login |

JAws 2014: Legjobb férfi mellékszereplő (40 perces sorozat)

2015. 01. 02. 14:37 - Írta: Bruzsy

66 hozzászólás | kategória: szavazás, , , , , , ,

Az igen, ez megint erős lett! Ez volt az első reakcióm (az egyik név kiguglizása után), amikor megláttam az idei jelölteket a kategóriában.

Eddigi győztesek: 2007: Robert Knepper2008: Michael Emerson2009: John Lithgow2010: Michael Emerson2011: Peter Dinklage, 2012: Peter Dinklage, 2013: Aaron Paul

Mondom ezt úgy, hogy megint jelentősen átalakult a mezőny, tavalyról két visszatérő van csak, plusz egy harmadik két évvel ezelőttről. Pedig csak az egyikőjük sorozata ért véget tavaly, szóval a többiek továbbra is versenyben voltak. Ráadásul az éppen lemaradók között is csupa új név van, szóval íme a bizonyíték, hogy egy jó alakítással simán el lehet nyerni a nézők kegyeit és kiszorítani a korábbi legjobbakat. De hogy ki a hat döntős?

Peter Dinklage (Game of Thrones) visszatért, hogy kiderüljön, képes-e megszerezni a harmadik győzelmét. Már persze ha a többiek ezt hagyni fogják, hiszen itt van Jon Voight (Ray Donovan), Finn Wittrock (American Horror Story), Mandy Patinkin (Homeland) és Christopher Eccleston (The Leftovers) is, az országos csatornákat pedig Robin Lord Taylor (Gotham) képviseli.

A Top 10-be került még rajtuk kívül Jack Gleeson, Norman Reedus, Colin Hanks és Rupert Friend is, de ők azért jóval hátrébb végeztek. Na majd legközelebb! Már akinek, persze.

A legjobb férfi mellékszereplő (40 perces sorozat)

  • Peter Dinklage (Game of Thrones) (48%, 2,379 Votes)
  • Robin Lord Taylor (Gotham) (16%, 802 Votes)
  • Mandy Patinkin (Homeland) (13%, 627 Votes)
  • Finn Wittrock (American Horror Story) (10%, 502 Votes)
  • Jon Voight (Ray Donovan) (7%, 355 Votes)
  • Christopher Eccleston (The Leftovers) (6%, 311 Votes)

Total Voters: 4,976

Loading ... Loading ...

66 hozzászólás Ne habozz!

tomzorz - 2015. 01. 02. 14:44

Képzeletbeli szavazatom Fusco kapja! :D

Cápi - 2015. 01. 02. 14:47

Peter Dinklage toronymagasan! (hegymagasan trolololol)

seed - 2015. 01. 02. 14:50

kár szavazni már :D ugyis got,tbbt,got,tbbt,got… :D kis is hagyom már ink

Vektor - 2015. 01. 02. 14:56

Peter Dinklage

Idén a közelébe se kerültek a többiek, az egyik legjobb évadán van túl.

Malachi - 2015. 01. 02. 15:03

nagyon nehéz kategória, Patinkin mindig zseni, Eccleston fantasztikus volt a Leftoversben, Dinklage idén nem tudott annyira brillírozni az évadban, ő most szürkébb volt kicsit. a többit nem nézem, a szavazatom Ecclestonra megy.

de tökmindegy, minden kategóriát átnevezhetnétek “legnépszerűbb sorozat”-ra, egyértelműen az nyer tízből kilencszer. már ahogy figyeltem itt az eredményeket. ez persze nem a ti hibátok, én se tudnék megoldást rá.

winnie - 2015. 01. 02. 15:04

malachi: még mindig ezen lovagol valaki? tavaly melyik got-os nyert ebben a kategóriában? dinklage hányadik lett tavaly?:) hány győzelme is van a walking deadnek? (szegény twd még a legjobb sorozatok 6-10, helyezettes kategóriáját sem tudta hozni anno.) minden általánosításra van riposzt. az archívum mindenki számára elérhető, übernézett sorozatok indultak el egy idő után a lejtőn és adták át a helyet a trónkövetelőknek.

egyébként egyszerűbb lenne egy korábbi válaszomat beírni, de ezt 4-5 éve mindig leírja valaki, amikor egy “legnépszerűbb” nyer. és akkor valamiért sosem írja senki, amikor nem a legnépszerűbb nyer. ez van, könnyű kifogás az, hogy “a legnépszerűbb”, de miért nem merül fel, hogy tényleg xy a legjobb? és pont itt? amikor egy dinklage-ről van szó, akit 4 éve jelölnek az emmyre? van más emmys vetélytársa, de pont itt? nyilván vannak, akik esetében jobb ez a kifogás, de például kaley cuoco egy ideje nem is jelölt – ha már mindig őt pécézik ki. de miért éli meg bárki is személyes sértésként, ha ilyesmi történik?

félreértés ne essék, nyilván sokszor nyer a legnépszerűbb, de közel sem mindig vagy 90%-ban.

CyClotroniC - 2015. 01. 02. 15:07

Na ez eddig számomra a legnehezebb kategória, mert többen is egy szinten vannak. Ray Donovant nem nézek és a Homelanddel vagyok lemaradva a többiek viszont jogosan vannak itt.

Kezdem Dinklage-dzsel, mert szerintem simán megnyeri a kategóriát és az egyik legnagyobb jelenete volt a sorozatban az esküvő és a trágyalás is, viszont azokat leszámítva szerintem éppen, hogy eldugták őt idén, persze egy kicsit sem sajnálnám a győzelmét.

Christopher Ecclestone is remek volt, bár szerintem a sorozatos testvére, Carrie Coon nagyobbat játszott, így a jelölését értem, de a voksomat szintén nem rá tenném.

Finn Wittrock és Robin Lord Taylor között vacilláltam, mindkettő úgy alakított nagyot, hogy a sorozatuk messze nem Top10-es vagy 20-as darab idén, mégis kiemelkedtek. Mindkettő kvázi újonc számomra, nem nagyon ismertem a munkáikat korábbról, és bár Wittrock egyértelműen az idei AHS csúcspontja, az ő szerepe harsányabb, teátrálisabb, lubickolósabb talán, így maradok Robin Lord Taylor-nál.

Szerintem a fickó fantasztikusan jó pingvin, kicsit a hátán is viszi a sorozatot, és azt külön ki szeretném emelni, hogy imádom, hogy egyszerre hozz néhol képregényesen karikaturisztikus jegyeket, ugyanakkor emberi tud maradni, elhiszed róla, hogy kézben tartja az egész maffiaháborút és azt a törékenységét és simulékonyságát is, amiért a környezete lebecsüli őt.

Szóval bár mind a négyen megérdemlik a helyüket a legjobbakat között, számomra idén pingvin volt a legizgalmasabb, hacsak egy félrenyalt hajszállal is.

CyClotroniC - 2015. 01. 02. 15:09

Egyébként a GoT-ot azért ne vegyük már egy istállóba a BigBang-gel :)

winnie - 2015. 01. 02. 15:14

cyclo: végülis mindkettő emmy-favorit, szóval még ez is mellettük szól. de akit zavar ez, mindig nézhet a 2. helyezettektől a mezőnyre. és elgondolkozhat azon, hogy ha az ő kedvenc sorozata és annak zseniális színészei tarolnának mindenhol, akkor hogy kezelné le az efféle panaszokat:)

Yooha - 2015. 01. 02. 15:14

Éééééés hype!
Mondom ezt úgy, hogy a GoT az egyik kedvenc sorozatom.
Általában úgy gondolom, hogy egy színészt egynél többször díjazni ugyanazért a szerepért – akár itt, akár az Emmy-n vagy máshol – nagyon felesleges. Oké, egyszer “jól játszod ezt a szerepet, pacsi”. De mondjuk egy év múlva mi az üzenet? “Még mindig jól játszod”? Jóhogy! És elvesz egy lehetőséget mástól, aki szintén jó.
Volt már erről itt esetleg poszt, vagy csak számomra érthetetlen ez a dolog?

Alex - 2015. 01. 02. 15:15

Robin Lord Taylor, hands down. A csávó a hatan viszi az egyébként vékonyka Gotham-et.

Marco Materazzi - 2015. 01. 02. 15:17

Elárulnátok azt esetleg, hogy Theo Rossi és Vincent Piazza kapott-e jelölést az enyémeken kívül? A szavazatom amúgy Dinklagere ment.

CyClotroniC - 2015. 01. 02. 15:20

Yooha: Ezt mondjuk nem értem, vagy egy csomó karakter – és Tyrion pont ilyen – aki szezonról szezonra teljesen más szituációkba kerülhet, fejlődik, megtörik, akármi. Miért ne lehetne mindig jelölni vagy miért gáz ha mindig nyer? Bryan Cranston például teljesen más Walter White volt az első és az utolsó szezonban. Nincs ebben semmi érthetetlen szerintem, főleg hogy a díjátadókon 1-1 vagy 2-2 epizódot jelölnek egy színésztől. Szóval lehet, hogy az egyik évben az adott videóanyag alapján X színész a jobb, a másikban meg Y.

winnie - 2015. 01. 02. 15:30

Yooha: (vigyázz, mert tavaly a GOT egyetlen jaws-kategóriában nyert csak:)

maga a jelenség érdekes. az emmy-vel kapcsolatban nekem mindig jim parsonsnál jut eszembe, hogy 7 éve ugyanolyan a TBBT-ben, ami nem az ő hibája, de amit csinál, azt ugyanolyan jól csinálja 7 éve, mint most is. ha pedig valaki végig ugyanolyan jó, megérdemli a díjat vagy a jelölést. és csak azért, mert nyer valaki, kár lenne “büntetni”, hogy nem indul. plusz fura lenne, hogy valaki 10-szer kap jelölést egy sorozatért, de egyszer sem nyer, míg más egyszer kap és nyer, és utána semmi.

de a drámában egyébként valóban sokkal változatosabb alakítások vannak. de ismét csak: ha valaki über jó és még felül is múlja magát évről-évre, akkor azt érdemes elismerni.

de egyébként tényleg érdekes téma lehet. csinálok neki egy posztot.

Poghy - 2015. 01. 02. 15:34

Robin Lord Taylorra ment a voks, iszonyat alakítást hozott pingvinként a Gotham-ben.

Marco Materazzi - 2015. 01. 02. 15:35

Vmiért eltűnt a hozzászólásom, szóval meglehet tudni, hogy Theo Rossi és Vincent Piazza kapott szavazatot az enyémen kívül?

pody - 2015. 01. 02. 15:40

azert ketlem, hogy 4000 email erkezett volna, hogy kik voltak szerintuk a legjobbak iden. Ha az itteni szavazok mindegyike kuldott volna listat, akkor Cuoco antiszineszno nyilvan siman bekerul. Rengetegen csak 1 sorozatot neznek, ill szeretnek es nyilvan arra szavaznak. Nekem pl ebben a hatosban egyetlen kedvenc sorozat sincs, de nezem mindegyiket es tetszenek. Szoval konnyebben tudok itt szavazni es nem egybol Got-ra bokok.

Lemoni - 2015. 01. 02. 15:41

Jon Voight és Finn Wittrock között hezitáltam, Voight már nem lepett meg annyira, tavaly is zseniális volt a Ray Donovan-ben, viszont Wittrock a semmiből jött gőzkalapácsként hengerelt, így az övé a szavazatom :)

sziki - 2015. 01. 02. 15:44

Mandy Patinkin, remélem legalább a dobogót elcsípi.

PureArt - 2015. 01. 02. 15:45

Dinklage-ra ment volna a voksom, de mivel imadom Robin Lord Taylort rá voksoltam. Ha nem játszaná ennyire jól a pingvint sztem már kaszáltam volna a gothamot.

bëiz - 2015. 01. 02. 15:46

Ez is egy erős mezőny. Mind jók… Sőt nagyon jók! Nehéz volt a döntés, de végül Peter Dinklage-re ment a voks, mert az utóbbi évadban 4 olyan epizód is volt, amit egyértelműen ő vitt a hátán, roppant erős alakítás kíséretében.

Ezt a hájp dolgot hagyjuk már. :) Mert jól van, mondjuk azt hogy hype… De mi van akkor, ha a hype mellett (vagy ellenére) tényleg nagyon jó az az alakítás? Előfordulhat, nemde? És most szerintem elő is fordul. :)

Még annyi megjegyzést: nem szeretem a képregénysorozatokat, és degradálónak érzem, ha 1-1 fontos kategóriában felüti a fejét a Flash vagy akár az Arrow. :) Ééééééés most mégis azt mondom, hogy Robin L. Taylornak helye van itt a nagyok közt. Igen-igen, le a kalappal. (Bár a Gothamet sem bírtam 3 rész után… Illetve 4: a sokat emlegetett 7. részt még megnéztem a Pingvin miatt). Nagyon jó a srác, már-már hátborzongatóan jó! Minden jövőbeli Batman adaptációba beletenném Pingvinként. :)

LoGi - 2015. 01. 02. 15:47

Innen hármat nem láttam (Gotham, Leftovers, Ray Donovan), 2-nek pedig csak az idei évad egy kis részét (3 Homeland és 5 AHS rész) láttam csak. Szóval nem a legideálisabb, de tőlem Finn Wittrock kapja, főleg azért a jelenetért amikor a tükör előtt színésznek készülve gyakorolta a különböző érzelmeket :D Azon jót röhögtem.
Aztán lehet nálam Dinklage hátránnyal indult, mert a GoT évad már régebben volt, de gondoltam úgy is ő nyer.
A Homeland első 3 részében nem igazán volt Saul the Bear, de gondolom ő is jó volt a későbbiekben.

JustABoyInMotion - 2015. 01. 02. 15:49

én a Freak Show-t ugyan féltávnál kaszáltam, de simán ment a szavazat Finn Wittrock-ra, eszméletlen jó volt azokban a részekben, amiket láttam.

ThomasCrown - 2015. 01. 02. 15:53

Én Dinklage-t főszereplőnek jelöltem…Most meg itt látom…végülis mindegy, itt rá ment a szavazatom.

Nikolaj Coster-Waldau státusza érdekelne…mert őt meg me3llékszereplnek jelöltem..

CyClotroniC - 2015. 01. 02. 15:55

A részemről minden GoT színész mellékszereplő egyébként, de általában odakerülnek a JAws-on, ahová többen írjátok. Egyébként jobb itt Dinklage-nek, főszereplők között szerintem labdába sem tudna rúgni.

sherlock20 - 2015. 01. 02. 16:04

RLT, egyértelmű. Úgy hozza Pingvint, hogy élvezet nézni. Csak az ő karaktere miatt tartok ki a Gotham mellett.

Barney - 2015. 01. 02. 16:10

Részemről ez Ecclestoné, nem kis részben miatta lett számomra az év epizódja a Leftovers 1×03.

Skate - 2015. 01. 02. 16:11

Robin Lord Taylor, egyértelmű.

Blade - 2015. 01. 02. 16:23

bár a sorozatot kaszáltam a voksom Pingvinre megy. A többiek sem voltak rosszak, de engem Pingvin győzőt meg a legjobban.

andus - 2015. 01. 02. 16:27

Finn Wittrock mert a semmiből jött, és fantasztikus lett. Robin Lord Taylor is minden dicséretet megérdemel, de amíg Dandy miatt kitartottam emellett a szörnyű AHS évad mellett, addig a Gothamet Pingvin sem tudta nálam megmenteni.

paranoid android - 2015. 01. 02. 16:29

A Ray Donovan mostani évadából csak egy részt láttam még, a Homelandéből pedig egyet sem, szóval akármennyire tudom, hogy mire képes Jon Voight és Mandy Patinkin, ők most kiestek nálam.

Christopher Eccleston remek volt, de olyan sok jó alakítás volt a The Leftoversben, hogy kissé elhomályosították számomra őt.

Peter Dinklage tavaly jogosan hiányzott, ahogy most teljesen megérdemelten van itt, volt pár elképesztően jó jelenete. De nem hiszem, hogy szüksége lenne a szavazatomra, plusz én Alfie Allent színesebben láttam volna itt helyette. Persze elég keveset szerepelt, de az egész GoT színészgárdából Allennek van a legnehezebb dolga, és zseniálisan oldja meg.

Robin Lord Taylor valóban nem rossz, de én nem látom azt, amiért olyan sokan lelkesednek érte. Szóval Finn Wittrock lett a befutó nálam. Elsöprő az AHS új évadában, egyértelműen kiemelkedik. Főleg, hogy számomra nem is teljesen új arc, a Masters of Sex első évadában volt pár részben, vagyis láttam már visszafogott szerepben is, és így talán még jobban tudom értékelni a tehetségét, illetve a mostani alakítását.

LuPuS - 2015. 01. 02. 16:40

Peter Dinklage fog nyerni

ám most a számomra állandóan elegem van az általam alakított karakterekből azaz Mandy Patinkinre ment a szavazatom, GO SAUL

S84 - 2015. 01. 02. 16:41

“Pingvin” mellett voksoltam, de “Dandy” is megérdemelte volna a régiek meg már kaptak elég elismerést.

fisher - 2015. 01. 02. 16:49

hát reménykedtem hogy nem Dinklage fog vezetni megint, de sajnos igen. most komolyan mire? volt egy darab tényleg erős jelenete, azon kívül? jó tudom, sokat nézik a Got-ot..
egyébként Wittrock és Eccleston között hezitáltam, Dandy lett végül, zseniálisan hozza a pszichopatát, és végre van megint egy új felfedezett a sorozatban.

Rea - 2015. 01. 02. 16:54

Itt 4-nek is adnám a szavazatom, szóval nem könnyű. Még gondolkodnom kell…

m76 - 2015. 01. 02. 17:01

Na előjöttek a spájzból a got mániások. Ok, jó Dinglage a szerepben, de nem ennyire.

Shannen - 2015. 01. 02. 17:17

Innen csak a Ray Donovant nem nézem (sajnos még az 1.évad pár része után parkolópályára tettem, talán majd egyszer…), de John Voight biztos jó ott is.

Christopher Ecclesteon az egyik legjobb dolog volt a The Leftovers-ben, az 1×03 az egyik kedvenc részem az évadból.

Mandy Patinkin-ről mondhatnám, hogy hozta a tőle elvártat, de most abban az 1-2 részben, ahol kiemelt szerepet kapott, még azon is túl tett, remek volt.

Peter Dinklage az egyik oka, hogy még nézem a GoT-ot, frenetikusan jó színész, és hype ide vagy oda, teljesen megérdemelten van itt, és abszolút nem sajnálom tőle, hogy vezet.

A szavazatomat azonban legszívesebben megosztanám Finn Wittrock és Robin Lord Taylor között. Mindkettejük sorozatával le vagyok maradva, mert egyrészt az AHS idei évada számomra egy nagy szenvedés, a Gotham meg annyira nem köt le, hogy feltétlen hetiben nézzem. Ettől függetlenül, amit ez a két ember művel, az valami elképesztő. Számomra mindketten az év felfedezettjei.

Hosszas mérlegelés után Robin Lord Taylor-ra szavaztam, mert imádom minden megmozdulását, és lényegében tényleg ő az, aki miatt hajlandó vagyok felhozni magam a Gotham-mel. Mintha ő maga lenne Pigvin tetőtől talpig. Zseniális.

DarylD - 2015. 01. 02. 17:27

Mindhárom jelöltem bejutott, ez bizonyos szempontból jó, bizonyos szempontból rossz, mert ismét nehéz döntés előtt állok.
Homeland-et és Gotham-et még nem láttam, Ray Donovant nézem, de a másik három jelölt alakítása nekem klasszissokkal jobban tetszett, mint Voight-é.
Dinklage-et mindig nagyon szerettem, ő és a karaktere számomra az egyik legnagyobb pozitívum a GOT-ban. Hatalmasakat alakított az esküvőn, majd a tárgyaláson, és megérdemelten fog győzni, de az én voksomat nem ő kapja.
Wittrock és Eccleston között gondolkodtam leginkább, előbbi elvitte az egész AHS-t, nélküle lehet még kaszáltam is volna a Freak Show-t. Teljesen ismeretlen volt eddig számomra, de most már nem fogom elfelejteni a nevét.
Az Eccleston-központú Leftovers rész (1×03 talán) pedig az egyik kedvencem volt idén, de a többi részben is hozta a magas szintet. Mégis, ha emlékezetes alakításait kéne felsorolnom, csak az az egy rész ugrik be jobban, Finn Wittrock pedig ellopta az évadot, így rá szavaztam végül.

nadivereb - 2015. 01. 02. 17:29

Robin Lord Taylor és Dinklage között vacilláltam, de – annak ellenére, hogy sejtettem előre, hogy hogy áll a verseny – csakazértis Dinklage-re szavaztam. Félreértés ne essék, a Gothamet csak és kizárólag Penguin szerintem zseniálisan elkapott karaktere miatt nem kaszáltam még és nagyon megérdemelné ő is, de Dinklage nálam más kategória. Egy olyan sorozatban tud kiemelkedni, amelyik eszetlen sok karakterrel és szállal zsonglőrködik, ráadásul a nyilvánvaló fizikai hátrányai ellenére mindig sikerül uralnia a jeleneteket.
Ugyanide tartozik, hogy számomra az év egyik legfájóbb mozis csalódása volt, hogy olyan kicsi szerepet kapott az X-Men: Days of Future pastban.

Vektor - 2015. 01. 02. 17:31

Egy kicsit túlzásnak érzem, hogy egyesek kiakadnak Dinklage sima győzelmén. Az a helyzet, hogy a többi jelölt sorozata közepes (és ezt páran itt is megemlítették). Én évente nézek 30-40 sorozatot, egyszerűen nem férnek be olyanok, mint a Homeland (harmadik évados nagy lejtmenet után nem adok neki több esélyt), a Gotham, a Ray Donovan, vagy az idei AHS évad, amit két rész után kaszáltam. Egy alakítás nekem nem elég ahhoz, hogy végigküzdjem magam 12-20 részen.

Itt most kivételesen megértem, ha a nézettebb sorozat nyer, mert a többinek nem véletlenül kisebb a rajongótábora. Az AHS és a Homeland is látott már szebb napokat, mindkettő ott volt a leghype-osabb sorozatok között a Gotham meg pont egy olyan műfajt képvisel, amit ha jól csinálnának, akkor itt a Junkie-n biztos a kedvencek között lenne.

Jellal - 2015. 01. 02. 17:43

Ha Dinklage mellékszereplő… Akkor a GOTban ki főszereplő? :D

Malachi - 2015. 01. 02. 17:46

winnie: “de miért éli meg bárki is személyes sértésként, ha ilyesmi történik?”

tettem egy megállapítást. püff neki. ha bánt akkor töröld ezzel együtt, de ne láss bele olyat, ami nincs benne. a legkisebb mértékben sem izgat, ki nyer, de teljesen világos, hogy FŐLEG az, aki olyasmiben szerepel, amit sokan néznek. a szavatás rendszere miatt nem lehet másképp, nagy dolog. nem akarom se lehúzni, se bántani a szavazást, talán kár is volt írnom.

pearl - 2015. 01. 02. 17:47

Egyértelműen Peter Dinklage! De köszönet a Pingvinnek és az AHS-ból a srácnak. Nagyok voltak. De Peter sokkal nagyobb!

Tommy - 2015. 01. 02. 17:48

Jon Voight!

Csigusz - 2015. 01. 02. 17:55

Christopher Eccleston szenzációsan játszott, a szinte csak az ő karakteréről szóló rész volt a kedvencem az évadban!

zolij - 2015. 01. 02. 17:59

a szavazatot Eccleston kapta, miután kigoogleztam hogy ki is ő a Leftoversben

CyClotroniC - 2015. 01. 02. 18:13

Csak egy gondolatot a GoT-hype margójára:

Idén a GoT volt az amerikai tévés kritikusok 3. kedvence az összesített szavazáson (csak a Fargo és a The Good Wife előzte meg):
http://www.hitfix.com/news/tvcriticspoll/

Dinklage pedig 11. az összes színészkategóriát egybemosva (úgy, hogy a mi listánkból csak Robin Lord Taylor volt még rajta, de ő is hátrébb):
http://www.hitfix.com/news/tvcriticspoll/best-performances/

Nem azt mondom, hogy tévedhetetlenek, vagy hogy rájuk kéne hallgatni, de az tény, hogy a Game of Thrones – hype ide vagy oda – most hozta a legjobb szezonját, és amúgyis az egyik legprofibb, legjobb sorozat a tévében jelenleg. Nyilván mindenki talál egy “kedvencebbet” magának, de hogy kevesen hagynák ki a Top5-15-ből az szinten biztos. Na most ezzel szemben bármelyik hypeosabb országos/kábeles képregényadaptáció szerintem ezt nem mondhatja el magáról (bár tény, hogy a TWD-t is szokták azért párszor dicsérgetni).

tintas.tunyacsap - 2015. 01. 02. 18:26

Patinkin, a legjobb szezonja volt eddig a Homelandben szerintem

TrueWhovian - 2015. 01. 02. 18:58

Az idei Jaws (számomra) legnehezebb kategóriája. Peter Dinklage óriásit alakított a Game of Thrones-ban idén is, mint mindig. De (szintén csak számomra) a The Leftovers csak is kizárólag Christopher Eccleston játéka miatt volt nézhető. Tudom, nem lesz több trial scene, de Chris-re ment a voks.

mattkirby - 2015. 01. 02. 19:00

Gothamet meg Ray Donovant nem láttam, egyébként Voightban van valami iszonyat ellenszenves, nem szívesen nézek olyan filmet amiben benne van. A Leftoverből ha jól rémlik a pap a csóka, az ő része volt a legjobb az évadból,kár h a többi messze nem tetszett annyira, Dinklage és Patinkin és a sorozataik viszont annál inkább és végig, nem igazán tudnék dönteni köztük, de mivel erős a gyanúm h ki nyer fölényesen, így a másikra megy a voks.

Peter Wiggin - 2015. 01. 02. 19:06

Robin Lord Taylor, bár Dinklage tárgyalásos jelenete tökéletes volt, de a Gotham-ben Penguin-nel akkorát dobtak, hogy innen Joker csak csalódás lehet.

rm - 2015. 01. 02. 19:47

Oké, én csak a könyveket olvastam egyelőre, a sorozatot még nem láttam, de Tyrion abszolút főszereplőnek számít. Persze tudom írtátok, hogy az alapján kerül mindenki valahova, hogy hova jelölik, csak érdekes nekem, hogy oda lett jelölve már ezek szerint évek óta, de mivel nem láttam ugye a sorozatot, ott sok minden más, ahogy hallom.

CyClotroniC - 2015. 01. 02. 19:52

rm: Szerintem csak annyi, hogy a GoT annyira szereplőgárdás sorozat, hogy nincs is igazán főszereplője. Lásd még Modern Family vagy Orange is the New Black S2 például.

winnie - 2015. 01. 02. 20:12

jaja. egyedül sean bean volt olyan, akire nyugodt szívvel rámondható lenne, meg talán némelyik évadban egyik-másik női karakter, de ez szezonfüggő lehet.

sanyika - 2015. 01. 02. 21:07

Nálam Jon Voight a befutó, pedig sosem hittem volna, hogy valaha is tetszeni fog a játéka. Yo Soy Capitan! :)

G. - 2015. 01. 02. 21:38

Ecclestont nagyon szerettem az új Doctor Who első évadjában így nagyon örülök, hogy most itt láthatom.
(igen, ez egy ilyen random off volt :D)
G.

dzsiaj - 2015. 01. 02. 21:42

“Oké, én csak a könyveket olvastam egyelőre, a sorozatot még nem láttam, de Tyrion abszolút főszereplőnek számít.”

Szerintem meg- szintén a könyveket olvasva- egyáltalán nem. A 3. kötetben talán valóban ő szerepel a legtöbbet, de az 5. kötetben- ha már mindenképp főszereplőt akarunk keresni egy szerintem Eddard Stark óta főszereplő nélküli könyvsorozatban- sokkal inkább Havas Jon az, akivel kiemelten foglalkozik Martin. Vagy ha jobban tetszik, az ő szála az, ahol talán a legfajsúlyosabb dolgok történnek, de ebben a posztban ebbe inkább ne menjünk bele, mert súlyos off, spoilerezni meg végképp akarok; lehet, hogy még így is törlésre kerül.

A lényeg az, hogy ezt mindenki másképp látja, de legjobb tudomásom szerint Dinklage az Emmy-n is mellékszereplőként indul.

Egyébként Robin Lord Taylorra ment a voks, eszméletlen a pali.

Voight-tal az a nagy bajom, hogy kiöregedett maffiózókat mások is játszottak már el- szerintem jobban is.

Eccleston tehetségét nem vitatom, de az esetében képtelen vagyok elvonatkoztatni attól, mennyire rühelltem a The Leftovers-t.

Patinkin, felteszem szokásosan jó, de a Homelanddel, csakúgy, mint az AHS-sel, le vagyok maradva.

sehrezad - 2015. 01. 02. 21:50

Barney: szívemből szóltál, nekem is nagyrészt Ecclestone miatt lett kedvenc a Leftovers, különösen a 03.

skinnipeet - 2015. 01. 02. 22:56

Ez egy bitang, de tényleg bitang erős mezőny. Homelandben, Leftoversben, Gothamben, GoT-ban is simán lett volna nyerő, és ezek csak azok, amiket én nézek. Én végül Dinklage-re nyomtam, bár ezt a szavazatot inkább Tyrion és GRRM kapta.

spedway - 2015. 01. 03. 07:41

Egy kategória, ahol hatból négy sorozatot nézek:)

Hosszú vacila után pingviné a szavazat.

Szujovics - 2015. 01. 03. 10:58

Egyébként csak nekem furi, hogy pingvin igazából Robin!? 😄

Pipacs - 2015. 01. 03. 11:09

Hát most hogyan tépjem kettébe a szívemet? Az öreg mackóra, vagy az ifjú pingvinre szavazzak? Ez így nem ér! Csak azért szavazok Mandy Patinkin-re mert épp ő van most kissé hátrányban Robin Lord Taylor-hoz képest…

Néma Harcsa - 2015. 01. 03. 16:54

Nos, nem vagyok óriási GoT-rajongó, és ez az évad sokakkal ellentétben nem volt a szívem csücske, ellenben Dinklage a nagyjeleneti alapján jogosan előz mindenkit a fentebbiek közül.

szk - 2015. 01. 04. 22:59

A Pingvin volt a legjobb.

idioty - 2015. 01. 06. 08:23

Én most nem szavazok, holott szeretem Dinklage-t és szerintem kiemelkedően jó Mandy Patinkin. Dinklage szerintem idén nem volt annyira jó, mint az első évadban. Bár valószínű a karaktere változása miatt érzem úgy, hogy most nem érdemel szavazatot…
Ettől függetlenül szerintem kiemelkedően jó színész!

Nelli - 2015. 01. 24. 16:22

Peter Dinklage és Norman Reedus szerintem nagyon is főszereplők, szóval ha már mellékszereplőről van szó, akkor én Finn Wittrock-nak adnám a díjat.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz