login |

Finálé előtt: Gracepoint

2014. 12. 10. 13:40 - Írta: winnie

5 hozzászólás | kategória: video,

Még mindig nem tudom eldönteni, hogy visszaszálljak-e a Gracepoint-vonatra, pedig csábít egy gyors dara. Viszont ahogy látom, annak ellenére, hogy eltértek az 1×07-ben az eredetitől, az egész csak arra volt jó, hogy megoldják a “8 rész kontra 10 rész”-kérdést, hiszen minden más változatlannak tűnik, csak karakterek szintjén módosult ez-az. Nem?

Ezt csak azok tudhatják, akik nézik a sorozatot – kíváncsi vagyok a Broadchurch-ismerők véleményére is, meg az újoncokéra is, hiszen a kibeszélő egy ideje elhalt. Mindenesetre pénteken kiderül, hogy az eltérő befejezés csak a körülményekre és következményekre vonatkozik-e, vagy esetleg a gyilkos személyére is. A tovább mögött addig is megnézhető a finálé promója.

5 hozzászólás Ne habozz!

Dr. Agy - 2014. 12. 10. 14:08

Futó sorozatokat nem szoktam darálni – vagy érdemesnek tartom rá, hogy nézzem, vagy nem.

A Gracepoint esetében már az évad közepére eldöntöttem, hogy kíváncsiságból maradok a végéig, de a következő évadból köszi, nem kérek.

orla - 2014. 12. 10. 16:04

Én két vagy három rész után ott hagytam, egyszerűen nem elég jó. Pena mély benyomást gyakorolt rám, igaz, nem pozitív értelemben.

emese - 2014. 12. 12. 00:24

Én lemaradva nézem, az 5. résznél járok. És egyéb dolgaim miatt úgy tűnik, még vagy 10 nap-2 hét mire a végére érek. Mellesleg néztem a Broadchurch-öt is, nekem 1-2 színész játékától eltekintve, ami kezdetben zavart (igen, Pena pl. ilyen), nem tűnik semmivel sem rosszabbnak mint a Broadchurch. Anna Gunn-t is megszoktam, bár néha nehezen döntöm el, hogy kiesik helyenként a szerepből, vagy tényleg a szerepe szerint flörtölget Carverrel… Akármelyik is, alapvetően tetszik, most nagyon igyekszem elkerülni a spoilereket, amíg nem tudom végignézni.

Brynden Rivers - 2014. 12. 21. 14:31
emese - 2015. 01. 05. 00:30

Nnnna, végre végigértem rajta. Őszintén szólva, szerintem van olyan jó, mint a Broadchurch – pár mellékszereplő elég semmilyen, dehát… van ilyen.

Ha tavaly arra 10/9-et adtam, ez 10/7,5 és végül A. Gunn 90%-ban nálam beérte Colemannt, Tennant meg a duplázásban, vagyis itt, szerintem felülmúlta az előző verziót. Carver nekem jobban adja, mint Hardy. :)

És ez a befejezés sikoltott egy folytatásért! Na most idegesít igazán, hogy elkaszálták, sokkal több lehetőség maradt nyitva, mint a Broadchurchnél.
Most azon gondolkodom, hogy mivel az író ugyanaz, a holnap kezdődő Broadchurch vajon ugyanezen a szálon folytatja-e… amikor azt írták, akkor még nem tudhatta az író, hogy ezt elkaszálják, de vajon eltérő második évadot eszelt-e ki? Mert itt eléggé világos, hogy mi jöhetett volna.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz