login |

Finálé előtt: Covert Affairs

2014. 12. 16. 13:40 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: video,

Évek óta most először tudom kérdezni őszintén, hogy miképpen alakult a Covert Affairs új szezonja, mely a befejezéséhez ér napokon belül, szóval a tovább mögött megnézhető az 5. évados finálé előzetese. (A No one is safe-duma eléggé elcsépelt…)

Az első négy szezonban abszolút nem tudtam értékelni a sorozatot, de az 5. évados kezdés végre olyan volt, ami után továbbnéztem (ameddig tudtam, de ugye az idő…), szóval ki tudja, még az is lehet, hogy a végére fogok érni valamikor. Már persze, ha jól sikerült évadról van szó.

4 hozzászólás Ne habozz!

Vivi - 2014. 12. 16. 14:05

Szerintem még sosem volt ilyen jó a Covert Affairs! Nic Bishop és Piper Perabo szenzációsak.

Alex20 - 2014. 12. 16. 14:59

Nekem minden évadja tetszett a sorozatnak, egyszerűen imádom és kész :) Már várom az évadzárót is :) Egyébként a mostani részek kicsit a nyarat idézték, jó lenne ezeken a helyeken járni, főleg most :D :)

lindello - 2014. 12. 17. 05:59

Szerintem is jó a sorozat, különösen az utolsó két évad.

zezoka - 2017. 05. 13. 14:17

Szerintem a második évad felétől az igazi!

Előtte az epizodikus események tényleg nem túl izgalmas, újonckának elsőre minden összejön, há’persze miért is ne érzés volt. De a második évad közepe tájék… Ott megszűnnek az epizodikus részek, és egy esemény megy végig az évado(k)on.

Szerintem onnan baromi jó. Konkrétan nem tudtam abbahagyni. Utóbbi idők (nekem) egyik legjobb sorozata onnantól.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz