login |

Délelőtti videó 2.: Az elnök árnyékában

2014. 12. 31. 11:26 - Írta: winnie

22 hozzászólás | kategória: 2014/15, video,

A TV2 vasárnap mutatja be Katherine Heigl buktáját, a State of Affairs-t, a tovább mögött megnézhető a hozzá készített promó. Vajon nagyon benéztek a csatornánál valamit azzal, hogy azt hitték itthon, hogy Heigl neve jelent valamit, vagy valóban siker lehet itthon egy, az amerikai politikáról szóló sorozat?

22 hozzászólás Ne habozz!

Sulo - 2014. 12. 31. 11:43

Nem tudom az egyes csatornák mennyi idővel előre kell “lefoglalják” illetve megvegyék az adott sorozatot így az is lehet, hogy már bőven az amerikai premier előtt bevállalták a nézettségi adatok tudta nélkül.

Lengabor - 2014. 12. 31. 11:47

A lényeg az, hogy a két főszereplő megkapta a megszokott magyar hangját. A többi nem érdekel. A sorozat sem, de legalább a szinkron jó.

Venusz - 2014. 12. 31. 11:56

Önmagában a téma nem lehet probléma, lásd Az elnök emberei…

winnie - 2014. 12. 31. 12:35

venusz: ?? de hiszen az eppen a tema miatt (is) hasalt el itthon. szoval az en felteesemet erositi.

winnie - 2014. 12. 31. 12:41

sulo: az nem lenyeg, hogy mikor veszik, de ezzel en is tisztaban vagyok. az sem szamit, hogy kint nem siker, hiszen attol meg lehet siker itthon.

a kerdes az, hogy ha a tv2-nel eppen ezt a sorozatot valasztjak arra, hogy nem is tudom, miota elso ujonckent fomusoridot kapjon, meg kiemelt slotot a riaing star mogott, akkor az azt jelenti, hogy sikert varnak? meg a sajtoban is beharangoztak, mint nagy dobast, ami engem meghokkent. es tippre nem a temaban, hanem heiglben biznak.

(a sprozattal egyebkent semmi bajom, nekem nbejott, csak meglep, hogy nem a fem3 nyari musoraba kerult:)

Ripazha - 2014. 12. 31. 12:41

Attó’ hogy nem lett siker attól még lehet jó :D A pilotot megnézem szinkronnal… majd valamikor… Szóval az hogy valamit kevesen néznek attól még lehet jó.
Firefly is “kevesen” nézték meg mi egymás és még *** jó :) A zöld íjász 2. évadát is “kevesen” nézték (igaz hogy rtl) de mégis jó évad, és jó sorozat :)

winnie - 2014. 12. 31. 12:47

emberek, ma mindenki idő előtt berúgott?:)

“ami nem nézett, az lehet jó” – ???? meg “a tévék az amerikai premier előtt veszik a sorozatot”.

az ég meg kék. ekkora alapvetéseket szerintem már sértő leírni

ld. az előző kommentet, ott leírtam mi a kérdés. az, hogy mi a jó és mi nem, az lényegtelen. az arrow szerinted jó, más szerint pocsék, ez nem olyan kérdés, amiben meg lehet egyezni. nyilván ilyesmit mér csak mérlegelésre sem bocsátanék.

a kérdés csakis az, hogy a tv2 idei vásárlásaiból tényleg a SOA az, ami szerintük nagy siker lehet, hogy ennyire kiemelt kezelést kap? az, hogy valóban elhiszik, hogy siker lehet?

nem tudom, hogy az lesz-e, őszintén remélem, hogy, ha ezt gondolják, akkor jól gondolják, de nem kicsit meglepő lenne a dolog, ha bíznának a sorozatban. lehet, hogy csak random bepróbálják.

nfsu17 - 2014. 12. 31. 12:57

sok KH film volt már Mo-n, ott a Grace klinika (fem3), persze, hogy úgy lovagolják meg a témát, hogy siker lehet, hisz ismert és csinos a pofija.

Bullseye - 2014. 12. 31. 13:26

Szinte meg sem merem kérdezni mi ez a cím. Értem én, hogy az eredeti nem fordítás kompatibilis, de itt vagy ellőnek egy poént, hogy az elnök milyen fontos (és lehetséges rosszfiú???), vagy tévút rendesen.

Lewis - 2014. 12. 31. 13:52

Tv2nél nem értenek a sorozatokhoz. Ennyi. Ti mit adtatok volna helyette, melyik amerikai premier sorozatot?

Deny - 2014. 12. 31. 14:25

Nekem tetszik ez a cím, az angolban még mindig nem tudom, hogy a “State” állapotot, vagy államot akar jelenteni. Amúgy szerintem Heigl itthon népszerűbb egy kicsit, ahogy azt feljebb is írta valaki.

Roxi - 2014. 12. 31. 14:50

Engem a lehúzás ellenére is érdekel.Eddig még nem néztem bele, majd most szinkronnal.

Ripazha - 2015. 01. 01. 11:29

Te állítottad be úgy hogy bukás volt és nem fognak elérni semmit és nem jó meg blabla… Jó persze relatív hogy kinek mi a jó oké, de ilyen alapon akkor ne vegyenek meg semmit mert lehet hogy itt nem fog az embereknek tetszeni :D

winnie - 2015. 01. 02. 12:02

Ripazha: nem bukás volt, hanem bukás. de a bukásnak semmi köze a kérdésemhez, azt csak az elején írtam.

a kérdés lényege, hogy miért nem egy ncis: new orleanst emelnek ki a vételeik közül, miért egy amerikai politikával foglalkozó sorozatot? egy kriminek sokkal több esélye lehet a sikerre, mint egy ilyen sorozatnak. legalábbis a példák ezt mutatják. ha siker lesz a state of affairs, az nagy meglepetés lenne, nyilván jó lenne. de a kérdés az, hogy a tv2 csak heigl nevében bízik, vagy bízik-e a sikerben.

egyszerűen semmi sem szó amellett, hogy siker lehet. ha jönne egy flash, gotham, ncis: no, scorpion, stalker, azokra azt mondanám, hogy lehet esélye. de erre nem mondanám a témája miatt.

Lengabor - 2015. 01. 03. 15:28

Az NCIS: New Orleans-nek semmi értelme sem lenne, mert a sima NCIS 11. évada is nagy bukás lett és érdektelenség kísérte végig, a Los Angeles-szel meg az AXN is leelőzi őket.
Nem hiszem, hogy siker lesz, de nem azért, mert a sorozat olyan, amilyen, hanem mert a főműsoridőt hosszú ideje az RTL Klub dominálja. Ha már 200-300 ezer nézőt összekaparnak, akkor azt mondom, hogy korrekt. Az időpont miatt feltételezhetően több is lesz a nézők száma. Az indítékra ugyanez igaz, nem is értem, hogy azt miért nem emeled ki. Mert nyomozós? Még azok között is jóformán az ismeretlenebbhez tartozik, hiába kétéves már a sorozat.
Én ugyanolyan “kultúrmissziónak” fogom fel, mint amikor A gonosz álarcát kipróbálták késő este. Végre nem csak nyomozós van. Max. nem lesz sikeres, megszokták már. Egy The Flash sem lenne siker, ha az íjász bukásából indulok ki.

innovation - 2015. 01. 04. 22:01

01. Nem tudom, miért ilyen hülyén fordították a címet.
02. Miért nem lehet itthon sikeres egy amerikai politikával foglalkozó sorozat? Szerintem ez olyan, mint a West Wing és akármelyik tárgyalótermi sorozat.
03. Heigllell meg mi baja mindenkinek? A Grace Klinikában is néztem, szeirntem ott is jó volt, meg néhány limonádé filmjében is. Ja és nem mellesleg jól mutat – a képernyőn is.

+1. ami szar ebben a sorozatban is, az az állandó kamerarángás. Mikor szoknak már le erről????????????????

Bituz - 2015. 01. 04. 22:06

Szerintem gyenge párbeszédek, és harmatgyenge drámai hatások vannak benne. Nekem nem jön be…
Borbás Marcsi fiatalabb kiadása akcióban. :)
A nyomába sem érhet pl a Homeland – nek…

Kata - 2015. 01. 04. 22:52

Sziasztok. Az az igazság hogy a film után kerestem és így kerültem ide. Nekem határozottan felkeltette az érdeklődésem szeretnék még egy pár részt látni! Ti minden részét látatok?

Binky - 2015. 01. 05. 09:07

Megnéztem az első részt a tv-ben, de azt hiszem éppen elég volt. Szerettem Heiglt a Grace klininkában, de itt nehezen tudom elhinni, hogy komoly CIA ügynök a csaj, nevetséges volt, ahogy beszólt hogy kapcsolják ki a videót, amikor kinyírtak egy túszt. Ha valaki CIA-s szerintem már szemrebbenés nélkül kell végignéznie egy ilyet, pláne ha már át is élt hasonló helyzetet. Az elnök meg nehogy tudja már, hogy egy CIA-s ügynöknek ki volt a vőlegénye… Szóval ennyi volt. Maradok a Homelandnél.

Bullseye - 2015. 01. 06. 15:02

Izé, de hát az elnöknek nem a saját fia volt a csaj vőlegénye?

luciferi - 2015. 02. 24. 11:04

homeland vs elnök árnyékában… hááá mind2 jó…igaz a homeland azé jobb..de érdekes ez a cia filmes fikciók

Ferenc - 2015. 04. 07. 09:06

Volt szerencsém az összes részt megnézni.
– A TV vetítéseit úgy elcseszték, hogy képtelenség volt a helyes időpontot elkapni, így a nézettséget cirka a harmadik résztől én nem emeltem.
– Letöltve és végignézve egyetlen pillanatát sem bánom. Nem értem, hogy volt ez bukta, számomra az egyik legjobb filmsorozat volt, amit valaha láttam. Nagyon sajnálom, hogy vége. Nagyon jó volt…

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz