login |

Pilot: Down Dog

2015. 01. 22. 16:38 - Írta: human

3 hozzászólás | kategória: kritika, pilot-mustra,

(Az Amazon immáron negyedjére rendelt be jó pár pilotot, melyek a napokban kerültek fel a honlapjukra (bővebben erről itt). Hogy ezekből melyiket folytatják, az a nézettségtől és/vagy a fogadtatástól is függ, és egy-két hónapon belül eldől.)

Luckily for Logan, he was born beautiful, since he was also born stoned.

Nem sok pénzt tennék arra, hogy a Down Dogból lesz tényleges sorozat, de rövidfilmként ez a pilot eléggé élvezhető volt, a folytatást meg mindenki kigondolhatja magának.

A sorozat története ennyi: “his big decision was to not make a decision and just enjoy the ride.” A főszereplő egész életében kisfiús sármjából élt, de 40-hez közel végre el kell kezdenie kicsit felelősségteljesebben gondolkozni, amikor a barátnője és üzlettársa elhagyja, nyakán hagyva jógacégüket.

Nem hoz sok újdonságot a Down Dog, ez kétségtelen, viszont a pilotban pont az a rész van benne, ami ebből a történetből talán a legviccesebb: ahogy felvezetik a gondtalan életet és a problémát. Vagy csak szerintem volt vicces, majd a kommentekben kiderül.

Nyilván innen jönne a hippi gondolkodás és a valóság összeütközése, bár nem annyira sötéten, de az első 15 percben az Entourage feelgood szelleme kísértett. Mindezt egész jó szereplőkkel, konkrétan a főszereplő (Josh Casaubon) szerintem telitalálat, annyira ott van a jóképű arcán a naivitás.

Maga a pilot 8/10, de kicsit tartanék a folytatástól, ha hinnék abban, hogy lesz belőle valami.

3 hozzászólás Ne habozz!

winnie - 2015. 01. 22. 16:53

nem volt tipikus, és közben kétszer is leállítottam napokra, mert más dolgom akadt, szóval nem szögezett a képernyő elé, de volt benne valami. és van benne klasszikus mesélő narrálás, amit mindig is szerettem, bár ebben semmi amélie-s nem volt ezúttal.

6/10

Lemoni - 2015. 01. 22. 18:38

Az egyetlen amazon pilot, amit nem bírtam végignézni. Sótlan és unalmas, a főszereplő pasi meg minden, csak nem vonzó, pedig ennek a ténynek kéne hitelessé tenni a karaktert és a történetet.

Sony - 2015. 02. 05. 14:23

Az egészben talán Paget Brewster meztelensége volt a legjobb ;) Mindig is álmodtam erről a Criminal Minds kapcsán :D

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz