login |

Mike and Molly: kezdett az 5. évad

2014. 12. 14. 19:11 - Írta: human

11 hozzászólás | kategória: kritika,

Mivel winnie felvállalta anno a fináléról szóló írást, így rám jutott a premier, de nem tudok sok biztatót mondani én sem: nem értem, ez a sorozat még mit keres a tévében.

Igazából ami ebben a legdurvább, hogy a “modern női komédia egyik királynője”, Melissa McCarthy mennyire semmilyen itt is. Csak az alpári poénok mennek neki, és azok is csak moziban? Vagyis a Tammy, amiben nem volt mellette más erős női karakter (bocs, Susan Sarandon) már nem is volt akkora siker.

Arra akarok kilyukadni, hogy Melissa McCarthy maximum aranyos, de semmi extra az Oscar-jelölése és Emmy-díja ellenére sem, a férjét alakító Billy Gardell szintén, s nagyjából ez hozható fel a sorozat mellett. Az írók semennyire sem erőltetik meg magukat, de gondolom nem is elvárás, mivel az általuk kinézett célcsoportban valószínűleg elég, amit hoznak, a sikert nem kell magyarázni, hiszen már az 5. évét tapossa a sorozat.

Ettől még nem értem, hogy a Mike & Molly-ban mi a sitcom. Azzal tisztában vagyok, hogy a humorérzék az egyik legfurcsább tulajdonság, de objektívan nézve szinte poén sem volt az évadnyitóban, ami pedig arra hasonlít némileg, az is a 90-es évek magasságát hozza. Most komolyan, korrekt téma lehetne például, hogy a nő többet keres a házasságban, erre az írók csak őslelet konzerv poénokat melegítenek fel hozzá.

Az tény, hogy a kövéres poénokból visszavettek, és úgy tűnik érkezett pár mellékszereplő azóta, mióta nem néztem a sorozatra (vagy csak nem emlékszem rájuk:), de ez ugyanaz a semmilyen izé, mint ami eddig volt, felesleges időt fecsérelni rá.

11 hozzászólás Ne habozz!

mikkamakka - 2014. 12. 14. 19:47

királynő helyett inkább pestis, ha meglátom egy poszteren a fejét már lépek is tovább

kri - 2014. 12. 14. 19:59

Utoljára a Gilmore Girls-ben volt jó,én is teljesen értetlenül állok az újdonsült karrierje előtt.

des - 2014. 12. 14. 20:05

Én ebből egy évadot néztem meg régen. De aztán már nem is érdekelt.

ördöghöm van - 2014. 12. 14. 21:02

comcentralon megy esténként a korábbi évadokból, vacsi közben fél füllel szoktam hallgatni, nem nagy szám, gondolom az új évad is zseniális…bár még mindig jobb, mint a jim…

jesus - 2014. 12. 14. 23:40

csak tudnám miért ilyen nulla sorozatot kellet megvennie a comedy centralnak

winnie - 2014. 12. 15. 04:44

mert ez az egyik legnézettebb szitkom?

Succ - 2014. 12. 15. 09:21

Comedy mindig szart vesz. Egyedül, ami jó és nézhető náluk, az a Family Guy, az Archer és a Modern Family.
Bár sajnos szerintem a Modern Familyből is csak ezt a két évadot vette meg és majd ismétlik egyfolytában, míg meg nem unod. Ahogy a többi sorozatukat is.

winnie - 2014. 12. 15. 10:57

nem ezt a két évadot vették meg és rengeteg remek sorozatuk van (parks, league, always sunny és társaik), de nem hiszem, hogy ezen a ponton még bárkit is meglepetésként érne, hogy a komédiáknál mennyire más jön be az embereknek. pl. a legsikeresebb sorozata a cc-nek az according to jim.

Succ - 2014. 12. 15. 18:42

Nem hiszem, hogy sikernek lehet azt elkönyvelni, hogyha az ember hazaért 4-5 körül a munkából és épp az megy. Parksot nem adják. Az Always sunny meg a League nekem valahogy nem vicces.
Nekem bejött a Millerék meg az Így neveld a faterod is, de mindkettőt levették (bár utóbbit meglepetésemre visszahozták vasárnapra). Helyette inkább még száz Big Bang Theory ismétlést tolnak.
De tény, hogy kinek mi… Van aki szerint a Susogós mackók is vicces.

winnie - 2015. 01. 13. 13:01

succ: ja. akkor nem siker, ha olyan időpontban megy, amikor sokan néznek tévét.

(nem mellesleg nem néznek sokan tévét akkor. este néznek sokan, 7-8 után.)

Misa - 2015. 07. 12. 14:39

Én nagyon szeretem a Mike és Molly-t szerintem aranyos, attól hogy nem folyamatosan az ökörség dől belőle, pl: Agymenők, Így jártam anyátokkal …
Szerintem sokkal jobb egy Jim szerint a világ, Életem értelmei, Mike és Molly mint ezek vagy akár egy Family Guy vagy hasonlók. Én nagyon remélem hogy jön az 5. évad méghozzá hamarosan mert már nagyon várom. :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz