login |

Fargo 2. évad: az első színészek

2014. 12. 11. 18:11 - Írta: winnie

5 hozzászólás | kategória: antológia, hírek,

Jé, nem mindig kell egy casting-folyamatot olyan sokáig elhúzni, mint a True Detective 2. szezonja esetében! Noah Hawley kicsit hatékonyabban dolgozik, mint Nic Pizzolatto (bár lehet, hogy ezúttal több író segít be neki), megírta az első forgatókönyveket és így el is kezdhették a színészek válogatását. A két főszereplő pedig Kirsten Dunst és Jesse Plemons lett – előbbit az ER óta (Charlie!) nem láttuk sorozatban, utóbbi pedig a Friday Night Lights után még Bent-ezett és Breaking Bad-ezett, legutóbb pedig az Olive Kitteridge-ben szerepelt.

Dunst Peggy Blomquist lesz (maradnak a skandináv nevek?), aki egy nagyvárosi létről álmodozó kisvárosi kozmetikus, aki önmagát keresi, miközben küzd a hagyományos társadalmi elvárások ellen. Plemons a férje lesz, Ed, aki a helyi hentesnél (O-Ó!) dolgozik segédként, s mindenben segíteni akar a nejének, még ha nem is tudja hova tenni a nő vágyait.

A helyszín South Dakota állam lesz, azon belül is Sioux Falls, valamint Luverne (Minnesotta), az időpont 1979, s a sajtóközlemény annyit még közöl, hogy az állandó szereplők között ott lesz a fiatal Lou Solverson, aki Vietnamból tér vissza és rögtön kap egy gyilkossági ügyet. Mellette még a felesége, Betsy, a 4 éves lánya, Molly (aaaawwww!), és nyomozütársa, Ben Schmidt lesz kiemelt karakter.

Azt már írtuk korábban, hogy a 2. évad nem a Fargo című Coen-filmre fog épülni, hanem a Miller’s Crossing-ra és a The Man Who Wasn’t There-re. A 10 rész forgatása januárban kezdődik, ismét Calgary-ban kerül sor rá (lesz hó!), azonban a 2. évad csak ősszel indul.

(Egyébként pár napja volt a reggeli hírblokkban egy sajtóinfó arról, hogy Jeffrey Donovan és Rachel Keller biztosra vehető, s talán Nick Offerman is meglesz a készítőknek a 2. szezonra – szóval nemsokára újabb casting-hírek várhatóak, azok már nem kapnak saját posztot.)

5 hozzászólás Ne habozz!

Thrasher - 2014. 12. 11. 19:23

Offerman játszhatná Thornton (valószínűleg) meleg fodrász karakterét, jee!
De persze biztos nem ilyesmire gondoltak, hanem a TMWWT gyilkosságához hasonló sztori lesz a párhuzam

Brynden Rivers - 2014. 12. 11. 20:52

Várós :)

Mondjuk az első évad cast-ját nehéz lesz felülmúlni.

Brynden Rivers - 2014. 12. 11. 20:52
Somhow - 2014. 12. 12. 01:58

A szegény ember Matt Damon-ja! :O

Degausser - 2014. 12. 12. 17:27

ezt a Plemons gyereket miért kell nyomni?? rohadt idegesítő mindenben ahol feltűnik.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz