login |

A Prison Break is?

2015. 01. 19. 18:55 - Írta: winnie

63 hozzászólás | kategória: hírek,

Nem csak a 24 és a The X Files folytatásáról volt szó a minap a FOX sajtóbeszélgetésén, hanem a Prison Break-éről is. Azonban itt az a hír, hogy nincs hír. Viszont jó látni, hogy a feleknek nem lenne ellenére egy reboot. És szerintem sok rajongónak sem. Lássuk, hogy mi is a helyzet.

A FOX részéről Gary Newman, az egyik programming nagyfőnök ezt mondta:

There is some speculation in the press about Prison Break, which honestly was slightly news to us, Although we’ve made it clear over the years to the studio that we would bring Prison Break back in a heartbeat. It’s probably the perfect event series. If our old partners in that show are interested, that would be great.

A sorozatban Lincoln Burrows-t alakító Dominic Purcell ezt:

We’re also exploring the possibility of doing a Prison Break reunion, end of chapter or whatever it is. Just to discover what’s happened to them, how far they’ve journeyed. I don’t see it being another series; I see it being a standalone movie or a miniseries. But, again, I want to work with Wentworth on something completely separate from all that and make that work.

Wentworth Miller (Michael Scofield) pedig így nyilatkozott:

A hidden chapter, a limited series, something. That model of 24: Live Another Day and either flash back, like, This is what you didn’t see, or Where are they now? in a reunion set-up. We actually floated the idea to Fox very casually and they seemed very not casual about this interest. They seemed to think there was something there.

Tehát: egyrészt a FOX nem tárgyalt rebootról, de mindig is azt jelezték a gyártó stúdiónak, hogy ők szívesen visszahoznák, jó event sorozat lenne. A lényeg, hogy ha lehetőség adódnak, azonnal benne lennének. Másrészt pedig mindkét színész lát rációt a visszatérésben, egy záró fejezetben mini- vagy limitált formátumban, de mindenképpen dolgoznának együtt még testvérként, akár múltbéli, eddig nem látott sztorik révén, akár úgy, hogy lássuk, ma mi a helyzet Lincoln-nal és Michael-lel.

Szerintetek? (Egy plusz információt, ami spoileres, beírtam az első kommentbe, mert sokakban felvetődhet a kérdés.)

Ja, és akkor itt is szavazzunk egyet, hogy lássuk, hogy milyen az egyszeri junkie és a sorozat viszonya.

Te hogy állsz az Prison Breakkel?

  • Végignéztem (56%, 1,851 Votes)
  • Néztem, de abbahagytam (23%, 777 Votes)
  • Nem néztem és nem is tervezem (16%, 532 Votes)
  • Még nem néztem meg, de tervbe van véve (5%, 159 Votes)

Total Voters: 3,319

Loading ... Loading ...

63 hozzászólás Ne habozz!

winnie - 2015. 01. 19. 18:58

az, hogy wentworth miller is visszatér, az a fentiekből is valószínűsíthető. annak ellenére, hogy a sorozatban meghalt a karaktere. vagy legalábbis úgy tűnt, hiszen, ha visszatér, akkor nem halt meg. (ezt nyilván meg lehet oldani, nem hiszem, hogy az róknak gondot jelentene.)

meg aztán egyrészt a prison break már korábban is eljátszotta, hogy megölt egy karaktert és később “feltámasztotta”, másrészt pedig valamikor év végén, nick santora, a prison break egyik vezető írója beszélt a sorozatról (a scorpion kapcsán), és ő is azt mondta, hogy szerinte nem halt meg michael.

de minden kiderül, ezt csak a perspektíva miatt írom le. lehet, hogy nem is lesz semmi a tervből, lehet, hogy flashback lesz, lehet, hogy michael nem lesz benne és miller csak író lesz, mert mostanság azt csinálja úgyis.

m76 - 2015. 01. 19. 19:03

Végignéztem, mert már kiváncsi voltam mit hoznak ki belőle, de jobban jártam volna ha kaszálom utolsó évad elején. A pokol legmélyebb bugyraiba kívántam néha. Talán 1 évadon át volt annyira jó, mint amekkora hype körüllengte, de azon kívül néha a falat kapartam az ócska húzások és pocsék írás láttán. Messze a legrosszabb ráadásul pont a lezáró Final Break nevű rész volt.

adamlajos - 2015. 01. 19. 19:03

Mijen jo lenne ,hisz az en velemenyem szerint a legjob sorozat volt a kepernyo torteneletben:)

Roxi - 2015. 01. 19. 19:05

Nekem eléggé úgy tűnt,hogy meghalt,de Bobby óta tudjuk,hogy semmi sem lehetetlen.

Lengabor - 2015. 01. 19. 19:12

Imádtam. Igaz ehhez hozzájárult, hogy nagyjából akkor kezdtem el ledarálni egyben az egészet, amikor már a végét járta a sorozat, de az biztos, hogy egy elképesztően intenzív élmény volt. Biztos, hogy nézném a folytatást is, mert nekem a “zárófilm” vége csalódás volt, de ezt jóvá lehetne tenni. Na meg el is lehetne szúrni, de inkább optimistán állok hozzá.

andrea - 2015. 01. 19. 19:16

Legyen….könyörgöm…imádtam, a kedvenc,a legeslegjobb sorozat amit láttam valaha,minden percét élveztem,szerettem még a 4.et is…és akkor minden könnycseppet viaszaszívhatnék amit Scofield halála miatt elejtettem :D hozzák vissza őket :)

Vegigneztem -e?? vagy 5ször :D

Shyllard - 2015. 01. 19. 19:23

Első 3 évadot imádtam, 4. már nagyon nem volt a szájam ízére, be sem fejeztem. Valahogy nem igazán örülnék folytatásnak, a vége fele is az volt a bajom, hogy túl konspirációzták az egészet és elvesztette a dolog a varázsát.

Angelus - 2015. 01. 19. 19:25

A halálát nem mutatták, se a holttestét… Simán túlélhette!

Dean6 - 2015. 01. 19. 19:27

Szerintem is az egyik legjobb sorozat volt of all time. Jöhetne valami folytatás.

Dean6 - 2015. 01. 19. 19:31

Scofield haláláról meg, igaz,hogy nem mutatták,de utána volt egy jó néhány éves ugrás,amikor meglátogatták a sírját,szóval nagyon erőltetett lenne,ha kiderülne,hogy túlélte,csak bujkált.

iverson2 - 2015. 01. 19. 19:37

Néztem, de abbahagytam. 3 évadot bírtam, de igazából csak az első jött be. Még a TV-ben néztem és izgultam hétről-hétre.

Dark Energy - 2015. 01. 19. 19:47

Csak azért is végignéztem, pedig nem egyszer kinyílt a bicska a zsebemben, jó volt azért, na.

Skate - 2015. 01. 19. 19:50

Első évad kivételével a többit hetiben néztem. Negyedik évadnál már csak a téli szünet előtti sweeps-ben volt meg az a feszültség egyedül, amit az előző évadokban megszokhattunk. Szerintem nem volt annyira rossz a lezárás és a külön film. Nem kellene már az eredeti szereplők életét bolygatni. Annyira ragaszkodnak mégis hozzá, valami múltbéli eseményhez kapcsolódó történetet kellene hozzá írni. T-Bag spinoff meg úgy érzem nem kerül elő ismét, mint a sorozat vége után tervezték.

AdamBan - 2015. 01. 19. 19:52

“or Where are they now”

Hol, na, hol? Hát a sírban. Te meghaltál, bazmeg. Vagy Pamela felébred, és kiderül hogy csak álmodta az egészet??? Ütős lenne. Csak jegesmedvét ne!

ChesterB - 2015. 01. 19. 19:52

Imádtam a sorozatot, de el nem tudom képzelni hogy képzelnék el ezt a folytatást. Azt hiszem minden lehetséges csavart és puskaport ellőttek az eredeti sorozatban, ennél jobbat nem tudom hogy lehetne-e csinálni.

lynx - 2015. 01. 19. 19:56

Simán kiderülhet, hogy nem halt meg, hanem SPOILER egy börtönbe vergődik SPOILER vége.

Fura ez a trend. 24, Heroes, Veronika Mars, Dallas.
Bár tök logikus, hogy a hype még megy a sorozat után is, de pár év pihenés után ismét régi nézettség fényében tündökölhet.

Skate - 2015. 01. 19. 20:01

Volt már Knight Rider, Merlose Place, 90210 és még nem tudom mi, mely azért próbált az eredetihez is valamilyen szinten kapcsolódni.

Tommy - 2015. 01. 19. 20:04

Nem sok értelmet látom, hogy feltámasszák a sorozatot, de tuti nézni fogom azért..:D Alapsorozat, egyike azon sorozatoknak amik miatt junkie lettem.

szaki - 2015. 01. 19. 20:07

Bezzeg a Firefly-on nem gondolkodnak…

Miss Keamy - 2015. 01. 19. 20:11

szuper lenne, csak T-bag-et főszereplővé kéne tenni. de Abruzzi is jöhet simááán :D olyat ki lehetne találni btw, a sírhelyén más lett eltemetve és felvezetik az egészet miért és hogyan, mondjuk most így belegondolva nagyon szar húzás lenne de jobb mintha szimplán álmodta volna az egészet sztem.

dendu - 2015. 01. 19. 20:11

LOST spinoff-ot kérek szépen!

werewere - 2015. 01. 19. 20:11

Firefly, Journeyman, Tru Calling, Joan of Arcadia… ezeket is támaszthatnák felfele…

levadász - 2015. 01. 19. 20:13

az első évad hangulatát úgyse tudják visszahozni, sőt a 4. évad és a film minősége is azt támasztja alá hogy elég lett volna a 3 évad
totál felesleges lenne egy reboot vagy egy új évad

na mindegy, az első évadot azért most ledarálom :D

winnie - 2015. 01. 19. 20:16

levadasz: miert ne tudnak? es epp az ujrakezdes miatt van esely arra, hogy nohet a mnoseg, nncs megkotve a kezuk.

zoreen - 2015. 01. 19. 20:25

A legmeglepőbb nekem ebben a hírben, hogy mennyire örülök neki :D A végén már szenvedés volt (főleg az a lezáró film, ehh), de az 1. évad még mindig az egyik legnagyobb sorozatélményem, imádtam. Jöjjön, hátha jó lesz!

ALDO - 2015. 01. 19. 20:32

Öt éve baromi nagy hülyeségnek tartottam Scofield kinyírását. Én a happy endes megoldásért drukkoltam, főleg, hogy mennyit szoptak szerencsétlenek. Simán lehetett volna az, hogy boldogan élnek, míg meg nem halnak, aztán a CIA, vagy valami három betűs szervezet felkeresi őket, hogy valami szuper titkos orosz/kínai/észak-koreai/afrikai börtönbe kéne bejutni és onnan megszöktetni valakit mert…
Nem kéne magyarázkodni, hogy öregedtek, mert közben eltelt X év.
Elég hülye magyarázat, hogy nem is halt meg, mert nem láttuk a holttestet. Akkor ezek szerint hirtelen áram szünet lett és kijutott valahogy. Ha meg eltemették akkor a bátyja csak azonosította a testet. Persze ezt is ki lehet dumálni.
A junkieságom egyik alapköve a PB, így én akár egy rövid event sorozatra, akár egy DVD filmre vevő lennék és remélem sikerül összehozni.

off: ha holnap megjelenik egy cikk, hogy a FOX megkereste Hugh Laurie-et, a House folytatás miatt, komolyan nem fogok meglepődni.
24, X-Akták. Már csak a Firefly-t kéne visszahozni valahogy.

levadász - 2015. 01. 19. 20:48

winnie: pont a feljebb leírt dolgok miatt gondolom azt hogy nem tudnák megközelíteni még a második évadot se, hatalmasat zuhant évadról évadra, látszott hogy semmi ötletük nem volt már a végén
ráadásul a FOX-ról van szó, arról a csatornáról amelyik 24 visszatérését tökéletesen elbaszta, nem tudták azokat a marhaságokat kiküszöbölni amiket elkövettek az elöző 7 évadban…

Csigusz - 2015. 01. 19. 21:14

Láttam végig, nem csoda, talán az elsők között volt a sorozat ami miatt “beszopodtam” az egész junkieságba. Viszont kár, hogy továbbra is azt mondom, az első évad utolsó előtti részéig volt jó a sztori, ami után történt azokért kár volt.

sziki - 2015. 01. 19. 21:31

Na szóval.
IS! Itt a hangsúly.
Hihetetlen, hogy a sorozatokkal is ez történik.
Sehol új ötleteket és még csodálkoznak, ha az ember nagyra értékeli pl. a True Detective-t.
Spinoff, spinoff hátán. Mint a mozikban. Meg persze a szuperhősös sorozat, mondjuk azok ellen nincs kivetnivalóm, mert nagy fan vagyok.

zagloba - 2015. 01. 19. 21:33

levadász :

Annyiban mondanék ellent, hogy szerintem a 3. évad sokkal jobbra sikerült, mint a 2., de kétségtelen, hogy a tökéletes megoldás az lett volna, ha a 2. évaddal lezárják. Ott minden adott volt ehhez.

Aztán lehetett volna a szereplőkkel egy új sorozatot indítani /ez lehetett volna a 3. és a sokkal jobban kitalált 4./.
A végét csak komoly kínlódás árán tudtam végignézni, de akkor is örök kedvenc marad, mert mint többen jelezték, én is ezzel /és a Rómá-val/ lettem junkie.

Az 1. viszont számomra minden idők egyik, -ha nem “A” – legjobb évada.

Na, a lényeg, örülnék bármilyen PB-dolognak!

ThomassLord - 2015. 01. 19. 21:37

Gyakorlatilag ezzel a sorozattal lettem junkie. Hozzák vissza de nagyon gyorsan. Már csak azért is, hogy lássam, hogy Michael nem halt meg :) Az első évadot talán 4-5-ször láttam, de bérelt helye van a winchesteren, lehet megint újranézem :) A második még egész jó volt, Fichtner FBI-os karaktere kifejezetten jó húzás volt, mert adtak vele Michaelnek egy nemezist, egy szintén lángész ellenfelet, akit annak ellenére, hogy odakint sokkal több lehetősége volt, mégis nehéz volt kijátszani. Csak nem kellett volna ilyen hosszúra nyújtani, és semmi gond nem lett volna. Pár felesleges szál, erőtetett fordulat így ki is maradt volna, a szezon meg feszesebb, átgondoltabb lenne. A 3. amolyan szódával elmegy, csak ne kezdték volna tényleg túlmisztifikálni. A negyedikre viszont láthatóan kifogytak a puskaporból, illetve elkezdtek kapkodni, hogy minden szálat elvarrjanak, aminek nem lett jó vége. Minden meg lett válaszolva, de nem is volt benne köszönöt. A lezáró filmecskék meg kritikán aluliak. Amúgy konkrétan premier plánban nem láttuk a halálát, simán meg lehet magyarázni azzal, hogy a családja érdekében rendezték meg, és titokban boldogan éltek míg meg nem haltak (illetve míg a FOX vezetősége nem akart belőle újra pénzt látni). Egy olyat simán el tudok képzelni event sorozatként, hogy lelepleződik, hogy csak megrendezték, és újra fogságba esik/menekülni kényszerül.

Nomercy - 2015. 01. 19. 21:44

Igy igaz elso evad etalon,a tobbi mar nem tudta azt a szintet hozni de meg igy is volt jo nehany nagyszeru resz koztuk a negyedik evadban is,az igazi gond inkabb a negyedik evad felevadzaro utan volt,de mindezek ellenere ha csak azt a szinvonalat tudnak hozni mint a 2-4/1 mar megerne.Ja igen es a karakterekrol nem is beszelve, velemenyem szerint nem sok olyan sorozat van/volt ahol ennyi is ilyen minosegu karakter lett volna,tovabba egy MS mindenkinek peldakep kellene hogy legyen es vegre a 14 eves kislanyok is lattak hogy egy jo fiu is lehet vonzo.

Ennn - 2015. 01. 19. 21:53

A sorozat nagypn jól kezdődött, azután… mély repülés!!!
Akkortájt sok sorozatot szétcseszett a forgatókönyvírók sztrájkja is.
A Heroesnak és Supnatnak is messze az volt a leggyengébb évada.
De ez a feltámasztósdi… vagy mi… nem nekem ott akkor lezárták. Nem tetszett de vég volt.
Ne nézzen vissza a vakaszsony!

Rob - 2015. 01. 19. 21:59

Ezzel a sorozattal indult a junkie pályafutásom. :)

Nikki - 2015. 01. 19. 22:17

Nem szoktam ilyet, csak nagyon ritkán, de ezt 2x végignéztem :D Ha több lenne az időm, akkor.. uhh, nosztalgiáznék, de ma már az újakra sem nagyon jut..
Szóval legyen, én nagyon szerettem az összes évadot, kivéve a zárást.

nfsu17 - 2015. 01. 19. 22:26

Végignéztem. 1x az egészet, de úgy, ahogy ment a tévében, hetente, nem darálva. Ennek megfelelően csak annyi maradt meg bennem, hogy az első évad kegyetlen jó volt. A többi meg csak volt.
És az sem rémlett, hogy a végén meghalt (?) Sco.
Ennek ellenére én is ettől lettem junkie (valamennyire), meg a Losttól.
Tulajdonképpen egyiknek a visszatérése sem hatna meg, de pár rész esélyt biztos kapnának.

Angelus - 2015. 01. 19. 22:45

Eddig senki sem említette hogy milyen zseniális volt a zenéje by Ramin Djawadi (ha valaki esetleg nem tudná, ő csinálja a Game of Thrones zenéjét most)

https://www.youtube.com/watch?v=2PKz7OZglDg

Bettygirl - 2015. 01. 19. 23:22

Tételezzük fel nem is halt meg Scofield abban a robbantásban, de akkor is halálos beteg volt!

jessm - 2015. 01. 19. 23:35

Nekem az első 2 évad tetszett, a 3. évad nem annyira jött be, idegesített elég rendesen az alpa probléma. A 4. évad alapötlete jobban tetzsett mint a 3. évad viszont ebben több hülyeség volt mint a 3 . évadban ( pl .: az anyjuk megjelenése, és Lincolnra megint rákennek egy gyilkosságot ez a ne má kategória volt…).
Sara és Micheal kapcsolata meg nekem abszolút nem volt reális, az első évadban jól volt megírva, de utána már nem értetem minek ragaszkodnak egymáshoz.

De tényleg a Final break volt a legmélyebb pont , a sorozat életében.

Thomas - 2015. 01. 19. 23:55

Ezt viszont már én is végignéztem, kedvenceim között van, főleg az eszméletlenül pörgős 2. évad:)
Azért az nagyon meglepne, ha az olvasók 56%-a végignézte volna, bár gondolom itt arról lehet szó, hogy sokan, akiknek nem mond semmit a címe, vagy nem érdekli őket, átugrották a posztot és nem szavaztak.

Amúgy szerettem ezt én végig, meg minden, de jól le lett zárva, nem kifejezetten várnám a folytatást, de azért minden bizonnyal megnézném.
Ha már a FOX mindenképpen visszahoz valamit, a legjobban egy The O.C.-feltámasztásnak örülnék, mert olyan jellegű sorozat nem nagyon van manapság, vagy a Terminatort is újra meg lehetne próbálni valamilyen módon, esetleg jöhetne a Sliders kevesebb kromaggal, ahogy azt valamelyik posztnál megbeszéltük:)

ALDO - 2015. 01. 19. 23:56

A mai napig nem emésztettem meg, hogy a Final Breakben ilyen szinten hülyének nézték az embert.
Számomra a 4×22-nél ért véget a sorozat, az utolsó öt perc nélkül, amikor aláírják a kegyelmi papírokat és mindenki örül.

whynot - 2015. 01. 20. 01:25

Az 1.evad utan csak sullyedt a szinvonal. A 3.meg ugy ahogy visszahozta az 1.evad hangulatat, a 2.pedig csak-csak elment, de a 4.-et mar inkabb meg se csinaltak volna.

A Sarah-Michael szal volt a tortenelem egyik leghiteltelenebb filmvaszonra vitt szerelme miutan Sarah terhes lett (a valosagban). Kulon muveszet volt ugy fenykepezni es oltoztetni, ebbol semmi ne latszodjon. Mindenesetre onnantol meg csak egymashoz se ertek .. :-D kinkeserv volt meg nezni is, mennyire nem megy nekik a szerelmespar eljatszasa.

whynot - 2015. 01. 20. 01:28

Prison Break 1.evad + NipTuck miatt lettem sorozatjunkie.

Korfa - 2015. 01. 20. 05:42

Én egy Terra nova rebootnak örülnék. Az 5let jó, a megvalosítást meg újragondolhatnák…

Fragohol1C - 2015. 01. 20. 08:20

“or Where are they now?”

Speciel a The Flash tegnapi részében tűnnek fel :D

winnie - 2015. 01. 20. 08:59

Angelus: akkor inkább a person of interestet kell említeni, annak mégiscsak jobb:)

kisanna - 2015. 01. 20. 09:13

végig néztem és imádtam, a börtönös évadot a legkevésbé,

DE
ne hozzák vissza:) bőven elég volt ennyi.

szala - 2015. 01. 20. 09:25

Ha már ennyi mindent feltamasztanak, johet a My name is Earl is :D

trigoria - 2015. 01. 20. 09:28

Szerintem az első évad az akkori korszak legjobbja volt, a 3. már önismétlés volt, onnan szenvedtem, de folytattam. Valahol a 4×16 körül kaszáltam el, az az évad borzalmas volt, de adtam volna neki egy esélyt a befejezés után, csak sajnos megkaptam spoilerként, hogy Michael meghal így értelmét vesztette.

Ha visszatér biztos belenézek.

Anthonz - 2015. 01. 20. 09:29

Csak a jegesmedvét ne :D
Az a negyedik évad katasztófa volt, számomra onnan nincs visszaút.

lostfanka - 2015. 01. 20. 10:00

Ez a sorozat az iskola peldaja arra hogy hogyan csesszunk el egy nagyon jo koncepciot nagyon. Amit ebben a sorozatban ment a 3. evad utan az egy vicc. Eletemben olyan gagyi feltamasztast nem lattam mint ebben. PEdig az elso ket evad iszonyat epic volt.

bruti - 2015. 01. 20. 10:17

Az első két évad fasza volt, sőt nagyon is fasza, de ami utána jött, olyan mélyrepülést ritkán látunk.

lux - 2015. 01. 20. 10:18

Nekem a PB-vel kezdődött a junkieságom, de már lezártam, elengedtem, meggyászoltam. Az egyik szemem sírna, a másik nevetne, ha újra feltámasztanák a sorozatot ilyen-olyan formában. Megnézném mindenképp, mert kiváncsi lennék és nem bírnám ki, hogy ne, de nem szeretnék keserű szájízzel búcsút venni tőle megint.

Addam - 2015. 01. 20. 15:23

Módosítok Végignéztemről elkaszáltamra, pedig az elején nagy kedvenc volt.

bëiz - 2015. 01. 20. 16:20

Szerintem az első évad és a második évad első fele szuper volt. Végig izgalmas, feszültséggel és fordulatokkal teli történet. Utána valahogy ellaposodott és egyre csak romlott a helyzet… a negyedik évad számomra kínszenvedés volt.

Sawyer - 2015. 01. 20. 18:56

Az első mestermű, a második meg azután vesztett a hangulatából, hogy mindenki délen kötött ki. Sokkal inkább elnézegettem volna a Fox Riveri nyolcakat, hogyan iparkodnak eltűnni, minthogy majdnem mindegyik a Sonában köt ki. Mindezt azért, hogy megszöktessenek egy k*rva fontos személyt, aki rögtön a 4. évad elején golyót kap a fejébe. De még a 3. évad is korrekt volt, viszont a negyedik első részében kapásból annyi minden történt, mint kábé az első évadban összesen. Erőltetett fos volt az egész évad, mindenki keverte a sz*rt mindenkinek, de következménye semmi nem lett, olcsó szócsatákat vívtak és don szelf minden részben háromszor elmondta, hogy éppenséggel hogyan fogja kikészíteni az illetőt, ha nem engedelmeskedik. Az utolsó rész még okés volt, az a lezárás tetszett is volna, de az a +2 rész (vagy film, ki hogy hívja) egy szégyen volt. Még Zsebes karakterét is tönkretették.

Mindezek ellenére megnéznék egy folytatást, hogy a 4. évadot valahogy “felülírják”.

AKármi - 2015. 01. 20. 20:03

Azért jó olvasni, hogy milyen sokaknak hozta meg ez a sorozat a függőségét, én is így vagyok ezzel és bármennyire nagy is volt a minőségbeli zuhanás a 4. évadra, én is megnézném a folytatást.

SASI - 2015. 01. 20. 20:27

Régi szép idők. A legelső sorozat amit netről letöltve először darálva majd szintre érés után hetiben folyamatosan néztem, ha létrejön valami projekt a sorozattal kapcsolatban mindenképp nézős lesz.

Stockes - 2015. 01. 21. 16:38

Az első 1-2 évad jó volt, utána egyre gyengébb volt, az utolsó évad már a nézhetetlenség határát súrolta, nem volt ötletük az íróknak, csak összecsapott fércmunka volt, de azért végignéztem. Nem tetszett a befejezés. Jobb lenne, ha nem tetéznék egy ilyen sorozat visszahozásával a töketlenkedést, hanem inkább berendelnének egy új sorozatot, ami normális, színvonalas.

Shannen - 2015. 01. 21. 18:50

Az első évadot imádtam, a második is jó volt, aztán a 3.közben eltört valami és a 4.évadot már késéssel, enyhe szenvedések árán néztem meg, talán egy-két rész ki is maradt, de nem volt szívem kaszálni, kíváncsi voltam, mire fog kifutni a dolog.

Szóval nekem nem hiányzik, hogy újra elővegyék, de ha valamikor mégis úgy adódna, akkor lehet nosztalgia miatt belenéznék, de huzamosabban kétlem, hogy követném.

Danee87 - 2015. 01. 25. 11:25

Szerintem meg pont hogy a 2-dik évad volt a leg*szarabb.A Scofield-Burrows történetszál volt benne egyedül érdekes.Most őszintén,érdekelt valakit a zakkant szerencsétlenkedése meg a Zsebesnek a hülye mellékszála a nővel meg a 2 gyerekével vagy Sucre ahogy kereste a csaját.Én szarrá untam azokat a jeleneteket.Azokat nyugodtan kihagyhatták volna.De a Scofield-Mahone-os macska egér üldözés kétségtelenül érdekfeszítő és izgalmas volt.Csak a hülye mellékszálakat kellett volna elfelejteni.

winnie - 2015. 01. 27. 07:19

“,érdekelt valakit a zakkant szerencsétlenkedése meg a Zsebesnek a hülye mellékszála a”

?? ha téged nem érdekelt, akkor mást sem? lehet, hogy másokat inkább ez érdekelt, számára ez volt a főszál. megjegyzem, én simán kaszáltam volna, ha olyasmi van benne, ami nem érdekel:)

Danee87 - 2015. 01. 27. 13:12

“?? ha téged nem érdekelt, akkor mást sem? lehet, hogy másokat inkább ez érdekelt, számára ez volt a főszál. megjegyzem, én simán kaszáltam volna, ha olyasmi van benne, ami nem érdekel:)”

Szerintem csak időkitöltésnek volt benne mind a 2 történetszál.Elfogadom ha mást pont ezek érdekeltek de kb semmit sem adott hozzá a fő történethez.Mint a 24 2-dik évadjában a Kim mellékszál.Engem csak azért zavart mert mindegyik évadban együtt dolgoznak valamilyen szinten csapatként de a másodikban szétszéledtek és baromi sok mellékszál vette el az időt a fősztoritól.De ez csak saját vélemény,nyílván sokan máshogy látják.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz