login |

Finálé előtt: White Collar

2014. 12. 17. 13:32 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: video,

Ráadásul ez a finálé sorozatfinálé is egyben, a White Collar 6 részes utolsó (mini)szezonja hamar lepörgött. Az első három részről itt írtam, az utolsó 3-at szerintem hétvégén nézem meg, szóval akkor jelentkezem majd, de nagyon bízok benne, hogy a 6×04 és 6×05 sem jelentett visszaesést a korrekt kezdéshez képest. A tovább mögött a White Collar legutolsó előzetese.

4 hozzászólás Ne habozz!

Coraline7831 - 2014. 12. 17. 18:24

Nagyon fog hiányozni, fasza kis sorozat volt. :(

rog70 - 2014. 12. 17. 20:29

Inkább nem is írok semmit :((

Az év legszomorúbb napja…

combo - 2014. 12. 17. 21:56

A hangulata még mindig jó, hiányozni fog.

SPOILER ON
De sajnos a történet elég gagyi lett ebben az utolsó évadban. A Pink Panther eléggé lenyomozhatta Nealt, ha egyszer csak megjelent a főmufti a lakásában; de akkor hogy a túróban nem “vették észre”, hogy az FBI-nak dolgozik?
SPOILER OFF

Sokan másképpen gondolják, de a “nyomozós” sorozatoknak szerintem nem tesz jót az, ha a fő cselekmény egy nagy átívelés (két rész még OK, illetve a lazább átívelés is, ahogy a WC első évadaiban volt). Szerintem a Suits is azóta kapcsolt lejtmenetbe, amióta van átívelés; a House pedig azért maradt nézhető, mert ott nem nagyon volt.

Zagrebacka Macka - 2014. 12. 24. 22:11

Komolyan gyászoltam, mikor megtudtam, hogy kész, vége, de ez az utolsó évad pont arra jó, hogy már nem fogom sajnálni, hogy vége. Igen, a feeling még megvan, de csak az, a körítés, az ügyek már annyira sincsenek kitalálva, mint régen, hogy ha hagytam magam elvarázsolni, belemesélni magam a mesébe, akkor akár még hihetőek is voltak.
Ha nem hat részes lenne ez a búcsú, talán végig sem néztem volna, hanem abbahagyom valamikor az évad elején, hogy még úgy emlékezhessek a sorozatra, ahogy én akarok.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz