következtetés: a Flash a jó és az Arrow a nem jó :)

Grace - 2014. 12. 05. 21:35

Én imádtam az egészet. Főleg a Cisco-Caitlin-Felicity hármast, vagy inkább Barry-vel négyest. A kedvenceim közé tartozott az a jelenet, ami Felicity égő blúzától a boomerang elszabadulásáig tartott. Ha csak őket néztem volna 2×40 percig azt is imádtam volna. Cisco egyébként kezd annyira a kedvencem lenni, mint Felicity. Furcsa volt látni az Arrow komorságát és a Flash humoros könnyedségét együtt, de nekem nagyon bejött. Régen nevettem ennyit, mint ez alatt a 2 rész alatt. Egyedül a flashbackeket nem éreztem odaillőnek a Flash rész után, ahol ugye nincs, meg Laurel-t nem igaz, hogy nem tudták kihagyni, még arra a fél percre is fájt látni, de ezen kívül semmi negatívumot nem tudok írni. És legalább 3 beszólás mehet nálam hét idézetének, ami szerintem önmagában nagy szó.

sadnic - 2014. 12. 05. 21:39

Sztem a fanok kielégítését célozták meg a 2résszel és teljes mértékben bejött!! Flash és Arrow harcát így tudnám elképzelni. és Flash boomerang mentése :O :D .. és az írás eléggé túlzás sztem is. és az év crossovere még szép :D :D

Benjy - 2014. 12. 05. 21:55

Roppantul élveztem az egész eventet, de a szokásos negatívumok ugyanúgy jelen voltak sajnos mind a Flashben, mind az Arrowban. A Flash ugyanakkor hangyányit jobban tetszett, mert ahhoz jobban passzolt a könnyedebb hangvétel, Arrowban meg tényleg kissé izzadságszaga volt a poénkodásoknak. A következő crossovert mindenesetre mindenképp kíváncsian várom. Sőt ha egy 3. spinoffot is csinálnának Berlantiék akkor kvázi egy egész estés tripla crossovert is összehozhatnának. Na jó, ez még nagyon a jövő zenéje.

Silas - 2014. 12. 05. 22:21

Ciscoék a legjobbak :D

jesustomer - 2014. 12. 05. 23:13

Jó volt, ütős volt, tetszett. Colton Haynes olyan semmis viszont van benne potenciál ha Slade Mirakuru Wilson felbukkan.. :D
és a FLARROW kifejezést ki hozta be?
Csak nem Haynes? :D remélem még több crossover lesz vagy egy új spinoff lanternel.. avagy hol van az annyira beharangozott Nightwing?
bloodheaven már el volt szivárogtatva már csak jeremy gilbert hiányzik onnan ;)

Poghy - 2014. 12. 05. 23:41

Szerintem is szuperjó volt, én jobban szórakoztam ezen a duplarészen, mint bármelyik marveles nagy költségvetésű popcorn-mozin. A sorozatok 2 legjobb karakterei, Cisco és Felicity is végig elemükben voltak, rengeteg poént szállítottak. A kontraszt meg szerintem pont, hogy jót tett nekik, Barry is kicsit komolyabbra vette a figurát, és Oliver is elpoénkodta a végét. Ami az ellenfeleket illeti, én a klasszikus képregényes 2v2 felállást vártam, amikor egymás ellenfeleivel küzdenek meg, talán majd a következő crossoverre hagyják ezt a forgatókönyvet. Mert tuti lesz még ilyen, én már alig várom, és lehet hogy Supergirl is csatlakozni fog majd valamikor.

Spaceghost - 2014. 12. 06. 00:26

Nekem is nagyon bejött ez a Crossover, és most vettem észre először, hogy Flash eléggé elkezdte szórni a poénjait, kezd olyan lenni, mint amilyennek lennie kell, sokkal lazább. Az elején nagyon hiányoltam belőle, de most már teljesen oké. Ezen kívül a látványelemek is elég jók meglepően jól néz ki a Flash.
Mindkét sorozat ugyanúgy tetszik, bár a Flash kicsit jobban mint az Arrow, de ez talán betudható annak is, hogy mindig is Flash volt a kedvenc szuperhősöm.

Shana - 2014. 12. 06. 00:51

Nekem mindket sorozat olyan 5/10, de ez igy egyutt a ketto siman 10/10-es volt.
Es a legvicesebb hogy en kifejezetten utalom Diggle-t, de a Flash-ben konnyesere rohogtem magam a beszolasain meg a fejeken amiket vagott. Ha ez egy sorozat lenne a ketto, akkor abszolut atom favorit lenne. Central City-ben Arrow-ekkal az evad, aztan atmehetnek Starlingba komolykodni evadzaronak XDD

Pocok - 2014. 12. 06. 04:59

Ciscot nagyon utáltam a legelső részben, de amit itt a duplában nyomott (főleg a másodikban), megkedveltem :D

Zordon - 2014. 12. 06. 07:46

Szerintem mindket sorozatnak jot tett a crossover, kicsit eltertek a szokasos hangulatuktol, jok voltak a poenok, elveztem.

Ezen meg felvihogtam, lehetne a het idezete: “I’m the Flash. Sushi?”

Degausser - 2014. 12. 06. 07:57

Mindkét sorozatot szeretem de most, hogy kontrasztban voltak nagyon kiütközött mennyire szar színész Stephen Amell ha mellette van Grant Gustin:D szeretem az Arrow-t de azért nem vagyok vak, eddig is rossznak tartottam Amellt de megvan a kellő karakteressége a szerepre ezért elnézhető. viszont így huzamosabb ideig egy sokkal jobban és változatosabban játszó színész mellett kifejezetten 1 dimenziósnak tűnt és az is elkezdett zavarni, hogy mindig ugyanolyan arcot vág, pedig ez amúgy már annyira megszokott, hogy fel sem tűnt eddig.
érdemben a részekhez: nekem a flash sokkal jobban tetszett, nem számítottam rá, hogy ő lesz megbuherálva és őrjöngeni kezd (ez is mélyítette nekem Gustin játékát), az akció jelenetek is rohadt jók voltak. Nekem sajnos a boomerang nagyon nem működik mozgóképen, abszurdan nevetségesnek hatott ahogy dobálja azokat a szarokat és nem vágja le a saját kezét, mindig pontosan visszamennek, nem esnek le a földre miután nekimentek valaminek stb. De legyen ez az én bajom, nekem tőlságosan kilógott és komolyan vehetetlen volt, főleg egy Flash mellett. (Aki a másodperc törtrésze alatt elkapta volna mielőtt eltűnik a füstben. De most komolyan mi volt az a füst?:DD az már a 90es években is gagyinak hatott főleg, hogy zárt térben voltak jól belátható helyen, sehova nem lehetett volna menekülni:D)

Drunken Whaler - 2014. 12. 06. 08:36

Dig arca, amikor először meglátta Barry-t, frenetikus volt. Nagyon élveztem. Amell színészi játéka viszont tényleg sok kívánni valót hagyott maga után. Nekem az tűnt fel, hogy majdnem kiesett a szerepéből, amikor Barry-nek monologizált arról, hogy ez nem a napfényes Central City. Ott majdnem elnevette magát (a szemei is mosolyogtak). Bumeráng kapitány viszont tényleg életszerűtlen volt: két fegyveres csávót is úgy intéz el, hogy azok csak tartják a fegyvert, és nem lőnek, amikor előbújik a fedezékéből és elhajítja a bumerángját.

Senkinek sem tűntek fel a batman utalások: arrow-cave, arrow-mobile? Imádtam.

Aszusz - 2014. 12. 06. 09:49

@ Degausser: Amellt illetően nem értek teljesen egyet, az első évadban pl kizárólag az arckifejezése alapján meg lehetett mondani, hogy flashback vagy jelen, annyira más karaktert játszott.
Jelenkori Oliver viszont karakterileg annyira visszafogott érzelmileg, hogy nem látszik rajta túl sok minden, ezért ugyanolyan mindig az arckifejezése, bár még ez sem igaz. Flash pont az a könnyed karakter, akinek jelentős arcmimikája van. Olivernek Arrowként nincs (Oliverként több érzelmet szokott mutatni). Nyilván nem egy színészóriás, de a karaktert tökéletesen hozza, több mimikával már túljátszaná. (Lehet, hogy egyedül vagyok a véleményemmel, de azon kevesek közé tartozom, akik szerint Peter Dinklage is túljátssza Tyriont a Trónok harcában, az istenített jeleneteitől konkrétan hidegrázást kapok).

Mindkét rész rendben volt amúgy, Laurelt kihagyhatták volna, és én is arra számítottam, hogy összefüggő sztori lesz, de jó volt így, nem volt erőltetett, és az új nézők is könnyebben be tudtak kapcsolódni a sztoriba, gondolom ez volt az elsődleges cél.
Barry-Oliver kapcsolat építése is rendben volt, látszik a különbség közöttük, és kellett ez a két rész, hogy jobban összecsiszolódjanak.
Ciscot kezdem megkedvelni, az első részek alapján nem bírtam, de határozottan egyre jobb lesz. Jelenleg a Flashben egyedül Iris irritál (az Arrowban meg Laurel, de ezt már megszoktuk).

Semper - 2014. 12. 06. 09:55

Nick E Tarabaynak remélem lesz valami saját sorozata, mert bírom a színészt( a Spartacusban ő nyújtotta Hannah után a legjobb alakítást) a 2 részben lehetett volna több is. Amúgy Felicitynek csak azért égett le a felsője, hogy megnézzük a cicifixben, mert mással nem történt meg ez a baleset( bár lehet, hogy műszálas volt a felsője)

werewere - 2014. 12. 06. 10:23

Szerintem is teljesen megfelelő a karakterhez Amell játéka… A flashbackokban kicsit több mozgástér jut az egyéb érzelmek és játékok kifejezésére, a jelenkori Oliver valóban erősen visszafogott (és ez tűnhet “szar színész” képnek).

semper - 2014. 12. 06. 10:45

Könyörgöm miért vár bárki is egy CW-s országos évadonként 22-23 részes sorozattól emmyt érő alakításokat?(Hozzá teszem a csatorna sorozatai közül itt láthatjuk a legjobb alakításokat(bár vakok közt nem nehéz a félszeműnek királynak lennie). Ez kb olyan mintha a Person of interestől várnánk ilyeneket(ott is max a mellékszereplők tesznek hozzá valamit színészileg(Elias egész jó volt az előző részben))
Pl én jobban ki vagyok bukva a gagyi harc jelentek miatt az Arrowban vagy pl a POI-ban mindenki mellélő na ezek jobban idegesítenek.

Degausser - 2014. 12. 06. 11:12

Nem várok Oscar alakítást, de ez nem visszafogottság hanem tényleg nem jó színész. Karakteres és tényleg jó Arrow de akkor se jó színész, és leginkább talán nem is a mimikájával hanem a hangsúlyaival van bajom, olyan mintha folyamat olvasná a scriptet, legtöbbször teljesen élettelen de szerencsére azért vannak jobb pillanatai.
Szerintem túl lazán veszi a szerepet a fickó vagy nem tudom, de ha jobban megerőltetné magát Amellből akár egy új hollywoodi szupersztár is lehetne mert karizmatikus, jóképű és sokan szeretik. Kihagyott ziccer a csóka.

Mate815 - 2014. 12. 06. 12:02

Tyah: Miért kéne B vonalas színészekkel megcsinálni a Suicide Squadot? Az lenne a horror ha ezekkel a színészekkel csinálnák és összefűznék az új DCCU-t a sorozatokkal. Szerencsére a DC/WB nem hülye és jól döntött akármennyire is sír Amell szája.

jesustomer - 2014. 12. 06. 12:18

öcsém.. Stephen Amell az egyik legjobb színész erre a szerepre.. sokkal jobb mint a szőke srác a Smallville-ből pedig azt szerettem volna nagyon és a mai napig is tök jó de nem zöld íjászként mert ott kb ehhez viszonyítva gagyi (pedig akkor ő is menő volt no m1)
Egy képregényt nézz meg, az első 5 darab arrow képregényben ugyanilyen Oliver: érzelmileg nulla, bizonyítási vágya van mindenki felé, nem tudja elfogadni, hogy ő már nincs a szigeten, a 2 életét nem tudja szinkronban élni.. de meg is lehet érteni.
Nem értem ha láttátok a tavalyi évadot akkor miért kéne örülnie? megkínozták a szigeten, utána ázsiában kellett tevékenykednie miközben Tommy-t meg kellett volna ölnie, nem mehetett haza, elveszítette sarah-t aki később mégis él utána megint eltűnik, Tommy-t (azóta én is siratom mert tök jó társa volt neki), Laurel tönkrement és nem akar oliverrel lenni meg mondjuk nem is tudna, alig hitte el, hogy otthon van máris megérkezett Slade Wilson, meg kellett győznie magát, hogy ő nem gyilkos, nem ő tehet róla, hogy megölték Slade csaját aki amúgy Oliverrel volt, a húga meggyűlölte mert titkolózott, Mirakuru sereg, anyahalál akivel ugye előtte összeveszett sőt gyűlölte de már nem tudja elmondani, hogy szereti,
és Slade a legjobb barátja volt de az elméje elborult és nem tudja meggyőzni az igazáról, ja és Sarah visszatért de most halott maradt, Laurel kb ellen fordult, Ras al Ghul rá vadászik.
És akkor kérdem én: Miért legyen boldog, miért legyen olyan mint barry?
He is come home with only one goal: to save his city.. ennyit fűznék hozzá.

Degausser - 2014. 12. 06. 12:26

jesustomer: Egy szóval nem mondta senki, hogy legyen boldog vagy, hogy legyen olyan mint Barry. Én azt mondtam, hogy a Barryt játszó srác jobb színész. Az, hogy felsoroltad eddig mik történtek Oliverrel miért mentesítené az alól, hogy Amell rossz színész? Nem értem az összefüggést. A magányt és az összetörtséget eljátszani az egyik legjobb lehetőség egy színésznek, hogy megmutassa mit tud. Ez nincs kihasználva és kész. Én sem azt mondtam, hogy nem jó amúgy a szerepre, kiemeltem, hogy karizmatikus, erős a jelenléte, illik rá az Arrow szerep de közel sem hozza ki belőle a maxot.

sandor555 - 2014. 12. 06. 14:09

Nálam mindkettő sorozat totál érdektelen :)

Stiel - 2014. 12. 06. 14:13

Eh, jó volt ez. Picit szokatlan, de jó.

Tiger27 - 2014. 12. 06. 15:07

en csak az Arrowt nezem, de segitsetek hogy most akkor meg kell neznem a Flash 1x8at hogy ertsem az Arrow aktualis reszet? egyaltalan a ket resz kozul melyikkel kell kezdeni?

Grace - 2014. 12. 06. 15:29

Tiger27: Nem muszály megnézni a Flash-t ahhoz, hogy értsd az Arrow-t, de érdemes. Egyrészt baromi jó volt, másrészt 1-2 utalás volt benne, ami később még előjöhet az Arrow-ban. Ha megnézed, akkor a Flash 1×08-al kezd, utána az Arrow 3×08.

Tiger27 - 2014. 12. 06. 17:19

De fogom érteni a Flash-t, ha nem láttam belőle még egyetlen részt sem?:)

Iceman - 2014. 12. 06. 17:38

Nekem tetszett mindkét rész bár én is kicsit jobbra számítottam. Jövő ilyenkor már egy Liga is összeállhatna. Atom valószínűleg az évad végére már “megszületik”, Firestorm is létezik már, Kanári és Wildcat is alakulgat, jövőre jön Supergirl és baromira sok utalás van Zöld Lámpásra is úgyhogy előbb vagy utóbb ő is lesz. Jobb lenne az eredeti JL de ez is megtenné:D

Grace - 2014. 12. 06. 18:32

Iceman: “Jobb lenne az eredeti JL de ez is megtenné:D”
Talán majd a moziban! :D De azért ez se lesz rossz, ha összejön! :) Én még Ted Kord behozására számítok, rá is sok utalás volt.

Tiger27: Na ez jó kérdés. Szerintem nem lenne nagyon vészes, nagyjából átlátnád így is. De tudod mit, ha már megnézed a 8., nézd meg az előző hetet is! :D

jesustomer - 2014. 12. 06. 20:51

honnan veszitek a zöld lámpásra való utalást?
és ki az a wilcat? ki alakítja wildcatet? :D

Stiel - 2014. 12. 06. 21:08

Wildcat-et J. R. Ramirez alakítja, itt egy volt bokszoló, aki Laurel szálán érdekes főleg, illetve a 3×06 epizód kb. neki volt szentelve.

Iceman - 2014. 12. 06. 22:22

Többször volt már említve Coast City is, de legtöbbször a Ferris Air logó tűnik fel ami egyértelmű utalás Hal Jordanre. Túl sokszor tűnt már fel, tuti nem véletlen. Nightwinget viszont én is hiányolom, nem tudom mi lehet a gond hogy mégsem hozzák be, lehet túl szorosan kapcsolódik Batmanhez az meg tabu a sorozatnak.

Grace - 2014. 12. 07. 00:06

Steven R. McQueen, akivel kapcsolatban felmerült Nigthwing behozatala, azt nyilatkozta, hogy ez csak amolyan belsős poén volt közte és azt hiszem Guggenheim között. Még poénkodtak is rajta, hogy milyen könnyü volt beetetni a rajongókat. Azóta is felmerült egyszer Nightwing, de csak mint esetleges új sorozatterv, de valószínűleg nem lesz belőle semmi.

Yooha - 2014. 12. 07. 06:55

Szoval Felicity ellenszenves fonoke megis jofiu lesz? Erdekes elkepzeles…

Szula 25 - 2014. 12. 07. 07:04

Kezdetnek nagyon jó volt ez a crossover poénok akciók mindkét részben én megvagyok elégedve vele.

Egy kis felidézés:
A Flash végi ex nem más mint Oliver gyerekének az anyja akit Moira lefizetett hogy tünjön el Oliver életéből mikor terhes lett, amit Oliver nem is tudott.Ez még a sziget előtt volt így van egy 8 éves gyereke akiről nem is tud.Várom mikor fogja neki elmondani a nő mivel Moira is halott már és hogy fogják ezzel alakítani Oliver karakterét mennyire fog változni.

kerval - 2014. 12. 07. 19:48

Istenkirály volt!!! :D
Sokkal jobb volt (nekem) mint a Bosszúállók!

Arrow a Flash-ben tényleg furább volt, a Flash-ben az Arrow stílusa (vagy kicsit mixelve) nekem jobban bejönne.
A Flash így végérvényesen matinésabb (bár utalás azért volt is a különbségekre).

Persze az egyiket ezért a másikat azért szeretem, a kettő együtt meg totális nerdgasm! :D

Hiroshima32 - 2014. 12. 07. 23:27

2 megjegyzés:

1, Én speciel alig várom, hogy az ARGUS megjelenjen szépen Central City-ben is, ha már Barry már szépen bemutatkozott nekik.

2, A dühös Flash egy kis sötétebb éllel remek gonosz lehetne az Arrowban :D

safranyn - 2014. 12. 08. 15:30

Nekem ez annyira gyenge volt, hogy azt hiszem ezekkel a crossoverekkel kaszáltam mindkét sorozatot.

Luluka - 2014. 12. 08. 15:50

Oltári jó volt, habár az Arrow nekem nem jött be eddig, de lehet most majd megkukkantom. A Flash sorozatot nagyon eltalálták, még nem volt olyan rész amin ne izgultam volna.

safranyn: Mit szedtél, amikor nézted a crossovereket?

Thomas - 2014. 12. 08. 22:34

Én sem pont ezt vártam. A Flash olyan amilyen, már nagyjából a 2. rész óta a kasza élén egyensúlyoz nálam, túl matinls, ahogy írjátok is, teljesen komolyan vehetetlen, ráadásul a történet nem halad semerre, a heti gonoszok meg már unalmasak. Az Arrow-ból meg a crossover miatt minden eltűnt, ami miatt szeretem, és ilyen Flash-es hülyéskedéssel lett kitöltve:) Persze azt nem akarom abbahagyni, de nálam ez messze nem a legjobb rész volt azért:) És valóban sokkal jobb lett volna egy nagy crossover, mint két kicsi, mert szinte teljesen külön ügyek voltak.

Desmond Wallace - 2014. 12. 13. 18:59

Tök jól szórakoztam a crossover során. A Flash egy picit jobban bejött, de ha az Arrow mindig ilyen lenne, akkor még mindig nézős lenne.

A legjobb az egészben az egymás elleni harc volt a Flash végén.

Bella - 2014. 12. 27. 19:30

nekem nagyon tetszett a crossover, lehetne gyakrabban :) olyan jó volt látni egyesülni a két csapatot! bár szerintem egyértelmű, hogy egy Arrow vs. Flash harcban Flash győzne. Talán most még nem, de 1-2 év múlva, miután Barry-nek is lenne némi tapasztalata és kiismerné Oliver taktikáját, porig alázná. Tényleg igaza volt Caitlinnek, mikor azt mondta, hogy Barry szupergyors, Olivernek meg csak egy íja van.

kicsit másfelé evezve: leírnátok, hogy ti mit tudtok/ gondoltok Dr. Wellsről illetve a sárga ruhás férfiről?
Nekem 2 elméletem van:
az első, hogy Dr. Wells a sárga ruhás férfi, aki a jövőből utazott vissza, hogy megölje Barry anyját. Arra tippelek, hogy azért tette ezt, mert szerelmes volt Norába, de ő ezt nem viszonozta, és ezért megölte. kicsit morbidnak hangzik, de én kinézem belőle. Barry jövőbeli énje próbálta megvédeni az anyját a halálának estéjén, ezért volt aznap este sárga és piros csík is látható.
A másik elméletem, hogy Eddie a sárga Flash. Ez még nincs az agyamban kidolgozva, de ha logikusan belegondolunk, simán lehet: utálja Flasht, hiszen a barátnője annyira csodálja a hőstetteit, hogy még blogot is vezet róla. És Iris vonzódik is Flashez, tehát Eddie jogosan lehet féltékeny. Valamint már Iris is tudja, hogy Barry totál bele van zúgva. Ha ezt Eddie megtudja, nem lesz elragadtatva. És amint rájön, hogy Barry=Flash, hát… tuti ki akarja majd nyírni.
na, de ti mit gondoltok? :)

zagloba - 2014. 12. 29. 03:04

Teljesen feleslegesnek tartom a crossovereket. /Oké, üzleti okok, értem én!/
Tele utalásokkal amiket csak az ért, aki nézi az adott sorozatot. Mármint a másikat is.

Itt a “legszebb” bizonyíték. Én ugyan csak a Flash-t nézem, de ez az Arrow-jelenés inkább volt röhejes, mint komolyan vehető.

Szegény Amell, állt ott mint egy darab fa, próbált okosságokat mondani, egyszer-kétszer kávézott. Köszönjük, remek volt.
Ráadásként most ugrott ki, hogy olyan remek színész, mint egy porcelán Búsuló juhász-szobor.

Arról nem is beszélve, ahogy “elkapták” a rész főgonoszát. Utoljára a Mission:Impossible:III-ban volt ilyen “megoldás”.
Felhőkarcoló kívülről, Criuise beugrik, csörömpölés, “megvan a Nyúlláb”, jövök kifelé! Mi van?
Itt: “Együtt elkapjuk!” “Oké” Köv. jelent: gonosz a rács mögött.
Mi van?

A The Flash egy remek, szórakoztató kis sorozat, de ettől a crossovertől nem kaptam kedvet, hogy a pilot után kaszált Arrow-t elkezdjem.
Felicity viszont helyet cserélhetne Iris-szal!

idioty - 2015. 01. 01. 02:11

Amellt én sem tartom jó színésznek, de már elfogadtam. A flash nekem jobban bejött, mint az Arrow, ezt nem gondoltam volna. Az Arrow sokkal jobb volt tavaly. Viszont a félév záros cliffhanger tetszett…
A crossover is tetszett nagyon. Szeretnék én is több ilyet lati, még ha csak 5-10 perc erejéig is, mint ahogy eddig is átugrott Felicity. Nekem Felicity a csúcs, ő a kedvencem. A második Barry, jobb, mint a Flash :). Oliver meg épphogy az utolsó előtti Laurel előtt.. :)

Szigethy Péter - 2016. 03. 30. 15:57

Sziasztok!
Tudna valaki segíteni?
Egy kobinnált részt keresek az Arrow és a Flash sorozat közt. Az Arrow sorozatban van!
A rész tartalma:
Barry és Oliver csapata elmennek Central Citybe ahol egy varázsló ellen harcolnak, aki két embere vadászik. Ez a két ember mindig újjászületik. Barry Allen vagyis Flash ebben a részbem is időt utazik.
Tudnátok segíteni, azzal hogy leírjátok az epizód címét?
Köszönöm a segítséget!

winnie - 2016. 03. 30. 16:08

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz