login |

Pilot: 12 Monkeys

2015. 01. 18. 21:00 - Írta: human

69 hozzászólás | kategória: kritika, pilot-mustra,

Everyone you see is already dead.

Rögtön belevágok a közepébe: az időutazás nélkül ezt a sorozatot már a pilot után lelőttem volna, annyira közepes volt, minden, ami benne történt. Viszont mivel az ilyen történeteket imádom, így maradok még.

Várjunk csak, a bevezetőt valaki úgyis direkt félre akarja majd érteni. Nyilván időutazásos sorozat, így anélkül vicces lenne, valójában arra gondolok, hogy a legtöbb fordulat közepes, a rendezés közepes, a főszereplő karizmátlan, szóval a tipikus tüneteket produkálja technikailag. Viszont időutazásos…

A filmet nem néztem újra, de nekem a sorozat készítőitől olyasmi rémlik, hogy a 12 majom itt mást fog jelenteni, mint a Bruce Willis-műben. Ennél ködösebben nem tudok fogalmazni spoilerek nélkül. Persze a pilot végi cliffhanger ilyen szempontból eléggé meglepett.

A történet annyi lenne, hogy valami pestis kiírtott 7 milliárd embert 2040 akárhányra, és onnan visszaküldenek az időben egy embert ennek megakadályozására. Vagy többet? Gondolom később érkezik ez a fordulat. Mivel a jövőben nem tudnak mindent a járvány kitöréséről, így a főszereplőnknek bizony nyomozni kell, ebben pár “múltbeli” is segít neki.

Nyilván kicsit a “láttam már”-faktor miatt, de szerintem eléggé mellé ment a pilot. Ami kicsit pozitívba billenti a mérleget, hogy az egyik nyilvánvaló fordulatot gyorsan le is zavarták, nem húzták egy évadon át. Ezen kívül viszont nem tűnt ez a rész igazi alapozásnak az évadra.

Mármint miért is ragadna ott a néző? Most objektíven. Az időutazásért? Ezt már említettem párszor, de ezen kívül mi másért? A főszereplők közötti kapcsolat nem tűnt olyan mélynek, hogy érdekeljen, kicsit elsiették, a rejtélyhez nincs alapanyag, és a tétet sem érzékeltették eléggé, hogy könnyen átérezzük a szereplők odaadását az ügyért.

Az biztos, hogy az Ascension után ez sokkal jobb próbálkozás a Syfy-tól az igaz útra való visszatérésre. Részemről viszont csak 6/10 a pilot, valahogy nagyon elkerült.

69 hozzászólás Ne habozz!

Llew - 2015. 01. 18. 21:16

Nem tudnám megmondni mi fogott meg benne, de bejött, simán várom a folytatást. Szerintem kellően megadták az alapot. Kicsit kapkodós volt, de a főszereplő páros összehozása nekem tetszett és jól is működnek együtt.
A második részben meg kellően adtak a rejtély faktornak is.

Dob - 2015. 01. 18. 21:20

Szerintem eleg jo volt. A filmhez eleg sok kilacsintas volt, de latszik itt mas lesz par dolog.
Ez szerintem az ismert tortenet lesz egy ket csavarral. Mindenkeppen nezos.

Shyllard - 2015. 01. 18. 21:27

Elején nekem is eléggé szokásos volt, de a közepe tájékán valami megfogott benne, talán az, hogy már nem emlékszek a filmre és szépen elkezdtem magamban kalkulálgatni, hogy mi lehet a helyzet és ez valamennyire bele is rántott. A főszereplő csávó viszont tényleg nagyon jellegtelen, még jó hogy ott volt a doktornő.

Thrasher - 2015. 01. 18. 21:27

én is csak azért maradok, mert időutazás-b*zi vagyok, és az eredeti film az abszolút kedvenceim közt van.

először is szörnyű a casting, aki Ivaneket még egyszer kegyetlen, gonosz felsővezetőként játszatja, azt kirúgnám, halál unalmas biztonsági megoldás, a többiek meg minden karizmát nélkülöznek a szerepükben.

az egész olyan “90-es évek TV-je”-szerűen semmilyen, az időparadoxon=nagy robbanás megoldás főleg remek volt.

ennek ellenére gyenge voltam, és simán a téma meg az előd miatt megadtam a jótékony 7/10-et, aztán bízok benne, hogy kreatívabb utakon indulnak el.

Pocok - 2015. 01. 18. 21:42

Szerintem a film kifejezetten szar volt, ezért nem is nagyon vártam. Végülis jó volt, de mégsem. Ez az egész “army of 12 monkeys” dolog nagyon erőltetett. Ráadásul Odyssey 5 flashbackjeim voltak, ami megint nem egy jó jel.

Lemoni - 2015. 01. 18. 22:23

Borzalmas volt, Syfy-light. Egy jó alapanyagot lerontottak tucat vírusos történet zs-kategóriára, a szereposztás meg nagyon balfogás. Nálam kasza.

clegane - 2015. 01. 18. 22:35

zéró bizalmam van a SyFy csatornában

a film azonban az egyik legjobb film valaha, úgyhogy csak lassan a testtel az azt fikázóknak!

DarylD - 2015. 01. 18. 23:11

Engem most valahogy megfogott a pilot, pedig nem voltak nagy elvárásaim a sorozat irányába. A közepén kicsit leült a rész, de a végére összeszedettebb lett megint. Karakterek tekintetében egyelőre tényleg silány, de elnézem nekik egy darabig. A második részre még mindenképp benevezek.

Syrew - 2015. 01. 18. 23:39

Második rész már volt,úgyhogy nosza.
Sajnos eddig szódával kategória valóban.

sivár - 2015. 01. 19. 02:06

Nekem tetszett. És igen az időutazás, miatt lehet maradni, mert azt is el lehet rontani pl az Időről időre nekem nagyon nem tetszett. Eddig nem találtam ebben logikai hibát. Nekem nem feltétlenül kellenek erős karakterek… nekem a történet, a “mondanivaló”, a mi lenne ha a fontos, és abból sztem teljesen jó.

Mor Tuadh - 2015. 01. 19. 08:28

Egyáltalán nem egyezik az ízlésünk, Human, az már biztos. Nekem nagyon bejött a pilot. A második részt egy kicsit gyengébbnek éreztem, de az is tetszett összességében.
Félek tőle, hogy a SyFy ezt is elrontja, mint mostanában mindent, de hátha nem lesz igazam.

Yooha - 2015. 01. 19. 13:05

Nem rossz, engem érdekel. Mondjuk nem tudom, milyen cliffhanger volt a pilot végén, amin meg kellett volna lepődni, de biztos nem vettem észre valamit.
Ja, a filmet nem láttam, remélem azt nem kell ismerni hozzá.

Dark Energy - 2015. 01. 19. 17:58

Hiába, minden bejön, ami időutazós.
Nézős lett.

m76 - 2015. 01. 19. 18:47

Nekem Ascension is bejött, és ha ez annál jobb, akkor tuti nézős lesz.

paranoid android - 2015. 01. 20. 01:23

Van olyan, aki nem imádja a filmet? Nahát. Nekem az egyik nagy kedvencem. Egy okos és végtelenül szomorú sci-fi. Hihetetlen aprólékosan felépített világgal és hangulattal. A pilot nem lett olyan csúnya vagy igénytelen, mint amilyennek a promókból tűnt, de közelében sincs képi világában és hangulatában a filmnek. Persze, nem volt egy Terry Gilliamük…

Nekem elég volt ebből a pilot. Nem is néztem meg a második részt. Nem volt rossz, inkább közepes, és az időutazás miatt akár maradnék is, de nem tudok elvonatkoztatni a filmtől.
Igaz, nem kell a sorozatnak követnie a filmet, ami alapján készült, de a legjobb dolgokat változtatták meg. Elsősorban az időutazás filozófiájának felhígítása bánt. SPOILER A FILMHEZ Szóval a filmben szigorúan nincsen olyan, hogy a múlt megváltoztatása. Erre itt már a hetedik percben, az óra megkarcolásánál kukába dobják ezt. Cole küldetése sem a megváltoztatás, hanem az információ gyűjtése, hogy a jelenben azt felhasználva legyőzzék a vírust. És ez a karakterekre is rányomta a bélyegét. Nem elég, hogy karizmátlan a színész, de az időutazás mentális nehézségei is elvesztek a szigorú szabályok nélkül, így egy unalmas főhőst kaptunk. Cole látványos eltűnései, és az Időzsaruból kölcsönzött “két különböző idősíkból érkező, önmagához érő dolog blabla” már szóra sem érdemesek. Sokáig lehetne sorolni, hogy hogyan butítottak le egy okos és különleges filmet egy tucat-sorozattá, de inkább abbahagyom a méltatlankodást. SPOILER VÉGE

Szóval nekem ebből ennyi elég volt, mert csak bosszankodnék közben, hogy milyen jó lehetne.
Akik pedig nem látták a filmet, pótolják azonnal!

wrtn - 2015. 01. 20. 13:20

Ott kapcsoltam ki mikor megkarcolta a csaj orajat. A filmben pont az tetszett, hogy nem baszakodnak ilyen visszamegyek, hogy megvaltoztassam bullshittel, itt pedig rogton arcon kopik ezt a koncepciot. A legnagyobb baromsagnak tartom ezt a visszamegyek megvaltoztatom es akkor eltunok koncepciot…

Balumedve - 2015. 01. 21. 01:48

Ez érdekes, én pont az időutazás miatt nem akartam megnézni. Míg egyeseknek érdekes a téma, nekem már hányingerem van tőle. A paradoxon meg időhurok, tele van már velük a hócipőm. Aztán csak megnéztem, mivel Zeljko Ivanek is szerepet kapott benne, aki az egyik kedvenc színészem. Sajnos már az első részben agyonlőtték. Viszont, ez egy időutazós baromság, ezért reménykedem benne, hogy egy-két rész erejéig még visszacsempészik. Ha nem, akkor tényleg nem marad semmi ebben a hulladékban, amiért érdemes lenne követni.

MileyC - 2015. 01. 21. 08:05

szomorúan el lehet felejteni (vártam, de csalódás: képi világ, karakterábrázolás)
x év múlva talán rápróbál egy jobb csapat

pytta - 2015. 01. 21. 10:41

Nekem az jött le, hogy egy olyan sorozatot akarnak csinálni, ami bejöhet azoknak, akik a filmet nem ismerik. Próbáltam ilyen szemmel nézni az első részt, és az alapfelütés azért elég erős, lássuk be (persze mondom ezt úgy, hogy maga a film a kedvenc 10-emben van benne). És nekem még a film ismeretével együtt is tetszett. Ha mondjuk kaszálják egy évad után, még egy jó kis kerek sztorit is kihozhatnak belőle :)
Ami nem tetszett, az a CGI erőltetése, ez pont egy olyan történet, amit enélkül is meg lehetett volna valósítani, nem értem, miért kellett a “látvány”. Így tényleg kicsit tucatsztori-hatása van…
És valóban nem a legerősebbek a színészi alakítások, de nekem alapvetően az rendben volt (még belerázódhatnak), az írás meg kifejezetten erős közepes.
Ergó nézős lett.

Ufó Pista - 2015. 01. 21. 14:42

Időutazás mint dramaturgiai fogás akkor van egy sorozatban, ha a készítők mindenáron a sci-fi jelzőt szeretnék kirakni a munkájuk elé jelzőnek, de nincsen kedv-tehetség-pénz sci-fit forgatni, ezért fogják a komplett szomszédok teleregényt, betesznek az elejére egy kétperces jelenetet, amiben Mágenheim doktort visszaküldik az időbe.
Ezért van, hogy nem látni minőségi időutazós filmet csak elvétve.

karit - 2015. 01. 21. 15:21

Hát, ez kicsit izé volt, de nyilván köt. nézős lesz a tematika miatt.

Igen, a CGI kicsit sok volt az órák összetolásánál (vajon az egysejtű nézők kedvéért pörögtek előre meg hátra?), a robbanást meg nem tudtam értelmezni (tudom, egysejtű…), de a paradoxon-gránát az rulez, kérek még. :S

Kár, hogy a film fő erényét dobták ki egy olyan főszabállyal, hogy megváltoztatható a jövő, pláne ilyen lúzer/Looper módon, hogy a karcolással “SZINTE egyszerre” lesz karcos a jövőből visszahozott óra is (a kis spét vajon a közegellenállás miatt volt, vagy mert az egyik nem volt felhúzva? ááá). De legalább belerengett hozzá a környék is.

(Egyszer megnéznék egy Cole-tömegjelenetes paródiaváltozatot, amiben kiderül, hogy mégis Ivanek mentette volna meg a jövőt, ezért Cole-nak vissza kell jönnie megmenteni őt magától, de úgy se jó, inkább hagyni kell megölni, de mégse, de mégis…, amíg már hatvankét Cole birkózik a pisztolyért.)

Kár, hogy Bruce Willis nem ért rá, ez a Traveler-gyerek elég semmilyen volt. Azért Ivanek remélem, sokat fog szerepelni, ő kedvenc.

blabla - 2015. 01. 21. 18:16

Azért egy 7-est megérdemelne. Jó volt, feszült volt, pörgött. Tény, hogy nem egy szofisztikált karakterdráma, de jobb, mint amit vártam :)

ördöghöm van - 2015. 01. 22. 22:52

bőven jó volt, várom a folytatásokat :)
anno a moziban film előtt óriási hype volt, mert hogy bruce willis über alles, aztán a film végén mindenki csöndben, lehajtottfejjel jött ki a moziból, mint aki temetésről jött, hááát az elmaradt happy end miatt biztos sokan le voltak törve, én is kicsit magam altt voltam tőle

montanosz - 2015. 01. 23. 21:51

én kellemesen csalódtam, a filmre már nem is emlékszem olyan rég láttam így nem kell párhuzamot vonnom, kiváncsivá tett várom a folytatást

pody - 2015. 01. 25. 00:22

En 3 perc utan kilottem a francba. Anno negyszer neztem meg a moziban es persze dvd-n is lattam joparszor, szoval engem eme rovid ido alatt is sikerult annyira felhuzni, hogy ezembe se jusson nezni. Aki latta a filmet es imadja, kerulje messzirol ezt a hulladekot

Bagosz - 2015. 01. 25. 11:04

Nekem meg pont amiatt tetszett, hogy a filmre emlékeztetett.És Nekem a doktornő tűnik gyengébb karakternek. Az őrült csaj nagyon jó. Úgy elment a 45 perc hogy sitty-sutty.
8/10

montanosz - 2015. 01. 25. 20:00

Második rész is jó volt, kinőtte magát arra hogy várva-várjam a köv. részt.

wovbagger - 2015. 01. 25. 20:12

Imádom a mozifilmet (és Terry Gilliam minden rendezését), mert a maga ködösségével olyan kérdéseket feszegetett 20 éve, amelyeknek azóta is – és talán egyre inkább – érvényesek.

Kíváncsi voltam, hogy egy zseniális alapanyag után mit lehet sorozatként kihozni belőle. Az első rész kifejezetten tetszett, mégha a Pyro gyerek nem is egy nagy színész (de hát tudjuk: Willis is kb. háromféle arcot tud vágni, oszt jónapot, mégsem fikázta senki anno emiatt; sőt: a Ponyvaregény és a 12 Majom környékén mindenki kezdte róla azt képzelni, hogy jó színész, még én is), de valljuk be: Cole eljátszásához nincs is szükség egy Laurence Olivier-re.

Asszem, a második rész megnézése után is folytatni fogom a sorozatot, az viszont nagyon nem tetszett, hogy
SPOLIER hülyegyerek helyett most hülyelányt tettek be
SPOILER VÉGE.

Ja: olyan szó nincs, hogy karizmátlan. A karizmatikus ellentétei: lagymatag, ellenszenves, kicsit erősebben fogalmazva pedig a visszataszító (pongyolán fogalmazva pedig a nem-karizmatikus).

sledge - 2015. 01. 25. 22:35

A történet miatt feltétlenül nézős, remélhetőleg előre megírták a történetet és nem útközben találják ki. Ilyen előre átgondolt történetvezetés talán utoljára a Fringe-nél volt, remélem, ez itt is így lesz.

Ami miatt már most szeretem, az a sok ismert arc: Zeljko Ivanek (24, Revolution), Kirk Acevedo (Fringe), Aaron Stanford (Nikita), Noah Bean (Nikita).

ayren - 2015. 01. 26. 20:16

Hát én a filmet valaha szerettem, a műfajt meg most is, úgyhogy adtam még egy esélyt a nem túl érdekes első rész után, de látom, kár volt, mert ha lehet, még jobban untam.
A főszereplő képéhez pedig tényleg nem tudok az irritálónál jobb jelzőt illeszteni, ha zacskóval a fején játssza végig az epizódot, az is jobb lett volna talán. A dokinő se volt sokkal szimpatikusabb. Abcúg casting!

Thrasher - 2015. 01. 31. 16:22

fikáztam én is a castinget, most már azt mondom, hogy Tom Noonan menti meg egyedül a stábot, hozza a szokásos nem túl bizarr, de azért vitathatatlanul elmebeteg karakterét.

nemtom, vanilla ez az egész, na.
és apróság, de ha Hogyhívjákcsaj (aki egyébként durván olyan, mintha Nicole Kidmant és Rachael Taylort valaki összegyúrta volna) tényleg dolgozni kezd jövő héttől, akkor még külön furcsa lesz az egész estés szídíszízés eközött és a Helix közt. namindegy, nemezalényeg.

ayren - 2015. 01. 31. 18:24

Ja, Nicole Kidman nekem is beugrott róla. Feltehetően ezért választották. :)

Thrasher - 2015. 01. 31. 23:18

ááá, de ostoba vagyok, hogy nem jutott eszembe az előbb a neve, pedig még húztam is a számat, amiért attól félve, hogy nem volt mindenkinek elég nyilvánvaló, miért Cassandra a neve, még a 3. epizód címébe is beletolták ezt…

Brynden Rivers - 2015. 02. 01. 09:51

Az itteni kommentek jobbak mint a sorozat!

Komolyan mondom, élvezet olvasni :)

Dob - 2015. 02. 01. 19:17

a CDC most nagyon felakpott. Ott a Helixben, a 12 Mondkeyban ls a Last Shipben is. Ezekből lehetne valami crossover

Tímea - 2015. 02. 03. 22:12

Karizmátlan=nincs kisugárzása :)

Mivel ez egy most startoló sorozat,nyilván még ki kell forrjanak a szereplők,evidens,hogy nem fognak még meg minket :)

Én így voltam a Constantine főszereplőjével is,tökre utáltam,aztán azon kaptam magam,hogy megkedveltem :D

Nah szóval,a sorozat érdekessége,hogy felfedeztem némi hasonlóságot a Helix és közte.
Időutazás. Vajon melyik készítő találta ki hamarabb ezt? :)
Itt azért nem olyan idegesítő,és meg is magyarázzák szépen milyen következményekkel jár a múltban ,ha valami változik,a jövőre nézve az veszélyes.
Ehhez hűen tartják magukat,logikusan felépített sztori.
Mégis becsúsznak a hibák,izgatottan várjuk a magyarázatot rá,mindig kapunk :) pedig még csak a harmadik résznél járunk!
Engem nagyon megfogott! Kár,hogy nem sietnek a felirattal hozzá,nem értem miért?! :D

HPS - 2015. 02. 05. 12:47

A Haiti-s kórházi rész egyszerűen borzalmas volt.
Drága CDC küldött megérkezik az AZONOSÍTATLAN FERTŐZÉS helszínére és mit csinál?! Fel le húzogatja a maszkot vazz…. Továbbmegyünk, majd a rákerült fertőző vért lemossa azt jól van….. Jaj.
Amúgy jó kis limonádé, de a Helix második évada sokkal jobb nála, időutazás ide időutazás oda.

Bence - 2015. 02. 06. 10:40

Jól indult, de a haradik rész nagyon bénára sikeredett. Talán az új szál majd dob rajta valamit.

Thrasher - 2015. 02. 08. 11:50

@Tímea:
MILYEN IDŐUTAZÁS, édes drága jó istenem?

Thrasher - 2015. 02. 08. 20:34

halál komolyan.
érdekel a válaszod, remélem, visszanézel még.

m76 - 2015. 02. 11. 09:37

Szerintem egész élvezhető lett a sorozat, és javuló tendenciát mutat. Még a haiti-s rész is tetszett, a nyilvánvaló zöldségek ellenére.

Lassan kúszik felfelé és a 4. részre már 7-8 pont között taksálom valahol.

szbera - 2015. 02. 14. 22:01

Valaki segítsen már..az 1X4 végén amikor Ramse meg Cole beszélget, akkor nem arról van szó, hogy a géppel egy “kis ugrás” sem menne, mert megrongálódott, mikor rálőttek a fosztók? Ennek ellenére Cole a végén csak visszamegy 2015-be..vagy én értettem valamit félre?

karit - 2015. 02. 15. 00:16

Pl. úgy, hogy a visszamenése előtt két hétig szerelték a fénycsöveket. Vagy két hónapig. Vagy… Az időutazás már csak ilyen. :)

Az igazi WTF az volt, amikor a 4. részben Cole eltűnik 2015-ből, majd a villanyfotelbe visszatértekor szabadkoznak, hogy bocs, amiért _előbb_ kellett visszahozniuk. Priceless.

Thrasher - 2015. 02. 15. 12:57

hé, az 1×05 megint jó volt! pedig már épp a kaszán gondolkodtam az elmúlt pár hét totál középszerűsége után

szbera - 2015. 02. 16. 09:05

karit: köszi. Végül is persze meg lehet magyarázni, de elég hülyén oldották meg ezt, hogy egyik jelenetben azt mondja, hogy még egy kis ugrás se menne, következőben meg már 2015-ben van :) Na de ilyeneken inkább máskor nem akadok fenn.

Tímea - 2015. 02. 18. 08:10

Thrasher
Ne idegeskedj :) a Helixben mi nézők utazunk az időben. A sok visszatekintés számomra már irritáló.
A 12 majomban pedig a szereplők.
Számomra teljesen mindegy.

Thrasher - 2015. 02. 21. 13:29

hát ez a sorozat ez… meh…

@Tímea:
jó neked, hogy nem zavar, hogy hülyeségeket beszélsz, mindig irigyeltem az ilyen embereket.

torjack - 2015. 02. 22. 13:46

Eszembe jutott valami, ami valószínűleg marhaság…
Mégpedig az, hogy Katrina Jones és Cassandra Railly egy és ugyanaz a személy. Egyrészt van köztük némi külső hasonlóság, másrészt a filmben Madeleine Stowe karakterének a neve Kathryn Railly volt. Jones-tól tudjuk, hogy a vírus kitörésekor Cassandra meghalt, simán hazudhat is a küldetés miatt. Most amikor meg bejött az alternatív jövő, amely szerint Cassandrát megölték az elrablása után, megint csak feltételezés volt. Holttestet nem találtak, csak feltételezték, hogy Cassandra halála változtatta meg a dolgokat. Jó eséllyel hülyeség, de jó poén lenne erre kihozni az egészet.

pytta - 2015. 02. 22. 21:42

@torjack: én ezt már az első részben “beleláttam”, de mivel eddig semmi jel nem utalt arra, hogy ezzel bármit is kezdenének a sztoriban (sőt, inkább ennek ellentmondó dolgok történtek…), már magam sem tudom, hogy mit gondoljak :)

bla.bla - 2015. 02. 23. 11:46

Az első rész tetszett, azóta nem néztem, ahogy látom a hozzászólásokat érdemes folytatni:)
Thrasher ha így próbálsz udvarolni, jelzem, hogy szinte sosem eredmenyes a “hülyéző” taktika :) Szedd már össze magad.

m76 - 2015. 02. 27. 18:14

OMG A Witness egy Omar, hát ez mindent megmagyaráz, így persze hogy ki akarják engedni a vírust :)

Na jó most, hogy mindenki hülyének néz íme egy kis kikacsintás egy másik scifi univerzumba:

“The Omar Technosect is a global society of radically nano-augmented humans…their ultimate goal is to become capable of surviving in any environment, no matter how harsh, so that they may eventually inherit the Earth through natural selection.”
Deus Ex Wiki

Így nézett ki az is

Thrasher - 2015. 03. 01. 19:24

Basszus, most örülök, hogy nem kaszáltam múlt héten. Durván hullámzó szerintem. A két kis filmes utalás is szimpatikus volt.

@bla.bla
Fogalmam nincs, miről beszélsz, de mivel nem nézed a sorozatot, neked se sok lehet. Értékes komment volt mindenesetre, köszi.

Bence - 2015. 03. 07. 07:50

Az utóbbi 2 rész egész korrekt volt a sorozathoz képest.

@torjack

A Katrina=Cassandra wtf nekem is eszembe jutott.

bla.bla - 2015. 03. 07. 21:22

Thrasher A Timea-nak cimzett hszeidre utaltam
És nézem a sorozatot, legalábbis most hétvégén tervezem pótolni az elmaradt részeket
Tudom, mindíg értékesek a hozzászólásaim :)

Thrasher - 2015. 03. 09. 11:48

kikészítenek ezek a jövőben játszódó, karakterépítős részek, annyira dögunalmas, totálisan semmilyen mindegyik, hogy alig bírom végignézni őket.

Astaroth - 2015. 03. 11. 06:01

Én elengedtem, 5 rész után…nem bírtam a céltalan semmitmondást, egy helyben topogást.

Roland - 2015. 03. 11. 12:02

Nalam kassza,esetleg ha nem lesz mit nezzek akkor vissza terek,de az a baj hogy ossza-vissza kutyuljak.

winnie - 2015. 03. 12. 19:14

2. évad berendelve.

Rob - 2015. 03. 18. 10:58

Csak hogy legyen egy kis pozitív vélemény is nekem bejön, és örülök, hogy berendelték a 2. évadot, mert kíváncsi vagyok, hogy mit tudnak kihozni ebből hosszabb távon.

Thrasher - 2015. 03. 23. 22:28

már annak a promóképnek a láttán, amin jövőbeli Jennifer Goines szerepel, sejtettem, hogy nem ennél a résznél fog hirtelen minőségivé változni, és bizony hozta is a megszokott sótlanságot

bla.bla - 2015. 03. 27. 13:00

Szerintem meg korrekt. Engem szórakoztat.

gd42 - 2015. 03. 31. 02:33

Aki esetleg értette az 1×11-et, annak megköszönném, ha leírná, hogy ez most mi a franc volt.

Hogy szabadult el a vírus “először”? Mert ha Ramsey engedte szabadon, akkor az feltételezi az időutazást, az egész Cole-os dolgot, ami meg annak a következménye, hogy elszabadult a vírus.

wondorog - 2015. 03. 31. 19:00

Időutazásos paradoxon, várható volt, hogy valami hasonló kimenetele lesz. Egyébként szerintem ez volt a sorozat eddigi legjobb része.

Dob - 2015. 04. 02. 07:22

Ez a 11-es elég jó volt. A paradoxon dolog messze nem követhető, de ez jó magyarázat volt mindenre, hogy miért tud a 12monkey team mindent előre, és miért van Cole elött.

Thrasher - 2015. 04. 05. 19:03

ömmm, csak én érzem úgy, hogy az egy darab hátralevő rész nem lesz elég?
elég frusztráló évadzáróra számítok, ami már csak azért is baj, mert jövőre szerintem nem jövök vissza

gd42 - 2015. 04. 07. 06:14

Ha valaki nagyon kíváncsi, ennek az oldalnak a kódjából ki lehet bogarászni a következő rész fő történéseit.

http://www.syfy.com/12monkeys/timemap/

Szaby59 - 2015. 04. 11. 12:14

Jennifert remélem megtartják a második évadra, komolyan parádés amit művel, pedig a színésznőből soha nem néztem volna ki hogy ennyire jól tudna játszani.

gajdipajti - 2015. 04. 12. 23:14

A 4.rész után pihenő pályára tettem, és most bedaráltam. Az évad közepén voltak gyenge részek, de a vége egészen jóra sikeredett.

Rékus - 2016. 01. 24. 15:58

Csak engem irritál a szőke szinkronja??? Amugy jó sorozat… :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz