login |

Hart of Dixie: kezdett a 4. évad – írta Natale

2014. 12. 18. 14:45 - Írta: vendegblogger

62 hozzászólás | kategória: kritika,

Fooey! The man either loves you or he doesn’t. Givin’ away the milk for free only confuses you.

Visszatért a Hart of Dixie, a talánutolsó, 10 részes 4. évadra. Ezt azért kell külön leírni, mert fontos szerepe van a kaszás szellemének, enélkül nehezebb lenne értékelni, hogy mit láttunk és miért éppen azt láttuk.

Kicsit görcsösre sikeredett ez a kezdés, mert valamiért mindig azt gondolják a készítők, hogy az évadnyitókban az összes szereplőt meg kell mutatni, így pedig jutott számunkra mindenkiből egy kicsi. És persze drámázás is, meg aranyos átívelő szál, meg remek humorú mellékszereplők is, meg lendületes zene is, meg country feeling is – ahogy azt kell. Illetve a szemnek is megadtak mindent amit csak lehetett.

Lényegében: besűrítve megkaptunk mindent, amit a Dixie tud, csak egyik komponense sem volt eléggé kifejtve ahhoz hogy igazán élvezetes legyen. De ettől még nagyon várjuk az évad további részét. Spoileresen folytatom a tovább mögött.

Essünk túl rajta gyorsan: mind tisztában vagyunk azzal, hogy mire megy ki a zsúfoltság és a pörgés, ugye? Azt már tudtuk a szezon előtt is, hogy úgy csinálják meg a történetet, hogy lezárásnak is elmenjen az évad, amit Rachel Bilson való életbeli terhessége határoz meg. Más kérdés, hogy a néző számára egyértelműnek tűnhet, hogy ki az apa.

Annak ellenére, hogy Wade messze a legjobban megírt, legmélyebb karakter, és talán a legjobb színészi alakítást is tőle kapjuk, ez a szál sajnos nem tud már izgatni. Igen, oda-vissza fog alakulni a dinamika évad közben, hogy ki-kiben nem bízik, meg ki fél jobban, de azért mind tudjuk, hogy mi lesz a vége. Legalábbis tudni véljük – ha meg mégsem, akkor a finálékritikában jól elő lehet engem venni.

I resist being dragged into your heterosexual tomfoolery.

A kezdés legnagyobb pozitívuma talán az volt, hogy a sok mellékszereplő közül egy kicsit több jutott Cricketnek, aki valahogy mindig az egyik legszórakoztatóbb figura (és a Belles, a túldíszített giccses megbeszéléseikkel meg a maníros beszédjükkel), de ezúttal az egysorosok mellett kicsit el is gondolkodtattunk: vajon mennyire lehet könnyű délen homoszexuális nőnek lenni? Nem túlságosan.

What do lesbians eat? Does this mean you’re vegetarian?

Ha a történet felépítését nem is mindig, a zenét szerencsére továbbra is remekül érzik a készítők, akkor is ha a mostani részben sokkal poposabb számok is voltak – ezt ellensúlyozza Zoe Johnny Cash-karaokeja. Grandma Betty továbbra is zseniális, és a szokásos heti bájos történettel, vagyis a tűzoltósdival sem volt különösebb gond – noha arra is nagyon kevés idő jutott. Az ilyen mellékszálak teszik igazán nagyszerűvé a sorozatot, ezek adják az igazi hangulatot, remélhetőleg az efféléből is jut majd még több az évadra.

A 4×01, ha akarom kezdésnek elment, de ezt követően biztos, hogy “rendesebb” részek jönnek majd. És mivel az alkotóelemek még mindig rendben vannak, minden okunk megvan azt hinni, hogy a maradék részek nem lesznek ennyire szétszabdaltak – talán csak egyedül Tansy nem kapott szerepet, pedig, ha már karaktereket elemzünk, szerintem neki lenne Wade mellett a helye.

Szóval bízzunk benne, hogy kapunk még 8 remek epizódot, gyönyörű fényekkel, kiváló hangulattal, jó humorral és zenével, illetve egy finálét. Ha pedig neadjisten berendelnek még egy évadot a sorozatból, akkor örülhetünk csak igazán, mert a készítők kapnak egy igazi jutalomjátékot, ahol kedvükre szórakozhatnak.

De jó is lenne…

62 hozzászólás Ne habozz!

Tbeni - 2014. 12. 18. 15:06

Nagyon remélem, hogy nem az utolsó. Legjobb hangulatú sorozat, amit nézek. Minden percét öröm nézni. :)

Januártól pedig jön M1re is.

Pudli - 2014. 12. 18. 17:17

Kivételesen várom, hogy megnézhessem szinkronosan is de a címe nagyon nem tetszik, inkább kiírhatták volna, hogy nézők adjanak neki.

Eny - 2014. 12. 18. 19:14

nagyon hangulatos kis sori,en is mindig nagyon varom :)
foleg a kisvarosi hangulat miatt, a szines vilaguk elkapraztat :)

Csilla0422 - 2014. 12. 18. 21:39

A hangulat még mindig ott van. A zene medzsik. Momentán sokkal jobban bejött, mint a nyitó története.

Nikolka - 2014. 12. 23. 00:03

Én az elején nagyon megörültem. Az első pár képkocka annyira feelgood volt. Aztán örömöm hamar alábbhagyott.
Ezek a 30 éves felnőttek, de főleg egy 30 éves doktornő! ismét úgy viselkednek, mint 15-16 éves tinik…. Zoe borzasztó volt! Értem, hogy mire mennek ki, de …
NEm szeretem az ilyen terhesség beleírásokat, mert így sosem tudjuk meg mi lett volna az írók eredeti célja.. De legalább nem kell olyan gázul takargatni, mint Jaime esetében.
Wade még mindig jó pasi, Tom, ja bocsánat, Mr. Long ;) még mindig aranyos. Crickett meg pozitív irányt vett, imádnivaló volt ebben a részben.
Viszont Lemont nem kellene ismét leépíteni egy állkapcsolat szintjére :(

Nekem sajnos összességében csalódás volt a rész. De a színek, zenék stb. még mindig utánozhatatlan.

AlrightSir - 2014. 12. 28. 19:48

Ez nem az volt, amit vártam. Totálisan összedobott epizód volt, ahol semmire se jutott idő – amire meg de, az pocsékul lett kivitelezve. Már 4. évada Zoe és Wade NAGYON unalmassá vált pingpong játéka megy, a 3. évad a mellékszereplők (A.B., Lemon, Grandma Betty) miatt volt még mindig szórakoztató és feelgood, de ezt már nem éreztem itt. Zoe viselkedése a rész végén meg kifejezetten idegesítő lett, szóval remélem helyrehozzák a maradék 9 részre.

Nella - 2015. 01. 10. 11:06

Most akkor tegnap az első részt adták le újra?

naughtyl - 2015. 01. 17. 20:00

wáów. eddig is jó pasi volt Wade, na de most. nem tudom, hogy történt-e valami változás rajta vagy csak rég volt az előző évad és hiányzott, de wáów. azt vettem észre, hogy hupsz nem figyeltem mi volt a jelenet:)

mindig jó, ha Zoe és Lemon közös jelenetben van.

AlrightSir - 2015. 01. 20. 11:11

Amennyire gáz volt az első rész, annyira jó a második, és tök egyszerű a magyarázat: AB, Lemon és a nagyi kapta a fő szálat. Zoe pont azon a ponton mozog már két évada, hogy mellékszereplőnek elviselhető, de ha rá koncentrál csak egy rész, egyből ki akarok ugrani az ablakon. Wade is ugyanez.

Többször is visszatekertem, amikor AB meglátja Shelby-éket, meg a nagyival iszik. Fenomenális a csaj.

jessm - 2015. 01. 20. 19:53

Én fordítva vagyok csak zoe és wade története érdekel. Nekem a többiek ellaposodtak az évadok előre haladtával, és egyre örültebb lett,és nem olyan viccesen örült mint gilmore girlsben pl:KIrk

Natale - 2015. 01. 22. 00:52

Nekem is inkább a második jött be, csak Zoe jelenetei még mindig túl hosszúak. És azok, amikben nincs Wade, még rosszak is, amikben van, azokat meg megmenti Wilson Bethel játéka.

Nagyi, Lemon, Lavon mind jók, reménykedve várom a többi mellékszereplőt is. A fények meg egyre csak jobbak.

Nikolka - 2015. 01. 22. 21:03

Ha Zoe-t kiszórnák mérföldekkel jobb lenne a sorozat!
Annabeth és Lemon simán elvinnék, hihetetlen aranyosak, jó színésznők, öröm minden mozzanatukat nézni. (ha kasza lesz a sorozat spinoffot nekik!!!)
Lavon és George barátsága is nagyon tetszik.
Zoe már csak Wade mellett jó, de akkor is idegesítő, viszont Wadet nagyon visszahúzza, aki nélküle sokkal jobb lenne.
@naughtyl a 2. részben én is azt néztem, hogy mintha még jobb pasi lenne :)

AlrightSir - 2015. 01. 24. 21:15

Elment a rész, habár a lakehouse-os részt egyáltalán nem értettem, teljesen sorozatidegen és erőltetett volt. Azt inkább nem is kommentelem, hogy megint AB-Lemon-Lavon háromszöghöz jutottunk vissza…

Kajuska - 2015. 01. 25. 20:45

Az utolsó résznek számomra két nagy pozitívuma volt. Végre lezárták a George-Lemon szálat(a falat kapartam, amikor előhozták az előző évadban ezt a lehetőséget) valamint Zoe és Wade sem szenved többet a szeretlek, de mégsem lehetünk együtt szindrómában. Maximálisan ZADE párti vagyok, mert Zoe számomra mással unalmas.

Remélem az AB-Lavon-Lemon dolgot nem akarják sokáig húzni, mert a mókás Lavont sokkal jobban bírom,mint a meggyötört változatot.

Crickett pedig részről részre jobb :)

Csypi - 2015. 01. 26. 14:45

Jajj nehogy ez legyen az utolsó évad ;(
Én még csak egy hónapja találtam rá és ennyi idő alatt faltam be az előző 3 évadot, nem örülnék, ha el is kéne engednem :(
Én nagyon szeretem, jó a hangulata és a karaktereket is nagyon szerethetőek. Szerintem Lemon karaktere a legjobb és legösszetettebb. Én is Zade párti vagyok, de nekem egyáltalán nem idegesítő Zoe. Mondjuk a 4. évadban azért sajnáltam szegény Wade-t a hisztik miatt :)
Kifejezetten tetszik, hogy Zeorge-ból nem lett semmi és nem csiki-csuki lett a sorozatból George és Wade között lavírozva :)

Várom a további 8 részt, aztán remélem azért még később is jön jó sok ;)

DarkEagle - 2015. 01. 31. 15:03

Hát eddig nagyon jó az évad, tényleg kár hogy csak 10 rész de ha lesz új évad akkor kiegyezek vele. :D
Márpedig elég jó számokat hoz most a sorozat.
Hál Isten egy szerelmi 3szöget már letudtunk úgyhogy most jön gondolom a másik. Igazából én azzal is kiegyeznék ha a CW átrakná nyári sorozatnak a HOD-ot csak legyen új évad mert nincs még egy ilyen feel good sori amit nézek. Bár mennyire is bugyuta néha akkor is élvezi az ember. Vagy legalábbis én mindenképp. :D

4×04: Ez a rész nem semmi. Simán jelölném a hét idézetének Zoe mondatát: “NCIS Bluebell!” :D XD
Konkrétan visítottam a röhögéstől. :D

De voltak még itt gyöngyszemek. Pl Wandáéknál.
“Oké megtartjuk a kecskét de akkor te meg elfogadod hogy Frodo lesz a gyerekünk neve.” :D XD

Zade és Wanda/Tom a legjobb párosok az egész soriban annyit lehet rajtuk röhögni. :D

Remélem nem lesz Lavon/Lamon megint vagy ha mégis akkor csak azért hogy rájöjjenek ők is mint George hogy ennek nincs értelme. AB/Lavon a jó páros.

poppy - 2015. 01. 31. 15:53

Szuper az évad! A 4×04 az egyik legjobb rész volt eddig. Wade és Zoe nagyon jók együtt, remélem nem lesz több dráma…kíváncsi vagyok, hogy az egész évad alatt takargatni fogják Zoe hasát vagy lesz időugrás?
Lemon Lavon AB háromszögnek nem örülök, nem is értem amíg AB-vel volt Lavon hol volt a nagy szerelem?
Nagyon remélem, hogy lesz folytatás. Nálam heti nézős, sajnálnám ha vége lenne

LaCRossE - 2015. 01. 31. 21:07

Hét idézete: NCIS Bluebell

Natale - 2015. 02. 01. 00:49

4×04 végree! Mellékszereplők (Truitt brothers! ráadásul countryzenélve), alacsony szappanszint, és rögtön az évad legjobb része. Valami ilyesmit vártam attól, hogy abban a szellemben készítik hogy ez az utolsó évad. Csak önfeledt szórakozás az íróktól, akik egyébként magukról neveznek el szereplőket, az egyik írót ugyanis Carter Covingtonnak hívják.

Are you the sheriff? No.

DarkEagle - 2015. 02. 01. 17:53

@poppy: Már most is volt egy 6 hetes (asszem annyi) idő ugrás a kövi részben megint lesz időugrás mert láttam az előzetest plusz pár képet a részből ahol konkrétan látszik hogy milyen nagy hasa van már Zoe-nak.

Ami érdekes mert Wandának akkor hamarosan szülnie kellene már.

Dalmayr - 2015. 02. 02. 14:31

csak én láttam úgy, vagy a 4. részben tényleg mindenkinek narancssárgára volt alapozózva a feje? nyaktól egy éles csíkban tökre látszik. amúgy nagyon jó eddig az évad.
“NCIS: Bluebell” hatalmas beszólás :)

DarkEagle - 2015. 02. 03. 16:03

Nem csak te. Én már az 1. rész óta nézek hogy mi ez a sok narancs színű ember. :D De gondolom Rachel miatt maszkíroztak hasonlóra mindenkit mert ugye neki most takarnia kell a bőrét a terhesség első szakaszában. :D

Ami ennél sajnálatosabb hogy elég csúnyán visszazuhant a nézettség a 4. résszel. De reméljük a következőnél már sikerül vissza kapaszkodniuk. Nem szívesen válnék meg a soritól.

DarkEagle - 2015. 02. 07. 16:52

Na jó ezen a részen én meghaltam. XD
Zoe egyedül elvitte az egész részt mert egyébként nagyon erőltetett volt. Zade továbbra is szuperál Lavon ha velük van nagyon jó de ez a George/A.B. nagyon nem kóser. Ahogy Lavon Lemon sem. nincs bennük semmi élet. És már csak 4 rész van vissza.

És a sorozat 4 éve alatt most esett meg először hogy nem tetszett a zene benne. Ez a nő nagyon irritáló volt és még a hangja sem tetszett. Zenének nem is nagyon hívnám. George és AB tánca nagyon zavarba ejtő volt. Kb takartam a szemem közben.

Angie - 2015. 02. 07. 17:01

George-ra és AB-re én csak annyit tudtam mondani, amit Lavon szokott: “No, no, no, no, no, no, no” -_-

AlrightSir - 2015. 02. 07. 21:13

Nem tudom mar mikor volt az utolso resz, amikor Zoe szorta az osszes humorbombat es nem csapott at a szokasos eroltetett enjebe. Imadtam vegig, alapbol innen kellett volna kezdeni a karakteret az evad elejen.

Sztem Lavon es Lemon kettoseben tok nagy potencial lehetett volna. Kicsit ugy erzem, hogy elpazaroltak 4 reszt a semmire, a 3. evadnak ott kellett volna vege lennie, hogy csak Lavon szalad a hajohoz es Lemon meglatja es pl kiugrik vagy valami, most pedig az egyuttelesukbol lehetett volna annyi remek poen. :D A mult evadzaros cliffhanger lehetett volna Zoe radobbenese a terhessegere, es akkor ott kezdodhetett volna a 4. evad, ahol most vagyunk. Geoge-ABre meg csak Angie velemenyet ismetelhetnem.

Nikolka - 2015. 02. 09. 22:49

De annyira zavaró, hogy Wanda már mióta terhes… Zoe meg lassan utoléri pocakban.. :D

Ez a George és AB már sok. Folytatódik a mindenki mindenkivel. A táncuk nekem volt kínos. AB-nek valami új, normális pasit de azonnal!

carpediem - 2015. 02. 10. 00:10

George csak Tannsyvel jó, Ab a kedvenc szereplőm de nulla kémia van közte és Lavon között ahogy Lavon és Lemon között is. Lemonhoz jöjjön vissza a herceg, Lavon maradjon egyedül Ab-nek meg szerezzenek valami normális pasit

DarkEagle - 2015. 02. 28. 21:56

Hmm ez a 7. rész pöpec volt bár kicsit kínos volt az AB George bénázás bár aranyosak voltak azért. :D jövőhéten meg jön a Lemon Lavon. 2 rész és vége a sorozatnak bár ha minden jól megy kap egy új évadot szóval nekem totál jó így ahogy van ha jó lezárást kap. Nem nagyon érdekel már ki kivel lesz lényeg hogy Zade még együtt és nem kavar már be semmi. :D Wade fejébe egy kis értelmet is vertek vicces is volt de azért sajnáltam. XD Zoe rájött hogy hiába akarja úgyse tudja visszafogni Wade flörtöléseit de hát ezzel nincs is nagy baj amíg csak az ingyen Muffinért csinálja. :D A Breeland család meg egyre nagyobb lesz.
Ha már itt tartunk választhattak volna kicsit idősebb anyukát Lemonéknak mert 10 év van Jaime és Meredith Monroe közt ami azért eléggé meglátszik a képernyőn is. Akármennyire is öregítettek rajta. Merész húzás volt na. :D

És a legnagyobb WTF a rész végére. Remélem rosszul értettem vagy Amerikában máshogy számolják a terhességet de Wanda 17.5 hónapos terhes? :D Mi a franc? XD

Dalmayr - 2015. 02. 28. 23:56

Ez a narancssárga smink még mindig kicsinál. De nagyon tetszett a 7. rész, először nem örültem george-ab párosnak de szerintem cukik. Scarlett szerepére nagyon aranyos szereplőt sikerült találni. Továbbra is nagyon drukkolok egy 5. évadnak, egyszerűen ez a kedvenc feelgood sorozatom :)

Dalmayr - 2015. 02. 28. 23:57

Ja és wanda terhessége nekem is nagy wtf :D

Sasha86 - 2015. 03. 07. 20:48

Borzasztó, hogy két rész van és nem tudunk semmit a berendelésről, még egyik évadnál sem izgultam így. Hiszen gondoljatok csak bele, mekkora potenciál lenne egy olyan évadban, ami nagyrészt arról szól, hogy mit szerencsétlenkedik össze Zoe meg Wade a babával. Most is annyira cuki volt, ahogy Wade megfogta Wandáék babáját (igen, végre csak kipottyant az a gyerek).
Lemon Lavon nekem mindig is bejött, főleg mivel igazából sosem tudtak valóban együtt lenni, ez amolyan kiaknázatlan szál maradt és tök őszintén, nekem nagyon rövidnek látszik már ez ez a két fennmaradó rész rájuk.
Ugyanakkor George Annabeth páros cuki, csak amolyan rakjuk össze a maradékot dolognak hat.
És igen, az anyuci nagyon meglepően fiatal, nekem végig az járt a fejemben, hogy basszus, ez Andy a Dawsonból, és ennyire én sem vagyok ám öreg pláne nem ő, dehát a smink meg a rettenet nagyi rucik egész jók.
Legyen ötödik legyszi, mikor lesz már hír????

Nikolka - 2015. 03. 08. 23:22

@DarkEagle Szerintem az a 17,5 hónap arra vonatkozott, hogy már olyan soknak érzi, és Zoe könnyen beszél viszonylag az elején.

Én még csak a 7.részt láttam. A Breland lányos vonal nagyon aranyosra és szerethetőre sikeredett. Örülök, hogy ezt még meglépték a végére.
És nekem George és Annabeth még mindig kínos. Ez a “megcsókolhatlak” stb..
Azt meg abszolút nem érem miért ne lehetne ugyanabba az étterembe menni?! Akkor ennyi erővel vegyenek új házat, új ágyat, stb. :D

AlrightSir - 2015. 03. 09. 23:26

Ez a 4×08 nagyon aranyosra sikerült. Kicsit sorozatzáró hangulata volt, szóval elgondolkoztam, hogy mi van, ha berendelték az 5. évadot, a készítők már tudják, ezért ezt záróepizód helyett egy sima résznek adták le?

winnie - 2015. 03. 09. 23:30

a készítő nem tervez ötödik évaddal. de szerintem úgy zárják le, hogy tudják azért folytatni valahogy.

rm - 2015. 03. 11. 18:23

Egy ilyen sorozatnál szerencsére nem is kell a lezáráson aggódni ilyen esetben, mivel egy kisváros életéről szól, hát ha lehet folytatni, akkor folytatják, az élet ott megy tovább. A One Tree Hill esetében a hatodik, hetedik és nyolcadik évad vége is lehetett volna sorozatzáró, de mivel lett új évad, ezért szimplán mesélték tovább a karakterek történetét, szóval ez mindenképp jó.

Kár lenne amúgy ezért a sorozatért, nagyon egyedi hangulatot sikerült találniuk, nagyon emberi és nagyon vicces is tud lenni, hiányozna.

Nikolka - 2015. 03. 12. 22:32

Ez a 8. rész annyira aranyos volt!
Mindig is szerettem a Zoe-Lemon jeleneteket, de most főleg nagyon jók voltak együtt.
Wanda megszült végre. Zoe majdnem beérte :D
AB és George még mindig fura.
Levon Lemon párosnak nagyon örülök, kár, hogy a színészeknek nem megy elhitetni a dolgot.
Brick meglepett arca volt a rész csúcspontja.
Amúgy pont azon gondolkoztam, hogy olyan mintha Zoe rokonságáról csak úgy megfeledkeztek volna. De most legalább egy tag előkerült. (jó tudom így is óriási a szereplőgárda, és ők amúgy sem voltak érdekesek, csak furcsa az eltüntetésük.)
Tom meg miből van, hogy ennyi dologgal elboldogul? :)

Cave - 2015. 03. 13. 18:21

Hol folytatódik nálunk ( TV1 kilőve ) ? A Dunán nem látom hétfőtől

Assa - 2015. 03. 13. 19:34

A Dunán lesz, de csak heti egyszer, csütörtökön 19:30-tól.

Cave - 2015. 03. 15. 10:21

Kösz az infot

ravengirl - 2015. 03. 16. 13:23

winnie

Köszi az infót az ötödik évaddal kapcsolatban. Akkor már ki is jelentették, hogy nem lesz következő évad? Egyelőre csak annyi infom volt, hogy lebegtetik (bár Wilson Bethelnek már van szerepe egy új, úrhajós sorozatban, Jamie King pedig megint szülni fog néhány hónapon belül), vagy lemaradtam valamelyik hírkeddről/-péntekről?

ravengirl - 2015. 03. 16. 18:49

azaz űrhajós…

DarkEagle - 2015. 03. 21. 20:17

Huh hát ez a 9. rész nem volt semmi.
Már most totál kár vagyok hogy vége lesz a sorozatnak.
Mert igen vége lesz. Megjött a hivatalos infó a készítőtől. Legalábbis a SpoilerTV szerint.

http://www.spoilertv.com/2015/03/hart-of-dixie-cancelled-confirmed-by.html

Szóval igen ez lesz az utolsó évad. És íme az utolsó rész előzetese ami egyszerűen zseniális lett, nosztalgikus, vicces, szomorú és a többi. Nem spoileres szóval nyugodtan meg lehet nézni.

https://www.youtube.com/watch?v=6i7sal3hefE

George mikor elhagyta a falut nálam már ott biztos hogy vége mindennek és akkor láttam a hírt hogy kaszálták a sorit. Hát én nem tudom ki hogy van vele de a Gilmore Girls óta nem volt még egy ilyen sorozat ami ennyire feelgood lett volna minden hülyeségével, hibájával együtt élveztem minden egyes részét. :D Hiányozni fog az tuti de szép lezárást fogunk kapni. Lemon és Lavon eljegyzése meg hát egyszerűen gyomorgörcsöket okozott úgy röhögtem pedig amint láttam hogy ott sétálnak tudta hogy ebből mi lesz. De így Wade-re marad hál Isten majd az eljegyzés. :D Pedig milyen jó lett volna látni az arcát mikor meglátja a feliratot a gyertyákból. :D
De legalább így nem lett olyan erőltetett Lavonék eljegyzése. :D

winnie - 2015. 03. 22. 07:00

a hivatalos infó a készítőtől azt jelenti, hogy nem hivatalos az infó – nem a készítőé a sorozat, hanem a csatornánál.

de ezek a tweetek nem mondanak semmi újat, anno januárban írtam kommentben vagy hírben, hogy leila gerstein a nerdist writers panel podcastjában is elmondta, hogy elkezdett pilotot írni, nem tervez ötödik szezonnal, stb. de ha a cw berendeli, akkor bármi lehet.

ha kasza lenne, azt írná, hogy kasza. a cw sem cáfolná a hírt, mert minek. egy legutolsó részt könnyebben el lehet adni.

igen, jó eséllyel kasza lesz, de ettől még, amikor beírta az egyik színész a nézettséges dolgát, akkor ez volt a helyzet

Hart of Dixie (CW, 20.00) – 1,19M (18-49: 0.4, #12), W18-34: 0.5
Reign (CW, 21.00) – 1,09M (18-49: 0.3, #11), W18-34: 0.5
The 100 (CW, 21.00) – 1,34M (18-49: 0.4, #14), W18-34: 0.3
The Originals (CW, 20.00) – 1,25M (18-49: 0.5, #T11), W18-34: 0.8
Jane the Virgin (CW, 21.00) – 1,10M (18-49: 0.5, #T11), W18-34: 0.7

a dixie pénteken hoz egyáltalán nem rossz számokat.

LaCRossE - 2015. 03. 22. 11:46

Ez az előzetes döbbentett rá arra, hogy mocsok mód hiányozni fog a sorozat, ha kaszálják. Eddig úgy voltam vele, hogy nem baj, szép lezárása lesz, amúgy is megfogyatkozott az időm, de baszki, hiányozna a heti vigyorgás adag.

DarkEagle - 2015. 03. 22. 14:43

winnie: Vagy úgy, hát akkor még van remény, bár elnézve finálé promót nem tudom. Azt tudom hogy jók ezek a pénteki számok de nem értem a CW miért húzza ennyire a hírt… Sejtésem van de ha kaszálják akkor csak a fanokat kínozzák a várakoztatással. :D De ha folyt. köv. akkor megbocsájtok! :D

hgwells - 2015. 03. 23. 08:15

Kár érte…..

Zsöfiii - 2015. 03. 26. 13:58

Imádom ezt a sorozatot! Végre egy nem NCIS és hasonló… jaj, NCIS Bluebell-t imádtam. :-*
Annyira édes és szürreális az a miliő, ahol élnek :-)
Jó lenne egy 5. évad… reménykedjünk.
Mikor jön a 10. rész?

LaCRossE - 2015. 03. 27. 13:57

Holnap már nézheted.

LaCRossE - 2015. 03. 28. 12:07

Ha ez volt a sorozatzáró, akkor soha rosszabbat :) Ez tökéletes volt.

Spoon - 2015. 03. 28. 13:44

Ez nagyon édes volt! :) Illett a befejezés a sorozat hangulatába.

AlrightSir - 2015. 03. 28. 15:48

“What I don’t understand is Lemon’s technically engaged to Zoe Hart?”

Ez az egész sorozat legjobb sora volt. :D

“Y’all! Everybody, listen up! We’ve got ’bout 3 centimeters till Zoe pops and a wedding to plan!”

Ezen is kész voltam.

Ezt nevezem évadzárónak, nem is lenne baj, ha itt véget érne. A legszebb az egészben, hogy ha egy ismeretlennek megmutatnád csak ezt a részt, kirohanna a világból is, annyira csöpögögős, annyira rózsaszín és annyira Hart Of Dixie-s volt.

DarkEagle - 2015. 03. 28. 19:35

Hát ez a 10. rész egyszerűen zseniális volt. :D
Az éneklésnél már nem tudtam mit kezdeni magammal vihogtam mint valami hülye. XD annyira csicsás volt de egyszerűen nem lehetett nem imádni azt a jelenetet is. xD Wade azért nem semmi pár perc alatt lerendez egy esküvőt, rögtön a kórházban szervál egy rabbit. :D Reméltem lesz egy jelenet Earl-el meg Zade-el mert ugye anno gyűjtögette Wade-nek a lóvét a kertben ilyen kis üvegbe amit utána ugye elásott szóval vártam hogy lesz belőle valami de nem lett. Ez a 3 új arc meg hihetetlen a behozataluk nem értem ha csak nem lesz 5. évad de igazából mindegy is. Tökéletes lezárás volt ahogy volt. Ha pedig lesz 5. évad akkor csak örülni fogok. Több ilyen sorozat kellene még!

LaCRossE - 2015. 03. 28. 20:30

DarkEagle: szerintem őket csak azért hozták be, hogy megmutassák, hol kezdte Zoe és Wade, és hol tartanak most. Szerintem szép kis keretet adott.

De ha lesz 5. évad, nem akarom őket látni :D Nem kell több szerelmi sokszög.

DarkEagle - 2015. 03. 28. 21:19

Most így utána olvastam és az ügyvéd csaj lett volna eredetileg Zoe! :D De a CW doktort akart inkább és nem ügyvédet és Hart nevet kapta nem Green-t. szóval valószínűleg csak visszahozták az alap karaktereket akiket kezdéskor akartak használni. Egyébként egyet értek nem kellenek ide így is van elég szereplő a sorozatban ha esetleg folytatódna de érdekes módon még mindig semmi hír hogy akkor most kaszálták vagy nem. De a neten már mindenhol Series Finale-nak írják. CW igazán mondhatna már valamit! :/

LaCRossE - 2015. 03. 28. 21:31

A The CW viszont csak Season Finale-ként. :) Én reménykedem.

AlrightSir - 2015. 03. 28. 22:44

En orulnek ha igy lenne vege. Szerintem kerek egesz lezarast kapott es furcsa lenne ezutan ujra belekezdeni.

winnie - 2015. 03. 29. 12:37

“De a neten már mindenhol Series Finale-nak írják. ”

itt és a cw oldalán nem:)

Lana - 2015. 03. 29. 23:41

tényleg csöpögösre sikerült picit a lezárás, de tetszett, az új szereplők is, meg hogy minden szálat szépen lezártak (kivéve AB-éket, de ő amúgy is mostohagyerek volt mindig is)

Szerintem mindkét szinésznő babázni fog, Jaime a másodikat várja, szóval ha akarnának se tudnák rögtön folytatni az V. évaddal.

Natale - 2015. 03. 30. 00:49

Minden idők legmenőbb lezárása lett volna, ha a 9, rész végén ér véget, amiikor visszaszámolnak, nem történik semmi, és Frank még egyszer megpróbálja hogy “one” – és vége a világnak. Ha a második évad végén kaszáltak volna, akkor még el is tudtam volna képzelni hogy az akkor írók (mert ők változtak azóta) meglépnek valami ilyesmit. Magáról a lezárásról majd a kritikában.

Melinda85 - 2015. 04. 02. 14:18

Best évad/sorozatzáró ever!
Ennél csöpögősebb, kedvesebb, tipikusan déli sorozatot ritkán talál az ember gyereke. Ezek után nem is vártam mást az utolsó (?) epizódtól. Egy tömény, rózsaszín vattacukor az egész. Számomra ez volt a heti guilty pleasure a TWD, Hemlock Grove és társai mellett, de mégsem érzem magam rosszul ha többet nem kapok belőle, annyira boldog volt a befejezés…

VanillaSky - 2015. 04. 02. 23:15

Utolsó másfél évad már csak barátnő miatt maradt nézős, de a feltehető sorozatzáró még így is rátett egy lapáttal a rettenet jelzőre. Gondolkodtam a végén, hogy áttörlöm a led monitort hátha nyálas lett. Csöpögős, minden realitástól elrugaszkodott vattacukor lett a vége.

AlrightSir - 2015. 04. 05. 21:03

VanillaSky: Mert eddig nem az volt? ;)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz