login |

Hírhétfő

2014. 12. 08. 09:16 - Írta: winnie

15 hozzászólás | kategória: hírek

 • Mai magyar premier: A titkok könyvtára 1. évad
 • Premier: The Librarians S1 (dupla!), Lost Girl S5 (vendégblogger?), The Red Tent S1, Millionaire Matchmaker S8, Dogs of War S1 + Finálé: Remember Me S1 + leadta a Discovery az Eaten Alive-különkiadást, tudjátok, amikor egy ember élve lenyeleti magát egy anakondával (ellőjem a poént? Nem ettek meg senkit élve, csak elkezdődött a folyamat, amit gyorsan le is fújt az áldozat, amikor az anakonda összeroppantotta volna a karját – és erre elment 2 óra. Persze lehet, hogy a körítés érdekes és értékes volt) + volt Robot Chicken-különkiadás Robot Chicken: The Robot Chicken Lots of Holidays But Don’t Worry Christmas Is Still In there Too So Pull The Stick Out of Your Ass Fox News Special
 • Volt pár “őszi finálé”, de talán a Revenge-é a leglényegesebb – ha írna róla valaki, szívesen kiraknánk. (Persze ez igaz a Resurrection-re is, de nem kergetek hiú ábrándokat:)
 • Emily Deschanel (Bones) gyereket vár.
 • Még mindig nincs döntés az In The Flesh-ről, így nem tudni, hogy lesz-e harmadik évad. Nekem pedig most jutott eszembe, hogy a másodikról sem írtunk. Ehh. Írtam human-nek, hogy hátha ő ír majd egyet. (De persze erre is igaz, hogy fogadunk vendégírást, csak már nincs pofám leírni:) (Itt mondjuk önös érdekből is szurkolok annak, hogy legyen írás tőlünk vagy tőletek, ugyanis nyáron nem kezdtem el a 2. szezont és igencsak érdekelne, hogy miképp sült el, mert nem nagyon olvastam nálunk róla semmit.)
 • Az angol Comedy Central berendelte sorozatnak az angol Drunk History-t. 8 részes lesz és a koncepció ugyanaz, ami az amerikai esetében, vagyis részegen elmesélnek benne történelmi eseményeket és ezeket az elbeszélés alapján rekreálják színészekkel. Szerepelni fog: Johnny Vegas, Ralf Little, Russell Kane, Joe Lycett, Russell Tovey, Rob Beckett, Alex Horne és James Acaster, a narrátor Jimmy Carr lesz.
 • Új minisorozat: Gallipolli – Nine Network, ausztrál, 8 rész, Les Carlyon könyve alapján készítő: Christopher Lee, szereplők: Kodi Smit-McPhee, Harry Greenwood, Matt Nable, Ashleigh Cummings, James Callis, Grant Bowler, Anthony Hayes, Lachy Hulme, Lincoln Lewis. Egy 17 éves srácról, aki magát idősebbnek adja ki, hogy bátyjával besorozhassák. És ezt követően a gallipolli-csatában köt ki, mely az I. világháború során igen nagy jelentőséggel bírt Ausztrália szempontjából.
 • Mégsem Roberto Orci rendezi a Star Trek 3-mozifilmet.
 • Vendégszerep: Stan Lee – Agent Carter, Annie Potts – Major Crimes, Ana Ortiz – Marry Me (több rész)
 • Interjú: Dean Devlin (a The Librarians egyik producere), Charlie Williams (a krokodil – Peter Pan LIVE), az America’s Next Top Model S21 nyertese
 • 2015. szeptemberében folytatódnak az Avatar: The Last Airbender képregények az Avatar: The Last Airbender – Smoke and Shadow-val. Készítők: Gene Yang és Gurihiru, 3 kötet várható és az események a The Rift után fognak játszódni, a középpontban pedig a Fire Nation lesz. Itt egy interjú Gene Yang-gel.
 • Pilotszkript: Quick Shots of False Hope – HBO, komédia, készítő: Max Mutchnick és Laura Kightlinger – utóbbi emlékiratai alapján, egy 70-es évekbeli egyedülálló anyáról és annak férjkereséséről, miközben lánya nős apjával is összeszűri a levet.
 • Két csatorna is berendelte első saját gyártásúsorozatát:
  • Ties That Bind – UP, készítő: Sheryl J. Anderson és Stan Spry, 10 rész, családi dráma + krimi egy kemény és tapasztalt atlanta-i nyomozónőről, aki letartóztatni kényszerül öccsét, aki börtönbe kerül, így neki kell felnevelnie az öccse két tini gyerekét férje és két saját gyereke közreműködésével.
  • Those Who Can’t – truTV, készítő és főszereplő: The Grawlix (ez egy denver-i komikus csapat, Adam Cayton-Holland, Andrew Orvedahl és Ben Roy). Természetesen komédia lesz 3 középiskolai tanárról, akik épp annyira elcseszettek, mint a gyerekek, akiket tanítanak. Egy bully (egy szemét diák) úgy dönt, hogy szétszívatja őket, erre ők bosszút esküdnek és ezért mindenféle szélsőségre is hajlandóak. (Tudtam, hogy ismerős volt valahonnan, ez az Amazon egyik elsőkörös pilotja volt, amit végül nem rendeltek be. Ami azt jelenti, hogy láttam is. Hmm. Hmm. Mindegy, itt az előzetese.)

15 hozzászólás Ne habozz!

Mardred - 2014. 12. 08. 09:32

Jól látom, hogy a Titkok könyvtára egyszerre indul a külföldi premierrel?

winnie - 2014. 12. 08. 09:35

igen. írtuk hírben korábban is és próbáltuk az eddigi posztjainkban kiemelni. bár kint dupla rész volt, itthon pedig szimpla lesz.

gromit - 2014. 12. 08. 09:45

brit finálé: Remember Me (csak 3 rész volt)

Nemesis - 2014. 12. 08. 09:55

Kiváncsi vagyok mennyire fogja Emily terhessége befolyásolni az esetleges XI. Bones évadot…

Zordon - 2014. 12. 08. 10:14

Nemesis:

Az elozo terhesseget is beleirtak, szoval szerintem ez nem lesz kulonosebb akadaly.

winnie - 2014. 12. 08. 10:23

nem az lesz az akadály, hogy bele akarják-e írni vagy sem, hanem az, hogy a színész akar-e dolgozni két gyerek mellett, vagy inkább otthon tölti a következő évét a babával.

Norbika - 2014. 12. 08. 10:23

most regisztráltam az oldalra. nagyon örülök,hogy végre találtam ilyen hírfolyamot amit ti műveltek :) sokáig csináljátok még . főleg ennek a magyar premiereknek örülök így tudjuk,hogy milyen új sorozat jön magyarul köszike :)

orla - 2014. 12. 08. 11:03

In the flesh: az első évad, ami három részből állt, elég kemény érzelmi hullámvasutat jelentett, körítésnek persze ott volt az erősen a képünkbe nyomott jelképértékű zombizás. A második évad aztán még pofátlanabbul rágta a szánkba a kiközösítés, a társadalmon kívüliség meg az elfogadás meg az elvakultság problémáját, valami rettenetes írással (és ezért a katyvaszért kapott az író BAFTÁT…). Nem tudom, látszik azért, hogy kis csatorna műsora. Jobban át lehetett volna gondolni, hát a történetet is, de főleg a karaktereket, mert a végén már túlzás nélkül tízpercenként ellentmondtak maguknak, az addig például kemény Jem szembesült azzal, amit tett (ez oké), aztán átment kemény csajba, majd vissza lelkiismeretes kishúgba.

Nem volt ez olyan jó.
Az első évadot viszont ajánlom, mert ha eltekintünk a propagandától (mármint a zombizástól), nagyon jó dráma.

Neoprimitiv - 2014. 12. 08. 11:35

Nemesis: ha most jelentették be, hogy gyereket vár, akkor jó eséllyel valamikor nyáron érkezik, vagyis pont, amikor el kellene kezdjenek forgatni. Az előző terhesség miatt is csak csonka évad készült, erősen kérdéses, hogy a Fox-nak megéri-e az azóta tovább nőtt költségekkel újból kihagyni egy fél évadot, milyen számokkal jönne vissza egy hosszú kihagyás után?

Ráadásul akkor a gyerek a történetben is hozott újat, vagyis volt a nézőknek miért várni – most ha bele is írják, akkor sem jelent érdemi változást.

FrankLuck - 2014. 12. 08. 14:48

Bár nem ajánló volt, köszi a Drunk History híréért, zseniális, kissé nehéz abbahagyni.

winnie - 2014. 12. 08. 15:38

már nagyon régen tervezik írni róla, de akkor azt hiszem, hogy megvolt az utolsó löket:)

(az a baj, hogy ezzel is úgy vagyok, mint a nathan for you-val, hogy le tudom írni, hogy mi a lényege és, hogy jó, de azon kívül nem tudom, hogy induljak el:)

mkfad - 2014. 12. 08. 19:50

Mivel nem vagyok benne biztos hogy lesz írás a mostani newsroom-ról ezért belinkelem inkább ide (aki látta a részt annak kötelező):

https://www.youtube.com/watch?v=2-avakrRUaU

kiskiraly - 2014. 12. 09. 00:24

A Dal 2015. január 24-én indul az M1-en, a döntőt február 28-án

kiskiraly - 2014. 12. 09. 00:55

mkfad: durva, nem is tudtam hogy ez megtörtént igazából is.

Piszok jó epizód volt, sajna kevés ilyen rész volt az egész sorozatban.

Kittus - 2014. 12. 09. 20:14

Ez a Revenge-finálé nagyot ütött. Kiváncsi vagyok, mit hoznak ki belőle az írók..bár az évad első fele alapján…ember küzdj és bízva bízzál! :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz