login |

Helix: kezdett a 2. évad

2015. 01. 19. 21:05 - Írta: human

116 hozzászólás | kategória: kritika,

A kérdés adja magát: ha valaki az első évadot félbehagyta, az most visszatérhet? Teljesen új(nak tűnő) sztorit kapunk, sok nappal járunk a hóban és jégben történtek után, és még a premier is erős, így talán érdemes lehet a minőségcsökkenés miatt elpártolóknak is ránézni. Akik pedig kitartottak…, nos az ő nevükben nem tudok nyilatkozni.

Ezúttal is egy ocsmány vírussal állunk szemben. A kiinduló pontja utáni kutatásban a nyomok egy szigetre vezetnek, ahol valami szektaszerűség fogadja a külvilágtól elzárt tudósainkat. Az extra pedig, hogy brutális flashforwardok révén látjuk a szigeten történtek következményeit. Minden adott egy remek évadra?

Az a durva, hogy láttam vagy 5 részt a Helix első évadjából, de az előző szezonra való visszatekintés nem túlzottan segített elhelyezni az utána történt dolgokat. De semmi baj, hiszen ez egyelőre csak az utalgatásokon, azon, hogy “te ott voltál”, vagy “ez meg ez történt” érződik, a többit viszont magában vizsgálva egész jól szórakoztam, hiszen egy új probléma került előtérbe.

Nyilván a koncepció és a helyszín bejön, a flashforwardos felépítés pedig legalább 2 további rész megnézését elérte nálam. A legfontosabb mindenképp a forgatókönyv minősége lesz, de szemben a 12 Monkeys-szel , itt a kezdés sokkal jobb alapozó volt, érdekesebben ágyazott meg a folytatásra.

Pár kedvenc szereplő visszatér, van egy új eyecandy a csajoknak, de igazából a Helix első szezonja nem a színészek miatt fulladt agymenésbe, így nyilván itt sincs gond senkivel. A trükkök hasonlóan megfelelőek, tévés szinten bőven elegek.

A nyitány a pár poénnal és a kettő idősíkkal simán 8/10 volt a “blockbuster” sorozatok között. Az gondolom, egyértelmű, hogy folytatom kicsit, remélem kitart a lendületük a végéig és nem kell lelőnöm ezt is 5 rész után.

116 hozzászólás Ne habozz!

Dob - 2015. 01. 19. 21:13

F@sza volt na. Az első évad végére már elfáradtam, annyira csavargatták feleslegesen. Ez most fresh start, ám mégis utalgatnak az előzményekre.
Nézős egyértelműen

Skate - 2015. 01. 19. 21:14

Ez most meglepett. Hét rész után lőttem le az első évadot. Hirtelen nem értettem ezt a magas pontszámot az évadkezdésre. Muszáj lesz ezt a saját szememmel látnom.

Llew - 2015. 01. 19. 21:35

Az első évad utolsó 2-3 része parkoló pályán van, de nagyon nem tudtam magam rávenni, hogy megnézzem.

Dark Energy - 2015. 01. 19. 21:50

Nem nagyon tetszik, hogy szigeten játszódik az új évad, a sarkköri kutatóbázis eléggé para volt. Legalább maradt a liftzene.

Isteee - 2015. 01. 19. 22:39

Nagyon tetszett, ide a következő résszel, sőt az egésszel :)

Shyllard - 2015. 01. 19. 23:24

Nos akkor ideje behozni a sorozatot, anno csak idő hiányában hagytam úgyis abba, meg mert nem volt annyira extra.

Sulo - 2015. 01. 19. 23:51

Én bírtam az első évadot. Ami a nyitányt illeti kellemes meglepetés, féltem, hogy ismétlik önmagukat de meg merem kockáztatni ez már most jobban indult mint az első. remélem nem lőtték el az összes puskaport. Aki kaszálta az elsőt nyugodtan nekikezdhet, szinte tiszta lapos az vad.

Thrasher - 2015. 01. 19. 23:53

Az első évad folyamatosan arckaparós, de mégis élvezhető cucc volt számomra, úgyhogy olyan sok jóra nem számítottam, de ez nagyon kellemes meglepetés volt.

Az olyan apró, de üdítően “he?” húzásoktól, mint a hajó fedélzetén ide-oda guruló üvegszem, az olyan nagyon király lehetőségekkel kecsegtető húzásokig, mint a flashforward felfedése, egyszerűen jólesően újszerű, és szórakoztató volt az egész.

Még azt a klisét is remekül csavarták ki, aminek biztos van neve, de a tvtropes-on nem találtam, szóval amikor hőseink más ajtóhoz közelítenek kívülről, mint amelyen belül a másik jelenetben játszódó események zajlanak (itt ugye ezzel árulták el nekünk az FF-et).

A gyenguszabb 12 Monkeys-zal együtt azért egy kellemes B-cuccos estét rakott össze szerintem a Syfy, és ha realisták akarunk lenni, akkor valszleg nem az új BSG-t érdemes várni tőlük, hanem ilyesmit.

BTW csak képzeltem, vagy tényleg szórakoztak velünk azzal, hogy az elején a rádión keresztül hallatszó hang, és később a szigeten álarcos hogyhívják hangja is totál olyan volt, mint Billy Campbellé?

Tipca - 2015. 01. 20. 00:04

De mi lett a halhatatlan szállal? Meg a gonosz szervezettel? Meg a többivel, amire flash-forwardoltak az évad utolsó percében? Nekem már tetszett az első évad is, kíváncsi leszek, mit találnak ki a másodikra.

sadnic - 2015. 01. 20. 00:16

Végülis az alapozó első évad fölösleges. főleg h a lényeg h miért is kellett az a vírus :D .. de ez a season nagyon erősnek tűnik az első rész alapján!! :D

Alex20 - 2015. 01. 20. 00:40

Én szerettem az első évadot is :) És így a 2. évad 1. része után rájöttem, hogy mennyire hiányzott a sorozat :) Szerintem jót tett a környezetváltozás :)

thomasrc - 2015. 01. 20. 03:21

Megnéztem és úgy gondolom, hogy az első évad teljesen felesleges volt egy ilyen kezdés mellett. Eleve így kellett volna kezdődnie az egész sorozatnak. Ha folytatni tudják ezt a vonalat és nem esnek az első évadbeli “fejemet fogom” túlzásokba, akkor egy erős történet is kijöhet még belőle. Kíváncsian várom a jövendőbeli epizódokat.

Egy apró megjegyzésem azért lenne a sorozattal kapcsolatban: Az orvosi szakszavakat igazán redukálhatnák vagy használhatnának helyettük olyan szavakat, amiket jó eséllyel meg is ért a kedves néző és nem egy komplett gyógyszer-adatbázis kell hozzá, hogy megtudja milyen injekciót böktek a jóember nyakába.

Dob - 2015. 01. 20. 05:00

Vartam egxdbkent mikor fut be a USS Nathan James a last ship sorozatbol. Teljesen athallas bolt egy-ket reszre

makaay - 2015. 01. 20. 08:49

Tipca:
Spoiler:
eddig annyit tudunk, hogy robbantott párizsban és azóta pedig keresik. ( de mi ugye már tudjuk, hogy a szigeten van.) nyilván az ugrással új rejtélyek nyilná, pl. mit keres julia a szigeten és miért beteg?

winnie - 2015. 01. 20. 08:58

kisegítenétek?

“Megnéztem és úgy gondolom, hogy az első évad teljesen felesleges volt egy ilyen kezdés mellett. Eleve így kellett volna kezdődnie az egész sorozatnak. ”

ketten is írtatok hasonlót. akkor érdemes ezzel kezdeni, ha nem láttam az 1. évadot (érdekel, de 40 perc után abbahagytam a pilotot valami miatt és nem folytattam, mert nem volt időm)?

nyilván bepótolom valamikor, de ha “felesleges”, akkor minek sietni vele, nem? vagy van 1-2 kulcsinfó az első szezonból, amit érdemes tudni a mostanihoz? vagy totál semmi ilyen nincs?

Norbi_023 - 2015. 01. 20. 09:23

Eddig nem feltétlenül kell az első évadot megnezni. Pár kulcsinfo van, amit a rész eleji emlekeztetőből szinte majdnem mindent meg is lehet tudni.(vagy valaki elmeseli neked fél percben)
Érdemes csekkolni ezt a részt, mert tényleg nagyon jó volt :)

promo921 - 2015. 01. 20. 09:44

Liftzene az üt megint :)

BeregiAttila - 2015. 01. 20. 09:52

Thrasher: sztem amúgy a fia, de csak tippelek.

Amúgy, ha BSG szerű sci-fi kell, arra remélhetőleg ott lesz a “The Expanse”

Hellhound - 2015. 01. 20. 10:42

Az első évad nekem is olyan “szenvedünk de mégis jó” típusú volt. Kicsit féltem, hogy mi lesz a második évadban, de felesleges volt! Nagyon király lett. Engem a nyulas (flashforwardos) résznél megvettek kilóra, onnantól ment minden mint a karikacsapás! :D Szerencsére a liftzene is visszatért…

karit - 2015. 01. 20. 14:17

A nyulas FF megoldás remek ötlet volt, WHTGB szintű hatása lett volna, ha kicsit jobban összezavarnak előtte.

Ezzel a felállással nálam végignézős marad.

JKJ - 2015. 01. 20. 16:17

Thomasrc!

Ha a legkisebb közös nevezőhöz igazítják a szakszavakat, akkor nem tanulunk semmit soha.

Alfdam - 2015. 01. 20. 16:32

Az első évadot végignéztem, bár nem tudom miért, klasszikus példája volt a saját csapdájában fuldokló forgatókönyveknek, ahol a szereplőknek vagy a seggükből előrángatott deus ex vagy a tökéletes hülyeségük segített előredobni a történetet.
De ez a második kezdés ezzel a parasztvakító flashforwarddal megvett magának valamiért. :D Egyébként fontos az első évad a másodikhoz, úgy látom, bár pár pontban össze lehet foglalni a fontos infókat.

thomasrc - 2015. 01. 20. 17:42

@winnie: Az első epizód véleményem szerint teljesen érthető az előzmények nélkül is. Az első évadra van egy-két elejtett utalás (vírus kódneve, Sarah-nál a célozgatós poénkodás és Julia), de egyelőre jelentéktelennek tűnnek. Bár nem tudom, ha nem jutottál még el addig a pontig az első évadban, akkor a Julia-val kapcsolatos dolog lehet, hogy egy kicsit spoileres lesz. Egyébként a következő néhány epizódra kíváncsi leszek ezzel kapcsolatosan, remélhetőleg kiderül majd, hogy mennyire akarják bevinni a történetbe az első évadbeli eseményeket (ami köztünk legyen szólva egy katasztrófa volt, szerintem jobban járnánk ha elfelejtenék és egy teljesen új vonalat kapnánk, amire ezzel a kezdéssel megadták az esélyt).

Mor Tuadh - 2015. 01. 20. 19:19

Biztos én vagyok valami különc állatfaj, de nekem végig tetszett az 1. évad, még ott is, ahol már rendesen elborult az agyuk, és a 2×01-gyel meg nem voltam annyira megelégedve. Jó volt, jó volt, de nekem valami plusz hiányzott belőle.

Ha már hasonlítgatod a 12 majommal, enegm jobban megfogott, mint a Helix évadkezdése, Lehet, hogy csak az újdonság varázsa miatt, nem tudom, de valahogy jobban szórakoztam.

Én is sajnáltam, hogy az s1 végén flashforwardolt jelenetekhez képest is ugrottunk egy nagyot, és egyelőre csak tapogatózunk a sötétségben, de szerintem az évad tele lesz flashforwardokkal meg flashbackekkel, és jó kis Lostos stílusban minden eseményt meg fogunk ismerni. (Remélem legalábbis.)

Az viszont biztos, hogy a SyFy zeneválasztásait imádom, a “Do you know the way to San José”, meg a 12 majomban a “These arms of mine” is nagyot dobott a hagulaton.

winnie - 2015. 01. 20. 19:49

mor: ez szerintem nem veletlen. marmint humannel is ellenkezo hatast ert el a ket szezon, vagyis ez a kezdes.

Laci - 2015. 01. 20. 20:09

Harmatgyenge volt az első évad. Mar bánom hogy nem kaszáltam három – négy rész utan. Ha viszont a masodikrol a végen is ilyen jókat irtok, lehet hogy kap egy esélyt.

Enzo - 2015. 01. 21. 18:39

Jó volt ez:
-gusztustalan vírus, ami valami új cucc, szépen nézett ki
-a “Do you know the way to San José” már nem csak zeneileg, hanem a tényleges szövegbe is bekerült, adom
-a ffwd elég durva volt, ahogy pörögtek a napok, aztán rájöttem hogy a ~10 ezer nap se olyan sok, “csak” 30 év..
-mi a tökömet csinál Alan csuklyás szektatagként a szigeten?? és mit műtöttek a végén a csajon? :O
-új arcok is jók, ez a Sommer csávó vidám fazon
-a maszkos faszival (Caleb) kapcsolatban fura hogy Alan ugrott be nektek, nekem hangról inkább Sergio, meg is lepődtem hogy nem ő az
-@Thrasher: ja hogy a hajó fedélzetén gurult az üvegszem! bazz, nem bírtam kivenni hogy az most mi, leng valahol, vagy csak a “Day 1” felirathoz egy effekt :D
-Liftzene rulez!

Nexti - 2015. 01. 21. 19:13

Kíváncsi lennék, hogy a 2 idővonal miatt, hogy nézne ki a 3. évad… Szinte ellehetetlenítették

A. - 2015. 01. 22. 10:03

az első évadot is szerettem és fel sem merült bennem a kasza. a premier nagyon jóféle WTF volt. drukkolok ennek a sorozatnak.

wobagger - 2015. 01. 22. 18:32

Nekem is tetszett az első évad, igaz, hogy két este alatt néztem meg, nem hétről-hétre. Minden hibája ellenére szerintem így kell klausztrofób sorozatot készíteni.
A második évadhoz pedig rendesett felcsigázott az első rész.

Theo - 2015. 01. 23. 16:26

Lehet már megfejtették, még nem olvastam a kommenteket, vagy csak én emlékszem rosszul, de Peterről mindenki tudta a végén, hogy ő a “főgonosz”, akkor most mit keresnek együtt?
Előtte láttam a 12 Monkey-t, szóval a koncepció kb ugyanaz, csak még ott Cole tud idő utazni, itt Julia feleslegesen nyomoz, ő nem tud visszamenő, ergo a múltban úgyis mindenki halott marad.
A többi kérdőjelet idővel biztos megválaszolják, mint hogy hova lett a gyereke, már ha valóban terhes volt, és persze, hogy Alan mit is csinált.
Az is érdekes hogy ha jól láttam Jordan nem állandó szereplő már, szóval halhatatlan létére mégse marad életben.

Enzo - 2015. 01. 23. 17:39

@Theo: Peterről nem tudták hogy rosszban sántikál!
Eljátszotta azt hogy a Kaszás leütötte őt és kiszabadult. +az Alannal közös jelenetében se tud semmiről a tesója az évadzáróban.

eszemix - 2015. 01. 24. 16:22

Ez az új vírus nagyon gyomorforgató. Nem is bírom látni. Brrr.

Amúgy pörögnek az események rendesen. Ráadásul két idősíkban. Jó lesz ez, jó lesz ez.

Thrasher - 2015. 01. 25. 15:11

ha nem fogják idén is folyamatosan a sarokba írni magukat, aztán megpróbálni a hátsójukból előhúzott, ócska megoldásokkal kiegyengetni a túlbonyolított sztorit, tök jó lehet az évad.

szatlasz82 - 2015. 01. 26. 21:18

Jól indul ez az évad, csak legyen ilyen végig. Az első évad nekem dara volt, és ott nagyon jó volt a sorozat képi világa a fehér szín mindenhol, a nyomasztó bezártság és az ezt feloldó liftzene mert ez adott egy stílust amit vagy szerettél vagy nem. Szerintem a 2. évadban hinyzott a kezdésnél a képvilágból az erős sárga szín amivel a plakáton is nyomatták a vírust. Illetve a liftzenéhez jobban érzékeltethetnék, hogy egy elázárt szigeten vagyunk mert az nagyon növelné a feszültséget és prhuzamot lehetne vonni az első évaddal. Bár ezek még bőven alakulhatnak…

korum - 2015. 01. 27. 21:47

Az első évad volt talán a legrosszabb sorozat, amit tavaly végignéztem, de hiába nem tetszett, nem tudtam abbahagyni, mindig kiváncsi voltam, hogy hogyan tovább :) … valamit tudnak, mert most is nézem a második évadot – bár ez most jobbnak tűnik.

Enzo - 2015. 01. 29. 20:00

Egész jó volt ez a rész is, elég hirtelen lett vége.
-Jó, hogy nem csinálják mindig az idősík-váltogatásnál a gyorsított felvételes effektet…
-Elég misztikus a sziget eddig, ezek szerint mindig kitaszítják a fertőzötteket, és messze nem Soren meg Isaac volt az első…meg valami kinti nép is van, akik az embercsapdákat csinálják…áh, ez nagyon puzzle eddig.
-Apropó csapdák, örülök hogy nem felejtették el Sarah sántítását, tipikus sorozatos baki lett volna.
-Szexi volt a csaj, aki felajánlkozott Sommernek, pluszpont!
-Sarah 15 hónapja terhes? the fuck? És akkor sose tud megszülni, hogyha a magzat se öregedik? Durva :O

A sárga szín szerintem is dominál, illetve az első évad fehér-fekete kombinációjához képest most zöld-sárga lett a színvilág, de a liftzene maradt, mert állat.
Halad a dolog, na, és egyelőre jófelé, csak lassan.

Sulo - 2015. 01. 29. 20:55

Csak ismételni tudom magam így a második rész után, klasszisokkal jobb eddig mint az első évad. Most valahogy sokkal összeszedettebbnek tűnik, a kór valósághűbb mint a múltkori fekete trutyi, a környezet miatt is emberközelibb így jobban átélhető. A minimális visszatekintések nélkül is nézheti az aki kaszálta az elsőt. És külön öröm a terhesség kérdésének megválaszolása. Csak így tovább!

Thrasher - 2015. 01. 31. 16:10

Basszus, ez kész. :D
Ugyebár tavaly sokunk szerint az idióta fordulatok, és az ostoba karakterek voltak a sorozat nagy gyengéi.
Nem tudom, hogy a stáb is érezte-e ezt, vagy más az oka, de idén meg se próbálnak értelmesnek tűnni, egy totál balls-out, elvetemült B-sorozat lett belőle. :D

Rohadó arcú kannibálok, csoportos megkövezést elkövető 10 évesek, fejetlen családi vacsora, eszem megáll. :D

Dark Wolf - 2015. 02. 03. 22:13

Írni akartam egy kommentet, hogy az írók már nem is akarnak összeszedett történettel próbálkozni, inkább átadták magukat az elmebajnak, de Thrasher már remekül összefoglalta :D A végén a családi vacsoránál olyan jót nevettem :D

Tímea - 2015. 02. 03. 22:20

Számomra meg sem közelíti az első évadot.
Borzasztóan idegesítő ez a 30 éves ugra-bugra az időben.
Ugyan írják mindig,hogy éppen hol vagyunk,de nehéz követni ilyen gyorsan az eseményeket,és összerakni a képet.
Mintha valaki rémálmába csöppentünk volna.
Próbálják másolni a 12 majom kreációját,vagy ők másolnának? Nekik valahogy jobban sikerült a sztori.
Mindenesetre maradok,és bízom benne,hogy valami érdekesebbel rukkolnak elő,mint a legutóbbi rész kezdése. (enyhén erotikus jelenet -említett “szexi hölgyi” kesztyűben való munkálkodása)

Thrasher - 2015. 02. 04. 10:12

@Tímea:
nem érzem úgy, hogy ez neked való lenne

A. - 2015. 02. 04. 16:48

“Borzasztóan idegesítő ez a 30 éves ugra-bugra az időben.”
Én az évad erősségének tartom.

Rettus - 2015. 02. 04. 22:36

“no Sanada, no party” :D
Remélem nem tébolyult tudósként fejezi be Hatake doktor

Dark Wolf - 2015. 02. 04. 22:53

Ja, és azzal mi van, hogy a szereplők hallják a soundtracket? :D Miután Dr. Kyle magához tért, az első, amit mondott, az volt, hogy sunshine day, ami a megkövezése alatt szólt. A 2×01-ben meg ugye a do you know the way to San Jose.

korum - 2015. 02. 08. 20:04

Lehet hogy a sziget nem létezik, és ez egy szimuláció, ahol mindig szól a háttérben a zene, csak senkinek nem tűnik fel.

tiboru - 2015. 02. 08. 20:51

Az első évadot a negyedik résznél feladtam, pedig engem nem könnyű eltántorítani a műfajtól. Most human kritikáját elolvasva majdnem belevágtam, aztán ejutottam Trasher kolléga kommentbéli összefoglalójához, minek következtében rögtön feketelistáztam a második évadot :-)

geri173 - 2015. 02. 08. 23:46

Az előző sem volt rossz, de a második évad eddig sokkal jobb.

karit - 2015. 02. 09. 10:43

Most már nagyon érdekel, hova akarják kifuttatni a jövő-szálat, remélem, nem a zseniális nyitóbeli WTF elsütése volt az egyetlen oka.

Thrasher - 2015. 02. 09. 21:25

Baromira elegem van abból, hogy a sorozatnézés azt jelenti, hogy retardált idióták egy kontinensnyivel arrébbról tönkre tudják vágni az ember szórakozását, mert a legostobább sorozatokra nyáladzanak, és képtelenek felfogni egy sztori apróságait, felépítését, vagy egyáltalán azt, hogy miről szól.

Mindenhol az megy, hogy “jaaaj, annyira zavaró ez a harminc éves ugrálás!!!”
MI RAJTA A ZAVARÓ?
A később játszódó sztoriban van összesen 3 darab karakter, könyörgöm. A korábbi sztori meg egyelőre még semmiben nem befolyásolta a későbbit, az lehetne komplikált, ha folyamatosan azt látnánk, ahogy az egyik következményekkel bír a másikra nézve, de nem, két kőegyszerű dolgot nézünk.

A másik visszatérő sirám meg az, hogy “hát nem értem, mi lett a sorozattal, az első évad olyan jó volt, de az idei sztori gagyiii!”
Ember, te is azt a sorozatot nézted, amiben tavaly a hátsójukból húztak elő egy eszkimó falut, amikor eleinte még arról volt szó, hogy senki nincs a közelben? Azt, ahol minden egyes karakter a lehető legidiótább módon viselkedett?
Elmegy a sorozat abba az irányba, ahol az ilyesmi nem számít, mert egy vadabb, elborultabb, kevésbé konvenciózus környezetet írnak a karakterek köré, és MOST kezdi el zavarni ez a sok idiótát.

Arra emlékeztet ez, amikor minden idők egyik legostobább sorozatát, a Flashforwardot kaszálták, és sokan képesek voltak kijelenteni, hogy “azért kaszálták, mert a tömegnek túl okos volt!!!”
Nem, te paraszt, nem okos volt, csak okosnak próbált tűnni, hogy megtartsa a Lost rajongótáborát, de 70-es IQ felett senkit nem tudott átverni.

Undorítóan kommersz egy közeg ez még mindig.

Thrasher - 2015. 02. 09. 21:26

@tiboru: istenem, téhá, könyörgöm, hihetetlen

Thrasher - 2015. 02. 09. 21:41

Rájöttem!
Olyan ez, mint a Mad Max 2 az első részhez képest.

Mad Max 1: rosszul felépített és ütemezett sztori, a végén gagyi, csalódást keltő bossfighttal.

Mad Max 2: csukló-számszeríj, Lord Humungus, BOOMERANG KID!!!

winnie - 2015. 02. 09. 22:02

thrasher: tudod, hogy visszarakom, csak egy várni kell valamennyit. sorry, de hidd el, elég jó a hatásfoka:)

Thrasher - 2015. 02. 10. 00:20

hopp, egyrészt köszi, az elsőnél elég hisztis voltam, nyugodtan maradhatott volna a kukában, szavam se lehetett volna :D

másrészt nemtom, hogy megy, mindig átfutjátok, miket szűr ki? csak mert gondoltam az túl sok idő lenne, túrni a sok tényleg szemét közt, és jobb, ha szólunk, hogy valami oylan értékes repült, mint pl. az én kommentjeim

Enzo - 2015. 02. 10. 18:22

@DarkWolf: ez feltűnt, elég érdekes :D

(Ja, ez még 2×03 vélemény)

-Ez a nyitójelenet bazzeg…először fel se tűnt hogy mit csinál, de aztán…eh :O
-Sarah dögös továbbra is, de nagyon.
-Ez a Landry fazon nagyon para, ahogy ott a gyerekeknek beadta a cuccot. Meg az erdei fertőzött néger is para volt…

-Hiroshi mondjuk a previously-ból meg a Daniel-látomásból elég kikövetkeztethető volt, de micsoda szamuráj kinézete lett!
-A bögretrükk :D Még eszembe is jutott, hogy mi van, ha duplacsavar, és számított rá, hogy Julia megcseréli…és tényleg. Az “elkábítom a saját lányom” jelenethez jó volt a “Greatest Dad” bögre :D
-Milyen beteg jelenetek voltak, te jó ég!
Örülök hogy visszatért a Fűrész-szerű “vidám zenére gore” típus, csak most nem liftzene és fekete trutyi, hanem Sunshine Day szól és gyerekek verik kövekkel szegény Sommer dokit. Meg hát ez a vége baszki..Nem kicsit néztem rajta :O azóta megtartotta a testeket? :O

-Alan hogy elkezdett nyomozni a többiek hatására…
-Azt hittem, ellopták a mintákat, azért nem voltak meg, de furamód nem lőtték el ezt a klisét.
-Amúgy az egész rész arról szólt, hogy emberek megmérgezik/leütik egymást:
× Landry a kölköket
× Kölkök Kyle-t
× Hiroshi Juliát
× Peter Alant

Szóval fasza ez a 2.évad eddig, és az elsőnél sokkal betegebb.

Rettus - 2015. 02. 11. 22:36

Arra még volt pénz, hogy pár epizódra kifizessék Hiroyuki Sanadát, oszt írnak neki egy ilyen full kretén történetszálat, ekkora kihagyott ziccert mostanában nem is láttam, facepalm

szbera - 2015. 02. 11. 22:54

Ez a sorozat baromira nem veszi komolyan magát..de nekem bejön :D

A. - 2015. 02. 12. 18:36

szbera: igen, nekem is ezért:)

Enzo - 2015. 02. 13. 14:21

2×04:
-Először azt gondoltam a 3 nőről, aki benn volt Michaelnél, hogy anya-feleség-lány hármas, de Michael mondata meg a sok kép a falon elbizonytalanított…Michael is halhatatlan? (És esetleg ezért utalt Sarahnál arra, hogy látta őt korábban?)
-Hiroshi szál:
hát ez egész beteg volt, ahogy a hallucinált fiával vidáman elmennek horgászni vidám zenével…
meg úgy az egész szál, erre kiírták. valami magyarázatot azért kaphatnánk :D
-A méhes jelenetek alatt is tök vidám-para muzsika volt, úgy néz ki ez a 2.évad liftzenéje.
-Balleseros is Ilaria? Most komolyan? Elvileg titokban Peter is, meg még Juliát is ugye ott láttuk, az kicsit durva hogy az első évados gárdából 3an is beálltak az ellenség közé, valami nem stimmel.
-Na mi lesz Sarah-val? Terhes gondolom nem marad ezek után…
(a macihamisítás poén volt :D)

Thrasher - 2015. 02. 14. 17:37

“Először azt gondoltam a 3 nőről, aki benn volt Michaelnél, hogy anya-feleség-lány hármas”
erre most meg is kaptuk a választ. egyre kiváncsibb vagyok, ki lehet az a “Mother”.

a 2×04-ben egyébként csak szerintem volt baromi jó a bunyó apa és lánya közt? ritkán szoktam élvezni az ilyesmit, de ez nagyon bejött.

promo921 - 2015. 02. 16. 11:39

Kár, hogy elkaszálják ,a 2ik évad határozottan jobb, mint az első volt.

winnie - 2015. 02. 16. 14:53

thrasher: jaja, mindig nézem reggel, olykor napközben is.

mindjárt tolok kritikát róla.

wondorog - 2015. 02. 16. 17:14

Egyre biztosabb vagyok benne, hogy Caleb az Sarah és Alan fia, már az 1. rész után ez jött le.
Scythe is visszatérhetne már, ha szépen hozogatják vissza a tavalyi szereplőket (Hatake, Balleseros).

ubul - 2015. 02. 21. 13:36

lement már az évad fele, milyen a 2. évad az első évadhoz viszonyítva? elsőt se kezdtem még el, de kritikákra gondolva gondoltam a 2.-al kezdem, mert sokkal jobbakat írtatok róla.

Lejtmenet van, vagy korrekt maradt?

korum - 2015. 02. 21. 22:30

Az ekső évadhoz képest határozottan javult, az évadon belül a színvonal kb. ugyanolyan az elejétől fogva.

ubul - 2015. 02. 22. 11:16

köszönöm, ez jó hír :) bár az első évad is érdekel még a mai napig ,csak a kritikák picit eltántorítottak :) na majd a The Affair után belevágok lehet :D

Thrasher - 2015. 02. 22. 12:56

@ubul: http://www.sorozatjunkie.hu/2015/02/16/helix-2-evad-eddig-hajmeresztes-es-mindfuck

“egyre kiváncsibb vagyok, ki lehet az a “Mother”.”
hopp, ezt félreértettem ezek szerint, mégiscsak egymás lányai.

Rea - 2015. 02. 24. 10:37

2X5: á a zene:D nagyon jóóóóóó :D azt hittem, elindítottam véletlenül valamit, de nem, tök bulis :D

Enzo - 2015. 02. 28. 13:20

Ezt még 2×05-höz, livecommenting

-napasztmek, Sommer is gyanús…de kinek dolgozik?
-#hétidézete: “We are so far past panic, it would take light from panic a 100 years to reach us” :D
-jó lenne látni lassan vmi motivációt, hogy ki mit miért cisnál, meg előzményeket
-Michael szóviccelt, észrevettétek? “[…] where no hive should…bee.” :DD
-Julia&Caleb sebvarrós jelenete…hát ez gusztustalan és szép volt egyben :O
-szegény Kyle-t mindig meg akarják verni, ez a vidám zenés üldözés ez megint nagyon szürreális volt :D
-az viszont fura volt, hogy ezen kívül Kyle az egész rész alatt nem kereste se Petert, se Sarah-t, hogy hol vannak…mármint utóbbira nem nézett rá
-Michael is silvereye, nyilván, ez a múltkori után nem volt meglepő, azt viszont megtudtuk, hogy azt hazudta, hogy ő az egyetlen…
-Érdekesség, hogy injekciót használ az elfedésre kontaktlencse helyett.
-szegény Agnes :O

Thrasher - 2015. 03. 09. 22:12

ááh, szekrénybébi, nem tudom nem imádni ezt az idióta 2. évadot :D

Enzo - 2015. 03. 12. 23:44

Na mi, senki nem nézi, vagy mi van?
A másik posztban sincs márciusi komment…

2×06:
Ez a szex meglepő volt az elején, itt lassan már mindenki mindenkivel…(SarahAlanJuliaPeterJuliaSergioAnana?)
Végre kaptunk némi flashbacket…vagyis hát Julia mostani szálához képest, ami a jövő, visszaemlékezést, ami lehet hogy párhuzamos a másik szállal, ami most játszódik. Vagy mi. Szóval némi Ilaria témát. Az poén volt, hogy a kislány a “mádmázell”…de ennyi a nyom, a sziget közösségének logója, aztán csá?
Meg nem teljesen világos hogy mikor történik, hiszen Julia 30 évvel később érkezett a szigetre…

Kolostor: hú de beteg vérfertőző egy családfa ez, ha minden lány Michaeltől fogant, aztán megint teherbe ejti…vajon lettek fiúk is közben?
A random creepy girl Peter oubliette-jénél ki a tököm volt?
Egyre betegebb dolgok történnek itt, Landry megfertőzte a fél lakosságot, aztán bemártotta Anne-t, akkor lehet hogy Michael 3 “lányából” csak 1 marad? És hát a végén ez a jumpscare bazzeg…
+Sommer nem ismerte fel Alan-en a nézést? Őt már egyszer megverték ugyanilyen szerrel kezelt gyerekek…
Valami tuti lesz, csak nem nyírja ki Alan Sommert meg Sarah-t is, aztán ennyi. Meg még Peter is függőben, eh…

A. - 2015. 03. 15. 09:30

de bolondok voltak megint:)
nem akarom h elkaszálják:(

Thrasher - 2015. 03. 16. 19:08

-That’s a good idea. Then you could eat HIS eyes.
-What do you think we are? Savages?

Pompásan hülye volt ez a rész is, bizony.

Egyébként én egy egész sorozatot el tudnék viselni, ami semmi másról nem szól, csak arról, hogy Jordan Hayes és Alison Louder karakterei utálják egymást, mint itt a legutóbbi pár részben. Roppant édes mindkettő, amikor gonosz.

Kaszálásról csak annyit, hogy ahogy már mások írták annál a hírnél, a 12 Monkeys második évados berendelése nem sok jót sejtet a Helix számára, két vacak nézettségűt valószínűtlen, hogy megtartsanak, de nem akarok elégedetlen lenni, az első évad után egy szót nem szólhatott volna senki, ha lelövik, örülök, hogy megszületett a 2.

Ja, és mégiscsak van itt egy “Mother”, na. Oda kéne figyelni, hogy mit nézek…

Rea - 2015. 03. 16. 20:08

Nemár, én nézném a 3. évadot is azért… ha lesz-lenne:D

Enzo - 2015. 03. 19. 22:54

[2×07]
hát ez egyre betegebb…kicsit sok a tömegmészárlás a sorozataimban :O
de legalább megtudtunk némi háttérsztorit, ez a terméketlenséges téma ez erősen emlékeztet egy könyvre, de nem akarok könyvet spoilerezni, hátha :D
ja és kiderült hogy Julia miért indult a szigetre, bár még mindig nem világos, hogy mikor van a kislánnyal való beszélgetés..

ubul - 2015. 03. 20. 07:34

én is pótolom befele az itteni ajánlásokra. Az első évad első két része tetszett, utána csökkenő tendencia volt, és az utolsó pár részre meg agyrém, de csak végig néztem, mondom nem akarok úgy neki kezdeni a sokat dícsért 2. évadnak, hogy nincs sok előismeretem.

A 2. évad nagyon feszült lett (legalábbis az 5. részig), örülök, hogy 2 szálon futnak az események, így feszesebb is az a röpke 40 perc, kevesebb az unalmas fecsegés is. A zenék tényleg furák, de valamilyen téren még a jóízlés határain belül vannak :D A méhesnél (2×04) már fogtam a fejem, de valahogy még is jól passzolt oda :D

v0m1t - 2015. 03. 21. 13:21

full retard mode van az írók részéről, de azért szórakoztató :D

eszemix - 2015. 03. 22. 01:30

Full retard, ahogy mondja v0mi1t. :D
Pipettázás kék Duna keringőre, keltetőház, implantátum, végleg elszálltak az írók

Dob - 2015. 03. 22. 09:22

Ez a 10-es elég brutál lett.. a keltetőház igazán messze van attól, ami az elején volt.

wondorog - 2015. 03. 22. 15:15

Valami nagyon erős cuccot tolhatnak az írók, de valamiért annyira jó és szórakoztató, kár a nézettségért, pár évadig elnézném ezt az agymenést. Vajon Sergio megmaradt? Ugye nekicsapódott egy alacsonyabb párkánynak, az valamelyest tompíthatta az esést, bár nem hiszem, hogy jót tett a gerincének.

ubul - 2015. 03. 23. 08:12

8. részig pótolva (maradék két részhez még nincs magyar felirat :D), durva minőségemelkedés van az első évadhoz képest…a maradék 5 rész már nem hiszem, hogy annyira elbaltázott lenne (első évadnál már az 5. résznél húztam a szám, de reménykedtem, hogy jobb lesz)

A zenék teljesen retardáltak olykor, ahogy fentebb is említették, de valahogy még is tök jól megy egy-egy jelenethez :D sajnálni fogom, ha ennyi lesz az egész Helix a 2. évad után, mert itt érezni azt, hogy fejlődött a sorozat minőségben, és nem pont fordítva (egy ütős első évad után lagymatag 2. évad, mint pár más sorozatnál, pl Banshee, Orphan Black, bár ezeknél azért nem volt sok gond a 2. évaddal se)

Thrasher - 2015. 03. 23. 14:50

Ahogy megláttam a felpuffadt Landryt futni, rögtön Quasimodo jutott eszembe, erre a következő jelenetben nem egy harangtoronyba futott? :D Tudják, mit csinálnak, nagyon érzik ezt az elmebeteg stílust.

Csilla0422 - 2015. 03. 25. 20:07

Úgy terveztem megvárom amíg vége lesz, aztán elkezdem nézni. De nem bírtam ki…
Nekem az első évad is nagyon bejött, de a második minden téren veri.
Agnes szimpatikus volt, Peter p..cs, de a forever Amy mindent visz. :D
Az írók mindig meg tudnak lepni, na és a zene fenomenális.

ubul - 2015. 03. 26. 08:17

épp tegnap pótoltuk mi is a maradék 2 részt, és most várhatunk a következő részekre :/ pedig egyre izgalmasabb, nézeti magát, nem úgy, mint az első évad ugyanilyenkor (10. rész környékén)

egyre inkább sajnálni fogom, ha ennyi, vége, és ez lesz az utolsó évad…viszont felmerül a kérdés, hogy ha tudjuk, mi van 30 évvel később, mit tudnak nyújtani egy esetleges 3. évadban? Mert a csapat nagy része akkor már valószínűleg amúgy se él. Max a mostani és 30 évvel későbbi idő között eltelteket adhatják, de akkor meg már nem 1 nap / rész alatt.

ubul - 2015. 03. 26. 08:18

jah, és fura volt, hogy az utóbbi két részben már egyáltalán nem volt időugrás, viszont nem is zavart…csak feltünt. A részek így is gyorsan elteltek.

Thrasher - 2015. 03. 29. 19:54

óóó basszus, a 11-es nagyon buta volt, és nem az idei “szórakoztatóan buta”, hanem a tavalyi “úristen, de ostoba-buta”

-Peter totál pszichopatába fordulása
-“hmmm, ez a Peter nekem gyanús. na nem baj, hallgatok a furcsa kérésére, és odamegyek, ahova küldött”
-szürke a szemem, HÁT AKKOR TUTI HALHATATLAN VAGYOK

wondorog - 2015. 03. 30. 00:02

Ballasseros-t sajnálom jó karakter volt, bár idén sajnos nem sok mindent tudtak vele kezdeni. Amy ezek szerint egyelőre túlélte, gondolom Landry húzta el, szép pár lesznek.

Zora - 2015. 04. 05. 12:27

Engem teljesen zöldfülűként ért a sorozat. Januárban pár nap alatt ledaráltam az első évadot – kellemesen fekete humorú és borzongató volt -, az elmúlt 5 napban pedig megnéztem a 2×11-ig.
Olyan kérdésem lenne, hogy ha az embrió csupán pár napos nagyságú – mert Sarah ekkor lett halhatatlan -, akkor a folyadékban miért egy 4 hónap körüli magzat úszkál?
Ehhez kapcsolódik egy másik kérdésem is: Hogyan akart Michael egy halhatatlan utódot? Hiszen ha halhatatlan, akkor nem tud fejlődni. Tehát, valamilyen behatásra, bizonyos életkorban kell azzá válnia, hogy gyerek maradhasson (Mint az Interjú a vámpírral-ban a kislány.)
Ennyire nem volt Michaelnek tudomása a többi halhatatlanról, de őróla meg tudtak?
A logikátlanságok ellenére tetszik, és az is jó volt, hogy Doreen-t visszahozták egy kis elmebeli beszélgetésre.
A 12, 13-nak még várok a feliratára.
Jó lenne, ha lenne 3. évad.

Csilla0422 - 2015. 04. 09. 19:19

Nem az van, hogy miután kivették Sarahból a folyadékban tudott ill. tud tovább fejlődni? Sarah tuti azon fog dolgozni, hogy gyerek növekedjen. Tippre a baba lesz a srác akivel Julia 30 évvel később a szigeten van.

A 12. rész kezdéséhez és folytatásához azt a leborult… Ha ezek után nem lesz 3. évad…

Enzo - 2015. 04. 11. 12:24

2×09 pótlás:

-Yay, Doreen, de jó látni :) még mindig sajnálom hogy kiírták olyan gyorsan…

-Lehet hogy az évadzáróra fog esni az említett Narvik-C vírusos határidő? (mondjuk jókor írom, ha már megvolt az évadzáró:D)

-Hétidézete: “You’re a pig.” “And pigs get fed.”

-Ez a szemevéses téma hihetetlenül beteg, Carol-Cadmus jelenetek már-már inkább komikusak voltak, teljesen retard a sorozat :D

-A “próbáljuk ki a cuccot Landryn” csavar ügyes volt, szegény Sarah-nak jól keresztbe tett… de most komolyan egy üvegajtó állította meg abban, hogy Amyt üldözze? Mi a retekért nem ugrott át rajta???

“That’s a good idea. Then you could eat HIS eyes.”
“What do you think we are? Savages?” na itt felsírtam :DDD

-Kyle megint megszívta, amilyen közel voltak Wingerék, simán futhatott volna még, így meg most kérdés, hogy mi lesz vele…

Benny - 2015. 04. 11. 13:13

Véleményemet leírtam , már máshova ide csak kopizom, igazából az bánt, hogy egy csatorna pénzt ad erre két évig, ahelyett hogy valami értelmesebbre adnának pénz. Ez a sorozat , ami elképesztően sokat ígért, de semmit nem váltott be belőle.
Egy baromság az egész, olyan mintha össze lenne keverve több különböző alapötlet amikkel nem tudnak egyenként se mit kezdeni a készítők.
Billy Campbell nem véletlenül nem került mozi közelébe a Rocketeer után, valami elképesztően béna színész, fájdalmas minden jelenete. Aki az öccsét nyomja az is hasonló, ketten együtt büntetnek a képernyőn.
Sőt, mindenki más is kegyetlen szar színész, és emiatt nem tűnik olyan rossznak a helyzet…elsőre.
Az , hogy a második és az első évad között kb. semmi érdemi összefüggés nincs, csak erőltetett is jól jelzi az írói koncepciótlanságot.
Borzalmas nagy csalódás, SYFY nem hazudtolja meg önmagát, sajnos ezt a színvonalat tudják. 2pöttya10ből. Nézhetetlen és élvezhetetlen, fájóan ostoba kutyulék.

Csilla0422 - 2015. 04. 11. 19:44

Minden percét imádtam. Jöhetne sivatag, őserdő stb.
Az írói gárda zseniális. Ez az elborult, retaldált, nem veszem komolyan magamat stílus, amit végig nyomattak nagyon bejött. A zenék meg jókor voltak jó helyen és hihetetlenül nagyot ütöttek. A sztori, az ötlet szerintem nagyon klaffolt, nincs hiányérzetem.
Na és a tükrös jelenet a rész vége felé WTF…

A. - 2015. 04. 11. 22:41

Csilla0422: a tükrös jelenetről a Twin Peaks vége ugrott be!

Én is nézném még, nagyon is:(

Thrasher - 2015. 04. 12. 13:48

Megvárom a finálékritikát a bővebb okoskodással, ide most csak annyit, hogy nemáááár, ezt az olcsó Sorenes megoldást :D
Az év egyik legszórakoztatóbb sorozata volt ez, a langymeleg, totál semmilyen 12 Monkeys helyett kaphatott volna még egy utolsó lehetőség utáni lehetőséget ez, de hát ez van.

ubul - 2015. 04. 12. 17:17

hátha kap még…vagy már biztos a kasza? bejelentették?

Thrasher - 2015. 04. 12. 18:32

Ja nem, csak a számok rosszak, és a 12 Monkeyst már megújították, két nem nézettet valszleg nem fognak.
És maga a stáb kezdett pörgetni twitteren egy #RenewHelix taget, szal belülről se tűnhetnek jónak az esélyek.
Pedig szerintem pont ez lehet az az irány, ami bejöhetne nekik, az önmagukat komolyan vevő sorozatok megigényelnek egy bizonyos minőséget, amit egy ideje nem tud megütni a csatorna, a hasonló, direktben hülye dolgok viszont mehetnének, ezeknek könnyebben elnézi az ember a spórolást mondjuk.

Thrasher - 2015. 04. 12. 18:33

ja, és hát ugye B-filmet nyomnak is bőven, hát uccu, csinálják sorozatos téren is ugyanezt!

A. - 2015. 04. 12. 18:39

Thrasher: teljesen egyetértek az utolsó bekezdéssel. Ráadásul érződik rajta, hogy szívvel csinálják, és a műfaj rajongói. Igazi fanboy/girl sorozat, szerintem.

Csilla0422 - 2015. 04. 12. 19:23

Thrasher, te gondoltál volna rá, hogy ő lesz? Szerintem 95%-ban úgy voltunk vele, hogy Jordan – Alan fia az. Szóval ezt benyeltük. :) Ezzel meg is leptek.

Innen még bármelyik irányba lehetne folytatni.

wondorog - 2015. 04. 13. 12:12

A Sorenes engem is meglepett, első résztől biztos voltam, hogy Alan és Jordan fia.

Rettus - 2015. 04. 13. 14:27

A fogatlan kommandón felsikoltottam. Ott megadtam magam, végleg :D

Az utolsó 4 perc zseni sci-fije után azért felmerül, ha ilyet is tudnak a készítők, akkor miért nem…?

Thrasher - 2015. 04. 13. 23:37

@Enzo:
“That’s a good idea. Then you could eat HIS eyes.”
“What do you think we are? Savages?”

nem egy kreatív poén, de nálam pályázna “az évad idézete” díjra, ha emlékeznék még bármi másra

ubul - 2015. 04. 14. 07:30

évadzáró miatt muszáj lenne egy 3. évad :O

Csilla0422 - 2015. 04. 14. 12:59

Egyre jobban érdekel, hogy akkor mi lett Jordan – Alan gyerekével. Ha már egyszer a tipp nem jött be…
Meg amúgy is, nagyon ott volt a sorozat!

ubul - 2015. 04. 14. 15:23

Csilla: meghalt, mutatták is, hogy bólogatott a doki

ubul - 2015. 04. 14. 20:45

Csilla: meghalt, mondta a doki is a rész végén…vagyis bólogatott

karit - 2015. 04. 15. 20:20

ubul: …mármint vízszintesen “bólogatott”, nem?

Beteg évad, beteg karakterek… Nem tudom, mennyi dizájner méz fogyott az írószobában, de sok jó szálat a semmiért pufogtattak el.

Michaelt sós kútba tették, onnan is kivették – 30 év múlva, de csak azért, hogy mindjárt ketté is vágják, WTF??? Biztos nem látta A remény rabjait, én annyi idő alatt tuti kikapartam volna magam, pláne a gyorsan gyógyuló körmeimmel. Kicsit lefelé, majd srévizavé fel és voilá.

Peter motivációját 30 év múlva sem fogom megérteni. Ez a “lezárás” vagy mi pedig nagyon összecsapott lett, tanulság: a jövő sötét, aki az orosz influenzát esetleg túlélné, kerülje majd az Ilaria-s gyümölcsöket.

Nagyon vártam, hogy Hatake felbukkan és jól lenyakaz mindenkit, de biztos nem ért rá. Kár. Ha valami csoda folytán lenne folytatás, remélem, benne lesz, érdekelne, hogy jutott el A-ból B-be.

ubul - 2015. 04. 16. 06:50

évad vége fele azért kicsit Utopia érzésem támadt a sorozattal. Plusz annyira éreztem, hogy csak ürügy kellett a meddőségi gyógyszer megtalálása, nincs is Narvik C, errefel be is igazolódott.

karit: ha láttad az utolsó részt, akkor tudod mire gondolok :D meghalt, oszt csókolom, nem húzták tovább azt a szálat (mondjuk értelme se volt így fél évadon cipelgetni a gyereket…de a sok rázkódástól nem lepődtem meg :D)

Dytta - 2015. 04. 17. 00:10

Szerintem nem halt meg Sarah es Alan babaja. A doki Alan miatt “bologatott”. Es Sarah be is ment es halhatatlanna tette, hogy megmentse. Es ha jol emlekszem, volt a sorozatban, hogy Jules egy halhatatlan gyermeket keres, aki gyogyir lehet a halhatatlanokat olo virusra. Ezert ment a szigetre.

ubul - 2015. 04. 17. 08:52

na, majd újra megnézem, akkor félreértettem valószínűleg

Csilla0422 - 2015. 04. 18. 18:44

Szerintem semmi nem utalt arra, hogy S-A babájával valami történt volna.
+1 Dytta

Zora - 2015. 04. 18. 20:56

Szerintem sem a baba miatt bólogatott, hiszen miután kiment a doki, Sarah visszavette a hátára a “zsákot”. Egy üressel miért törődött volna?

A. - 2015. 04. 22. 09:56

Semmi hír úgy látom egyelőre, nem tudom ezt jó v rossz jelnek véljem.

Enzo - 2015. 04. 23. 21:50

Még a 2×10-ről:
-Senkinek nem jutott eszébe Sorent megkérdezni a fáról, amíg nem mondta ő maga? :D
-Hű Landry bazzeg de szép lett…
-Landry Anne fia? Na szép, ezt nem is tudtam…
-Full Notre Dame-i toronyőr feeling volt valóban a harangtoronyba mászós jelenet, Landry echte Quasimodo :D
-A Sergio×Amy jelenetek rendkívül jóra sikerültek, csak úgy izzott körülöttük a levegő.
-Ez a pincés jelenet egészen beteg volt, de a végén javasolt bababeültetésen teljesen eldobtam az agyam, ilyen sorozat nincs még egy, az tuti, full retard mód :DDD csak bámultam a képernyőre, miután vége lett, hogy ezt komolyan gondolták….:D

kecskebégető - 2015. 05. 02. 23:55

2×11 zseniális volt…
Kár a kasza miatt

nextdoor - 2015. 05. 28. 15:53

Izgalmas volt az első évad, nekem különösen bejött Sanada alakítása.A végére kicsit beleuntam.
A második évadot ebben a percben kezdtem el nézni. Semlegesen próbálok nekiindulni, sok bizadalommal :D
Remélem nem csalódok.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz