login |

2014/15-ös országos újoncok eddig?

2015. 01. 28. 16:51 - Írta: winnie

69 hozzászólás | kategória: 2014/15, a hét kérdése

Még mielőtt nagyobb mennyiségben befutnak a 2014/15-ös országos újonc sorozatok midseasonben induló tagjai, szerintem röviden vessünk számot azzal, ami eddig bemutatásra került.

Hány országos újoncot próbáltál be idén – és hány maradt nézős?

Tényleg nagyon röviden íme az én listám a delikvensekről, mert bár olykor írtam a kibeszélőkhöz kommentet, hogy mi lett a sorozatok további sorsa, egyikről sem írtam nagyon azóta, így ki tudja, hogy miképpen változott a véleményem.

Elvileg eddig 26 országos újonc került bemutatásra és még érkezik 22: iZombie, The Messengers, CSI: Cyber, Battle Creek, The Odd Couple, Secrets and Lies, American Crime, Fresh Off The Boat, The Whispers, Weird Loners, Bordertown, The Last Man on Earth, Allegiance, Odyssey, A.D., Heroes Reborn, The Slap, One Big Happy, Mr. Robinson, Aquaruis, Astronaut Wives Club + a Backstrom még csak egy részen van túl.

Szóval a listám – 26 újoncból 7 megmaradt (abból kettő letudta a szezonját), 15 kasza + 1-et nem próbáltam be, 3 esetében a döntés függőben van.

 • A to Z: Marha jó pilot után nagyon visszaesett a sorozat, aranyos romantikázás helyett a mellékszereplőket tolták előtérbe, 5 rész után kasza.
 • Bad Judge: Bár a második rész adott némi reményt, de utána a 3-4. ismét erőltetett és humortalan lett, egy-két váratlan húzás nem mentette meg. Kasza.
 • Black-ish: A pilotot még elismertem annak ellenére, hogy nem tetszett, de a folytatásnak már az elismerése sem ment. 3 rész után kasza.
 • Constantine: Ez volt az a sorozat, amiben szinte nem is találtam pozitívumot. Az 1/10-es pilotnál legalább kétszer jobb volt a folytatás (2/10), de az 1×03-at képtelen voltam végignézni, félútnál ki kellett kapcsolnom, annyira rossz volt. Kasza.
 • Cristela: Az évad egyik kellemes meglepetése volt a pilot, utána jött némi visszaesés, 5 rész után nagyon nem tudtam, hogy mi legyen, végül inkább nem folytattam, de biztos, hogy belenézek a folytatásba.
 • Forever: Nagyon korrekt krimi, nézős maradt, majd nemsokára írok is róla, bár a kezdeti lelkesedésem alábbhagyott, de még mindig kellemes, lájtos szórakozás, amiben nem nagyon akarják emelni a tétet. (Olykor ötletesek a bűnügyek vagy a megoldások, ami nálam mindig pozitívum.)
 • Gotham: Most kezdek neki az 1×03-nak, eddig maradós.
 • Gracepoint: A hasonlóságok miatt értelmetlennek tartottam tovább nézni, de majdnem visszatértem, amikor olvastam, hogy eltért a sztori az eredetitől. Utána viszont kiderült, hogy ez csak két rész plusz anyagot jelentett, így a finálét néztem csak meg és kiderült, hogy jól döntöttem, nem volt értelme nézni a Broadchurch ismeretében. A zárás más volt, akit érdekel, nézze meg az 1×10 utolsó 15-20 percét.
 • How To Get Away With Murder: Nézős marad. Ha csak heti ügyek lennének, akkor az évad legjobbja lenne, a stílusa nagyon bejön, de az átívelés meg a szexuális tárgyú szálak erőltetése 80%-ban tök felesleges, semmi pluszt nem ad. Majd írok a visszatéréséről.
 • Jane The Virgin: Kötelezően nézős maradt, a pilot után csak jobb lett, de még mindig csak 6 résznél vagyok, így be kéne érnem magam.
 • Madam Secretary: 3 and out, vita nem volt, annyira nem érdekes, hogy nézzem.
 • Manhattan Love Story: Itt is a második rész miatt maradtam még az 1×05-ig, de annyira botrányosan gyenge a pasi oldalán a trófabizniszes családi szál, hogy inkább kaszáltam. Pedig helyenként cuki volt. Bár a veszekedésekből is elég lett volna kevesebb. Plusz a gondolatnarrálós alapkoncepciónak sem volt sok értelme.
 • Marry Me: Jó kezdés után abszolút közöny. Ismét csak azt tudom mondani, hogy részenként 1-2 zseniálisan jó húzás miatt esélytelen, hogy végignézzek 20 percet. 4 rész után kasza.
 • Mulaney: Értékelhetetlenül rossz volt, talán meg sem néztem a harmadik részt. Talán igen. Sosem tudom meg. Kasza.
 • NCIS: New Orleans: Dögunalom, a kritikákban mindent leírtam. 3 rész és kasza.
 • Red Band Society: A héten folytatom, egyelőre nem mentem tovább az 1×03 után, de szerintem maradni fog.
 • Scorpion: Az évad egyik nagy csalódása volt, hogy ennyire nem tudtam értékelni, pedig akadtak benne pozitívumok. De legalább pörög. 3 rész és kasza.
 • Selfie: A szitkomok közül ez maradt meg elejétől a végéig, még a héten lesz róla évadkritika. Nem tökéletes, de Karen Gillan simán eladja.
 • Stalker: Nagyon generikus és unalmas krimi, rettentő rossz miniátíveléssel. Pár napja néztem meg az 1×03-at. Nem kellett volna. Kasza.
 • The Flash: Habkönnyű szuperhősös-nyomozós, heti mutánsos sorozat, tipikus Smallville-utód, de ha emelik a tétet, jobb lehet. Egyelőre van annyira kellemes, hogy maradjak. Szerintem az 1. évad végén fogok dönteni arról, hogy kell-e nekem.
 • The McCarthys: A pilotot sem húztam le és a folytatás is jobb, mint a közepes, szóval mostantól ez a nézős többkamerás szitkomom. És ha valaki tovább adja, akkor azonnal le fogom tagadni, hogy valaha is ilyet mondtam. Ez van, mindenkinek van gyengéje.
 • The Mysteries of Laura: Itt is egyértelmű volt a kasza a kritikáim után, szóval 3 rész volt csak meg, de az 1×13-at megnézem holnap, érdekel, hogy fejlődött-e valahova.
 • Agent Carter: Még nem kezdtem el.
 • Empire: A pilotért nem voltam oda, egyelőre még várat magára részemről a folytatás.
 • Galavant: Nagyon jó, nagyon vicces, kötelező néznivaló volt, főleg azoknak, akik szeretik a musiceleket. Meg a Monty Pythonos filmes idétlenkedéseket. Szöveg és zene: ötös!
 • State of Affairs: A kezdés bejött, a folytatás már nem, mert a rettenet elcsépelt átívelő szálat erőltették, plusz a mellékszereplőkbe 3 rész alatt sem sikerült életet lehelni, így kasza. Ha nem lenne átívelés, lehet, hogy nézős maradt volna, de egyébként túlságosan olyan, mint az E-Ring vagy a Threat Matrix, és azokat is hamar kaszáltam.

69 hozzászólás Ne habozz!

Furaha - 2015. 01. 28. 16:57

Én csak 3-at próbáltam be: Forever, How to Get Away with Murder és Constantine, ezekből pedig csak a Forever maradt. Ezeken kívül a Galavantre mindenképp sor fog kerülni, talán a Jane The Virginre is.

Andro - 2015. 01. 28. 16:58

Gotham: Másfél epizód után kasza.

Galavant: Végignézve az első évad. IMÁDOM! ^^

Desmond Wallace - 2015. 01. 28. 16:59

Constantine: nézős maradt.
Forever: Csak a pilot volt meg.
Gotham: nézős
The Flash: nézős
Agent Carter: nézős

Plusz hazai országosról nézős a Fapad.

Peter Wiggin - 2015. 01. 28. 17:05

Gotham: marad (ha a sors is úgy akarja még sokáig);
Flash: marad (de ha nem komolyodnak a sztorik átgondolom a kaszát);
Agent Carter: még nem láttam, de látatlanban is marad:-);

_Peter - 2015. 01. 28. 17:07

4/1

A to Z: a szakállas gyerek és a főnökasszony miatt azt hittem ilyen geek vicces Big Bang Theory utánzat lesz a randizás buktatóit bemutatva A-tól Z-ig. Aztán poénok helyett inkább az aranyos-cuki vonal dominált. Nem tudtam felnevetni rajta, a szerelmi szál nem érdekelt.

Gotham: érdekesen indult, aztán nem bírtam elviselni a ripacskodást és messziről látszó fordulatokat, amennyire tetszettek a képregényes mozifilmek mostanában, TV-ben annyira nem. Pedig tele a padlás most velük, nagy divatja van.

How to get away with murder: ritkán fogalmazok ilyen erősen, de nézhetetlen rakás szemét ez a sorozat. (hadd ne indokoljam meg, tényleg nem csípőből mondom)

Flash: ez maradt meg, legyen azért egy képregényes is a nézsök között alapon. Néha elaludni rajta (kötelező szerelmi klisék), de néha remek poénok és kiszólások vannak. Bár valószínűleg felét észre se veszem, amikor az Arrow banda is szerepel.

Hiroshima32 - 2015. 01. 28. 17:08

Amit elkezdek, azt elviszem legalább az évad végéig. Így mind a Flash, mind a Constantine, mind az Agent Carter maradt.

xeverese - 2015. 01. 28. 17:12

Constantine új részeit érdemes nézni… az utóbbi 2-3 rész messze meghaladta a sorozat elején tapasztalt töketlenséget.

dragon1986 - 2015. 01. 28. 17:13

16 újonc és 12 maradt meg :D

Casey Novak - 2015. 01. 28. 17:13

Aminek szívből örülök minden héten, mikor meglátom az új részt:
– Jane the Virgin
– Forever
– How to…
– Red Band Society
– Cristela
– Bad Judge
– Marry Me

Ami még nézős, de nem biztos, hogy végig:
– State of Affairs
– Scorpion
– Stalker
– Manhattan Love Story
– Black-ish
– A to Z

Még bele szeretnék nézni a Gotham-be, a The McCarthys-ba, és az Agent Carter-be,
a többi pedig vagy instant kasza, vagy érdeklődés hiányában kimaradt.

CyClotroniC - 2015. 01. 28. 17:17

Na ez szép:

– Galavant
– Gotham (mondjuk ez fejlődhetne bőven)
– How To Get Away With Murder (sanszos a kaszám az S1 végén)

A többit vagy én vagy a csatorna kaszálta. Éljen a kábel!

Llew - 2015. 01. 28. 17:17

Constantine – bepróbáltam a pilotot, de nem volt nagy szám, a nem túl pozitív visszhang és a lógó kasza miatt szerintem így is marad

Forever – nagyon bejött, még ha lehetne több átívelés is, szinten vagyok

Jane The Virgin – nagyon szórakoztató, szinten vagyok

Marry Me – nem túl erős pilot után még nem folytattam, valószínűleg nem is fogom

NCIS: New Orleans – talán a pilotot végig néztem, de nem vagyok benne biztos

Agent Carter – tök jó, nézős

pepe úr - 2015. 01. 28. 17:20

ezek közül egyik sem keltette fel az érdeklődésemet, így egyet sem láttam és nem is fogok :)

pepe úr - 2015. 01. 28. 17:20

no csaltam! talán a galavantot kipróbálom!

DarylD - 2015. 01. 28. 17:22

A to Z: Kasza 9 rész után, egy darabig szenvedtem vele, de kevés volt.

Constantine: Nem bírtam végignézni a pilotot.

Cristela: Úgy 5 rész után kaszáltam, pedig szerettem, de egy idő után elcsépelt lett, hogy ugyanazokat a poénokat ismételték újra és újra.

Forever: Na, ez nézős lett, egészen korrekt krimi, szimpatikus főszereplővel. Remek The Mentalist pótlék lesz, ha megtartja ezt a szintet később is.

Gotham: Pilot nem fogott meg, kasza.

Gracepoint: Miután a pilot szinte teljesen ugyanaz volt, mint az angol eredeti első része, ezt sem folytattam, nem tudott így lekötni.

HTGAWM: Erős kezdés után kicsit leült, de ez is megmaradt nézősnek. Kíváncsi vagyok milyen irányba mennek tovább idén.

Jane the Virgin: Néhol bugyuta sorozat, és hiába parodizálja a szappanoperákat, ő maga is gyakran ebbe az irányba megy el. A történet néha unalmas, de van egy fajta hangulata, ami miatt megéri maradni. Szerethetők a karakterek, jó a narráció is.

Manhattan Love Story: Kaszáltam, mikor levették a műsorról, az online részeket már nem néztem meg. (Voltak egyáltalán?)

Red Band Society: Ez is leült az évad második felére, de meghagytam nézősnek. Pilotja így is az egyik legkellemesebb őszi élmény volt.

Selfie: Kicsit szomorú, hogy ez volt a kedvenc őszi szitkomom, mert ebbe is volt hiba bőven. Főleg két főszereplő miatt tartottam ki a végéig, de néha sikerült megnevettetniük is.

The Flash: Kellemes popcorn sorozat, eddig kellően érdekesek a heti ügyek. Idén eddig jobb szórakozás volt számorma, mint az Arrow, pedig a 2. évadját nagyon szerettem.

Galavant: Imádtam a sorozatot, az eddigi országos felhozatalból ez volt a kedvencem. Rengeteget röhögtem rajta, az atmoszférája is király volt. És itt végre nem kezdett pangani az évad végére, sőt, talán még erősebb is lett. Nagyon sajnálnám, ha kaszát kapna.

Tehát 13 sorozatot próbáltam be eddig ezek közül, ebből 6 kasza, a többi megmaradt.

DarylD - 2015. 01. 28. 17:23

Egyébként Backstrom pilot is lement már, az kimaradt.

Enzo - 2015. 01. 28. 17:24

Amit bepróbálok, az kevés, viszont az nézős is marad:
Gotham, Agent Carter

Felkészül: iZombie, TLMOE, The Whispers (azzal mi van amúgy? jöhetne már.)

Zsuzsee - 2015. 01. 28. 17:28

Constantine, Forever, Gotham, How To Get Away With Murder, Selfie, The Flash nézős.

Backstrom pilotot megnéztem, szerintem maradni fogok, tetszik a stílusa.

Galavant listán van, de még nem kezdtem el.

iZombie, The Messengers, Battle Creek szintén listás, várom, hogy milyenek lesznek.

Gracepointot nézni akartam, de kaszálták, mielőtt nekiálltam volna, úgyhogy már bele sem kezdek.

Lemoni - 2015. 01. 28. 17:28

Constantine – az egyetlen képregényes cucc, ami mostanában megfogott, kár az olcsójános kivitelezésért, de marad nézős
Forever – kellemes guilty pleasure remek főszereplővel, marad ez is
Gotham – egyre unalmasabb történet és kibírhatatlanul ripacs alakítás JPS által, erősen kasza-gyanús
Gracepoint – elkezdtem, nemsokára ledarálom a maradékot, még épp nézhető kategória
HTGAWM, Jane the Virgin, State of Affairs – az alaptörténet leírása és a promo annyira riasztó volt, hogy még bepróbálni sem voltam hajlandó
Madame Secretary – semmi különösebb problémája a sorozatnak, csak engem nem érdekel, nem hiszem, hogy 2 rész után folytatom
Scorpion, Stalker, The Mysteries of Laura – pilot meggyőzött róla, egyik sem az én sorozatom
The Flash – tucat tini matiné stílus csupa idegesítő figurával, gyors kasza
Agent Carter – ez is elég unalmas, a legutóbbi részt nemsokára nézem, ha nem tud valami érdekeset mutatni, kasza
Empire – giccs a köbön, bár TJP inkább maradt volna a PoI-ban, pilottal kasza
Galavant – na, ebből rendelek még pár évadot :)

Dr. Agy - 2015. 01. 28. 17:34

6/3 (A Gracepoint-ot a nézősök közé soroltam, mert végignéztem, de kaszáltam volna az első évad után, ha nem teszi meg helyettem a csatorna.)

winnie - 2015. 01. 28. 17:34

daryld: írom a backstromot, de az még csak egy rész.

“Manhattan Love Story: Kaszáltam, mikor levették a műsorról, az online részeket már nem néztem meg. (Voltak egyáltalá”

igen, kikerültek a részek.

20legendd - 2015. 01. 28. 17:36

Mindössze kettőt próbáltam be. Az egyik a Red Band Society, amiből még letolom majd a maradék három részt mlg, de ha valami csoda folytán folytatódna, valószínűleg nem maradnék. Egyre gyengébbek lettek a részek és rossz pontokra fektették a hangsúlyt az én szempontomból.

A másik a Galavant volt és emmellett viszont végig kitartok (kitartottam) teljes mellszélességgel, hiszen egy olyan sorozatról van szó, amiben semmi világmegváltó nincs, viszont vannak szerethető karakterek, meta poénok, egy helytálló sztori és természetesen sok-sok zene. Ezeknek az egyvelege pedig remek szórakozást tud nyújtani, olyan 7,5/10-es szinten. Drukkolok, hogy legyen második évad.

anderson - 2015. 01. 28. 17:38

Constantine : nézős
Gotham: nézős
Agent Carter: nézős
HTGAWM: darálós
State of Affairs: kasza

m76 - 2015. 01. 28. 17:41

Ez egy jó kérdés:
0/0

Agent Carte, Flash, Forever, Selfie

Ezek amiket el szeretnék kezdeni, de eddig nem vitt rá a lélek.

Neoprimitiv - 2015. 01. 28. 17:42

8 kipróbálva, 4 maradt (ebből a Galavant-nak már vége is), plusz a RBS-nek kb. a fele hátra van, de azt még be akarom majd valamikor pótolni. (Így, hogy elkaszálták nem sürget semmi.)

ayren - 2015. 01. 28. 18:05

Bepróbáltam, és egy vagy több rész után kasza:
Selfie
RBS
Forever
How to Get Away with Murder

Egyedül a Jane the Virgin maradt nézős. Nagyon kellemes kis semmiség.

Zordon - 2015. 01. 28. 18:05

*Scorpion nezos (idombol kitelik)
*NCIS:NO nezos (ha nem javul, evad vegen repul)
*Galavant Vegigneztem, imadtam, az idei szezon legjobbja nalam, remelem lesz folytatas.
*Star Wars: Rebels nezos (, de minek? Evad vegen eselyes a kasza.)

ayren - 2015. 01. 28. 18:14

Na most olvastam végig a kommenteket, és ha már ennyien dicséritek a Galavantot, akkor egye fene, belenézek.:) Annak ellenére, hogy kamaszkoromban szerettem utoljára az éneklős filmeket.

Mate815 - 2015. 01. 28. 18:22

Gotham, The Flash, Agent Carter került bepróbálásra. Elöbbi kettö nézös, utóbbit pilot után kaszáltam.

ALDO - 2015. 01. 28. 18:23

26-ból 12 bepróbálva
Nézős maradt (pár rész lemaradással):
Fo

A to Z: a finálékritikában leírtam a véleményemet. 3 rész után felfüggesztve.
Bad Judge: a pilot tetszett, majd valamikor ledarálom.
Cristela: pilot után kasza
Forever: nálam az évad újonca. Korrekt krimi, a főszereplő a hátán elviszi az egészet. Évek óta az első ABC dráma, ami elnyeri a tetszésemet.
Gotham: pilot nem volt rossz, még nem tudom folytatom-e.
Manhattan Love Story: kb. akkor függesztettem fel, amikor a csatorna lekapta a műsorról. Nem hiszem, hogy bepótlom a maradék részeket.
Marry Me: pilot után kasza
Selfie: kellemes kikapcsolódás, jelenleg tart a szintre hozás, sajnálom a kaszát.
Stalker: nem egy 10/10-es sorozat, a két főszereplőn kívül a karakterek teljesen érdektelenek, bár az 5. résztől kezdve egész korrekt heti ügyeket szállítanak. Nézős, de még csak 8 részt láttam.
The McCarthys: pilot tetszett, szintre hozás folyamatban.
The Mysteries of Laura: pilot után kasza
State of Affairs: pilot után kasza

Tervbe van véve:
Gracepoint, How To Get Away With Murder, Jane The Virgin, Madam Secretary, Red Band Society,
The Flash

Nem valószínű, hogy bepróbálom:
Black-ish, Constantine, Mulaney,NCIS: New Orleans, Red Band Society, Scorpion, Agent Carter,
Empire, Galavant

Dark Energy - 2015. 01. 28. 18:32

Gotham, Gracepoint és Galavant

Shannen - 2015. 01. 28. 18:44

Red Band Society egyértelmű a kedvenc országos újoncom volt idén, nem tökéletes, de remek szórakozás.
Gotham-nél valahol az 5.résznél hagytam abba, de mindenképp szeretném folytatni, mert eddig bejött.
How to get away with murder: szintén valahol az 5.résznél áll, de mindenképp végig fogom nézni remélhetőleg hamarosan.
És a Galavant az még,ami bepróbálásra vár, meglátjuk mikor jutok el odáig.

mxyzptlk - 2015. 01. 28. 18:45

Constantine: Pilot után kasza, nekem nem jött be, talán 1-2 jobb pillanata volt de az összkép (szerintem) nagyon gyengére sikerült.
Gotham: Kellemes csalódás, egyik ismerősöm tanácsára próbáltam be, az első 4-5 rész után egyre jobban magára talált a sorozat, az egyik kedvencem lett, mindenképpen nézős.
The Flash: Viszonylag keveset vártam tőle de azt a keveset eddig különösebb gond nélkül hozza, egyenlőre nézős.

A többi országos újonc közül mást nem próbáltam be.

torjack - 2015. 01. 28. 18:54

Eddig még maradt:
Gotham, Flash, How to get away…,Agent Carter. De egyiknél sem tuti, hogy maradok a 2.évadokra, ha lesznek.

Kasza:
NCIS:New Orleans kb. 5 rész után, baromi unalmas.
A Constantine 2 részt kapott, nem érzek késztetést a folytatásra. A Gracepoint-ból megnéztem az első részt, meg az utolsó kettőt, a Broadchurch után még ennyinek sem volt sok értelme. A kaszát a csatorna megoldotta helyettem. A többi eddig kimaradt.

Lori - 2015. 01. 28. 19:00

HTGAWM: nezos
Jane: nezos
Flash: nezos
Selfie: 3 resz utan kasza, borzalmasan sz*r volt
Constantine pilot utan nm volt erdeklodesem iranyaba igyhogy kaszaltam
State of affairs: 3 resz utan kasza

Meg szeretnem beprobalni:
Empire, RBS

Theo - 2015. 01. 28. 19:06

Alap nézős: Stalker, Gotham, How To Get Away With Murder, Agent Carter, The Mysteries of Laura, The Flash, Jane The Virgin
Forevert már csak Alana miatt, nagyon gagyi lett.

Felirat hiányában még nem kezdtem el: State of Affairs, Scorpion.
Constantine-t, a Red Band Society-t és a Galavant még majd megpróbálom.
A többi esélytelen, hogy belenézek.

Eni - 2015. 01. 28. 19:08

Ezeket próbáltam be:
– Forever
– The Flash
– How To Get Away With Murder
– Bad Judge
– Stalker
– Scorpion
– State of Affairs

Ezek maradtak:
– Stalker
– HTGAWM

Ripazha - 2015. 01. 28. 19:08

Én csak hármat próbáltam be:
How to get away with a murder – nézős lett rögtön :D
The Flash – ez is backdor pilot vagy miután már várós, szóval alap volt hogy bepróbálom és szintén nézős
Gotham – még csak a pilotot néztem meg, de ezt szeretném egybe megnézni, vagy legalább anélkül nézni, hogy aggódnék hogy nincs következő rész csak egy hét múlva :D

ÉS még be akarom próbálni az Empire-t nagyon csalogató a tartalom. És a Constantinon is nagyon gondolkozom, de kicsit aggódom hogy tényleg olyan szörnyű mint sokan mondják, de ettől függetlenül szerintem bepróbálom.

Ja nem tom a The Straint is néztem, de az ezek szerint az nem idei, azt sem folytattam hanem szintén egybe akarom.

Bár a magyaron újonc volt :D a Musketeers – Muskétások ami szintén nézős volt, és nagyon bírom :D nekem bejött :) csak úgy megjegyeztem :P :D

Natasa - 2015. 01. 28. 19:12

Agent Carter: Nekem nagyon bejön eddig. Talán mert sokkal lánybarátabb, mint a többi szuperhősös sorozat a tv-ben, tetszenek a karakterek ( Peggy munkatársait kivéve akik kicsit túlzásnak tűnnek) Nagyon tetszik a látványvilág, az egész hangulat. Remélem lesz folytatás, mert rég volt olyan sorozat aminek tényleg vártam a következő részét.
Jane the Virgin: Egy olyan sorozat amiben a narráció tökéletes! Nem tetszik minden szereplő, és néha ellaposodnak a részek, de összeségében jó és amíg tartják a szintet addig maradok.
The Flash: Úgy ahogy nézem van mikor tetszik van mikor inkább kihagyom.
Még megpróbáltam: Legnagyobb Csalódás: Gotham: Egyszerűen untam. Néha próbálok belenézni, de egyszerűen nem tud érdekelni.
How to get away with murder: Viola Davis minden részben sírt, egyáltalán nem tetszik a karaktere, pedig miatta próbáltam be,nem éreztem annyira szórakoztatónak mert képtelen voltam komolyan venni a szereplőket.

C-DEF - 2015. 01. 28. 19:14

13/4
Gotham és Flash 4rész után pihentetve azóta félévadzáróig ledaráltam és tuti nézős

blackish, forever és selfie (csak karen gillan miatt) nézős

empire,agent carter és jane the virgint még bepróbálom

idei romkomoktól rosszul voltam kasza 1-2rész után
galavant,cristela és constantine necces hogy kasza 3 rész után

a többi meg nem érdekel

rapator - 2015. 01. 28. 19:29

Gotham: Nézős, eddig nagyon bejön.

State of Affairs: Kasza, 4. részig bírtam.
Constantine: Kasza, egyáltalán nem tudott megfogni.

Madam Secretary: Még nézem, de lehet nem húzza sokáig.

laci311 - 2015. 01. 28. 19:31

Agent Carter

the flash – tetszik hogy nem veszi magát annyira komolyan mint az arrow( ami tavaly a kedvencem volt most meg kasza szint körül van)

Constantine – a nagyon gyenge kezdés után az egyik kedvencem lett, kb ezt várom a legjobban mostanában a heti sorozatok közül

Gotham: az első félévad nagyon jó volt felépítve, az idei részek kicsit talán vissza estek átgondoltságban

a még meg nem érkezettekből pedig ezeket várom: izombie, Last man on earth, heroes reborn

Eny - 2015. 01. 28. 19:36

soknak nekikezdtem es ezekbol sok meg is maradt.

Red Band Society – egyszeruen szeretem
Strange Empire – en vagyok az egyeduli,aki meg mindig nezi, de nagyon birom a szereplok miatt es a hangulata sem rossz – girlpower- yes!
Stalker – ujat nem hozott,de nem is unalmas,ugyhogy nezem…gondolom kaszaljak,ugyhogy az 1 evadot befejezem biztos. a 2 foszereplo szineszt reg birom mar :D
HTGAWM- habar tobbet vartam tole,mint amennyit kaptam,nezos maradt, varom az uj reszeket
Selfie – az elejen nem birtam annyira,de a kozepe tajan megszerettem es bant,h kaszaltak
Black-is – nalam bejott,birom az ilyen csalados sitcomokat
Schitt’s creek – tetszik :)
Galavant – egyelore 4 reszt lattam,de tetszik meg eddig, habar a musical-es dolgokat ritkan csipem
Jane the virgin- amennyire nem jott be az 1 resz,annyira szerettem a tobbit
Togetherness- nezem, bejon meg eddig a langyos hangulat ellenere is
The Book of Negroes- nagyon jo.

a Gotham-ot,az Agent Cartert,Hindsight-ot,Backstromot kiprobalnam…sot a Forevert is
kb ennyi

sehrezad - 2015. 01. 28. 19:41

8-ba kezdtem bele, ebből egyet tartok kiemelkedőnek, a Red Band Society-t, nagy élmény volt, itt tényleg nem értem, hogy miért nem jött be a nézőknek, nagyon sajnálom a kaszát.
A Gotham és az Agent Carter maradt nézős, előbbi még azon a határon, hogy érdemes követni (miközben az Arrow-t viszont abbahagytam a képregényesek közül, mostanra sokalltam be a pocsék színészi munkáktól), utóbbi viszont friss és jó élmény, egyelőre követem Peggy kalandjait.

A to Z: ez sem volt rossz, de egy ponton abbamaradt, még talán befejezzük a párommal valamikor.

Forever: néhány rész után abbamaradt, pedig nem olyan vészes, de valahogy lötyinek érzem – dara sem lesz belőle.

HTGAWM: nagy ígéret volt, de az 5-6. részre elfogyott/unalmassá vált. Viola Davis sem győzött meg, egyedül “Rosie Larsen” érdekelt már csak karakterként, de az kevés.

Selfie: ennek a humorát, a két fő karakterrel együtt nagyon bírom, abbahagytam egy ponton, de itt tutira ledarálom az évadot még, jó instant szórakozás lesz.

The Flash: jó kis feelgood szuperhősös sorozatnak indult, és itt az Arrow-val ellentétben színészek is vannak, de azért összességében kevés hetire. (Későbbi daráról évad végén döntök majd.)

asdf - 2015. 01. 28. 19:47

Egyedul Red Band Society, maradtam, es maradok a maradek 3 reszre is.
A Galavant varolistas lett.
A Jane the Virgin meg talan kap egy pilotnyi eselyt.

Zire - 2015. 01. 28. 19:50

Nézős: Cristela, Forever, Galavant
Pár rész utána kasza: Red Band Society
Pilot utána kasza: A to Z, How to Get Away with Murder

Ancsa - 2015. 01. 28. 19:59

Foreverért odáig vagyok meg vissza, nagyon bejön. A többi érdektelen.

lindello - 2015. 01. 28. 20:07

State of Affairs – most nézem, szinkrosnosan, nagyon rezeg a léc
Stalker – kasza
How to Get Away with Murder – nem biztos, hogy folytatni fogom, lehet ehhez kevés lesz Viola Davis és “Rosie Larsen”
Jane the Virgin – tervben
Fapad – nézős, sokat nevettem
Zűrös szívügyek – new Miért éppen Alaszka, nekem tetszenek az idióta német vígjátékok. Az M1-n megy, tehát bármikor megszűnhet.

Lajosék a másodikról - 2015. 01. 28. 20:13

Egy-két kivételtől eltekintve majdnem az összes pilotot láttam.

Nézősek maradtak: Bad Judge, Cristela, Forever, Gotham, RBS, Empire, Galavant + elvileg a HTGAWM, de utóbbit október óta nem volt kedvem folytatni.

zolkó - 2015. 01. 28. 20:42

– Amiket el sem kezdtem, mert eleve nem is érdekelt:
State Of Affairs, Galavant (nem szeretem a musicaleket, sem az egyéb éneklős/zenés tévés/mozis produkciókat), Madam Secretary, Marry Me, Mulaney, The McCarthys, Empire, The Mysteries Of Laura, NCIS New Orleans

– Pilot utáni kasza sorsára jutott:
A To Z, Bad Judge, Black-ish, Cristela, Gracepoint, Jane The Virgin (borzamas volt), Manhattan Love Story, Scorpion, Selfie (szintén borzalom), Stalker, Eye Candy (kérem vissza azt a negyvenkét percet, amit erre rászántam)

– Néhány rész után meguntam:
Forever, The Flash (sajnos ez is ugyanaz mint az Arrow volt nekem, olyan mint a rágógumi tíz perc után, amikor eltűnik az íze, fogod, és kidobod a kukába)

Ami maradt:
Constantine, Gotham, Agent Carter, Star Wars Rebels, How To Get Away.. (meglátom, hogy szünet után mi történik, de szerintem kaszálom), Red Band Society

És biztos volt még amibe belenéztem, vagy nézős is maradt, ezek csak azok amiket winnie írt, de lusta vagyok keresgélni.

Skate - 2015. 01. 28. 20:47

Constantine: Szeretem a démonos témát. A filmet imádtam. A sok kompromisszum miatt a pilot után dobtam.

Gotham: Eddig simán nézős. Azért tényleg kezdeményezhetnének pár ígéretes lépéssel előállni az írók.

Gracepoint: Pilotban nem jött át a hangulat, így nem folytattam. Mivel az eredetit nem láttam, inkább azt pótolom.

How To Get Away With Murder: Annyit volt dicsérve a sorozat, hogy végül bepróbáltam a pilotot. Egyeltalán nem tudott megfogni.

Jane The Virgin: Még egyelőre tervben van a bepróbálása. Két dolog miatt kezdenék bele. Bridget Regan és a főszereplő díjnyertes alakítása.

Red Band Society: Érdekes lett volna a téma, menetközbe felborított arányok nem vették volna el tőle a kedvem teljesen, hogy folytassam.

Skate - 2015. 01. 28. 20:51

Ez lemaradt:

The Flash: Ugyanúgy nem tudott megfogni, mint az Arrow. Közepes hangulatot áraszt magából mind a kettő.

Agent Carter: A könnyedsége, hangulata és a főszereplő teljesen megfogott.

Galavant: Telitalálat.

Timi M - 2015. 01. 28. 20:59

Nézős lett (6): The Flash, Jane the Virgin, How to Get Away with Murder, Gotham, Red band Society, Agent Carter

Kasza: Constantine – Két rész után. Pedig az első rész még tetszett, és még adtam is volna neki esélyt a pocsék második rész után, de annyira sok sorozatom van, hogy már nem lehetett. :D
Így is elkaszáltam körülbelül 20 sorozatot idén, mert nem néztem lassan 1-2 éve őket s csak gyűltek, kaszálni meg nem akartam.

Még biztos bepróbálom: iZombie, The Messengers, Heroes: Reborn

Talán belenézek: Empire

Serafina - 2015. 01. 28. 21:47

Nézős: Forever, Gotham, Jane the Virgin, Red Band Society, Scorpion, Selfie, The Flash, Agent Carter és Galavant

Kasza: Bad Judge, Constantine, How To Get Away With Murder, Marry Me, Madam Secretary és Stalker

A State of Affairs-nek meg még mindig csak a pilotját láttam, az alapján kasza de azért adok még neki egy esélyt.

Thomas - 2015. 01. 28. 22:50

A to Z: a pilot tényleg nagyon aranyos volt, később már csak 1-1 közepesnél jobb rész akadt. nem értem még a végére, de eskü, hogy ezt a hátralévő 4 részt már megnézem:)

Gotham: pilot után kasza, nem az én stílusom.

Manhattan Love Story: eleve csalódás volt, de azért 4 részt megnéztem, mikor viszont az ABC elkaszálta, már nem láttam értelmét folytatni.

Red Band Society: 2 vagy 3 részt láttam, már nem is tudom, nekem nagyon közepes volt, így kaszáltam.

Scorpion: nagyon akartam szeretni Katharine McPhee miatt, de ez sem az én stílusom, nem szeretem a krimiket… 3 rész után kasza.

Selfie: simán a legjobb országos újonc, nézném szívesen évekig:) még nem láttam az összes részt, jelenleg várok a feliratra.

The Flash: bár sokat fanyalogva, de eljutottam a félévadzáróig, ami nem is volt rossz, így igazán nem kaszáltam, de a kritikát olvasva valahogy nem akaródzik folytatni, a heti ügyek untatnak… majd visszatérek azokra a részekre, amikor az Arrow-ból átugrik valaki, annyi elég lesz belőle:)

Tehát ez 7 bepróbálás, és igazán csak 1 maradt meg (Selfie), az A to Z-t is abbahagytam volna már, ha megkapja a +9-et, így viszont annak is el fogok jutni a végéig.

De a legizgalmasabbak csak most jönnek: iZombie, The Messengers, The Whispers, The Last Man on Earth, Heroes Reborn, Astronaut Wives Club – ezeket még mindenképpen be szeretném próbálni, szerintem simán több nézős lesz ebből a hatosból:)

Tommy - 2015. 01. 28. 23:01

Hatot és próbáltam be, és csak 1 maradt nézős.

Zizi - 2015. 01. 28. 23:38

láttam az első részt és maradtam is:
-Jane The Virgin
-Marry Me
-Selfie
-Cristela
-A to Z

Levegőben lóg: State of Affairs

Ha nem kaszálták volna, akkor félbehagynám:
Manhattan Love Story

Pilot után kaszáltam: Red Band Society

zagloba - 2015. 01. 29. 00:05

Forever: Remek laza időtöltés, A mentalista stílusában.

The Flash: Jól eltalált karakterek, eddig érdekes sztorik.

Galavant: Nálam az év újonca.

sherlock20 - 2015. 01. 29. 02:46

Nézős:
Gotham
How to Get away…
The Flash

Kasza 1. részközben/után:
Gracepoint
Red Band Society
Backstrom

Forevert be akarom próbálni, többi nem is érdekel…

a Kati néni - 2015. 01. 29. 08:29

Pedig a Jane the Virgint mennyien, de mennyien utálták még akkor is, amikor csak egy-két promó jött ki belőle, most meg az amerikai haverjaim is el vannak tőle halva. Azt hitték, hogy egy az egyben a venezuelai telenovellát viszik képernyőre.

Vero - 2015. 01. 29. 09:22

A pilotot mindegyik sorozatból megnéztem, ami nézős maradt:

Gotham
The Flash
How to get away with murder
Selfie (nagyon sajnálom a kaszát :( )
Gracepoint (hatalmas David Tennant fanként én elnéztem volna akár Broadchurch-csel párhuzamosan is)
Forever
Constantine (ezt mondjuk eléggé unom, majd évad vége után döntök)
Stalker
Agent Carter

Mala - 2015. 01. 29. 10:21

Amit nézek/néztem és nagyon tetszik:

Forever
Galavant

Constantine és Flash szódával elmegy, ha éppen nincs más.
Többi: kuka

zsan - 2015. 01. 29. 11:09

gotham, flash kinosan olcso es gagyi. a red band society, htgawm tulzoan hatasvadasz. a stalker viszont rendben van, legalabb is az elozetes elvarasaimhoz kepest.

Barbi - 2015. 01. 29. 11:29

Országosról nem sok pilotot néztem meg.
Nézős maradt: Gotham, Forever

Még nem tudom, lehet, hogy kasza: How to Get Away…, The Flash

Kasza pár rész után: Red Band Society

Várom mindenképp: Slap, iZombie, Secrets and Lies

winnie - 2015. 01. 29. 12:55

“olcso es gagyi”

mindkettő a csatornája legdrágább sorozata. szóval minden, csak nem olcsó.

syxa - 2015. 01. 29. 12:56

nagyon tetszett:
Forever
Gotham
Galavant

Scorpion: elkezdtem, de mostanában néha nézek meg egy-egy részt ha nincs más, mert annyira nem köt le, pedig érdekes az alaptörténet

urbai - 2015. 01. 29. 16:08

Cristela+Red band, sajnos ez eléggé gyér felhozatal, ez is bizonyítja hogy bizony nehéz jó sorozatot csinálni, és könnyű rosszakat…

djangyu - 2015. 01. 29. 16:32

megint ellentétes ízlés :D

State of Affairas: maradtam
Constantine: nekem bejövős
12 monkeys: még megnézem a második részt
új NCIS: guilty pleasure
Marco Polo: 2 megvolt, irány a harmadik
Ascension: talán meglesz még idén a második
Flash: naná
Gotham: alap
Agent Carter: egyelőre az középmezőny végén, de valszeg lesz egy évad

még város a CSI: Cyber, meg a The Last Man of Earth

Ennn - 2015. 01. 30. 00:29

The Flash: nézős, hetiben

Agent Carter: nézős, egyenlőre hetiben

How to Get Away with Murder: ez nálam tipikus dara sorozat, de hugi miatt heti, mert ez lett az egyik közös program.

Stalker: darás nézős

Tervbe van véve: Gotham

Zsolt - 2015. 02. 06. 17:08

A Constantine jó, csak szerintem kell hozzá egy kis háttértörténet ismertség.
A 11-es részbe 3 volt Lost-os szerepelt :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz