login |

8 hozzászólás Ne habozz!

JackBauer - 2015. 01. 12. 23:15

Vajon a CSI és a Criminal Minds megkapja az újabb évadját? A NCIS, The Good Wife és a Blue Bloods gondolom megkapják az újabb évadjukat.
Amúgy a TAAHM biztosan kasza már? Kíváncsi vagyok lesz-e lezárása a sorozatnak, és hogy Jake vagy esetleg Charlie feltűnik-e még.

djangyu - 2015. 01. 12. 23:17

dübörög a NCIS-franchise…

(ugye a Scorpion is ugyanannak az univerzumnak a rész, sőt még a h50 is, Deeksék vendégszereplése óta)

breezer - 2015. 01. 13. 00:16

szerintetek a taahm már semmilyen körülmények között nem fog új évadot kapni? mármint nincs az a nézettség? tudom hogy ez a évad most tényleg gyenge eddig, de az előző második fele nekem aston ére legjobbja volt és abból a fajta részekből néznék még sokat.. :)

rm - 2015. 01. 13. 00:28

Gyenge a Taahm évad? Hát kinek, hogy… továbbra is az egyik legtöbbet lehet rajta nevetni, ami nem utolsó szempont sitcomnál… lehet kritizálni a poénok egyszerűségét, vagy a stílust, vagy bármit, mindenkinek más tetszik, de a színészek közt működik a kémia, jó a poénok időzítése, nagyon jó szórakozást nyújt. Ez az utóbbi évadokról is elmondható. A kilencedik évad első felében voltak egyedül gyengébb részek, amikor még keresték, milyen legyen Walden karaktere, azon felül nagyon vicces évadok voltak kivétel nélkül.

ALDO - 2015. 01. 13. 00:31

breezer:
Bejelentették, hogy az utolsó évad, így nem nagyon fogják berendelni.

winnie - 2015. 01. 13. 05:10

“Kíváncsi vagyok lesz-e lezárása a sorozatnak, és hogy Jake vagy esetleg Charlie feltűnik-e még.”

ha bejelentették, akkor lesz. írtunk is a dupla fináléról és charlie-ról korábban.

AbsoluteChairFan - 2015. 01. 13. 08:32

Szia winnie

Kérlek, erről egyszer készítenétek egy bejegyzét, hogy csatornák és csatornák és/vagy stúdiók közötti összefüggésekre? Személy szerint nem tudtam, hogy a CWnek és CBSnek köze van egymáshoz.

De ha már készült róla ezer bocs.

Köszi!

winnie - 2015. 01. 13. 08:42

ez más, mint a csatorna-stúdió viszony, az simán annyi, hogy az egyik gyártja a pilot, a másik megveszi és leadja. minden csatornának van saját stúdiója, de a cbs például ad sok warner sorozatot, az abc-n nem csak disney sorozat van, stb.

a cbs és a cw egy cégnél van, volt nemrég olyan sorozatuk is, ami az egyikre ment volna, de a másikon kötött ki, itt van a nyelvemen, de nem ugrik be, melyik volt.

a lényeg, hogy a cw, a cbs, de például a showtime is egy kalap, ahogy a fox és az fx, vagy az nbc, usa és syfy is. (még mindhez tartoznak mások is.)

de persze egy kalap ide vagy oda, azért különálló egységek. de a cw úgy jött össze, hogy a cbs-é volt a upn, a warneré a wb, és ezek egyesültek pár éve cw-vé, és így a cbs és a warner osztozik a csatornán, s a két gazdi nevéből jött össze a CW elnevezés is.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz