login |

Ground Floor: kezdett a 2. évad

2014. 12. 11. 22:10 - Írta: human

6 hozzászólás | kategória: kritika,

Aki nem nézte az első évadot, és nem kompletista, az most nyugodtan bekapcsolódhat, és tegye is meg, mert a Ground Floor remek sitcom, ráadásul a klasszikusabb fajtából. Mondjuk a cliffhanger miatt várható volt, hogy ilyen univerzális ponthoz érkezik a sorozat.

Lehet csak az őszi országos komédia felhozatal miatt, de üdítő volt a Ground Floor idei kezdése. Tudom, hogy az első évadot szürkeséggel jellemeztem, de a Black-Ish kivételével nagyjából az összes országos csatornás újoncnál jobb. Mondjuk ebben közrejátszik az is, hogy már kedveltebbek a karakterek így sok rész után.

Az mindenképpen pozitívum, hogy látszólag átgondolták a folytatást. Eltüntettek egy karaktert, akivel nem tudtak mit kezdeni, így több poén jut a többieknek, és hát a cliffhanger feloldása, ha nem is ötletesen, de szerethetőn sikerült. Mondjuk így a szerelmesek közötti távolságos koncepció kicsit azért alá lett ásva.

Az is tény, hogy Briga Heelan még mindig gyönyörű, Skylar Astin szintén, gondolom a másik nem részéről, és hát John C. McGinley remekel a lazított Dr. Coxos figurában. Ez még akkor is igaz, ha itt a kitartott és elnagyoltabb poénok miatt alapból nem lehet olyan cinikus, mint a Scrubs-ban volt.

Már most látom, hogy simán végig fogom nézni idén is a szezonz. Nyilván más lenne a helyzet, ha indult volna 10 csillogó kötelezően nézendő 30 perces, de nem így alakult, így másképp állok a Ground Floorhoz is, meg kell becsülni. Persze 6/10, de a kategóriájában egész jó.

6 hozzászólás Ne habozz!

Deny - 2014. 12. 12. 02:02

Megtettem, csináltam egy minidarát így hajnali 1-től :D Megnéztem az 1. évad felét, és imádom :D Briga Heelan már az Undateable-ben is tetszett, nem is értem, miért maradt ez eddig ki. Köszi az ajánlást!

Flanker - 2014. 12. 12. 10:24

Az 1. évad már a király Scrubs metapoénért (Amikor John C. McGinley karaktere beteg, akkor kell figyelni) is bőven megérte :)

Seth (GIE) - 2014. 12. 12. 15:15

Az üdítő a legjobb szó rá valóban! Az 1. évadot imádtam, és ez is brutáljól indult :) Maradok végig!

wirth6 - 2014. 12. 12. 15:48

McGinley ahányszor láttam ugyan azt a karaktert hozta (még a Hegylakóban is), de legalább nagyon jól. Számomra ő viszi el a sorozatot. Bria tényleg gyönyörű, de Alexis sem volt az kevésbé (sőt), szóval nekem hiányozni fog.

ebiku - 2014. 12. 12. 21:37

Sajnálom, hogy Tori nincs a második évadban. Nélküle Derrick csak egy fél karakter, bár az imdb alapján ő is megy a levesbe.

DaMan - 2014. 12. 13. 15:20

Engem nem is zavar, hogy most még közel vannak egymáshoz a szerelmesek, a gondokat majd úgyis az okozza, hogy egyre távolabb kerülnek. Feltételezem legalábbis, ennek lenne értelme.
És nem is baj, hogy ezt választották, kíváncsi voltam már tavaly is, hogy mi van az alsó és a felső szint közötti szinteken, most talán bemutatják.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz