login |

Hírszerda – Covert Affairs-kasza

2015. 01. 07. 08:13 - Írta: winnie

24 hozzászólás | kategória: hírek,

 • Mai magyar premier: Furcsa páros 1. évad
 • Premier: Cougar Town S6, Marvel’s Agent Carter S1 (dupla), Pretty Little Liars S5 (téli), Switched at Birth S4, Silent Witness S18, Count Arthur Strong S2, Masterchef Junior S3, Dance Moms S5, Living Different S1, Child Genius S1, Framework S1, Real Husbands of Hollywood S3 (téli), Wild Transport S1, Hack My Life S1, Real World / The Road Rules Challenge S26
 • A USA elkaszálta a Covert Affairs-t.
 • Anthony Bourdain jelenleg Magyarországon forgatja a Parts Unknown egyik új részét, melyben a tüntetésekre fognak koncentrálni. A comment.com írt erről bővebben.
 • Noah Hawley, a Fargo készítője beszél a 2. szezon megközelítéséről szép hosszan. És megemlíti, hogy Randall Einhorn visszatér 3 részt megrendezni. (Most látom, hogy ő rendezte majdnem az összes Wilfred-részt.)
 • Valami változik az MTVA-nál, más profilt kap az M1, M2, a Duna és új csatornák is indulnak, de annyira nem vagyok képben, hogy inkább linkelem az MTVA sajtóközleményét, amiből elvileg minden kiderül. Például az, hogy elvileg a sorozatok ezentúl a Duna Tv-n lesznek.
 • Tegnap elkezdték forgatni a Sherlock karácsonyi különkiadását.
 • Vendégszerep: Paul Kaye – Doctor Who, Mark Margolis – Constantine (több rész, mint Felix Faust), Ruby Rose – Orange Is The New Black, Blake Anderson, Jorma Taccone – Parks and Recreation,
 • Pilotberendelés: Kevin From Work – ABC Family, egykamerás komédia, készítő: Barbie Adler, munkahelyi komédia egy szerelem terén balszerencsés fiatalemberről, aki szerelmet vall egyik munkatársának, miután elfogad egy tengerentúli állást – gondolván, hogy többé nem találkozik vele. Azonban az állást nem kapja meg, így kénytelenek együtt dolgozni a továbbiakban is.
 • Pilotberendelés: Tough Cookie – ABC Family, egykamerás komédia, készítő: Lauren Iungerich, barátokról és családról, egy egyedülálló anya van a sztori középpontjában, aki nem áll készen az anyaságra, a lánya pedig nem akarja, hogy folyton pesztrálják.
 • Az ABC-n jó nézettséggel kezdett a Galavant, a csatorna meg is ismétli szerda 22:00-től a két részt.
 • Az amerikai Showtime hétvégén kódolatlan lesz, így a hétvégi premierjeiket jóval többen is láthatják.
 • Az angol Comedy Central elkészíti az Impractical Jokers szigetországi verzióját, ha már az amerikai változat a CC legnézettebbje náluk. A truTv realityjében 4 komikus verseng minden részben azon, hogy ki tud minél nagyobb ökörséget csinálni kvázi fogadásból. A három komikus instruálja a negyediket és ezt rejtett kamerákkal rögzítik. Szereplők: Lee Griffiths, Matt Ralph, Paul Biggin, David Moon. (UPDATE: Jeleztétek, és teljesen jogos, hogy már van egy angol Impractical Jokers-sorozat a BBC3-n. Akkor lesz még egy?)
 • Daniel Dae Kim Hawaii Five-0 epizódot fog rendezni.
 • A Saturday Night Live 01.24-i műsorvezetője és zenei vendége Blake Shelton lesz.

24 hozzászólás Ne habozz!

Chesterfield - 2015. 01. 07. 08:31

Az igazat megvallva, a Covert Affairs esetében nem gondoltam volna, hogy így ér majd véget… Tudom, rettenetesen lecsökkent nézettség és a többi, de akkor is bár az utolsó pár részben jöhetett volna valami és nagyjából kerek történetet kapjon az egész. :] Személy szerint még néztem volna, heti rendszerességgel.

“Minden, aminek kezdete van, véget is ér.”

AJ - 2015. 01. 07. 09:04

Magyar premier: RTLII: Az élet csajos oldala (2 Broke Girls) 3×01 01.22.

Eny - 2015. 01. 07. 09:42

sajnalom a Covert Affairst, habar az utolso evadbol meg csak 2-3 reszt lattam. be kell potoljam, de az igazat megvallva, nem szeretem ha nincs befejezve normalisan.

winnie - 2015. 01. 07. 09:53

a leírtak alapján a befejezés ad egy bizonyos szintű lezárást, de persze nem annak szánták. meg aztán, csak a szokásosat tudom mondani, még ha nem is vigasz, a sorozatok 90%-a nincs lezárva. bármi is lenne a vége, annie tovább ügynökösködne, ha életben maradna, más kérdés, hogy magánéleti fronton kérdőjelek maradhatnak.

Eny - 2015. 01. 07. 10:14

koszi winnie :)

murder1 - 2015. 01. 07. 10:38

Magyar premier – Film Café: 01.18 A kör bezárul (Full Circle) 1. évad (dupla)

zedtheant - 2015. 01. 07. 10:40

de már van egy brit impractical jokers. akkor ez most hogy?

CyClotroniC - 2015. 01. 07. 10:42

A Fargo S2-t rohadtul várom és annak ellenére, hogy pont imádtam, hogy mennyire low-scale volt a történet az elsőben, mégis minden baromi izgalmasnak tűnik a második évaddal kapcsolatban, főleg a fiatal házaspár ügyeskedése a helyi bűnbanda-háború közepén, plusz maga az 1979-es év is.

Zsolt - 2015. 01. 07. 10:44

A Gotham 1x 11 részben volt magyar jelenlét.37 perc 31 mp-nél Excuse me? What, am I talking Hungarian? Open the cage, mook.
Lenne is ezzel kapcsolatban egy kérdésem, hogy ezt tényleg a világ több részén is használják ,mint kifejezés?

winnie - 2015. 01. 07. 10:54

zedtheant: teljesen jogos, nem kapcsoltam össze a kettőt. de akkor lesz még egy. gondolom. az biztos, hogy a CC bekérte.

spamdog - 2015. 01. 07. 11:03

Szerintem szépen elvarrták a szálakat a Coveet Affairs utolsó részében. És tudhattak már decemberben is valamit a csatornánál amikor #CovertFinale volt a felirat az epizód alatt.

Alex20 - 2015. 01. 07. 12:33

Én személy szerint nagyon sajnálom a Covert Affairst :( Jó kis nyári kikapcsolódás volt ez is, legalább félig meddig lezárták :)

jesustomer - 2015. 01. 07. 14:05

hmm pedig megkedveltem a covert affairs-t.
de legalább magyar szinkronnal leadják milliószor.. m1.
A Sherlock karácsonyi kiasásnak örülök. 2-3 napja kezdtem el az elejétől.. hát ez a sorozat egyszerűen zseniális ha lehet ezt mondani

garcon - 2015. 01. 07. 14:39

Covert Affairs :( Bye Annie !

Lindello - 2015. 01. 07. 18:07

Sajnálom, hogy kasza lett a Covert Affairs-nak, elnézegettem a blődségei ellenére is!

Imi82 - 2015. 01. 07. 18:14

A Covert Affairs-t nagyon sajnálom. Az utolsó 2 évad sokkal jobb volt, mint a korábbiak, erre kaszálják…

Spawn - 2015. 01. 07. 19:40

Én pont fordítva érzem a Covert Affairs-nél. Az első három évad nekem tetszett, a 4. Évad viszont óriási csalódás (pedig azt különösen vártam mert örültem, hogy Michelle Ryant újra amerikai sorozatban láthatom, de neki is mondtam az évad után, hogy nagyon el volt cseszve szerintem és bár ő azt mondta élvezte a munkát a sorozaton, én biztos vagyok benne, hogy kicsit csalódott hogy nem kapott egy normális akciójelenetet sem), ott úgy érteztem, hogy sikerült egy korrekt kis kémsorozatot (igen a maga blődségeivel együtt korrekt) átalakítani egy bűnrossz szappanoperává.
Az 5. Évad viszont sokkal jobb megint és éppen ezért engem meglep, hogy most lett kasza. A 4. Évadra sokan (a törzsrajongók közül is) panaszokodtak, hogy szappanopera lett és a nézettségen is meglátszott ez állítólag, úgyhogy ha tavaly mondják, hogy akkor ennyi volt, nem szóltam volna semmit. Most viszont meglep. Dehát ez van sajna. Én eddig csak 11 részt láttam az 5. Évadból, szóval még van nekem hátra egy kicsi a sorozatból. (Amúgy szerintem azt csesztem el a 4. Évadnál, hogy hetente néztem a részeket, az első három évadot meg a mostanit is viszont daráltam, így valahogy jobban működik)

Memari - 2015. 01. 07. 20:05

milyen sokan néztük a Covert Affairs! :)
Sajnálom, h vége, laza kikapcsolódás volt a maga sajátosságaival, de legalább világot jártak a forgatások miatt.

Ha úgy vesszük van egyfajta lezárás, nem hagytak nagy izgulni valót, h jujnamost mi lesz ez után.

Sajnálom, h vége van. Apropó, tud vki ajánlani egy jó kémes sorozatot? :)

a Kati néni - 2015. 01. 07. 20:47

Úgy kell nekünk egy új független közszolgálati hírmédium, mint egy falat kenyér!

Thomas - 2015. 01. 07. 22:18

“És tudhattak már decemberben is valamit a csatornánál amikor #CovertFinale volt a felirat az epizód alatt.”

Ott még gondolom season finale-t akart jelenteni:)

Spawn - 2015. 01. 08. 01:36

“Sajnálom, h vége van. Apropó, tud vki ajánlani egy jó kémes sorozatot? :)”

Alias

winnie - 2015. 01. 08. 04:51

inkább mostaniakat érdemes, de van sok. indul az agent carter, ott a the americans, indul az allegiance, ott a matador, a the assets, a turn, az intelligence, a chaos,

Spawn - 2015. 01. 08. 15:51

Azért írtam az Aliast mert nem írta, hogy a mostaniakat kér. :D

Egyébként az Agent Carter első részét én is épp ma néztem, nem rossz. Illetve a The Americans-ról hallottam még jókat, a többi felsoroltat sajnos nem ismerem. (Sajna mostanában a blogot sem nagyon van időm olvasgatni, talán ezért.)

pentekjonap - 2015. 01. 12. 15:43

Nekem az egyik kedvenc sorozatom volt. Én is úgy éreztem – ahogy Spawn is írta -, hogy az első 3 évad volt jobb. Nekem a legerősebb pont a 3. évad volt. A 4.-be már kicsit sok “édelgés” vegyült és ott kezdtem azt érezni, hogy öncélúvá is vált ez az egész, nem láttam a továbbiakban azt, hogy átfogó koncepció mentén építkezne a sorozat. Nekem az ott akkor elszabadult.
Olvasgattam a nézői beszélgetéseket, hozzászólásokat a http://www.usanetwork.com/covertaffairs/social/chat-with-fans oldalon és azt vettem észre, hogy bármit kértek a rajongók, abból az égvilágon semmi nem teljesült, holott az írók részéről sem tudtam felfedezni több karakteres elképzelést a történet alakítását illetően, mint amikkel a nézők előálltak. Vajon miért esik nehezükre kiszolgálni némiképp a rajongók igényeit? Nem azt mondom, hogy dobják ílymódon a lovak közé a gyeplőt, de tehettek volna néhány gesztust, hiszen amit ők csináltak, abban sem fedeztem fel az utolsó 2 évadban már nagyobb és mélyebb meggyőződést.
Most persze ezen a fórumon is nagy a felháborodás, bár az olyanfajta fenyegetőzéseket nem tudom komolyan venni, hogy “…akkor ezentúl majd nem nézem az USA sorozatait…” stb. Nem hinném, hogy ez hatással van bármire is. Ugyanakkor azt is olvastam, hogy az írók, a színészek és a stáb már nem ura a “saját történeteinek”, mert a csatorna dönt mindneben. Nem tudom, ez igaz-e, de meglep. Szerintetek?

Szóval: mindenesetre mindezekkel együtt is nagyon sajnálom, hogy ennek vége, lett volna még benne lehetőség, ha azt érztem volna, hogy egyáltalán határozottan tart valahonnan valahová.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz